KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

szedit11

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Ágica!

Fel tudnád tenni újra az English Plus 2 teszteket, sajnos a tanári kézikönyvben sincsenek benne és a korábbi linkedet már nem tudom megnyitni.

Köszönöm,
Edit
 

HV1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem Diószeginé Nanszák Tímea 4. osztályos dolgozatgyűjteményét. Sehol nem tudom már megkapni, és az elmúlt években is mindig ebből a dolgozatgyűjteményből gyakoroltunk. Ha megvan valakinek, légyszi töltse fel. Kerestem itt is a fórumon, de sajna nem leltem rá itt sem
. Előre is köszönöm!
 

nemethmelinda

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!!! A lányom OFI-s tankönyveihez témazárókat keresünk, ha valakinek van legyenszíves ossza meg velünk. 7 osztályos. Köszönöm.
 
Sziasztok én szintén 7. osztályos kisérleti tankönyvek felmérőit keresem.(Biológia , földrajz, kémia 7. o-os)(Történelemből 9.-es kellenne!!)Ha tud benne valaki segíteni azt előre is köszönöm.
 
Sziasztok!
Én már az idei 2015-2016-os tanév 3. osztályos Apáczais felmérőit keresem. (Minden tantárgy érdekelne). Köszönöm szépen előre is!
 

szpani

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nemzedékek Tudása kiadótól ( bár a munkafüzeten csak OFI van) 4. osztályos környezet felmérőket szeretnék! Köszönöm, ha feltöltitek vagy megmondjátok, itt hol van fent.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére