Nagytiszteletű Csöcsi úrnak

Csöcsike vagy Efike nyeri meg a párbajt ?


  • Összes szavazó
    90

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Uram,
a tegnapi nap folyamán, miközben a kanadai router meghibásodása sanyargatta a lelkemet, Ön nem átallotta ebbéli fájdalmamat azzal fokozni, hogy tudatta velem ama szomorú tényt, mi szerint a vesztére az Ön kertjében a konyha illatait fürkésző borzos macskát Ön befogta és vacsorának feldolgozta.
Abbéli kérdésemre, hogy maradt-é egy harapásnyi a macsekból, Ön kaján pofával azt válaszolta, hogy semmi nem maradt, még a cicus vékonyka bordáiról is leszopogatta a húscafatokat.
Mindezek után, hogy Ön megtört a keresztkérdéseim alatt, kénytlen voltam tájékoztatni a Nemzetközi Állatvédő Ligát ( továbbiakban NÁL ) , hogy Ön ellen sziveskedjenek a legsürgősebben megindítani az eljárást.
 

Judit

Állandó Tag
Állandó Tag
Ifjú szívemet megtörted ezzel a meggondolatlan lépéssel Csöcsi! Macskát fogyasztottál! A NÁL-nél már gépelik az elfogató parancsot.
 
C

csocsike

Vendég
Kozepessen nagtiszteletu Efraim urnak
Homokozo.

kedves uram!
Mely megvetessel vettem tudomasul , hogy on foljelentett, az osi lovagkor szabalyait figyelmen kivul hagyta. Ezt a vegzetes felelotlenseget potolvan, tekintse ugy, ,hogy pancel kesztyummel a parbajra es tetemre hivas szabalyai szerint pofan vagtam. Varom felkegyelmu segedeit a radvanyi setet erdoben, a Beno mellett, a parbaj reszleteinek egyeztetesere. Az a Szomoru teny, hogy On az altalam elkeszitett pacolt, es kozmalt macskatettemet akarta elfogyasztani melysegessen folhaboritotta a vilag allatszerteto kozossegeit. Az On gyalazatos ragalmai, miszerint en ettem meg a szerencsetlen allat vorosboros szoszban puhara parolt majorannas tetemet,nem fedi a valosagot. kerem terjessze be bizonyitekait a hagai nemzetkozi birosaghoz, 8 percen belul. Ellenkezo esetben en mint ezustpancelos rendorfonok , ont es az egesz ugyet,a kertben allo dus cseresznye fara, folfugesztem.

maradok oszinte rajongoja
Csocsi a bako.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Alig tisztelt Csöcsi
állami itéletvégrehajtó úrnak

Az Ön kihívása párbaj ügyben a radványi setét erdőbe, hol halva találták Bárczi Benőt meglehetősen álságos, annál is inkább mert Radvány hajdani erdejét a nemzeti fejlesztési terv keretében kirtották, leöntötték 300-as vasbetonnal és a helyén egy halastó van ebihalakkal. Másrészt az Ön fennen emlegetett páncél kesztyűje, mellyel állítólag párbajrahívás céljából engem virtuálisan pofán vágott, már az 1867-es kiegyezés óta Herskovics Benő zálogházában rozsdásodik, melyet Ön oda lutrivásárlás ellenértéke céljából helyezett el, de a Boroszlay Egonné lutriárustól vásárolt szelvény nem nyert. Ezt Ön a Duna folyóba dobta, amiért Kovács XVII. János karpaszományos közrendőr és önkéntes tűzoltó Önt helyszíni bírsággal sújtotta. Ön futásnak eredt és Kanadáig meg sem állt, ott is csak azért, mert kifogyott Önből a szusz.
Természetesen mindenféle párbajnak állok elébe, de szeretném, ha Ön bizonyítani tudná a körzeti állatorvos pecsétjével, hogy Ön párbajképes és a kutyabőre alapanyagát nem a Győri Latex Műbőrgyár állította elő.
 
C

csocsike

Vendég
Tisztelt mosolytalan Efrem
Maszoka


A radvanyi setet erdovel kapcsolatos koholt kifogasait nem all modomban elfogadni, es felkernem , hogy informacioit ne Gyurcsanyi Etelka szuletett Bubos Banka nevezetu koztiszteletben allo matronatol szerezze be. Pancelkesztyummel kapcsolatos informacioi sem helytalloak, mert nem is a Rottembiller utcai zaloghaz kesztyu osztalyan van / oda csak a replica kerult/ hanem az en minden kenyelemmel berendezett varamban , 7 lakattal es negyven rabloval orzott Alibaba tipusu pancelszekrenyben . Belathatja , hogy az On aljas ragalmait meg a szalantai szarmazasu rem is csak hahotazva fogadta, de En ,az On , amugy is megtepazott lovagi becsuletet egy kovacs ullovel megvedtem . A szalantai szarmazasu uriembernek nem mondhato Rem nevetestol kinyilt szajnyillasaba helyeztem negyven meteres rohammal. A radvanyi halastoban, az On hirere kidoglottek a halak, es a vizinovenyek elkoltoztek. Kerem ,nevezze meg segedeit, ha egyaltalan talal valakit aki on melle all, tudnam ajanlani a vakok intezetet, vagy a felkegyelmuek zart ossztalyat, hogy a felcedulajukkal nalam jeletkezni sziveskedjenek, es a felkrajcar belepti dijat a radvanyi Beno sirjan elhelyezett perselyben elhejezni sziveskedjenek. Az on temetesere a gyujtest elkezdtem az ugy is esedekes ez evi halottak napjat az on nevevel teszem hangulatossabba.

Maradok oszinte csodaloja: Csocsi a felkegyelmu
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Az 1/2 kegyelmű Csöcsi nevezetű
1/2 nótás úrnak

Sokkoló

Alig tisztelt Uram !
Az Ön kifogásait a Radványi setét erdővel kapcsolatban nem áll módomban elfogadni, annál is inkább, mert a grófságom történészei bebizonyították, hogy az Ön hiányos földrajzi ismeretei gyermekkorából eredeztetnek, amikor is Ön olyan volt, mint Seholselát Dömötör, aki tudvalevőleg kerülte az iskolát. Kerülnie is kellett, hiszen Ön szemérmetlen módon ajánlatot tett az Orsolya apácarendbe tartozó földrajztanárnőjének, akinek férje ezért Önt, egy lemezbontó vasklapni nevű tárggyal hajtotta az iskola körül, mikozben a fél iskola Önnek szurkolt, a másik fele a férjnek.
Az sem igaz, hogy a volt radványi erdő helyén épült mesterséges halastóban telepített vizivirágok az én látványomtól költöztek volna el. Ez egy aljas és álságos rágalom, amellyel Ön, csak saját magát minősíti. A tóból a vizivirágok kipusztultak, mikor Ön abban lábat mosott. Erre tanúm Horászka Samu volt erdész, aki most nyugdijas gátőrként tevékenykedik.
Kacagnom kell, mikor Ön a lovagvárát emlegeti. Az Ön hajdanvolt lovagvára ma már a Műemléki Felügyelőség gondozásában áll, s az ÁPV Rt. Önnel három éve perben áll, az Ön kilakoltatása ügyében. Az Ön által emlegetett péncélszekrényt - ami biliacélból készült - még a kádári rendszerben Ön eladta a MÉH nevű vállalatnak, amelynek átvevője nagy fenntartásokkal adott érte 16 forintot, mert Ön azt állította - szemrebbenés nélkül hazudva -, hogy az Vietnámi Úttörőszövetség javára fogja befizetni, vörös nyakkendő beszerzése céljából. E helyett azonban Ön, a Józsefváros mélyén, hol a házak összebújnak, nagyfröccsöt vett egy kiskocsmában.
Köszönettel vettem ajánlatát, hogy segédeimet a Vakok Intézetéből szerződtessem. Eme ajánlata azt bizonyítja, hogy Ön tisztában van saját külseje elborzasztó látványával, s maradt Önben valahol mélyen parányi lelkiismeret, mert nem akarja ezzel a látvánnyal látó embertársai (márha Ön ember ) ép elméjét megőrjíteni.
Nagyon kérem, hogy a továbbiakban a kettőnk ügyébe az Ön által parlagiasan csak szalántai Rémnek elnevezett betegtársunkat ne keverje bele, aki is kifogástalan úriember, akárcsak Magilla gorilla, ír, olvas, beszél, tehát kész főnyeremény.
 
C

csocsike

Vendég
Tisteletre melto Efraim.
Elfekvo, masodik emelet.

