KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sztzs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Sehol nem találom a Gondolkodni jó matematika 7. osztály tankönyv "netes" változatát. Ha tud valaki segíteni, jó lenne, köszönöm!
 
Sziasztok!

Keresem a Gondolkodni jó (Műszaki Kiadó) 5. osztályos matematika felmérőket, C és D változatban!!!! Segítsetek kérlek! (zip.-ben nem tudom megnyitni, így valami más formátumabn kérem tegye fel valaki, akinek megvan)
Előre is köszönöm!
Judit
 

dino11

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék.Keresem az Apáczai kiadó 2013-2014 kiadású tankönyhöz tartozó felmérő feladatlapokat olyan alcimekkel mint.Hős harc az Élet,és megélni szép stb......sajnos nem találtam csak régebbi változatot és a tankönyv tartalma most egészen más.Köszi a segítséget
 
Sziasztok!
valaki el tudná küldeni az Apáczai (OFI) új típusú mi világunk 3. felmérőket? Szükségem lenne még 3.os új OFI-s Nytan és helyesírás (Fülöp Mária-Szilágyi Ferencné), Anyanyelv és kommunikáció 3. osztályosoknak (OFI), és Környezetismeret 3. (Buzási Éva-Néder Katalin, OFI) könyvekhez tartozó feladatlapokra.
Előre is köszönöm a segtséget!
É.
 

oerzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Már sok fórumon kerestem és sajnos sehol nem találom a következőket:
Okoskodó 3 o.
Eszterlánc gyakorló olvasókönyv 3 o
és a Kisszámoló 3 o (ezt megtaláltam több helyen is, mindenhol ugyanaz a példány van fenn, aminek sajnos elég rossz a minősége, nem igazán nyomtatható, azért keresem, hátha megvan valakinek jobb minőségben.)
Ha valakinek esetleg megvannak, legyen szíves töltse fel.
Előre is köszönöm.
 

robeszka74

Állandó Tag
Állandó Tag
Szisztok! Keresem Csepela Jánosné Történelem 6. osztály munkafüzet megoldókulcsát. A friss, NAT2012-es kellene, sajnos a korábbihoz képest elég sok a változás.
Nagyon köszönöm előre is.Sziasztok!
Nekem is ez kellene, a gyerkőcé 2013-as kiadás. Lehet ugyanaz.
 

Lukács Emma

Új tag
Kérlek segítsetek! A 8.-os Apáczai-s földrajz témazárókat szeretném megtalálni és ha lehetséges a szintén Apáczai nyelvtant! Előre is köszönöm!
 

fánkocska

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia.
Sajnos nem sikerült még megszereznem,amik fent vannak régiek.
A történelem első témakörnek is teljesen más,mint ami fel van töltve pár oldallal odébb.
Ha sikerül megszerezned, akár privátba átküldenéd?
Köszönöm.
 
Utoljára módosítva:
Sziasztok!

Új vagyok az oldalon, de már is kéréssel fordulok hozzátok. OFI-s 1. osztályos és 7. osztályos felmérőket keresek. A tanmeneteket már megtaláltam, de felmérőket nem. Ha valakinek megvan megteszi, hogy feltölti? Előre is köszönve a segítségeteket!
 
Sziasztok!A 4.osztályos Apáczai felmérőket,dolgozatokat keresem minden tantárgyból,illetve 4.osztályos angolt az Oxford University Press kiadótól.Segítségeteket előre is köszönöm!!!
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Igen, légyszi töltsd fel. Nagyon sürgősen kéne nekem.
Szia! Nekem csak 5. -re van szükségem, de a matek (Hajdú-féle- Műszaki Kiadó C és D változat felmérőkre. A többi tárgyat megtalálod a kereső alapján, ha tudod a tk.kiadó nevét+osztályt. Feltöltést még én sem csináltam soha, megpróbálom, ha meglesz a matek amit keresek.
 

melon2008

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! A Dolgozatok,felmérők 2015-be tettem, 7.lap 135-nél van. Megpróbálom ide is betenni.Tehát OFI Irodalom 5.szövegértés
Ez teljesen ugyan az, mint az eddigi Apáczai felmérések. Ezek szerint az Apáczai felméréseket nevezték át OFI-nak, a szöveg nem változott!
Igen, most látom, az irodalom tankönyv és munkafüzet (Apáczai) is változatlan, de az OFI is rá van nyomtatva Apáczai helyett.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére