Bioterror

specisrac

Új tag
Az ökoszisztéma elég érzékeny műszer. Biztosan bölcs dolog piszkálni? Nem hiszem. Pedig ezt csinálja napjainkban az ember.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/F_S2bg506M0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

atek27

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez év január-februárban azonosítottak Németországban egy szúnyogok által terjesztett, kérődzőket fertőző vírust, az ún. Schmallenberg-vírust (SBV). Néhány hét alatt Német, Francia, Benelux és Angliában is rohamosan elterjedt főleg a juh- és kecsketelepeken. Ha az állat nem vemhes, gyakorlatilag fel sem tűnik, hogy beteg, max lázas, viszont a vemhesek elvetélnek, vagy torzszülötteket ellenek és a tejtermelésük felére csappan vissza. Elég alattomos egy kór, nemde?
Ráadásul laborban kimutatták, hogy leginkább az Akabane és Aino betegségeket terjesztő vírus mutációjára hasonlít a kórokozó, ami a világ másik végén munkálkodik.
Nem vagyok egy összeesküvés-elmélet rajongó, de ez azért kicsit büdös nem?
 

Nick2h23

Állandó Tag
Állandó Tag
Találtam egy jó filmet a témában:
Kaptár: Bioterror
(Leírás: Hét évvel azután, hogy Leon és Claire együtt harcolt a zombik ellen Raccoon Cityben, élőhalottak tűnnek fel az egyik repülőtéren. A hatóságok lezárják a környéket. A kormány Leon vezetésével kommandót küld az bennrekedtek, köztük egy szenátor és Claire kimentésére. Nekik köszönhetően néhányuknak sikerül kijutnia. Közben az egyik gyógyszercég bejelenti, hogy megtalálta a vírus ellenszerét. A vakcina azonban szállítás közben megsemmisül. Claire indul a központba az újabb szállítmányért. Rájön, hogy ott a réginél sokkal veszélyesebb vírussal kísérleteznek. Csak Leon segítségére számíthat.)
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Alig jelentette be az ENSZ, hogy augusztusra véget ér az afrikai ebola járvány (milyen jó, hogy ezt ilyen remekül ki tudták számolni ;)) a mi Billünk máris elkezdett nagyon aggódni a következő, még súlyosabb fertőző betegség miatt.

WHO-Gates-708x404.jpg


Hát nem aranyos?


http://444.hu/2015/03/23/az-ensz-szerint-augusztusra-veget-er-az-afrikai-ebolajarvany/

http://idokjelei.hu/2015/03/bill-ga...virusra-figyelmeztet-nem-vagyunk-felkeszulve/

Tessék szépen felelősségteljesen beoltatni magatokat a vírus ellen. Az ebolától nem ijedtetek meg eléggé, ezért nem fogyott el a képen látható védőoltás.

Még egy érdekes bioterrorista hír: http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazda...timbetetet_foglaltak_le_bejrutban.595237.html

Fél tonna radioaktív intimbetétet foglaltak le Bejrútban. A szállítmányt rutinellenőrzés során szűrték ki a repülőtérre érkező teherpostai csomagok ellenőrei. Az ország pénzügyminisztériuma tudatta, hogy a 30 kartonnyi betétet elküldik a Libanoni Atomenergetikai Hivatalhoz megvizsgáltatni, mielőtt visszaküldenék a feladónak. A minisztérium nem fedte fel sem a betéteket gyártó cég nevét, sem azt, hogy milyen radioaktív anyagról van szó, és arról is hallgat, hogy milyen erős a szállítmány sugárzása.

Vámőrök ugyanakkor - névtelenségbe burkolózva - azt mondták, hogy a betétek gyártója kínai cég, és hogy a szállítmány Dubajon keresztül érkezett Libanonba.

Még valamiről hallgatnak nagyon mélyen. Vajon ki volt a címzett? Melyik ország? Ki volt a megrendelő? Na ez az, amit soha nem fogunk megtudni.

Tessék szépen és jól viselkedni, használni az intimbetétet, oltásokat beadatni, mert ha nem fogadtok szót, akkor már nem marad más, mint az atomháború. Azt azért nem szeretnénk, hogy szegény Billnek le kelljen vonulni valamelyik föld alatti luxusbunkerébe?! :eek:

Ja, nem említettem, mert biztosan tudjátok, hogy a sugárzás meddőséget okoz...
 
Utoljára módosítva:

Umaksuman

Állandó Tag
Állandó Tag
Még valamiről hallgatnak nagyon mélyen. Vajon ki volt a címzett? Melyik ország? Ki volt a megrendelő? Na ez az, amit soha nem fogunk megtudni.
Az újabb hírek szerint a gyártó egy ANION nevezetű cég volt, aki a honlapja szerint azzal hitegeti a címzetteket és megrendelőket (a világ minden táján fellelhető hiszékeny balekokat), hogy az "ionizált" intimbetét minden nyavalyára jó (talán még az orrot is tistíccsa:)). Az "ionizálást" valószínűleg radioaktív besugárzással végezték, és közben nagyon elszúrtak valamit. Tehát megint nem Bill Gates vagy a gyógyszerlobby volt a tettes, hanem a dörék, nagybajuszú kuruzslók és szélhámosok.
Csak a poén kedvéért: a bejruti reptéren néhány hete már lefoglaltak egy radioaktív szállítmányt, abban mobiltelefon burkolatok voltak. A tuggyukhogykik ezek szerint radioaktív mobilokkal akarják kiirtani az emberiséget, úgyhogy dobjátok el jó messzire a bunkofont, amíg nem késő!
A billgécces cikk pedig szokás szerint hamisítás. Az eredeti nyilatkozatban, amire a belinkelt írás hivatkozik, Gates nem ajánlgatott semmiféle konkrét vakcinát, és a fotó sem abból származik. Az ebola járvány kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a világ nem eléggé felkészült egy globális járványhelyzet kezelésére. Megoldásként pedig első sorban éppenséggel nem a védőoltásokat javasolta (ez érthető is, hiszen ezekhez kellő időben csak a leggazdagabb országok polgárai juthatnának hozzá), hanem a szegény országok egészségügyi hálózatának fejlesztését, ápolók és orvosok képzését és megfizetését.

Tessék szépen és jól viselkedni, használni az intimbetétet, oltásokat beadatni, mert ha nem fogadtok szót, akkor már nem marad más, mint az atomháború. Azt azért nem szeretnénk, hogy szegény Billnek le kelljen vonulni valamelyik föld alatti luxusbunkerébe?!
Ha pedig inkább azt szeretnétek, hogy a szegény országokból a nyomor, a háborúk és a betegségek elől ide meneküljenek az emberek, magukkal hozva a nyomorukat, háborúikat és betegségeiket, akkor nyugodtan ekézzétek csak azokat, akik azért dolgoznak, hogy ezek az emberek a saját hazájukban is emberi módon meg tudjanak élni.

Ja, nem említettem, mert biztosan tudjátok, hogy a sugárzás meddőséget okoz...
A víz meg impotenciát. Lehet, hogy ezért költ annyi lóvét Bill bátyó a szegény országok vízellátásának fejlesztésére?:)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Felesleges duplazni a cikkeket mert mar ez regebben fent van a hireknel. Ott ugy latszik tobb volt a jozanabb realis velemeny ugy az oltas fontossagarol is.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Felesleges duplazni a cikkeket mert mar ez regebben fent van a hireknel. Ott ugy latszik tobb volt a jozanabb realis velemeny ugy az oltas fontossagarol is.

