Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
Monica Murphy - Három megszegett ígéret
Nem vagyok normális, hogy az első betűtől az utolsóig kiolvastam. Colin az előző részben szimpatikus volt nekem, egy keménykezű főnök, legalább is ez jött le, asszem. De itt csak egy teszetosza beszélni nemtudó nyámnyila alak lett. Ha egy férfi mellé 1 éven keresztül minden este bebújik egy állítólak eszméletlenül jó nő, (aki majdnem félmeztel) és mégsem nyúl hozzá annak ellenére, hogy azt a lány egyértelműen jelzi, akkor nekem olyan gondolatok jutnak eszembe, mint lúzer vagy impotencia. Jen sem volt sokkal normálisabb, annyiszor ajánlkozott fel az elején, megalázva saját magát, hogy az már nekem fájt. Mindezeket megtetézve, annyiszor beszéltek el egymás mellett, hogy az már már lehetetlen, főleg, hogy ők állítólag mennyire "ismerik" egymást. Persze minden alkalommal, mikor pont tisztázódna a félreértés megcsörren egy telefon, megjelenik a mindent tudó apa vagy elcsattan egy olyan csók, ami mindent elfeledtet... Na ja, hagyjuk nekem nem jött be.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Patricia Grasso A smaragd varázsa
Jó kis történet volt, izgalmas, fordulatos az I. Erzsébet korabeli Írországból, sok kalanddal, intrikával és félreértéssel, de természetesen boldog befejezéssel. Köszönet a készítőnek és a feltöltőnek :dr_24:

covers_34806.jpg

Kathryn Deveroux – egy heves vérmérsékletű ír családfő sebezhető, fiatal özvegye – gyermekeinek biztonságát néhai férjének ambiciózus unokaöccsével, Hugh O'Neill-lel való házasságában keresi. Az asszony elrejti érzelmeit karizmatikus férje elől, mert még nem tudta elfelejteni első férjének erőszakos szerelmét. Attól fél, hogy Hugh sohasem lesz képes azt a gyengédséget nyújtani, amire ő vágyik. Tyrone grófját elbűvöli menyasszonyának szépsége, de nagy haragra gerjed, amikor az elhúzódik a hitvesi ágytól. Nem sokkal azután, hogy végre be tudja bizonyítani Kathrynnak, hogy azzal a szerető kedvességgel közelít hozzá, amire vágyik, egy bosszúvágyó családtag elrabolja az asszonyt. Hugh bátor akciójával megmenti bájos grófnéját kéjsóvár fogvatartójának kezei közül. De azoknak az éjszakáknak az emléke, amelyeket a fogságban töltött, nem hagyják nyugodni Kathrynt. Hugh tudja, hogy csak egy mód van rá, hogy visszaszerezze a bizalmát, és hogy újból lángra lobbantsa a szenvedélyt.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
K. M. Smith: A szerelem ezer arca
Nem tetszett nekem, nekem: akinek nincsenek túl nagy elvárásaim egy könyvvel szemben...túl rózsaszín volt, nagyon hamar kiejtik a szájukon azt a bizonyos sz betűs szót...ennyire romantikusan szőke még én se tudok lenni...aztán milyen már az a szöveg, hogy mindennél jobban szeretlek, mégis hagylak a fenébe, és elfelejtelek? Én értem, hogy valamit csűrni csavarni kell a sztorin, de ha ekkora a szerelem, akkor...ááá hagyjuk...értelmetlen, logikátlan, és túl rózsaszín...ezt aztán a befejezéssel akarja kompenzálni és ez alapvetően egy nagyon nem jó elképzelés...abban reménykedtem, hogy ha már elolvasom ezt a tündérmesét, legalább ahhoz méltó happy endet kapok befejezésként, de persze ezt se kaptam...brrrrr...
 
Utoljára módosítva:

Takácsné Gyöngyi

Állandó Tag
Állandó Tag
A. J. Molloy: X története

Nem kerül fel a kedvenc könyveim listájára. Nekem nem jött be. Szolid, "szürke" csaj, egyszer csak egy milliomosba botlik, aki bevezeti egy abszurd, és perverz világba...A sztori ismerős. A helyszínek mondjuk tetszettek, a kis történelmi áttekintés, az olasz alvilág bemutatásai is érdekes volt, de nem nevezném, hű de jónak. Nekem a vége felé már nagyon csapongott a lány. Oké, hogy delírium, meg hallucinációk, de akkor sem jött be.
Amúgy is kezdek besokallni az unatkozó, perverz milliomosoktól és az őket megszelídítő egyszerű lányoktól.
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
C.J.Roberts - Fogoly a sötétben
A molyon romantikus besorolást is kapott, én valahogy ezt nem éreztem benne. Utólag elolvastam a fülszöveget és az sem stimmel teljesen. Caleb egy szexrabszolgákkal üzletelő gengszter elrabol egy 18éves szűz lányt, hogy kéjnőnek kiképezze és eladja egy rejtőzködő milliomos férfinak, akit meg akar ölni Rafiq kedvéért. Bár azt még most sem értem miért neki kellene ezt megtenni, miért nem Rafiq teszi ezt. Miközben hetekig egy sötét szobában alázza és veri a fiatal Livvit a lány valahogy megkedveli :eek: Aztán mégiscsak elszökik. Pont olyanokba botlik Mexikóban, akik a "segítségükért" cserébe pénzt kérnek tőle, majd megakarják erőszakolni, mivel ellenáll borzalmasan megverik. Persze Caleb megtalálja az utolsó pillanatban és "megmenti". Ezek után elmondja a lánynak, hogy szexrabszolgának lesz eladva. A lány némi ellenállás után félmillió dollárért cserébe belemegy. o_O Majd megkéri Calebet, hogy vegye el a szüzességét. Eddig igazán romantikus :D Nem mondom, hogy rossz volt a könyv, de egy kissé sokkoló volt nekem. Határozottan nem erre számítottam, az biztos, hogy kitűnik a többi erotikus regény közül :D
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Anthony E. Zuiker: Level 26 - Sötét kezdetek
Ismét csalódtam...arra számítottam, hogy ettől majd rám tör a frász, de nem...mennyire idegesítő, amikor minden fejezet után bevágják: "ha kíváncsi vagy erre és erre, akkor menj fel a level26.com-ra és írd be az xyz jelszót"...de persze egy nagy kamu az egész...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Emma Merritt - A szerelem rabjai
Nagyon izgalmas, jó kis történet volt a norvég viking kalandozások idejéből, akik eljutottak az irokéz indiánok földjére.
A két világot összekötötte a szerelem.

covers_100454.jpg

A férfi lehajtotta fejét, arca a lányéhoz ért. Szeme először Kelda tekintetét ejtette fogságba, aztán magát Keldát.
A lány a bársonyos mélység foglyaként engedelmesen sodródott abba a vad, titokzatos világba, amit Brander, az irokéz képviselt… Brander keze a lány mellére siklott. Kelda úgy érezte, mintha egész testén villám futna keresztül, égetve és felkavarva bensőjét. Minden egyes mozdulat növelte izgalmát s vágyakozását arra, hogy megismerje azokat a titkokat, amelyeket csak egy férfi és egy nő oszthat meg.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Helen Brooks Az élet iskolája
Kellemes, könnyű szerelmi történt, félreértésekkel és boldog egymásra találással.

covers_130963.jpg

A szép tanítónő Candy azzal a szándékkal keresi föl a falu földbirtokosát, hogy a szemébe vágja, mennyire gyűlöli. A férfi ugyanis évekkel korábban elcsábította és cserben hagyta a nővérét, most pedig arra készül, hogy bezárassa a falu kis iskoláját, Candy legnagyobb büszkeségét. De ha Simon Strythe valóban gonosz, hogyan lehet mégis olyan vonzó? Mert semmi sem olyan, mint amilyennek látszik.
 

Anami79

Állandó Tag
Állandó Tag
Holtodiglan, tetszett, érdekes fordulatok voltak benne, és a vége sem szokvànyos.
Előtte az 50 árnyalat trilógiát olvastam. Olvasmányos, de túl nagy irodalmi értéke nincs szerintem.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Catherine Anderson - Rózsavirágzás
Újfent nem csalódtam C. Anderson regényben, számomra ez megint egy remekmű volt. Megrázó és megható, vallási fanatizmusról, családon belüli erőszakról az asszonyok kiszolgáltatottságáról, a mindent elsöprő anyai szeretetről és önfeláldozásról és a megváltó szeretetről és szerelemről XIX. századi Amerikában.

covers_234097.jpg

A nemrégiben megözvegyült Kate emberfeletti küzdelem árán próbálja egyedül fenntartani a rá maradt birtokot, betakarítani a termést, ellátni a háztartást, dédelgetve nevelni négyéves kislányát, Mirandát, és begyógyítani testi-lelki sebeiket, amelyeket kegyetlen férje okozott nekik. Anya és lánya a poklok poklát járta meg, így hát senkiben sem bíznak többé, és senkitől sem kérnek segítséget. Ám egy napon Miranda egy mérges kígyókkal teli verembe zuhan, ahonnan saját élete kockáztatásával új szomszédjuk, a jóképű Zach menti ki. A férfi súlyos sérüléseket szerez, élet és halál között lebeg, ezért Kate – félelmei ellenére – befogadja saját házába, és gondosan ápolja a vadidegen férfit. Ahogy Zach napról napra erősödik, úgy kelti életre a mindannyiukban ott szunnyadó sóvárgást a boldogság, a bizalom és a szerelem iránt. Ám a bizalom nem tud megerősödni ott, ahol sötét titkok takarják el a fényt, és új életet sem lehet kezdeni akkor, amikor a múlt árnyai még két kézzel kapaszkodnak a szabadulni vágyókba… Catherine Anderson (Út a boldogsághoz) regénye a 19. század végi Oregonba vezeti el olvasóit, ahol két fájdalmas múltú ember küzd a boldogságért
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Nagyon de nagyon "limonádés" jellege volt, pedig én kifejezetten szeretem az ilyen jellegű könyveket, de ez már időnként nekem súrolta az ingerküszöböt. Nem volt rossz, de többször nem állnék neki az elolvasásának. A lényeg kevesebb oldalszámban is elfért volna.
 

Trimacs

Állandó Tag
Állandó Tag
Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek
Szórakoztató volt, akárcsak az írónő korábbi két hokis könyve. (A Ments meg! nekem nem igazán jött be.)
 

PRics05mond

Állandó Tag
Állandó Tag
Utoljára Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt - A tanítvány című könyvét olvastam. Fantasztikus skandináv krimi ajánlom minden krimi rajongó számára.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére