FELMÉRŐK, TUDÁSPRÓBÁK, DOLGOZATOK ,E-TANANYAG 2017

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Szia Kedves Csilla! :)
Az értelemszerű, hogy aki segíteni szeretne a gyereknek a tanulásban, azt díjazom. De, aki komplett házi feladatot itt oldatna meg másokkal azt már nem! Az nem segítség és nem közös tanulás, az csak másolás, és visszaélés mások tudásával! Szégyellném dicsekedve beírni, hogy csak az én gyerekem kapott kiváló jegyet az osztályban!
Nyugodtan elítélhetsz a véleményem miatt, de az álláspontom nem változik!
Egy felnőtt ne kérjen segítséget ha egy ilyen mondattal találkozik - moziba voltunk - miért helytelen és hogy hangozna helyesen?
A nappali, mint helység - szerinted ez miért rossz?
Sok szurkolók látogattak - hol itt a hiba?

A tegnapi felhördülésem oka ez a néhány mondat volt! Mit csinált a gyerek mikor erről tanult? Ott van a megoldás a nyelvtankönyvben, tessék utána nézni kedves szülő, ha már te sem tanultad meg, és ne másokkal megoldatni egy ilyen egyszerű feladatot! Ez így nem segítség, ez így nem a gyerek tudását tükrözi, ezzel többet árt a szülő a gyermekének, mint amennyit gondol (vagy bele sem gondol mit csinál)!

Tehát a tegnap leírtakat ne vedd magadra, nem neked szólt amit írtam, és írok ma is! Te csak segíts a kislányodnak továbbra is, az együtt tanulás, a feladatok közös megoldása javára fog válni!

Szia! Valóban magamra vettem, én nem olvastam a többi bejegyzést. Én is elnézést kérek. Akkor sem értek egyet az oktatási rendszerrel. Sok igazság van abban amit írtál, a saját maga elért tudás, valóban többet ér, de hidd el nekem, ez a második lányom 12 év korkülönbséggel, ergo a nagyobb 23 éves, tanult külföldön is (van tapasztalatom) de személyesen tapasztalom, hogy vannak gyerekek, akik tényleg kevésbé befogadók ezekre az információ halmazokra, amit most oktatnak. Szép estét!
 

ronix7-7

Állandó Tag
Szia, Hogyan jutok el a fiókodhoz ? Szeretném az 5. osztályos témazárókat letölteni.Ami fontos most nagyon fontos lenne az a Középkori Európa.Hálás köszönettel, előre is :)
Privátban más valakinek ide tettem, jelezz, ha nincs benne a tori(21,2 Mb), OFI lapról letoltott 5. oszt. felmérok. A nyers letoltéseket tovább kattintgatva a gép utasítását kovetve konnyen helyreállíthatod.
[HIDE-THANKS]https://data.hu/get/10276537/OFI._5.oszt._felm.16.X.21.rar[/HIDE-THANKS]
 

Don Benett

Állandó Tag
sziasztok szorgalmi feladat van a kisfiamnak tudtok segitenia kérdés miben különböznek a lápok a mocsaraktol?köszönom ha valaki tud segiteniméga gépen se telálom
 

juhasznoemi

Állandó Tag

Csatolások

 • Varga Lívia - Matematika felmérőfüzet 2.pdf
  4.3 MB · Olvasás: 824
Utoljára módosítva:

Golden660

Állandó Tag
Sziasztok!
Project 5 Fourth Edition tanári könyvet keresem. Nem találom sehol. Köszönöm előre is, ha valaki fel tudja tenni!
 

farigo

Állandó Tag
Sziasztok ! Keresem Riener Ferenc Kisérettségi feladatsorok matematikából 9-10. évfolyam c. könyvét, hátha megvan valakinek.
 

ronix7-7

Állandó Tag
Utoljára módosítva a moderátor által:

molild

Állandó Tag
Sziasztok!

Petőfi Sándor János Vitéz témazáró feladatokat keresek megoldásokkal.
Előre is köszönöm a segítséget.

Szia!
Van néhány János Vitézhez kapcsolódó feladatlapom, de a megoldást nektek kell megtalálni.
(Tankönyvből megoldható.)
 

Csatolások

 • 8-9 o.pdf
  765.6 KB · Olvasás: 838
 • 10-11 o.pdf
  673 KB · Olvasás: 530
 • 12-13 o.pdf
  728.2 KB · Olvasás: 448
 • Apáczai-Irodalom_5.o.pdf
  280 KB · Olvasás: 734

ronix7-7

Állandó Tag
Sziasztok! Ehhez a könyvhöz kellene nekem felmérő, teszt, vagy bármilyen anyag. Köszönöm előre is! :)

lc1471537134.jpg
Access 1 testek ingyen letoltheto (downloadra katt.).
[HIDE-THANKS]https://www.slideshare.net/madavares/access-1testbooklet[/HIDE-THANKS]
 
Sziasztok! :) Megvan valakinek Dóczy Katalin német Kon-Takt 2 kontrollarbeit lektion 1 Variante A és B dolgozat megoldókulcsa,
valamint angolból a LONGMAN ÉRETTSÉGI AKTIVÁTOR 5-6 lecke dolgozata, ha van hozzá megoldókulcs akkor jó, ha nincs csak a dolgozat az is jó lenne. SOS-ben kellene, köszönöm előre is. :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére