Lakossági napelem-kölcsönzésbe kezd a Google

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Április 24.

Melitta - 2014 Április 24, 17:59
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A SunPower céggel karöltve 250 millió dolláros befektetést hajt végre a vállalat.

  A Street View időutazós lehetőségének bejelentésével nem fogyott el a Google mai napra szánt muníciója, ugyanis a vállalat a kalapjából ennél is nagyobb nyulat kirántva közölte a lakossági napelem-kölcsönzéses üzletbe való belépését az Egyesült Államok piacán.

  A napkollektorokat gyártó SunPowerrel közösen indított program keretében a cégek összesen 250 millió dollár értékben fognak installálásra kész napkollektorokatfelhalmozni, majd ezeket havidíj ellenében felszerelik az érdeklődő fogyasztók házaira, így azok zöld energiát használhatnak és csökkenthetik a villamos energiára havonta kiadandó összeget.

  Sajnos a kezdeményezés konkrétumai egyelőre kidolgozás alatt állnak, azonban a programban való részvételnek minden bizonnyal lesznek földrajzi kikötései. Összességében mindenképp üdvözlendő a megújuló energiába való befektetés, az elgondolás sikere világszerte meggyőzhetné a nagyobb energiaszolgáltatókat a meglévő infrastruktúrájuk és üzleti modelljük átalakításának szükségességéről.

  napelem.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Április 24.

  1. sifralia
   sifralia
   Ehhez nem nagyon lehet mit hozzászólni, de várjuk a konkrétumokat!
  2. Melitta
   Melitta
   Szerintem remek otlet, 1-2 evtized es teljesen megoldhato lesz szinte a lakossag fogyasztasa, es nem kuszik a csillagos egbe a vilanyaram ara.
   egyre jobb ajanlatok vannak mar ezen a piacon , par eve magad kellett finanszerozni ma mar ok adjak a hitelt , a google ajanlata megjobbnak tunik.

Megosztás