Varkastelyom toronyszobajabol irok onnek ahol a mai napfolkelteben gyonyorkodom pezsgot fogyasztvan es hiveimet szorakosztatom az on altal rovasirassal es kokori eszkozokkel keszitett formedvenyevel. A radvanyi halasto kipusztult elovilaga magan viseli az Efi efektus minden jelet, ugy hogy teljessen foloslegessen igyekszik koholt vadak alapjan gyanuba keverni. Szepsegem a napot es a papot is elvakitja, ezert ajanlottam onnek a vakok intezetet, mert nem vennem a lelkemre , hogy on miatt , az on segedei megvakuljanak. Az on keresere eltekintek V. Laszlo a magyar napkiraly meghurcolasatol. E nemes gesztustol megreszegult fejem baberkoszoruval torteno keretezeserol udvartartasom mar gondoskodott, tehat kerem ne faradjon, mert az on koraban mar minden mozdulat kovetkezmenyekkel jarhat. Fegyverhordozom Hofbauer laszlo folveszi onnel a kapcsolatot , ezert a parbajra torteno nevezesi dijat atadni sziveskedjek. A penz keszhezveteleig zarom soraimat, maradok az on huseges ellensege.

Csodalatias Csocsi , onnek csak CSCS.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodállatias Csöcsi
alias CSCS részére

Csak csurgó csap csöpög csupán, ez zavarja meg a csendet és némi sercegés miközben ügyes újjaimmal apró fecnikre tépem az Ön hielogrifákra hasonló jelekkel írt és tintapacnikkal ékesített förmedvényét. Az Ön volt általános iskolai tudora Eisenburger Kunóné az Ön ilyen alkotásait rendszeresen egyes alá jegyekkel minősítette és ez tartósan meg is maradt.
Az Ön szépségéről csak annyi említést szeretnék tenni, hogy amikor Önt az állítólag emberszabásúnak számító majmok meglátták, azonnal hátat fordítottak, de ez sem segített rajtuk, mert a seggükről lepergett a szőr.
Az Ön fejét valóban babérral kívánták koszorúzni korgó gyomrú pápuák, de asszonyaik és gyermekeik sírása megfontolásra késztette őket, s inkább szabad elvonulást biztosítottak Önnek, csak ne szennyezze jelenlétével falujuk csodálatos látványát, melyben alkonyatkor a lenyugvó nap fénye a karókra tűzött koponyákat vörösre színezi.
Az Ön fegyverhordozója Hofbauer László úr rövid idővel ezelőtt esett az asztal alá némi kubai rum hatására, melyet abból a pénzből vásárolt, amelyet az Ön fegyvereinek látatlanba történő eladásáért kapott. Ön fegyvertelen. Ha fegyvert mer venni a kezébe, azonnal jön a végrehajtó nevű háromajtós szekrény és elkobozza azt. Szégyellje magát uram, Ön másokra hagyatkozik a helyett, hogy ügyei intézését saját kezébe venné.
 
C

csocsike

Vendég
Tisztelt On
Siralom haz , balra.


En az on nyakat fogom a kezembe venni, ha nem hagyja abba a gyongy betuim es a helyesirasom kritizalasat. Lehet hogy ezert egy parbajon kivuli kemeny utlegelest utalok ki onnek petrencesrud igenybevetelevel. Ez en 8. keruleti indianjaim mar regen foldonfutova tettek az itt a piros hol a piros nevezetu szerencse jatekban . Nekik nem volt szerencsejuk, de onnek sem lessz. A kor vivmanyainak megfeleloen kardomat lezeres iranyzekkal szereltettem fol ami ho, es nyomkovetesre is alkalmas, az on megfutamodasa tehat teljessen eselytelen probalkozas. A Kitepem a szived es megyalazla KFT ugyvezeto igazgatojakent folhivom szives figyelmet hogy amenyiben nem szolgaltatja vissza huseges fegyverhordozom foldi maradvanyait, ugy Csenge elnevezesu keresztgyermekem/ az on fia/ foloszlatasaba kezdek. Ezugyben intezkedtem a savas kadak beszerzeserol es hangrogzito keszulekek fogjak onnek a szegeny gyermek utolso bugyogasat kozvetiteni. Kozlom onnel , hogy a computeremben on altal elhelyezett virusokat kikuszoboltem Egyenkent Emilben foladtam csatolvan a milanoi keptar teljes informacios adatat, ugy, hogy onnek megsokszorozodnak az internett koltsegei, ezt csa ehezes aran tudja fedezni. on legyengul es eselye sincs par es verbajozni. Varom Mr hofbauer foldi maradvanyait, es az on bocsanatkero levelet.

