Biblia, minden ami a Szentírással kapcsolatos!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
C

csocsike

Vendég
Ama(r).gi írta:
csocsike írta:
Ha ne adj isten , isten meg is letezik akkor en csip csip csokat fogok jatszani vele , es lefujom gezarollal vagy valami mas tetuirtoval :shock:
A helyzet az, kedves Csocska, hogy valószínűbb, nem mi játszunk Istennel, hanem Ő játszik velünk. Volt már valaki, aki tévtanokat hirdető nézetét még aláírásával is súlyosbította. "Isten halott" - aláírás:Nietzsche. Mire a válasz: "Nietzsche halott" - Isten. Na ez a helyzet. Úgyhogy törödj bele a szúnyogba.
Üdv, konkvisztádor, az őshonos szúnyogok kegyetlen üldözője! Térj meg, eretnek pogánya, mert közelg a Világ vége! Jól kinézel majd Te akkor!
Hiszek egy Istenben hiszek egy Hazaban , hiszek nagy Magyarorszag feltamadasaban , de szunyogot tetremteni akkor is aljassag volt :evil:
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Pásztor! Bocsáss meg, de nem hinném, hogy pl. egy kavicsban vagy akár egy UFO-ban való hit hasonlítható az Istenben való hithez. Bár igazad van, egy szempontból igen: ha az adott kultúra úgy véli, hogy pl. az a kavics Isten egyik megjelenési formája (és ez lényegében valahogy így is van). Továbbá úgy vélem, hogy Istennek nagy a humorérzéke. Másként hogy bírná ki emberi teremtményei látványát?
Istenben - meglátásom szerint - szinte mindenki hisz, még a magát ateistának mondó is valahogy (legalább Rahner óta jól ismert az "anoním keresztény" fogalma). Az etnológia nem látott még olyan népcsoportot (legyen az akár a legprimitívebb), amely ne tételezte volna föl az Ő létét. A kérdés nem ez.

Szívből üdv Néked!
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
csocsike írta:
Hiszek egy Istenben hiszek egy Hazaban , hiszek nagy Magyarorszag feltamadasaban , de szunyogot tetremteni akkor is aljassag volt :evil:

Édes egy Csocskám (Csocském?)! És mi a meglátásod a viperáról, a krokodilról, a cápáról, az emberevő tigrisről, továbbá a piranháról, valamint a húsevő hangyáról? Nem is szólva az atombombáról (bocs, ez utóbbit nem kenhetjük az Istenre, nem Ő találta ki). He? Ezekkel miért nincs bajod? Jössz Te itten mindig holmi szúnyogokkal, mintha itten rejtőzne a Megoldás. Holott erre van is megoldás, sőt épp erre van: úgymint szúnyogírtó spré, csípés elleni kenőcs, szúnyogháló etc. De mifene megoldás van egy jó kis bombára?
Na, konkvisztádor, most szedd össze az eszed, ha tudod (már ha van az Tenéked).
Üdv Amától, a VCs-től, minden pártok zászlósurától, ki még most sem adta föl a megtérítésedet.
 
C

csocsike

Vendég
Ha sokat kotekedsz lenyulom a zaszlodat es becserelem palinkara. A tigris es a verengzo hobozlira rengeteg ellenszer van a szunyogra nincs, Olyan a verem hogy leszarjak a szunyogirtot es a szunyoghalon nekifutasbol atjonnek . Hogy az emberek bombakkal kedveskednek egymasnak, hat igen ez elgondolkodtato. Szerintem az emberiseg vegre eljutott egy olyan fejletsegi fokra , hogy siman kepes kiirtani onmagat, de mi lesz a szunyogokkal :evil: Ide a zartosztalyra kulomben is tilos bombat dobni, nem olvastad az alapszabalyt? :shock:
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Csöcsike már megtért a lőerő és a benzingőz Istenéhez!

A szúnyogokat is azért ismeri ennyire, mert egy jó nap után százával köpdösi ki öket :D
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
csocsike írta:
Ha sokat kotekedsz lenyulom a zaszlodat es becserelem palinkara... Szerintem az emberiseg vegre eljutott egy olyan fejletsegi fokra , hogy siman kepes kiirtani onmagat, de mi lesz a szunyogokkal :evil: :shock:

Aranyapám! A zászlót nem hagyom, utolsó csepp véremig védelmezem, s kitűzöm a vár fokára. Tudd meg, önző pálinkaszívó!

Más: Hogy az atombomba elpusztítja-e a szúnyogokat - őszintén szólva -, fogalmam sincs. Kérdezzük meg Efikét, ő a fizikus. Csak az a baj, hogy ilyenkor csicsikál, vagy a szárnyatlanul repülő farkcsóváló hal mibenlétén töri lángeszű fejét. Tudod-é róla, hogy föltalálta azon halat, amely önfarkával kevergeti a halászlét? Azaz: saját levében fő (nem Efike, hanem a hal). Komoly: olvasd csak el a honlapján. Mondtam én, hogy ez egy kész zseni.

Ismét más: Hallod-é, itt egyesek fentebb azt állítják Rólad, hogy benzingőzös, nem pediglen pálinkagőzös vagy. Most mi az igazság?! A benzin robban, ha rágyújtasz, a pálinka mennybe visz. Ottan aztán muszáj lesz megtérned. Énekelheted napestig a zsoltárokat. Megmondtam, ugye, hogy jól kinézel Te.

Üdv, s ne add föl nemes harcodat!
Lélekben Veled van Ama, V. Császár zászlósúr ( a V nem római szám, merthogy Én vagyok az Első).
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azért egy gondolat erejéig visszatérnék Pastoral kövéhez. Nagyon régi elméleti probléma ez, mármint az, hogy Isten tud-e akkora követ teremteni, amit nem bír fölemelni ? :shock:
Ama(r).gi felvetése arról, miszerint nincsennek szúnyogok a sarkkörön, azt teljesen nyilvánvaló, miután levéltetvek sincsennek. De azért nincsennek levéltetvek, mert nincsennek leveles fák. Sőt fák egyáltalán. De azért nincsennek fák - és egyáltalán - mert nincs föld csak jég. Van olyan ember aki a jég hátán is megél, de fa nincs. Ezért az ember a teremtés koronája és nem a fa, pedig annak van koronája. Viszont a fa nem képes atombombát gyártani és rádobni a másik fára.
A szúnyog az egy nagyon szimpatikus pici madár. Gyorsabb mint a kolibri és sokkal kisebb. Isten azért teremtette, hogy aljas és gyilkos állati ösztöneimet kiélhessem rajta, amikor rámszáll, akkor kaján vigyorral egy csapással péppé lapítsam, majd tetemét egy hanyag mozdulattal belesöpörjem az Ama(r).gi söröspoharába. :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
A smucig ! Bezzeg a múlt héten, amikor rászállt a poharára egy légy, addig csavargatta, mig az összes sör ki nem jött belőle. Még a habot is lenyalta a légy bajuszáról. Ilyentől vársz Te Csöcsikém 500 liter szeszet ? Szerintem be kell pereltetni prof.dr.Schwindly Alfonz váltó-, és közügyvéddel. :evil:
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az Efike egy veszéjjes bozorkány, majd jól kinéztek Ti, ha egy szép nap megjelenik Előttetek. Ha nem Márta napja lesz, jól be is húz Tinéktek. A Citad Ella nevű öreg hölgy már feni Rátok vasfogát.

Kelt, mint fent, Fülig Jimmy őszinte sajnálatára.

Üdv, őfelsége V. Császár, a mindenkori ZÚ. (A gyöngébbek és Efike kedvéért: a V nem római szám, mert ÉN (ÉN!!!!) vagyok az Első, a ZÚ pediglen ZÁSZLÓSÚR)
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Csöcsikém, ez az Ama(r).gi úgy csúsztat, mint egy politikuss. A füle mellett mindig elcsúszik az álzala megigért és általam kizsarolt 500 liter zárjegy nélküli valódi fütyülős bavackpálinka, most minden bűnét Fülig Jimmire és Piszkos Fredre akarja terelni. Ideje lenne már valakinek felhomályosítani, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett, mert a mi kiváló maffiakapcsolatainkkal rövid úton végrehajthatjuk azt a hiányzó 500 liter szeszet. Igaz akkor többi nem lesz módja, hogy megváltsa egy újabb adaggal az áletét. No mindegy, mi tudunk veszíteni. :evil:
 
C

csocsike

Vendég
Efike írta:
Csöcsikém, ez az Ama(r).gi úgy csúsztat, mint egy politikuss. A füle mellett mindig elcsúszik az álzala megigért és általam kizsarolt 500 liter zárjegy nélküli valódi fütyülős bavackpálinka, most minden bűnét Fülig Jimmire és Piszkos Fredre akarja terelni. Ideje lenne már valakinek felhomályosítani, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett, mert a mi kiváló maffiakapcsolatainkkal rövid úton végrehajthatjuk azt a hiányzó 500 liter szeszet. Igaz akkor többi nem lesz módja, hogy megváltsa egy újabb adaggal az áletét. No mindegy, mi tudunk veszíteni. :evil:Kedves ismerosom ,Vito Genovese mar uton van egy lupparaval lerendezni ezt az igtazan kenyes es kellemetlen kerdest. Sajnos az 500 liter kozben a kamatokkal es a buntetessel egyutt 1000 literre emelkedett, igy nem all modunkban tovabbi haladekot adni :evil:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Sürgősen tisztázni kell Ama(r).gi vallási hovatartozását, mert a végtisztesség neki is jár. Még akkor is, ha nem egyenlitette ki az 1000 liter szeszet. :roll:
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
Efike írta:
Sürgősen tisztázni kell Ama(r).gi vallási hovatartozását, :

Sajnálom, Efikém, hogy ennyi rengeteg idő mélyreható barátsága után sem jöttél rá vallási hovatartozásomra. De hát ez Téged minősít, nem engem. Én ökumenikus vagyok (más néven: ökonomikus). Ez - mint nyilván tudod - a következőket jelenti:
1./ vasárnap ne lopj, mert hat nap mindenre elegendő (keresztényeknek).
2./ szombaton ne lopj, mert hat nap mindenre elegendő (izraelitáknak).
3./ pénteken ne lopj, mert hat nap mindenre elegendő (muzulmánoknak).
Szar ügy ez az ökumenikus-izé, mert így csak négy nap marad értelmes tevékenységekre (s akkor még be se számoltuk a hindukat, a buddhistákat, továbbá a szimbolistákat, a kőfaragókat és a balettáncosokat). Na, nekem ez a nagy bajom. Úgyhogy joggal vagyok depressziós.
Üdv.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére