Albérlet - kocsi - Apartment, car rental

Nurse témája a 'New York és környéke' fórumban , 2010 Március 29.

 1. Nurse

  Nurse Állandó Tag

  Sziasztok!

  Segítséget szeretnék kérni:

  Albérletre lenne szükségünk májustól az év végéig Pittsford, NY környékén. Diákok vagyunk (4-en, jelenleg még Budapesten) drága apartmanokat sajnos nem tudunk megfizetni. A neten körülnéztünk már, de nem igazán sikerült megfelelőt találni így a távolból.
  Kocsibérlésen is gondolkoztunk, de a weben található cégek árai igen magasak. Hogyan lehetne olcsóbb ajánlatokat találni, esetleg nem cégeken keresztül?

  Előre is köszönöm!
   
 2. romesz

  romesz Állandó Tag

  Nezegesd itt a hirdeteseket

  itt esetleg tudtok egy autot is venni, ami kitart evvegig.
  Ha ilyen hosszuideig lesztek kint akkor valoszinu megtudjatok szerezni a NY-i jogositvanyt is es akkor a helyi autobiztositonal (ezt javaslom) tudtok a kocsira biztositast is venni.
   
 3. Nurse

  Nurse Állandó Tag

  Köszönöm a választ:)
  Az autóvétel az USA-ban mennyire bürokratikus? Mire kell figyelni és hogyan kell intézni?

   
 4. benny83

  benny83 Állandó Tag

  Milyen áron lehet albérletet kivenni és autót kölcsönözni?
   
 5. XSB1991

  XSB1991 Új tag

  albérlet várostól függ. Nagyobbakban (New York pl) 1500 dollár alatt nem érdemes, mert putrit kapsz, kisebbekben (Tucson, AZ) 700-800 dollárért már egész szépeket lehet kapni.

  Autót pedig 2000-3000 dollár körül már lehet kapni olyat, ami nem esik szét alattad. Klíma kint majdnem mindenben van, fogyasztás meg nem lényeg. Autót bérelni nem érdemes hosszú távon, mivel a kölcsönzők gépparkjai viszonylag újak, ergo drágák is magyar viszonylatban. Keressetek egy '97 körüli Camry-t ebay-en, vagy Hondát... rohadt sok van kint belőlük, és, ha hónapokra tervezel menni, olcsóbban is jössz ki.. a végén meg eladod egy kereskedésben, 500-1000 dollárt talán buksz rajta, de jobban jössz ki, mintha bérelnél egyet. Ha mákod van, nem buksz rajta semmit.
   
 6. Xyz_123

  Xyz_123 Állandó Tag

  Mennyire drága a megélhetés?
   
 7. Xyz_123

  Xyz_123 Állandó Tag

  Tippek és trükkök a kinti élethez?
   
 8. balanzsu

  balanzsu Állandó Tag

  szép napot
   

Megosztás