Tisztelettel CSCS. A joszivu
 

Judit

Állandó Tag
Állandó Tag
Megőrülök Csöcsi!!! A Csenge nevű keresztgyermeked az leány! Most kiderülnek a dolgok. Úgy tűnik, mikor rád voltak bízva az ikrek, sűrűn pelenkáztad őket!
Nekem azt mondtad, hogy túlélőtáborba vitted az utódainkat! Add elő őket hamar, mert megharaxom!!!
 
C

csocsike

Vendég
Judit írta:
Megőrülök Csöcsi!!! A Csenge nevű keresztgyermeked az leány! Most kiderülnek a dolgok. Úgy tűnik, mikor rád voltak bízva az ikrek, sűrűn pelenkáztad őket!
Nekem azt mondtad, hogy túlélőtáborba vitted az utódainkat! Add elő őket hamar, mert megharaxom!!!


Kedves Asszonyom , a ferjevel fonallo vitas kerdesek nem a pelenkazason fognak mulni, megkerem ont, hogy beszeljen az uraval mert ellenkezo esetben gyermeki foldi maradvanyait a var fokan megtekintheti , es nem lesz esztetikus a latvany.

Maradok oszinte hodoloja es esetleges ozvegyulese utan keroje.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Alávaló Uram,

Prosectura hűtőszekrény

Ön az én nyakamat nem tudja tapogatni, mert Ön kényszerzubbonyt visel és a kezei hátra vannak kötve, ocsmány formátumú fenyegető leveleit is, egy fogai közé szorított un. tintaceruzával követi el, melyet egy figyelmetlen ápoló mellényzsebéből emelt el. Szeretném felhivni szives figyelmét, hogy a A Kitepem a szived es megyalazla KFT - melynek Ön állítólag magas beosztású toronyőre - jelenleg csődeljárás alatt áll, ügyeinek intézését a csődbiztos látja el, aki az én hűséges emberem.
Az Ön hűséges fegyverhordozójának földi maradványai jelenleg is a földön hevernek némi emberi váladékkal körítve, melyet ő rumközi állapotban magából kiöklendezett. Úri körökben ezt rókázásnak hívják, nagyon helytelen módon, hiszen ennek az ocsmány emberi tevékenységnek a bájos vörös bundás állatokhoz semmi köze nincs.
Szives értesítését kézhez kapván azonnal értesítettem a milánói Képtár biztonsági szolgálatát és az Interpolt és az e-mailben küldött képanyagot, valamint a levélbombát nekik forwardoltam.
Szépséges utódaimmal Ön nem tud megzsarolni. Csenge lányom itt ül mellettem és ikertestvérével Bendegúzzal éppen a Kis Szobrász nevű játékkal játszanak. Egy nagyon kellemes tapintású viaszból formálják ki az Ön alakját, majd instrukcióim alapján tele fogják azt szurkálni különféle tűkkel, átkokat és rontásokat mondva rá.

Kiváló tiszteletlenséggel

kmft
 
C

csocsike

Vendég
Ravatal

Kedves uram, on a kenderszivastol elhulyult oreg varazslot jutatja eszembe, hiszen mar a sajat gyermekeibol is kettot lat. Az on Gyermekenek Woodoos jateka az on romlott, gyremrknevelesre teljessen alkalmatlan gonosz lelket tarja fel. Megkezdtem on ellen a gyamhatosagi eljarast, miszerint gyermeket az altalam kinevezett Sotet boru es lelku Kolompar Istvanne fogja ellatni, aki koztudottan szigoru es igazsagtalan nevelesi elvekkel rendelkezik. Csak igy biztosithato, az on gyermekenek egeszseges , a tarsadalomra nezve biztonsagos fejlodeset. A Ne lopj mert kiszurom a szemed BT./ A gyengebbek kedveert beteti tarsasag/teljes tamogatasarol biztositott, es a parbajunkon mint biztonsagi orok fognak tevekenykedni. Lathatja , hogy minden biztonsagi intezkedest megteszek az on altal anyiszor eljatszott szokesi jelenet meggatolasara. Keszuljon a legroszabbakra , annal csak jobb lehet

Intezkedtem , hogy a koporso leszogelesevel varjanak az on csufos halalig . Ezzel is biztositva keselyuim egeszseges etelrendjet.

