Milyen színdarabot néztél meg utoljára?

boboka39

Új tag
Sziasztok,
Látom, már rég történt hozzászólás, de hátha erre téved mostanában valaki. :)
Én nemrég a Rebecca, a Manderley-ház asszonya c. musical daravot néztem meg, Szabó P. Szilveszter és Vágó Zsuzsi főszereplésével.
Azt hiszem, aki látta ezt a darabot, sok rosszat nem tud mondani róla, mert egyszerűen lenyűgöző és felejthetetlenül mesés musical.
 

Mari111

Állandó Tag
Én ritkán járok színházba, utoljára az Operaház fantomját láttam még pár évvel ezelőtt. De többre tartom a mozinál, hiszen az egész élő jelenetekből áll, nem pedig egy vásznon nézem a sok amerikai színészt!
 

Sylwee21

Állandó Tag
És élő , nagy zenekar, nem cd-ről megy és nem csak tátognak az énekesek:) Olyan mintha a néző is a darab része lenne:)
Az Operaház fantomja ha tetszett, szerintem érdemes megtekinteni a Rebecca-t és az Elisabeth-t is!!:)Én ritkán járok színházba, utoljára az Operaház fantomját láttam még pár évvel ezelőtt. De többre tartom a mozinál, hiszen az egész élő jelenetekből áll, nem pedig egy vásznon nézem a sok amerikai színészt!
 

Sylwee21

Állandó Tag
Szolnoki Szigligeti Színházban a Jánost vitézt! Remek feldolgozás, szerintem érdemes megnézni, ahogy szintén kihagyhatatlan véleményem szerint a Vámpírok bálja is:) és ebben a hónapban már "báli"szezon lesz (sőt már a nyári előadásokra is lehet jegyet venni).
 

europa8

Állandó Tag
Szeretném megkérdezni, nem tudtok valamit a Hallo, hallo színpadi változatáról?Esztergályos Cecília is játszott benne.
 

arabella

Állandó Tag
sziasztok! én utoljára a Túl a Maszat-hegyent láttam a Pestiben, nagyon aranyos, végigmosolyogtam az egészet. Egerben a Cigánykerék c. darabra mentünk el év végén, nagyon rossz volt. Teljesen szét volt esve:( Itt, Barcelonában pedig a Nemzeti Színházban az Agost (August: Ostage County) c. elöadást láttam. Nagyon jó, pedig 4 órás a darab! Állítólag ez nagyon sikeres mindenhol! Kanadában is bemutatták már?
 

arabella

Állandó Tag
Játsszák -e vajon még valahol?

szerintem már nem, de nézd meg vagy a József Attila Színház honlapján vagy a Karinthy Színházét. Esztergályos ott játszik. Egyik haverom vele látta a Mici néni 2 életét és nagyon tetszett neki, pedig nem egy Esztergályos rajongó ö sem.
 
Oldal tetejére