Kinek mi a hobbija?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Noti6

Állandó Tag
Petrodalma, nagyon szép hangod van és ez a kedvenc musical-em, ezer éve nem hallottam belőle dalt.

A hobbi: olvasás, olvasás, olvasás, utána jön csak a filmnézés, szeretek játszani, bármit (gépen, társasjátékot, és olyanokat, mint itt a fórumon) és nagyon szeretek beszélgetni és nyelveket tanulni.
 

dzsazmin

Állandó Tag
Sziasztok!
Én imádok bringázni és kirándulni. De nagyon szeretek kézimunkázni is, beleértve a goblent és a keresztszemes mintákat, a szalvétatechnikát és az üvegfestést. Szóval elég sokmindent szeretek csinálni, de sajna az embernek nehéz időtszakítania rá. Örülök, hogy megoszthattam ezt veletek. :)
 

lliillllaa

Új tag
Sziasztok!
Én szeretek olvasni, rajzolni, festeni, zenét hallgatni, makramézni, és bármi olyannal foglalkozni, ami a művészethez kapcsolódik vagy kreativitást igényel, ja és a nyelvészet is érdekel :)
 

csungi

Állandó Tag
Hobby

Én szeretek horgászni, szabni-varrni, olvasni, és hogy ez hobby, vagy elhivatottság, de alapítója vagyok egy gyülekezetplántálásnak.
 

Létrahuszár

Állandó Tag
Jelenleg a hatvanas évek magyar slágereit gyűjtöm, de igen nehezen megy. Ambrus Kyritől nagyon sok szám hiányzik, társaitól, akik a későbbiekben is a pályán maradtak, bezzeg szinte minden elérhető.:cool:
 

kovacs-muzsika

Állandó Tag
Üdv:

Én ha tehetem,mindig kutakodom régi magyar nóta felvételek után,
majd megpróbálom a dalszöveget érthetően leírni,majd meg zenésíteni a saját stílusom alapján.

Sokan felfigyelnek,ha ismeretlen régi nótákat,dalokat játszok,
amiket nem sokan ismernek.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére