Anchor Lavender Sampler SAL

Csillucs86 témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2013 Július 9.

 1. Csillucs86

  Csillucs86 Állandó Tag

  Lavender Sampler Anchor1.jpg


  Sziasztok!

  A mellékelt képet varrnánk, nagyjából felosztottam 12 részre, varrhatjuk egy évig de varrhatjuk kettesével is, többség dönt. Én a félévre szavazok és a kettesével varrásra.

  kezdés- befejezés
  augusztus- január
  szeptember- február
  november- március

  Szerintem ennél tovább elhúzni nem érdemes.

  A minta linkje: http://canadahun.com/temak/kereszts...minden-tajarol-ii.33939/page-142#post-3857895  Lavender sampler.jpg
   
 2. Boszis

  Boszis Állandó Tag

  ÁÁÁÁ, ez egyszerűen kínzáááááááááás! És még mit ne akarjak varrni?????????

  Nincs rá időm, pedig azt is tudom kinek adnám ajándékba és hogy mennyire örülne neki az a levendulamániás anyósom.
  Gondolkozom, gondolkozom!!!
   
  Szalárd és Csillucs86 kedveli ezt.
 3. Csillucs86

  Csillucs86 Állandó Tag


  Mivel nincs rá időnk egyben, azért szedjük elemeire ;)
   
  Szalárd és napsugár7127 kedveli ezt.
 4. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Szia!

  Én mindenképp elkezdeném, csak a kezdés idejét nem tudom biztosra.Talán anyag is van elég hozzá,csak fonalat kell egyeztetni, meg nyomtatni.Na, látjátok, a levendulát én így szeretem. Képeken nézni, mert egyébként nem rajongok érte túlzottan, bocsássátok meg nekem. De ha így látom, az más.Akkor még tetszik is.
   
  zzsuzsa és Szalárd kedveli ezt.
 5. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Javítsatok ki, ha nem jól néztem, légyszi.16-os aidán 265*185 a szemszám kockázás szempontjából. És 26 színű anchor fonal van megadva.
   
  zzsuzsa kedveli ezt.
 6. Szalárd

  Szalárd Állandó Tag

  Szóval akkor én is belevágok!
  Augusztusnál előbb nem tudok nekikezdeni,sőt annak is csak a vége felé...
  Én inkább attól félek,hogy ha elkezdem,nem tudom abbahagyni:):)... Bár ott tornyosul egy csomó varrnivaló a fejem fölött:még van másfél macskám,amit abba kellett hagynom,hogy Makarskára meg tudjam varrni a "mediterrán"mintát. Aztán sürgős volt az angyalka is,és most még egy nagyon sürgős munka lenne az "Easter songs" ugyanebből az angyalkás sorozatból. Kb. egy hét múlva indulunk Erdélybe,Székelyudvarhelyre a Ferences nővéreknek szeretném ajándékozni,ahol két 90 év fölötti nagynéném is él.:)Nem sok esélyt látok rá,mert csak ma kezdtem el,és nem is volt túl sok időm varrni. Talán úgy,hogy majd ott kereteztetek. Aztán ami még nem szorongató,de megígértem a barátnémnak,hogy minden ablakára kap egy hímzett függönyt. Ennek a jegyében készülnek a macskák,de még kell egy madaras,egy virágos és egy kaktuszos...(szerencsére nincs több ablaka:):)) A minták már nagyjából körvonalazódnak,de még nem látom,hogy mikor tudom elkezdeni. Ja és a télen sötét esküvel megfogadtam,hogy NEM LESZ TÖBB MUK!!! Tehát amit elkezdek azt kötelező módon be is fejezem,addig nem fogok másba,csak ha élet-halál kérdése! Persze ez alól kivételek az RR kendők..
   
 7. bertánényanya

  bertánényanya Állandó Tag

  Hát lányok azt hiszem én is beszállok! Bár én is úgy állok mint Szalárd, hogy tele vagyok megkezdett munkával. Egy félig kész FC Barca címer. Egy 40x60cm-s Fradi címer. 30x40cm sárkány, És persze ma érkezik hozzám 2db 60x40cms sárkányos és egy tájképes készlet. Na meg persze a gyerekeknek kellene varrnom Fuzzy macis takarót, magasságmérőt. Adventi naptár, és 2db Mikulás csízmát. És tegnap közölte a nagyobbik fiam, hogy varrjak neki pókembert. Na és ott van az rr7-s kendő.Úgy hogy szeptember előtt biztos nem fér bele..... Valahogy én se tudom betartani hogy egyszerre egy félét csináljak.... : -)
   
 8. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Hát, nekem is tornyosulnak a hímezni valók.Tegnap olyan jó érzéssel vettem elő az egyiket folytatni. De mindig van, ami felülírja a többit, akármilyen fogadalmat teszünk.Nekem pl. több is lenne, de most erős a késztetésem a mukkok befejezésére.És vannak gobik, előnyomottak is a hímeznivalóimban.
   