A duplázással kapcsolatos megjegyzésed teljesen jogos, bocsánatot kérek. Emlékeztem, hogy valahol olvastam, csak azt nem gondoltam, hogy nálad....
computer_bash.gif
Elgurult a Cavintonom.
clear.png


Ismerem az oltásokkal kapcsolatos nézeteidet, mert többször is leírtad. Én ellenkező véleményen vagyok, remélem ez nem bűn még egyenlőre. Talán ha Kanadában élnék, beoltatnám magam, főleg, ha csak a kanadai sajtót olvasnám, de nincs így.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
A duplázással kapcsolatos megjegyzésed teljesen jogos, bocsánatot kérek. Emlékeztem, hogy valahol olvastam, csak azt nem gondoltam, hogy nálad....
computer_bash.gif
Elgurult a Cavintonom.
clear.png


Ismerem az oltásokkal kapcsolatos nézeteidet, mert többször is leírtad. Én ellenkező véleményen vagyok, remélem ez nem bűn még egyenlőre. Talán ha Kanadában élnék, beoltatnám magam, főleg, ha csak a kanadai sajtót olvasnám, de nincs így.

Csak magamat tudom ismételgetni. Amíg nem tudjuk, mi az élet, amíg nem tudjuk, mi a betegségeket kiváltó ok, - bár mondanak sok mindent, lelki okokat, öröklődést, étkezést, stresszt, vírusokat, akik megbújnak valahol és váratlanul támadnak, mint az influenzánál, meg még ki tudja, hogy miket nem hoznak fel okoknak, - szóval addig nehéz a gyógyítás.

Az érdekes az az egészben, hogy az oltásokat is orvosok cáfolják, mert értelemszerűen a "civilek" csak okoskodni tudnának. De, aki ellentmond a fennálló rendnek, az kiközösíttetik....

Élve találták a kórházból "elrabolt" kisfiút
Azért lopta el az agydaganatos fiát, hogy megmentse az életét

Nem megölni, épp ellenkezőleg: megmenteni akarja az agydaganatos fiát az az apuka, aki néhány napja valósággal "kilopta" őt egy angliai kórházból. Azt mondja, ott nem tudják meggyógyítani.........

http://www.ma.hu/webbulvar.hu/223936/Azert_lopta_el_az_agydaganatos_fiat_hogy_megmentse_az_eletet

A folytatás:

Szülei szerint legyőzte a rákot a kórházból megszöktetett kisfiú
2015-03-23 15:11:56

London - Szülei szerint legyőzte a rákot az ötéves Ashya King, akit szülei tavaly a brit hatóságokkal dacolva előbb Spanyolországba, majd egy prágai magánklinikára vittek Angliából, hogy az általuk legjobbnak ítélt, Nagy-Britanniában azonban nem elérhető kezelést kapja meg.
Hirdetés
A gyermek édesapja, Brett King elmondta, hogy Ashya legfrissebb leletein nem volt nyoma tumornak. A kisfiú jelenleg a család spanyolországi otthonában lábadozik, újra elkezdett beszélni és szeret együtt játszani a testvéreivel a közeli parkban.

"Ez csodálatos. Rendkívül boldogok vagyunk. Minden, amin keresztülmentünk, értelmet nyert, mert a dolgok jól alakultak Ashya számára" - idézte az apát a BBC New......

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/...akot-a-korhazbol-megszoktetett-kisfiu-2340479

Azt azért gyorsan hozzáteszem, hogy az orvosok jó szándékát nem vitatom, de, amíg a materializmus az uralkodó világnézet addig nehéz az anyagon keresztül a spirituális életet gyógyítani...

