KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Tibike6

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A 2. osztályos Környezetünk titkai munkatankönyvhöz fel tudná valaki rakni a felmérőket? régebbi feltöltés, de hiányzik az Előre is köszönöm szépen!
 

Tibike6

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A 2. osztályos Környezetünk titkai munkatankönyvhöz fel tudná valaki rakni a felmérőket? Előre is köszönöm szépen!
 

ZJázmin

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Most regisztráltam a weboldalra. Szeretném megkérdezni, hogyan juthatok hozzá az Apáczais szövegértő és nyelvtan felmérőkhöz. Nagyon jól jönne a segítségetek. <!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> Az okos parasztember; Muci; Híres kutyák;[FONT=&amp] A híres trombitás Előre is k[/FONT]öszönöm :)


Sziasztok!


Én is ezt keresném.
Kérem töltse fel valaki, előre is nagyon köszönöm.

Jázmin
 

dominik09

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Az Apáczai 3.o tankönyvhöz van egy füzet.Matematika felmérőfüzet 3.osztály a címe.Állitólag az idei évtől van ez a kiadvány.Ebből lesznek a felmérők.Másnak is mondom,hogy nem azt a dogát írtuk ami már fel van töltve.Vigyázzatok!Én is meglepődtem.Ha valakinek megvan kérem töltse fel az előbb említett füzetet !Jöhet ugyanez negyedikesbe is.Előre is köszönöm a segítséget és a fáradozást!
 

vya327

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Pár héttel ezelőtt nézelődtem az oldalon, és találtam egy nagyon jól kidolgozott feladatsort, különböző témákkal. Volt benne az évszakokról, mesékről, állatokról is azt hiszem. Játékos feladatok, tesztek gyereknek ezeken a témákon belül.
Most viszont sajnos nem találom.
Ha valaki véletlenül tudja hanyadik oldalon van, kérem szóljon!
Köszönöm!
 
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Regisztráltam az oldalra, de mégsem tudom a fórumozók csatolmányait megnyitni! Mi lehet az oka ennek??? :..:
 

amdi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A két Lotti és a Micimackó olvasmánynaplókat keresem. Amik fenn vannak, azokat már nem lehet letölteni. Ha feltenné valaki, megköszönném. A
 

izaka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Tibike6!
Kérhetnék segítséget Tőled! Látom ugyanazt keresed Te is, mint ami nekem kellene...
Csak sajnos bármilyen csatolmányra rákattintok, az az olad jön fel, h nincs jogosultságom a castolmányhoz!!! Segítenél nekem abban, h mi lehet a baj??? Mit csinálok rosszul, vagy mit nem csináltam!???
Köszönöm előre is! I.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére