Meggazdagodásom naplója -naponta frissítve - (Sportfogadás mint működő befektetés)

erikszilva

Állandó Tag
Állandó Tag
akinek jó tippje van ,az ugyis megtartja magának,nem?:))

a magyar tippmixhez miért kellene alaptöke a meginduláshoz?
eddig is volt tippmixx.nem?
 

yanesz-hun

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismerem a stratégiát,sőt én is kipróbáltam tavaly.Egy szezont végig is játszottam.
A stratégia Martingale elvén működik,röviden arról szól,hogy a tőkének max 3%-ával addig duplázzuk(vagy van erre egy egyenlet) a tétet,amíg be nem jön.
Ha bejön akkor megint újból kezdjük.
Én nyerőbe szálltam ki,de négyszer kockáztattam amikor egy fogadáson múlt,hogy úszik az egész bankrollom.
Szóval rövidtávon lehet,hogy működik,de hosszútávon kétlem!


Sziasztok!

2 hónapja tesztelek egy sportfogadási rendszert, mely a profi sportfogadók összesített tippjeire alapoz. Ez alapján biztosít napi tippeket az MLB (baseball)-ban. 2 hónap alatt több mint 20% profitot könyvelhettem el, és a korábbi hónapok grafikonjait visszanézve is ez a tendencia igaz.
Úgy döntöttem napi szinten közlöm a tippeket és akinek van kedve nyugodtam megteheti velem őket. Gyakorlatilag bármely sportfogadóoldal alkalmas rá.
Viszont fontos tudni hogy a tőkénk csupán 1-2%-ával érdemes játszani, így gyakorlatilag kockázat nélkül haladhatunk előre, és abban az esetben sem veszítünk sokat ha negatívabb szériába esnénk.
De ilyen valószínűleg nem gyakran fog előfordulni, sokkal inkább a profitálás melyet jól bizonyítanak az elmúlt hónapok eseményei, de beszéljenek helyettem a valós tippek, ennél nagyobb bizonyíték a profitálásra semmi sem lehet, hát kezdjük!
 

Maarcy

Állandó Tag
Állandó Tag
:cool:Sziasztok.
Érdekes volt, amit eddig leírtatok. Gondolom a topik indítója nem kis időt áldozott arra, hogy mint írta a sportfogadásokat elemezze, tanulmányozza. Nem igazán értek ehhez a világhoz, de azt tudom, hogy ennyi idő alatt, ami erre fecsérelt bizony komoly nyereségre tehetett volna szert a tőzsdén. Én ebben hiszek. Ha van időd és elég kitartó vagy bizony rövidtávon komoly nyereséget lehet elkönyvelni. Na, nem azt mondom, hogy mindenki esztelenül kezdjen el részvényeket venni, mert arra hamar rá megy a nagyi porcelán készlete! Természetesen ez a piac és lehetőség is csak azok előtt áll fent, akik kitartóak és van némi érzékük a dologhoz. De félévnyi tanulmányozás és olvasás után már bátran lehet neki kezdeni a dolognak. Szóval lehet elkezdeni magolni és nem árt beszélgetni egy két brókerrel is, hiszen ők évekig tanulták ezeket a dolgokat. De azt senki ne felejtse, el ők másoknak adnak tanácsot és ez, amit sokáig kell tanulni a felelősség mások iránt. Ha magadnak adsz tanácsokat ez az idő a valódi töredéke, hiszen maga a szakma tisztán csak az éberségről és a gyors reagálásról szól. Valamint azon statisztikai tények összességéről menyek az árfolyamokat befolyásolhatják. Tehát akinek elege van már a meccsek és a kártya nyújtotta izgalmakból, íme, egy új perspektíva arra, hogy szerezzen kitartó és nehéz munkával a seggén ülve komoly vagyont.
 

millesei

Állandó Tag
Állandó Tag
martingale-t régebben próbáltam kenón pár hétig, végül nyerőben hagytam abba, mert elkezdtem parázni. :) aztán megtaláltam az eddigi sorsolások eredményét, kielemeztem excelben, és sajnos simán lehet, hogy 25 alkalommal sem jön ki egy szám, addig meg senki sem bír duplázni... vagy ha bír, akkor meg minek kenózik? :)
 

dhork

Állandó Tag
Állandó Tag
A sportfogadásnál mint befektetésnél jobb hozamot lehet elérni, ha elültetjük a pénzt a kert végében és hátha kinő...

A viccet félretéve, rengeteg embert ismerek aki szép pénzt bukott ezen. Nyerőt egyet sem.
 

Paco

Új tag
Láttam már olyat, hogy csak a tutira fogadott valaki 4-5 meccses kötésben. de mivel tuti nincs így elég sok pénze elúszott. Nem ebböl lehet meggazdagodni.
 

Cipuka

Állandó Tag
Állandó Tag
érdekes téma

Sziasztok!
Ez a téma nagyon érdekel,és főleg úgy mint a címben áll.."mint működő befektetés"
Az egyik hozzászóló írta,hogy sok olyan embert ismer aki bukott,de egyet sem aki nyert.Azért fordultam az internethez,mert szeretnék kapcsolatot illetve informácíókat olyan emberektől akik befektetésszerűen nyernek a sportfogadással.Most hallgatom Brian Tracy Főnix szemináriumát és optimista vagyok, szerinte is bátran keressük és kérdezzük a sikeres embereket,mert meglepő módon elmondják sikereik titkát.
Minden információ érdekel a profi sportfogadással kapcsolatban.
 

zbr741

Állandó Tag
Állandó Tag
az a baj, hogy a sportfogadáshoz nagyon kell érteni... ha meg nem ért hozzá az ember, akkor sokat bukik
 

Tamás74

Állandó Tag
Állandó Tag
Én abbahagytam a munkámat és délutánonként az amerikai tőzsdéken kereskedem. Reális cél lehet kb évi 30-40%-os hozam. Ha van tehetséged és kezdőtőkéd, kényelmesen megélhetsz ebből.
 
Oldal tetejére