Lebukott a kajatolvaj: Maci Laci dézsmálta a hűtőt

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Megmondom,hogy miért szerel az ember először kamerát.
Először az embernek csak egy érzése van,hogy valami más,nem úgy volt hagyva,mint ahogy találta.)Mondjuk ez jelen esetben nem néz ki ilyen enyhének.)
Aztán,arra gondol az ember,hogy saját maga nem emlékszik jól,vagy valaki családtag vagy ismerős nem emlékszik.
Aztán arra gondol,hogy valami tréfa,amit értenie kéne,de valahogy nem derül ki.
Aztán hiába gondolkozik,nem jut semmi megoldás az eszébe.De kiváncsi.
A kamera -amit elég könnyű beszerelni- olcsóbb,mint az új zár,extra ajtó,stb.Főleg kézalatt.
Szóval beszereli az ember a kamerát -amin van egy kis piros pötty,hogy működik- .
Még érdekes is figyelni,egymásnak integetni ,ahogy jön-megy az ember.
Aztán furcsa dolgok derülnek ki.Van látásból ismerős ember,aki egy nejlonzacskót vesz el a polcról,másik bejön a ház mellé,körülnézni,hogy mik vannak ott,megint más beszélget a cicával a melegítőlámpa alatt.
Van idegen,aki kerékpárral ,dobozzal fölszerelve lelkiismeretesen végignéz mindent a polcon,aztán úgy ahogy jött,elmegy.
Van aki kesztyűt húzva csinálja ugyanezt.Van ,aki véletlenül meglátja a kamerát,és egyből elmegy.
Van aki úgy jön,már befelé,hogy keresi a kamerát,és sarkonfordul.
Az érdekes,hogy ha rendőrautó van a közelben,áll az utcán,vagy akár a sarkon,amikor az ember hazafelé megy,akkor zavart a kép,amikor visszajátssza az ember.De ez lehet véletlen is,mert nem volt annyiszor,hogy kiderült volna,hogy összefügg-e.
De hála isten olyat egyszer se láttunk,hogy valaki a cicust ijesztgette volna.Sőt,óvatosan mentek el a helye mellett,hogy ne zavarják.
Ezekért igazán nem érdemes a zárat lecserélni,új ajtót föltenni.

:dr_31: Amit írtál, Kanadában tökéletes érvelés. Kishazánkban az ember elérkezettnek látja az időt, hogy megtegye a régen fontolgatott biztonsági intézkedéseket, megerősítse az ajtókat-ablakokat, megkösse a szerződést az őrző-védő céggel, majd ha az erődítés kiépült, végül felszerelik a kamerát, aminek a felvételein jól elszórakoznak.
Tudod, ahány ház, annyi szokás. ;)
 

Nagykarikás

Állandó Tag
Állandó Tag
A történet aranyos...amig csak hűtőt pakol ki nincs nagy gond...ha emberre támad ,az már veszélyes.Gondolom a canadai emberek ,akik ilyen helyen élnek ismerik a védekezés módját.Magam csak állatkertben láttam medvét...
 

attila7771

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel egyre több életteret veszünk el természttől így nem csoda,hogy az sem hagyja magát és megpróbálja visszaszerezni az elvesztett terület.A maci rájött,hogy kevesebb energiával hogyan tud keresgélés helyett élelmet találni.
Természetesen veszélyes állatról van szó,és több mint valószinű,hogy ő húza
majd a rövidebbet,hacsak az állatvédőknek nem lesz szerencséjük,hogy elaltasák és más területre vigyék,akkor a macit ki fogják lőni.
 

Áfonya74

Állandó Tag
Állandó Tag
Legalább addig is megvolt neki a betevő falat...még jó, hogy rejtett kamerával figyelték, nem éberen őrködtek a hűtő mellett! :)
 
Oldal tetejére