Csevegos-xszemezos-baratok kozott 2016-2017

sorcier témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2016 Május 27.

 1. Indus79

  Indus79 Állandó Tag

  Recepciós vagyok szomszéd faluban egy szállodában. Reggel héttől este tízig van egy műszak és 5 perc pihi nincsen. Nem csak recepció hanem értékesítés, drinkbár is egyszerre. De majd csak belejövök mint kiskutya az ugatásba. Az viszont jó hogy egy hosszú nap után két nap pihenő van (elvileg) és így az itthoni munkákkal is haladni tudok. Egyelőre el vagyok maradva mindennel mert nagyon fáradt vagyok másnap is. De biztos hozzászokok..... remélem :rolleyes:
   
  Utoljára módosítva: 2017 November 6
 2. wpetra

  wpetra Állandó Tag

  Sok vendég van Indus, ilyenkor is? elhiszem,h fárasztó, nem egyszerű ennyi mindent csinálni egyszerre, főleg h jó is legyen. 2 hete voltunk Cseszneken meg a környéken, gondoltam is Rád, hogy merre lakhatsz és mennyire élvezed a Bakonyt. :)
   
 3. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  Ismerős a téma: A lányom keresztanyja is ilyesmit csinált hosszú évekig itt Pesten nem Budán egy szállodában,mert megszűnt az IBUSZ fiók ahol dolgozott. Az volt hosszú éveken át az első munka helye, a Kelleti -nél aztán a Párizsi -udvarnál végül az is bezárt. Így került recepciósnak egy szállodába ahol utazási foglalásokkal ,repülőjegy árusítással és most végül ha nem jöttek az ukrán lányok akkor a konyhába is be kellett állnia. Idén lett nyugdíjas és most már csak 3x jár be egy héten kereset kiegészítés véget és már nem megy konyhára. Sok mindent leadott,mert nagyon fárasztó volt. Így megértelek.
   
 4. Indus79

  Indus79 Állandó Tag

  igazából élvezem tetszik, és jó is mét emberek közt forgolódni, mosolyogni. Ez hiányzott míg itthon voltam. Hála égnek van sok vendég persze a nagyfőnök szerint nincs de minden cégnél így van ez gondolom. sosem elég.... :) Csesznek itt van egy köpésre tényleg! Tetszett? állítólag fel fogják újítani
   
 5. Indus79

  Indus79 Állandó Tag

  csak akkor kell beállnom a konyhára ha kevés a vendég - akkor meg bele is fér a teendőkbe. De tényleg összességében fárasztó. Még jó hogy jön a tél és kevesebb a kinti munka. Diófa alatt már rend van :) már csak a kiskertet kell felásni betrágyázni és jöhet a tél :)
  na megyek kitakarítom a házat. Szép napot kívánok mindenkinek!
   
 6. wpetra

  wpetra Állandó Tag

  Mi már régen is voltunk a várban, nem volt rossz, jó idő volt, így szép képeket lehetett készíteni. Kíváncsi leszek, mi mindent akarnak felújítani. Utána még Zircet jártuk végig, arborétum, apátság. Örülök, h bejött egyelőre ez a munka, még úgyis h fárasztó. :)
   
 7. Indus79

  Indus79 Állandó Tag

  Jövő őszig tatarozzák a Bakonybéli Monostort, de utána mondjuk levendulavirágzás idején érdemes eljönni ide is. Nagyon szép, és itt is van egy kis arborétum, meg gyógynövény kert. Készítenek helyi recept alapján sört, likőröket, teakeveréket, lekvárt. Bár igazából ők csak a nevüket adják :rohog:
   
 8. Baló Erzsébet

  Baló Erzsébet Állandó Tag

  Lányok eldicsekednék a húgommal, aki az idén az MNT Néprajzi Gyűjtő Szakosztálya által meghirdetett pályázaton nyert. Most szombaton lesz az ünnepélyes átadás a Néprajzi Múzeumban, ahol az 5 nyertesnek átadják az oklevelet és jutalmakat. Meg lehet nézni a gyűjtőmunkát végzett pályázók tárgy és tabló kiállítását és utána műsor van. Nagyon büszke vagyok rá!, mert a maga szerény módján lépéseket tett a "hallhatatlanság" felé.
   

  Csatolt fájlok:

 9. Tecumamó

  Tecumamó Állandó Tag

  Nagyon ügyes. Gratulálok!.:)
   
  zzsuzsa és evelyn13 kedveli ezt.
 10. sorcier

  sorcier Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  :cool:
   
  evelyn13 kedveli ezt.
 11. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  Nagyon ügyes!
   
  napsugár7127 kedveli ezt.
 12. macleod

  macleod Állandó Tag

  :eek: Ő is tervezte? :dr_33:
   
  evelyn13 kedveli ezt.
 13. Baló Erzsébet

  Baló Erzsébet Állandó Tag

  igen, ügyes egy banya:rohog::rohog::rohog:
   
 14. macleod

  macleod Állandó Tag

  Valami családi vírusról lehet itten szó, ami nyomokban szépérzéket, kreativitást, ügyes kezeket is tartalmazhat. :cool:
   
 15. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  наши внучки в старости - az unokáink az öregkorban
  :rohog::rohog::rohog::rohog::rohog::rohog::rohog:
   

  Csatolt fájlok:

 16. kircsike

  kircsike Állandó Tag

  Kedves Szalard!
  Megyünk jövő héten Siklosra pár napra a gyerekekkel, szeretném megkérdezni hogy a várban van-e ilyen hidegben bármilyen program? Gondolom a foszezonnak ott is vége.
   
  zzsuzsa és evelyn13 kedveli ezt.
 17. sorcier

  sorcier Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Az oldallal jelenleg gond van,nem megy a feltoltes.Remeljuk a technikusunk ki fogja kuszobolni a hibat,megerteseteket,turelmeteket kerjuk
   
  evelyn13, Indus79, kircsike és 1 másik tag kedveli ezt.
 18. Baló Erzsébet

  Baló Erzsébet Állandó Tag

  Lányok, minden konyhába ajánlom ezt a fakanalat, nehogy elfelejtsük megkeverni az ételt:rohog::rohog::rohog:
   

  Csatolt fájlok:

 19. CathlenKata

  CathlenKata Állandó Tag

  :o:rohog::rohog:
   
 20. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Láttátok ezt? #5119
  Azért írtam ide, mert ezt a topicot talán nem ismeri.
   
  kipling és evelyn13 kedveli ezt.

Megosztás