  Boszis, evelyn13 és Szalárd kedveli ezt.
 9. djency

  djency Állandó Tag

  Sziasztok!
  Ebbe én is benevezek, de nekem is van mit befejeznem előtte. Remélem sikerül mire ti elkezditek és én is veletek csinálhatom végig.
   
  napsugár7127 és macleod kedveli ezt.
 10. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  Én itt topogok a kapuban.Be menjek vagy maradjak.Az eszem mondja maradj a szívem meg,hogy menj menj...Még nekem is van sok minden amit meg kell csinálnom,de még nem csináltam Sal-t Így ezért nagyon hajlok rá,de csak a november-március-ikra. Addigra már látni fogom,hogy hogy állok az adventi naptárral valamint a karácsonyi mintákkal amiket ajándékba kell majd csinálnom., és itt lesz a két RR is ami kőkeményen határidő függős. Úgy ,hogy én ennél az idő pontnál maradnék és ha úgy látom .hogy nem akkor még időben szólnék.
   
  Boszis kedveli ezt.
 11. Csillucs86

  Csillucs86 Állandó Tag


  Lehet egy évre is tervezni, a lényeg, hogy meglegyen :) mindenki lefirkantja neki mi lenne a legjobb, énmondjuk hajlandó vagyok ezért tolni máson :)
   
  napsugár7127, Szalárd és evelyn13 kedveli ezt.
 12. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  Nem nem nem szeretném későbbre halasztani hiszen mindig lesznek kihívások. Ha megcsinálom márpedig azon leszek,ha nem jön közbe egy műtét vagy valami komolyabb dolog,de azt jelezni fogom,akkor a november-március vállalható számomra.
   
  napsugár7127 és Szalárd kedveli ezt.
 13. bertánényanya

  bertánényanya Állandó Tag

  Novemberi kezdés is jó nekem, addig legalább több mindent be tudok talán fejezni! Hacsak megint nem szeretek bele egy-egy mintába....
   
  evelyn13, napsugár7127 és Szalárd kedveli ezt.
 14. Szalárd

  Szalárd Állandó Tag

  Én alkalmazkodom a többséghez mind a kezdés időpontja,mind a varrás üteme témában!:)
   
  evelyn13 és napsugár7127 kedveli ezt.
 15. Csillucs86

  Csillucs86 Állandó Tag

  tehát induljon utóbb és érjen véget előbb :) oksa, figyelek
   
  napsugár7127 és Szalárd kedveli ezt.
 16. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Sziasztok!

  NEm tudom, SAL-nál mi a pontos szabály, vagy van-e ilyen.De elég részlet gazdag a minta, szerintem az egy éves határidő kényelmes lenne mindenkinek.Azért lesz augusztus vége szeptember eleje iskolakezdés, őszi szünet, karácsony, húsvét, egyéb előre nem látható dolgok, így talán mindenki kényelmesen elkészülne, kényszer nélkül, de határidőt tartva. De ez csak az én véleményem.
   
  macleod kedveli ezt.
 17. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Minta kinyomtatva, kezdhetem a kockák számolását.Hoztam egy képet, ezen Édesanyám szárított levendulái vannak.Úgy az igaziak. Hát átpateroltam a másik szobába őket, mert tényleg nem szeretem az illatát.De képen, na az egész más.Nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel Nektek.
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2013 Július 12
 18. djency

  djency Állandó Tag

  Sziasztok!

  Szerintem is kényelmesebb lenne az éves határidő.
  Szeretném megkérdezni, ki milyen anyagra készíti, mert nem tudok választani.
   
  Fantagra, evelyn13 és Szalárd kedveli ezt.
 19. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Részemről Aidára van.Nem tudom hányas, de nem hiszem, hogy 14-es, talán 16-os.
  Ez még jól látható kocka.Ebből volt annyi, hogy venni nem kell. Szerencsére nem lesz túlzottan nagy.Most kezdtem el tegnap este a kockázást. Szokás szerint simán ceruzával jelölök.Bár ezt másnak csak saját felelősségre ajánlanám.A fonalak augusztus körül lesznek meg.
   
  Szalárd és evelyn13 kedveli ezt.
 20. bertánényanya

  bertánényanya Állandó Tag

  A mintát kinyomtattam. Anyagom is megvan 14-s Aida lesz. Már csak a fonalakat kell átnéznem és beszerezni ami hiányzik...
   
  napsugár7127 és Csillucs86 kedveli ezt.

Megosztás