Ez a videó is tanulságos:

 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
orvosi%2Bcannabis%2Bkannabisz%2Bmarihu%C3%A1na%2Br%C3%A1k%2Bdaganat%2Bbetegs%C3%A9g%2Bkezel%C3%A9s%2Bkemoter%C3%A1pia%2Borvos%2Bk%C3%B3rh%C3%A1z%2B%C3%A9tel%2Bt%C3%A1pl%C3%A1lkoz%C3%A1s-gyerek-2015-%C3%BAj%2Bvil%C3%A1gtudat.jpg


Amikor Adam Koessler 2 éves lányánál 4. fázisú neuroblastomát diagnosztizáltak - egy nagyon komoly hasi daganat -, igyekezett bármit megtenni, hogy újra jól legyen. Mint érintett szülő, aki meg akarta találni lánya betegségének legkevésbé káros módját, Adam tanulmányokat kezdett olvasni a kannabisz olajról, melyek nagyon pozitív eredményeket mutattak a nála kialakult rák kezelésében, mint alternatív terápia.

Az apa szerint a kókusszal összekevert olaj fogyasztása után jelentősen javult a kislány állapota. - A rákkal sújtott kis teste újra élt, szinte azonnal jobb lett az életminősége - mondta Koessler a Metronak:" Már nem fájt a hasa, újra képes volt enni és elkezdett hízni is. Teli lett energiával, ki szeretett volna menni játszani ahelyett, hogy egész nap a hátán feküdjön. Visszatért a szín a bőrébe, újra csillogott a szeme, és mi csak néztünk egymásra teljes ámulattal."

A javulás ellenére azonban Koesslert január 2-án letartóztatták, miután Brisbane-be utazott, ahol találkozott a lánya onkológusával. A vád: veszélyes drogot birtokolt, és ezt 16 év alatti személynek adta. Bár óvadék ellenében kijöhetett az előzetes letartóztatásból, nem léphet kapcsolatba a lányával, aki jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Az állapota ugyanis újra rosszabb lett, miután abbahagyta a kanabisz olaj szedését.

Az orvosi marihuána fogyasztása már jó néhány országban és közigazgatási területen legális. Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, a Cseh Köztársaságban, Finnországban, Izraelben, Hollandiában, Spanyolországban és az USA egyes államaiban törvényes, bár ez ellenkezik az Egyesült Államok szövetségi törvényével.

Azóta már a közfelháborodás eredményeként találkozhatott haldokló kislányával az apa.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Dr. Tomljenovic meg tudta szerezni az ú.n. “független szakértői tanácsadó bizottság” magánüléseinek átiratait. Ez a bizottság tesz javaslatokat a kormánynak, illetve az egészségügyi minisztereknek az oltásokkal kapcsolatban. Miután Dr. Tomljenovic teljes részletességgel átvizsgálta ezeket a nyílvánosság elől elrejtett átiratokat, néhány nagyon nyugtalanító felfedezést tett.

“A JCVI (Az immunizálási bizottság) folyamatos erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy életbevágóan fontos adatokat tartson vissza súlyos mellékhatásokkal és az oltásokkal kapcsolatos ellenjavallatokat érintően annak érdekében, hogy mind a szülők és mind az egészségügyi szakemberek szükségesnek tartsák az általános oltási arányt”, oly indokolással érve el ezt, amely nem nyugszik szilárd tudományos bizonyítékokon- magyarázza Dr. Tomljenovic tanulmányának bevezetőjében. “A brit Egészségügyi Minisztérium tól(DH) és JCVI-tól megszerzett bizonyítékok azt mutatják, hogy a brit egészségügyi hatóságok már 30 éve művelik ezt a bevett gyakorlatot, amelynek egyetlen célja megvédeni a nemzeti oltási programot.”

forrás: https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
tanumány: http://nsnbc.me/wp-content/uploads/2013/05/BSEM-2011.pdf




 

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
Megdöbbentő, hogy a mikrohullámok mit jelentenek a számunkra. Különösen a WiFi lesz hamarosan még elterjedtebb azthiszem.
Nem tudom, minimális a sugárzása.Ám összességében az elektro-szmog nagy.
De a beszennyezés is óriási.
Nincsen olyan tisztán sötét égbolt ahol a csillagokat kontrasztosan látnánk.
 
Oldal tetejére