Hisztek a jóslásokban?Konkrétan a neten keresztüliekben?

cinci68 témája a 'Jóslás' fórumban , 2009 November 22.

 1. diana 123456

  diana 123456 Új tag

  Nos egy cigány kártyából kiolvasni az ember jövőjét a kártya hogy látná előre a dolgokat. Nekem is jósoltak de nem jött be. Fölösleges pénzkidobás.
   
 2. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Nem hinném, hogy a kártya látja a jövőt. A jós látja, a kártya csak segít.
   
 3. ladaslaci

  ladaslaci Új tag

  Sziasztok!
  A feleségemnek volt szerencséje egyszer egy boszorkánymesterhez,akkor még nem ismertük egymást.Amit mondott az 90 %-ban bejött neki!Egy valamiben tévedett:1 évvel később jöttünk össze!Azért azt gondolom,hogy vannak valódi tehetséggel bíró jósok,látnokok,stb.,de azok nem adják a fejüket mindenféle netes,tv-s hókuszpókokra.Egyébként az újságban leírt horoszkóp is csak egy nagyon általános "jóslat",ami vagy bejön,vagy nem(nekem sohasem).Szerintem az ilyesmihez igenis fontos a személyes jelenlét!
   
 4. Sidhe

  Sidhe Kitiltott (BANned)

  Valaki aki jóslással foglalkozik kártyából vagy valahogy, megpróbálná nekem kideríteni, miért születtem meg? Nem tudok rájönni, és egyre jobban érdekel, volt -e bármilyen fontos célja... Előre is köszönöm!

  Mabell, te mennyiért jósolsz?
   
 5. blacklena

  blacklena Új tag

  Azert szulettel meg, mert kaptal egy lehetoseget! A fontos celja az valoszinuleg az lehet: PROBA! Hogyan allod meg a hejed az eletben? Tudsz-e ember lenni? Az nem konnyu: viszont, ha /jol csinalod/ fent maradhat a neved, az uto kornak...Neked meg orommel tellik az egesz eleted, hiszen szepet-es jot alkotni? Teljesedo elet betoltese! Ha eddig jol csinaltad:legyel magadra buszke! Ha nem jol csinaltad: probalj alkotni, amivel elore segited a jobb eletet a jovo generacionak! Fent tartod a Magyar nemzet jo hirnevet! Ezt nem egy jos irta Neked..Csupan egy tag: a sorbol! Sok sikert Neked! Legy boldog! Kivanom szivbol: blacklena
   
  Sidhe kedveli ezt.
 6. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Érdekes kérdéseket boncolgatsz!
  Általában ajándékot kaptam azoktól, akik megkértek vessek kártyát.
  Nos, közben pedig fizetésemelést nem kaptam vagy 4 éve, viszont minden drágább lett, mi több a hitelem törlesztő részlete kb. a duplája. Összevetve ezeket az adatokat, azt mondom miért nem mondhatnék egy összeget? Nos, eddig nem volt jelentősége, de lassan a csőd szélére kerülök. Gondolom egyébként a problémám nem egyedi. MIndent egybe vetve nagyon sajnálom, hogy ez is anyagi alapokra kerül....
   
  Mabell kedveli ezt.
 7. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Kedves Diana!

  A kártya nem lát, a kártya egy eszköz, aminek a segítségével megtudhatunk bizonyos dolgokat, a jövőnkkel kapcsolatban. Pontosan rámutat múltunk döntéseire, azok következményeire jelenünkben és jövőnkben.Megtudhatjuk belőle kik is vagyunk valójában, milyen életutat kell bejárnunk egyedi fejlődésünk érdekében....stb, stb.
   
  szegedilea és Mabell kedveli ezt.
 8. zsibzsib

  zsibzsib Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én nem igazán hiszek ilyenekben. Szerintem nem lehet általánosítani minden emberre azokat a adolgokat, amiket például a horoszkója ír.
   
 9. Mabell

  Mabell Állandó Tag

  Jóslások

  Szia, Mindenki!

  Magam is, és szerintem mindenki sajnálja, hogy a jóslás is anyagi alapokra került, ahogy írtátok.
  Szerintem az is jó megoldás, hogy mindenki akkor küldjön, adjon pénzt a jósnak, ha az valóban segített neki. Ez viszont már a jósoltató becsületességén múlik. Vagy beszéljék meg, mi legyen?
  Előre, vagy utólag?
  Nagyon sok jó jós van, akik már-már mágusok, tehát aurát látnak, stb. Igazából ezekre a dolgokra mindenki képes, csak nem igazán figyelünk rá.
  Ami a jóslást illeti, nevetni fogtok, de veszélyes pálya.
  Ugyanis előfordulnak pszichopata, illeszkedésre képtelen emberek is, akiket nekünk kellene (?) meggyógyítani, ill. segíteni. Más kérdés, hogy amennyiben lehetséges, továbbküldöm az illetőt a megfelelő szakemberhez. Nagyon sokféle segítségre van szükség. Orvos, pszichológus, szellemgyógyász, - hogy csak egy párat említsek.
  Olyan is volt, aki (szerencsére csak leveleket írt), ki kellett tiltanom, mert tiszta .....khm volt.
  Szerencsére nem ez a jellemző! :)

  Sok boldogságot Nekünk!
   
 10. gulyamoc

  gulyamoc Állandó Tag

  Nem hiszek a sorsban, a sorsom én alakítom.
   