Maradok Tiszteloje Csocsi a gyaszolo.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Gyászoló és Kriptaszökevény

Temető árok, balra

Ámulattal figyelem, hogy Ön mint egy Janus-arc egyszerre figyel előre ás hátra, de inkább hátra. Ezért nem lehet tudomása arról, hogy az Ün pártfogoltja, Kolompar Istvanne már két éve a kalocsai női börtön tartós vendégszeretetét élvezi, tekintettel arra, hogy türelmetlenségéért a Legfelsőbb Bíróság jogerősen életfogytiglani büntetésre itélte. Történt ugyanis, hogy az egyik ápolására bízott gyermek torkán a karácsonyra osztott mandarint hámozás nélkül egyben nyomta le.
A Ne lopj mert kiszurom a szemed BT fájdalom, de fél éve feloszlott, munkatársai a mai napig havonta összegyülnek és békés tüntetéssel követelik fél éves elmaradt bérüket, melyet Ön volt szives nem folyósítani. Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet a már feledésbe merült Ne lopj mert kiszurom a szemed BT-re, következő esedékes találkozójukra magam is elmegyek és személyesen adom át e bizalmatlanságot gerjesztő arcú embereknek az Ön elérhetőségi adatait. Adataim szerint mindnyájan rendelkeznek érvényes fegyvertartási engedéllyel és saját lőfegyverrel is, melyet nem fizetés esetén nem haboznak használni.
Szeretném még felhívni szives figyelmét arra, hogy az Ön féltett keselyűi a madárinfluenza áldozatai lettek, feltalálási helyük 25 km-es körzetét a hatóságok karantén alá helyezték és minden papagájt, varjút kiirtotak.

Őszinte híve, a segítőkész
 
C

csocsike

Vendég
Tisztelt Maradvany

Csontkukac, egyenessen belefele

On kezd az idegeimre menni lokhajtasos keselyuim az osszes vedooltassal rendelkeznek es kituno allapotban itt ulnek a vallamon. Minden etetenel az on eltorzult vonasait bamuljak videon, igy probalom szoktatni oket az on fortelmes latvanyahoz. Enni csak akkor kapnak ha a kepernyobol jaj kialtasokat tudnak kicsikarni azon kepenek lattan Az idosebb keselyuim K-9 fogsorral vannak ellatva es kulon mergmirigyeket operaltattam belejuk a kiralykobrabol. Onnek eselye anyi sincs mint a vakondnak a kutkavaval.A Ne lopj mert kiszurom a szemed BT. Tagsaga valoban ketes kulseju urakbol es kevesbe urakbol all akik keszek az on eletet aldozni ertem.
Az On altalemlitett Kolompar Istvanne 13 Tenyleg bortonben ul de az elozo 12 az on gyermeknevelesi hianyosagait igyekszik potolni egy libatomovel es egy bikacsokkel. Varom mielobbi jelentkezeset mr Hofbauer maradvanyaival kapcsolatossan, es a rokak neveben tiltakozom az on eljarasait illetoleg.

Tisztelettel :csocsi a bako
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Elvetemült Úr
részére

Tetemhelyén

A szemeim kerekre tágultak az Ön naivságán. Valóban ülnek az Ön megrokkant vállain néma csendben szimpatikus arcú dögkeselyük. Mondom néma csendben, mert madárinfluenza elleni védőoltás helyett megbizottam, aki Önnek állatgyógyász és lódoktorként adta ki magát, védőoltás helyett az Ön madarait fűrészporral töltötte fel. Ezen madarak, tehát kitömött madarak. Tollukat a rothadás és Ön ellen némi arzén nevű anyaggal porozta be szolgálatkész emberem.
Sziveskedjen felújítani számtani ismereteit. Kolompár Istvánné 12 a Márianosztrai fegyintézetben van, és Kolompár Istvánné 13 mint irottam volt a kalocsaiban.

kmft
 
C

csocsike

Vendég
Tisztelt Maszat

Elkenodesi hely

Sajnalattal kell kozolnom onnel , hogy az alruhas madarologusat hienaim mar a kastely kuszoben szetteptek, spontan veletlenul, hiszen az illeto megboldogult a megszolalasig hasonlitott onre. Amit on allit a keselyuirol az csak egy pletyka amit en terjesztettem el az on megtevesztesere. 11.Kolomparne aki buntetlen eloeletu, mert az igazsagszolgaltatas kerekei lassan orolnek, most tolt le egy teljes gorogdinyet, az on feltve orzott gyermeke torkan. Hogy legzeset megkonyitsuk , gege metszest alkalmaztunk, mert mi nem vagyunk barbarok. kemeny gigaju gyermek, csak gratulni tudok onnek. A valtsagdijj megerkezeseig tovabbi atalakitasokat fogunk vegezni gyermeken, hala a jo Istennek szepen hizlalt darab van mit leszerelni rola.

Az On huseges Csocsije.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Elhalálozott úrnak

Sírhelyén

Úgy értékelem, hogy Önnél valamiféle kommunikációs hibák következtek be, miután hűséges bérgyilkosom, aki Önnél keselyülógusnak és lókupecnek adta ki magát, itt áll mellettem és épp a fegyverét tisztogatja, ami kötelező elfoglaltság számára. Érdeklődtem az Ön által felemlített hiénák egészségi állapota felől is. Emberem megnyugtatott, hogy az ön romos várának árkában hevernek, a kapus teste alatt, saját szánvonó kutyáinak felét hagyta ott helyettük, de előbb gondosan vékony gumiból készült hiéna álarcot húzott rájuk, mellyel Önt sikerült tökéletesen megtéveszteni. Emberemnek helyben béremelést kezdeményeztem, melyre nem kell 2006-ig várnia.
Az Ön által emlegetett 11, sorszámú Kolompárné három éve vadászbaleset áldozata lett, egy ifjú vadász vaddisznónak nézte és halálosan fejbelőtte egy kiegyenesített kaszával. A rendőrségi vizsgálat még nem zárult le, mert az ifjú vadász a halálos lövést megelőzően egy összecsukható tábori pálinkafőzőt kapott az elhunyt férjétől, aki azóta Strassburgban lakik.
Elképzelni sem tudom, hogy ki lehet az a szerencsétlen gyermek, aki az Ön barbár karmai közé került. Istennek hála két szép gyermekem itt gügyög mellettem. Bendegúz fiam a villámgéppuska tartalék lőszereit fényesítgeti egy kicsi kezéhez illő szarvasbőrdarabbal, mig Csenge lányom a zárvázat olajozgatja jóféle fegyverolajjal. Hitvesem Judit a macskát fésülgeti egy vas gereben nevű szőrtisztitó szerszámmal, szóval teljes a családi összhang és a béke.

Béke poraira
 
C

csocsike

Vendég
Meghalt a cselszo, nemdul a rut viszaly...Temetkezesi vallalat
4-es parcella 23-as sir.


On vagy idult allapotban egy heveny alkohol mergezes tunetei heveri ki vagy a vadkender szivastol halucinal. DNS teszt eredmenyei alapjan a nalam levo gyermek az One. Nem tudom kedves araja tud e rola? Ha idaig nem , na hat majd en kozlom onacsagaval. Evvel a nemes tettemel is elosegitve a bekes csaladi elet megteremteset az on hatralevo perceire.Az on altal idekuldott verebesz es himpeler urat mar ami megmaradt bellole/ kozelharcot vivtam a hienaimmal/ a vararokban uszkalo krokodiloknak adtam jutalmul a var tokeletes vedelmeert. Tobb krokodil is panaszkodott, hogy elrontotta a gyomrat az on kutyaival, de nem bilagit kiutalasaval helyre allt az egeszsegi allapotuk. Halottak napjara valo tekintettel koszontom ont, mert halotrol vagy jot vagy semmit.Legy udvozulve dicso lovag szep a ruhad szep a lovad enekelte Susu a sarkany, mielott langnyelveket okadva porkolte halara az on verebeszet.
Most mar az egesz Kolompar csalad es a vajda is az on gyermekevel torodik, az achillesi inak atvagas utan kieheztetett oroszlanaimmal versenyfutason vesz reszt. Oszinten drukolok az on gyermekenek, mert en is apa vagyok, es tudom hogy egy apa szamara nincs boldogitobb mint amikor a gyermek egeszseges sportos eletmodot folytat. Az on temetkezesi koltsegeire az eloleget befizetni sziveskedjek, mert varuri jobbom nagyon kemeny es konyortelenul behajtok mindenfele tartozast.

Csoci a siraso
 
Oldal tetejére