Montreali munkavállalás

*Anett* témája a 'Montreal és környéke' fórumban , 2015 Április 3.

 1. *Anett*

  *Anett* Tag

  Sziasztok!
  Budapesten élek jelenleg (10 éve), de debreceni születésű vagyok:) Júliustól munkát vállalnék Montreálban, érettségim van, kicsit beszélek angolul, de folyamatosan tanulok, illetve 7 éve egy közmű cégnél dolgozom, adminisztratív feladatokat látok el. SoS szeretnék munkát találni, bár jelenleg is dolgozom, de mivel a párom kint nagyon jó lehetőséget kapott, és nem szeretnénk emiatt szétválni, illetve nem szeretném hogy miattam feladja az álmait, szükségem lenne munkára, hogy vele lehessek.
  Igazából nem vagyok válogatós, természetesen normál kereteken belül bármit elvállalnék. Gyermekfelügyelet (ebben van tapasztalatom, 2 öcsém és egy húgom van:) ) illetve akár takarítás, vagy bármilyen más fizikai munka. Szakmámat tekintve egyébként pedikűrös vagyok.

  Köszönöm annak, aki megtisztelt azzal egyáltalán, hogy ezt elolvasta. :)

  Bármilyen tanácsot, lehetőséget szívesen fogadok!
   

  Csatolt fájlok:

 2. szocske42

  szocske42 Állandó Tag

  Szia!

  Lesz munkavallalasi engedelyed? (mondjuk mert hazasok/elettarsak vagytok, es o kap.)

  A nyarig meg tanulhatsz egy kis franciat, hogy javitsd a kilatasaidat.

  A juliusi erkezes annyiban hangzik rosszul, hogy Montrealban az osszes lakasberleti szerzodes fordulonapja Julius 1. Ha nem tudtok hetekkel-honapokkal elobb lakast lestipistopizni, akkor elegge gyatra lesz a valasztek, mire ideertek.

  Szerintem gyere, +1 ember nem igazan komoly plusz koltseg: ha fozol ra, maris nyereseg, hogy itt vagy. Aztan majdcsak talalsz valamit.
   
 3. *Anett*

  *Anett* Tag

  Szia!

  A párom február óta kint dolgozik, neki van munkavállalói engedélye, és albérlete is:) Csak nekem kellene valahogy kimennem. Mivel nem vagyunk házasok, sem bejegyzett élettársak....így elég nehéz. Van valami megoldás erre?

  Köszönöm az eddigi választ is!:)
   
 4. Pandora's Box

  Pandora's Box Állandó Tag

  Kedves Anett,

  A párjának TUDNIA KELL, hogy a Service Canada bármelyik, helyi irodájában személyesen vagy ingyenes telefonhívással, AZONNALI, és HITELES információhoz lehet jutni.

  Például:
  --------------------------------
  Service Canada Centre
  servicecanada.gc.ca
  -------------------------------------------------------
  200 Boulevard René-Lévesque O #034
  Montréal, QC, Canada
  (800) 622-6232

  4110 Rue Wellington
  Montréal, QC, Canada
  (800) 622-6232

  7655 Boulevard Newman
  Montréal, QC, Canada
  (800) 622-6232

  Üdv: Pandora's Box
   
 5. *Anett*

  *Anett* Tag

  Pardon! Köszönöm:)))))))
   
 6. *Anett*

  *Anett* Tag

  Kedves Mindenki! Jelenleg Montrealban vagyok, gyermekfelugyeletet, vagy fizikai munkat is szivesen elvallalnek, minden kezdet nehez, de nem adjuk fel:) Nem szeretnek itthon ulni amig a parom dolgozik. Barmilyen megoldas erdekel:) Koszonom!
   

Megosztás