 11. fancsi1

  fancsi1 Állandó Tag

  A tenyér titkai

  A tenyérjóslás tudománya. Itt részletes leírást kaphatsz a tenyérjóslás menetéről. Megtanulhatsz jósolni.
   
  Mabell kedveli ezt.
 12. szipics

  szipics Állandó Tag

  nem hiszek benne.
   
 13. hegedusi

  hegedusi Állandó Tag

  jóslás

  Mindenkit megértek, aki kétkedve figyeli a jósokról, látókról szóló végeláthatatlan történeteket. Én sem nagyon tudtam mit kezdeni ezzel, amíg egészen más, konkrét dolgokra keresve a választ nem találkoztam egy olyan emberrel, aki megkérdőjelezhetetlenül - gondolhatjátok, hogy többféle "próbának" ki kellett tennem a hitetlenkedő fejemmel - rendelkezett azokkal a képességekkel, amikről sok "para" ember inkább csak beszélni tud, de soha nem tapasztalta. Nagyon megdöbbentő volt, szinte hihetetlen és rendesen összezavarta a stabil világképemet, miközben sem megváltoztatni sem megváltani, sem meggyőzni nem akart. Mindössze válaszolt a kérdéseimre. Ezzel nem lenne baj, de a kérdéseket nem tettem fel... csak gondoltam rájuk!!!
  ÁÁÁÁÁÁÁÁ... ilyen élmény úgy beszélgetni FOLYAMATOSAN, hogy nem kérdezel, de az ott és akkor megfogalmazódott kérdésekre ott és akkor választ kapsz, miközben te egy hangot sem ejtettél ki a szádon, tehát elméletileg a másik embernek fogalma sem lehetne arról, hogy mi jár a fejedben.
  Mindenkinek kívánom, aki kíváncsi és nyitott, hogy legyen hasonló élményben része - még ha rezeg is az addigi stabil világom azóta :)
   
 14. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  "... gondolhatjátok, hogy többféle "próbának" ki kellett tennem a hitetlenkedő fejemmel -"

  Ki kellett tenni???? Ej, ha!!!
   
 15. effs

  effs Új tag

  Én nem hittem nagyon sokáig az ilyen dolgokban, aztán pont a héten voltam egy jósnőnél, és nagyon sok dolgot elmondott, amik azóta már elkezdtek kialakulni, beválni. Ráadásul rólam is olyan dolgokat mondott, amiket én soha egy szóval nem említettem neki. Szóval én hiszek benne, igen.. a neten keresztüliekben nem annyira :\
   
 16. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Szia! Légy üdvözölve a clubban! :D
   
 17. Musi91

  Musi91 Vendég

  sziasztok!

  Esetleg valaki ismer olyan jóst / médiumot, aki képes szellemet idézni? Ha igen kérlek segítsetek, s küldjétek el az elérhetőségét, ha lehet privátban.
  Maga a kártya jóslás az semmiképp sem jön be, nagyon sok kérdésem lenne, s gyors igen-nem válaszokra lenne szükségem. Sztem ez a legmegfelelőbb mód rá, s egyértelműen le lehet ellenőrizni az elején, hogy átverés / működik e.
  Annak még örülnék ha nem csillagászati árakért dolgozni, valamint, hogy Bp-en lakjon. (valamint még a szombati nap előttig lenne sürgős, utána már eléggé ráér, én is tudom kit keressek)

  Előre is köszönöm a segítséget!
   
 18. Mayra

  Mayra Állandó Tag

  Nos, igen tudnék ajánlani, de mert vizsgáztatnád, ezért nem fogok!!!
   
  yeti108 kedveli ezt.
 19. Musi91

  Musi91 Vendég

  kösz a segítséget ^^. Mivel még nem voltam szellemidézésen és a neten egyfolytában szidja mindenki a jósokat és társait, így nyilvánvalóan leellenőrizném az illetőt. Hiszek az egészben, viszont a nagy többségnek is hiszek abból a szempontból, hogy sok lehet az aki csak átveri az embert, ergo sztem semmi rossz nincs benne ha felteszek az elején pár egyszerű ellenőrző kérdést...
   
 20. Mayra

  Mayra Állandó Tag


  Nagyon szívesen!

  Tudod, azt kérted ajánljunk hozzáértőt. Ha hozzáértőt ajánlunk, akkor azt azért tesszük, mert "röhögni" akarunk a végén?
  Ha hozzám jönnél az ellenőrző kérdéseiddel elhajtanálak, ezért nem is gondolom, hogy az ismerősömre szabadítok egy bizalmatlan, kétkedő dillettáns vendéget.
  Légy nyugodt, ha tényleg segítségre lenne szükséged segítenék, de a kíváncsiskodást nem bírom!
  Még valami, találsz rengeteg honlapot,ami jóslással foglalkozik, egyiket sem ismerem, sőt a tarifáikat sem. Konkrétan ebben a topicban egyáltalán nem ajánlgatunk ilyeneket.
  A másik két jóslással foglalkozó topicban viszont direkt nagy figyelmet fordítunk arra, hogy kóklerek mégcsak véletlenül se szóljanak bele. Ennek okán, ha tőlünk kérsz segítséget, akkor bizonyára nem fogunk egy netes jóshoz küldeni, valamint nem ajánlunk fel olyan elérhetőséget, ami nem megfelelő erre a célra.
  Azt írtad olvasgatod a topicokat a canadán, ha beleolvastál volna a célirányos topicocba ez nyilvánvaló is lenne....
   

Megosztás