Keresztszemes mintak,gobelinek es egyeb kezimunkak kivarrva 2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag


Szia!
Ehhez hol tudtál venni felvarrható cserepet? Már olyan régóta keresem...
Előre is köszi: Diana
Már régóta nem Patwork-ozom, mert nincs elég időm, de amikor még próbálkoztam vele akkor abban a boltban ahol ehhez való kellékeket árulnak voltak. Igaz már 3 éve, de a netten keres rá. Nekem most porcelán tulipán fejem van ami varható 800 ft volt, kézzel festett, de még várja a nemes alkalmat, hogy felvarrjam valamire.Hobbi és kreatív boltokban is nagy valószínűséggel talán lehet kapni, persze én utána néznék előbb a neten
 

mesjudit

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,

a medálok mind ajándékok voltak év végén, ovónéniknek, tanítónéniknek... meg névnapra. Gyors, szép és mindenki nagyon örült neki ;)
a gomb dress it up gomb, több helyen is láttam már, pl. a meseboltban az üllői elején, a neten pl itt:
Kód:
http://xszemesbolt.hu/termek/button_fun_800.html

a medálok szintén sok meska-s, etsy-s boltban kaphatóak, de ezeket most legutóbb itt vettem:
Kód:
http://fabtextil.hu/spl/344289/MEDAL_ALAPOK
 
Utoljára módosítva:

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Ide fel merem tölteni már, mert tutira nem jár ide a leendő tulajdonos, éjjel varrtam, mert én ugyan nappal neki nem állok a melegben, meg ment a dajdaj is, az én alvókám nem erre való, pepecseltem vele rengeteget, 23kor álltam neki, 5.30ra varrtam fel a gombokat, onnantól aludtam volna, de egy szúnyog megzaklatott és aztán a srácok keltek, de olyan jó volt, a kis éjjeli hűs levegő, ahogy csiklandozta a talpam a nyitott ablakból, szépen, lassan, jól odafigyelve meg tudtam varrni, gyerekóbégatás nélkül, szerintem ezt bevezetem
ha épp nincs semmi, amiért kapkodni kéne, akkor egész nagy a barátság a varrógéppel :D
rendesen varrtam, mint egy igazi párnahuzatot: egy centit a színéről varrtam körbe majd másfelet a hátoldalról hajtottam vissza :)
emiparna.jpg kamiparna.jpg

a minta a dim princess abc, a rózsaszínt én álmodtam meg, nem volt megadott színem hozzá
egy nagyon kedves ismerősömnek készült, azaz a lánykáinak: Emíliának és Kamillának, remélem tetszik majd nekik :)

És a múltkor meggylekvár végterméke ötvözve a funkcióját vesztett tablet-tok hímzéssel, egymásba szerelmesedtek és jól állnak egymásnak. :)
Gergő meg azóta is morzsolgatja :D
100PHOTO52.jpg
 
Utoljára módosítva:

lucamami78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Most értem haza a kiállításról, annyi gyönyörűség volt..... újabb +100 éves tervem van.
Lucamami lajkoltalak :):dr_31:

Bori


Köszönöm szépen Bori!! (meg mindenkinek, aki még voksolt :)) Úgy néz ki, hogy ez a 'képernyővédő' fácska nyerte a közönségdijat, még nincs kihirdetve, de ma úgyis kiderül. Jó sok konfetti-szerű pötty van ide-oda szétszórva, nem is tudom, milyen lehet egy ilyennek a hátulja. Olyan, mintha fényképről készült volna, nem?
 

Lócziné

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is jöttem mutatni egy párat, a Nimue-t és az almás kislányt ma viszem keretezni, a magnóliák meg unokatestvérem falát diszitik :) ('élőben' is meg lehet majd nézni őket a pesti WestEnd kézimunka kiállitásán :) (közönségszavazni is lehet :)) most a spanyol lányt varrom, sokáig pihent, mert megúntam a monoton hátteret, de már tetszik, amit látok, kezd életre kelni :)
Voltunk a kiállításon, gyönyörűek a képek! A lányom megrendelte magának a magnóliásat!!!! Azt hiszem ma el is kezdem. :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére