Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok, e-tananyag 2019.

Ki tudná ezt:Egy villanymozdony 80 KN erővel vontatja a szerelvényt.Mennyi munkát végez a mozdony 10 Km hosszú úton?Köszönöm,sürgős lenne!
 
Sziasztok! Keresem a következő könyveket digitális formában! Ha esetleg megvan valakinek, kérem jelezze! Előre köszönöm!
Keresett könyvek címei: - BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI ÖSSZEFOGLALÓ Kidolgozott érettségi követelményrendszer - Szerző: Nagy Etele
- BIOLÓGIA ÉRETTSÉGI FELADATGYŰJTEMÉNY Tematikus feladatsorok haladóknak (Emelt szint) - Szerkesztő: Tamás Edina
 

Csatolások

 • kiadv.jpg
  kiadv.jpg
  200.2 KB · Olvasás: 34

Ancsa76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nincs valakinek 3. osztályos kis NyelvÉsz feladatsor? Kisfiam bejutott a megyei fordulóba, de előző évek feladatait nem nagyon találok. 2010-es és 2012-es feladatokat sikerült megtalálni, de örülnénk, ha lenne még.

Előre is köszönöm!!
 
Sziasztok!
Keresem a 7. osztályos nyelvtan AP-070306 munkafüzet, és az irodalom AP-070514/1 munkafüzet megoldásait. Valamint az ezekhez kapcsolódó felmérők is kellenének a megoldásokkal.
Akinek esetleg meg vannak, kérem küldje el! Előre is nagyon szépen köszönöm! Nagy segítség lenne! :)
Feltöltöm ide az irodalom munkafüzet megoldásait, hátha még érdekes. A többi szerintem fenn van valahol...
 

Csatolások

 • AP Irodalom 7 mf megoldások.pdf
  8.5 MB · Olvasás: 305
Sziasztok, mivel én sehol nem akadtam rá (viszont valakinek mégiscsak megvolt az ismerősök közül:) feltöltöm az Apáczai 7. osztály irodalom munkafüzet megoldásait. Szerintem már a jó válaszok beírásával is sokat lehet tanulni.
Van még továbbá irodalom 5. osztályos felmérőfüzet - Radóczné Bálint Ildikó , és történelem 5. osztály tz -Nemzedékek Tudása, Horváth Péter, és 5.o. magyar nyelv és kommunikáció TZ (ezt nem tudom, honnan).
 

Csatolások

 • AP Irodalom 7 mf megoldások.pdf
  8.5 MB · Olvasás: 275
 • Irodalom felmérőfüzet 5. osztály.pdf
  1.2 MB · Olvasás: 222
 • Történelem tz NT 5.o új NAT.pdf
  1.2 MB · Olvasás: 201
 • 5.o.magyar_nyelv és komm..pdf
  4.2 MB · Olvasás: 246
Szia! Én a Project 4 (fourth edition) teszteket keresem nagyon, esetleg azt is fel tudod tenni? Köszönöm szépen előre is.
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy hozzájutottál a PROJECT LEVEL 4, FOURTH EDITION tesztjeihez? Én csak a tanári kézikönyvre találtam rá, de abban nincsenek benne. Előre is köszönöm válaszod, illetve, ha megvannak a tesztek, kérlek, add meg ez elérhetőségét. Köszönöm!
 
Sziasztok!
Sehol sem találom:Antalné Szabó Ágnes-Raátz Judit Magyar nyelv és kommunikáció 7.o. -os feladatlapok megoldásait!
Akinek meg van esetleg tegye fel!
 
Oldal tetejére