Cikk: Halloween - avagy a borzalom élvezete

ildikk

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon tetszett a cikk, köszönjük! Különösen hasznosnak találom a lengyel orvosok, ápolónők kreatív és időszerű ötletét arra, hogy hogyan sajtoljanak ki valami jót a vámpírokból, boszorkákból, ördögökből. :)
 

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Én többszörös véradó vagyok. Díjaznám, ha a véremért cserébe elszórakoztatnának a dokik és asszisztensnők a vámpíros jelmezesdivel.
 

jcsé

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem ismertem a Halloween történetét, örülök, hogy elolvastam. Nagyon tetszett. Köszönöm.
 

sarij

Állandó Tag
Állandó Tag
Vagy 50 évvel azelőtt Nagyapám készített nekem töklámpást, volt egy drót füle, amivel vinni lehetett, ezzel ijesztgettük az arra járókat.
 

eratera

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az esemény megtartása nálunk még mindig csak alakulóban van, legalábbis szerintem. Az én gyermekeim nagyon készültek rá, családi körben műsort készítettek, feldíszítették a lakást általuk készített tárgyakkal, rajzokkal. Ehhez próbáltam letölteni kifestőket, meg kell, hogy mondjam alig találtam valamit. Talán a következő generáció már lelkesebb lesz.
 

akisgyufaarus

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem is gondoltam erre, hogy ilyen kerek története is van Halloween-nek, nagyon örülök, hogy itt rátaláltam, tovább fogom adni én is másoknak a fenti elbeszélést.
 

Zoliancsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi rég óta mindig faragunk tököt a községben ahol élünk, van tök fesztivál ott nagyon szép alkotások szoktak születni. Mi otthon a kisfiammal csináltunk nagyon jó kis móka volt!
 

kkovax38

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem adsz, kapsz, Mi ez, ha nem a bűnözés eredete. Ezen alapul a Halloween is. Ha nem adsz abból ami neked van, elvesszük tőled.
 
Oldal tetejére