Nfl

grindcore témája a 'Sport' fórumban , 2007 Szeptember 11.

 1. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  A vasárnap esti Pats vs Jets megint elvett pár évet az életemből.. nem tudom mi van Bradyékkel, de most már jó lenne ha nem az ősz hajszálaimat szaporítanák...4 győzelem 3 vereség nem túl jó kezdés...ráadásul 2x 1 ponttal, 1x meg 2 ponttal veszítettünk, úgy hogy végig vezettünk...most is csak hosszabbításban győztunk.. ha az AFC East továbbra is ilyen szoros lesz, akkor csak a csoportelső fog a playoff-ba jutni, még a szabadkártya sem lesz opció...persze én bízom a 13-3 ba, és akkor meg sem állunk a Superbowl-ig:D
   
 2. orkán

  orkán Állandó Tag

  Néztem én is a meccset, éppen csak hogy győztetek, ami nekem nem baj, mert a mumusotoknak drukkolok. Gondolj csak 2008, és 2012 februárjára. Nem akarok gonoszkodni mert aki az amerikai focit szereti az rosszember nem lehet,:p de mintha mi nyertünk volna úgy emlékszem. Szorítok a Patriótáknak, hogy a döntőben újból nyerhessünk. Hajrá Giants, a legjobb irányító Eli Manning....Go Go Go!!!!!!!
  Három a magyar igazság, bocs de ezt nem hagyhattam ki
   
 3. Bányarém

  Bányarém Állandó Tag

  Helló, lenne pár kérdésem:
  Ti csak nézni szeretitek a focit vagy művelitek is?
  Go go go csak a tv előtt vagy a pálya széléről?
  Az atomvakond egy vakondfajta?
   
 4. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Kösz hogy emlékeztetsz, de bármit is mondasz egy olyan vállsérülés után Eli el sem tudta volna kezdeni az alapszakaszt, nem hogy a Bowl-ig vezetni a csapatát...és mivel látom kedveled az szólásokat, közmondásokat, én is tudok párat: egyszer volt Budán kutyavásár,.... addig jár a korsó,...a fák nem nőnek az égig...bocs de nem hagyhattam ki én sem...:p és akkor is hajrá Pats...  Ha és lenne erőm futni picit, akkor jó kis pufifánk lennék a védőfalban...:D ....viccelődni nem szép dolog más nicknevével, de semmi harag...egyébként bányász voltam, uránbányász...és nagyon jól ismerem a bányrémeket , nem is gonosz figurák...

  Az emberek iránt általában jó indulatú, de nem szereti, ha a bányákban káromkodnak vagy fütyülnek. Amíg nem bosszantják, szívesen segít a bányamunkásoknak, figyelmezteti őket a bekövetkező veszélyekre, a jókat jutalmazza, a gonoszokat bünteti, nógatja a bányában magáról megfeledkezőt és felébreszti az elalvót. Szereti az igazságos és méltányos embert; pártfogoltjait vagy azokat, akik valamely szivességet tettek neki, gazdag ércelelőhelyekhez vezeti, kincsekkel ajándékozza meg. Bosszút áll az őt ingerelőkön, még inkább a kapzsi, gonosz és elbizakodott embereken. Akkor is megharagszik, ha jótéteményeit kifecsegik.

  igaz ez most nem ideillő, de adta magát a téma, de csak érdekesség képpen írtam...a lényeg hogy fotelatléta vagyok...
   
 5. Bányarém

  Bányarém Állandó Tag

  Nem akartam viccelődni, de tényleg azt hittem, hogy van olyan édes pici állatka, ezek szerint nincs. Az amerikai focit sem ismerem, én hastáncoltam egy darabig, de ilyen témát itt még nem találtam, véletlenül kerültem ide, a hastánc nem sport? Pedig inkább az, mint ülve nézni a meccset a tévében.
   
 6. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Nagyon jó kis forduló volt a 8. az alapszakaszban...Londonban játszottak, és a Hazafiak megint remekeltek
  [TABLE="class: belso radius5 tablazat_padding, width: 85%, align: center"]
  <tbody style="outline: 0px; ">[TR]
  [TD="width: 11%"]28/10/2012 [/TD]
  [TD="width: 8%, align: center"][​IMG][/TD]
  [TD="width: 30%, align: left"]St.Louis Rams [/TD]
  [TD="width: 5%, align: center"]7[/TD]
  [TD="width: 3%, align: center"]-[/TD]
  [TD="width: 5%, align: center"]45[/TD]
  [TD="width: 30%, align: right"] New England Patriots[/TD]
  [TD="width: 8%, align: center"][​IMG][/TD]
  [/TR]
  </tbody>[/TABLE]

  javul a mutató...
   
 7. NAGYKUKAC

  NAGYKUKAC Állandó Tag

  Bevallom tőlem ez a sport távol áll hiába foci.A hagyományos focinál egyszerű megérteni amit kell.Van egy labda két csapat mindenki fut a labdáért olykor szabálytalanságok és majd csak lesz gól is.
  De itt ebbe az NFL-ben hát nekem nagyon kinai minden.Sok szabály, kéz, láb, bunyó, nagy kupac ember a pálya valamelyik pontján,mindenféle indiánokra hasonlitó arc festések na meg a ketreces sisakok, labda valahol az alján egyszer csak valaki hona alatt rohan a két karó felé ami ha jól tudom a kapu.Na ez mint a tojás labda nem gömbölyü nekem.Azért biztos sok rajongója van ennek az amerikai focinak is és lehetnek izgalmas meccsek.
  Én azért maradok a hagyományos focinál és ha nem is a magyar focit nézem,mert azon nem sok izgulni és látni való van sajnos,azért a külföldieket szivesen nézem.
  Micsoda különbség volt ez az eredmény amit irtál Atomvakond?!
  Biztos a St.Louis Rams csapatának csak záptojás labda jutott:D és a New England Patriots csapata nem keveredett sokat a kupacba hanem loti futiztak az ellenfél karójai felé;)
   
  atomvakond kedveli ezt.
 8. TH6777

  TH6777 Vendég

  segitség képpen
  http://canadahun.com/forum/showthre...1nc&p=3548301&highlight=hast%E1nc#post3548301
   
 9. kekcsibe

  kekcsibe Tag

  Ez a sport sokáig nagyon idegen volt számomra, de mióta Magyarországon is rendszeresen lehet mérkőzéseket nézni, egyszerűen a rabja lettem.
  Sok mérkőzést követek élő, párat felvételről tudok csak megnézni. A gyermekemet is sikerült vele megfertőznöm, ennek a párom már kevésbé örül. ;)
   
 10. googx

  googx Állandó Tag

  Múlt héten volt szerencsém élőben megnézni a 49ers meccsét.
  Elképesztő hangulat volt, bár számomra ez a sport még mindig picit vontatott.
   
 11. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Barátom ne vadíts!!!!! ugye az élő az nem azt jelenti hogy Soldier Field-en voltál , hanem a TV-t, mert besárgulok az irígységtől...:D igaz kicsit vontatott, de ez a reklámok miatt van, mert ott nem állami pénzen működik az NFL, mint nálunk a botlábú focistáink bajnoksága...jegybevétel, reklám , sponzorpénzek..de nem is látsz ott üres lelátókat, és nyereséges...sokkal nézhetőbb és izgalmasabb mint az európai foci, pláne ha már látja is az ember mi történik a pályán..
   
  Melitta és Gyertyafény kedveli ezt.
 12. Kincs_A

  Kincs_A Állandó Tag

  Hello NFL rajongók!!

  Új tag vagyok, én is egyre többet nézem az NFL-t!! Jobban kezdem szeretni mint a rendes focit, van benne valami varázs !!

  Hirtelen hogy valami fontosat is írjak, BIG Ben nélkül, lehet elszáll a Pittsburgi play off szereplés, aztán meglehet cáfolni, de én most ezen vagyok!

  Üdv.
  Ui. sajna NFL-ben sok a sérülés és ez akár az egész szezonjukat befolyásolhatja 1 csapatnak!!
   
  Melitta és Gyertyafény kedveli ezt.
 13. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Na ja az eddigi 6-4-es mutató nem a legjobb, de lehet ebből akár 12-4 is, és akkor már a szabad kártyára nem is lesz szükség...:p a Patsnál is sok a sérült, de nagyon erős az offens, és a diffens is egyre jobb...a Hálaadás napi "mészárlás azért meglepett, nem gondoltam hogy a Jets ennyit fog hibázni, és Rex Rayen sem döntött mindig helyesen a play-ek hívásánál...ott ment el számukra a mecss szerintem, mikor 4. és 1-nél nem rúgatott field gólt hanem ráment a TD-re..kiváncsi vagyok marad e a helyén..?
   
  Melitta kedveli ezt.
 14. forest559

  forest559 Állandó Tag

  Nagyon szeretem ezt a kémény sportot de szomorú vagyok hogy kieset a kedvenc csapatom a New england
   
 15. forest559

  forest559 Állandó Tag

  Szerintetek ki nyeri a Super bowlt szerintem a San Francisco
   
 16. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Hali gyerekek...!!!

  Elkezdődött az alapszakasz, már a 2. forduló megy.. a kedvenceim a Hazafiak 2-0 -val állnak, de hogy mi lesz azt nehéz megjósolni....Brady-nek nincs elkapója egy szem sem, Welker elment, Gronkowsky sérült, Hernandez tudjuk mit csinált, Woodhead is távozott...Dennard meg ittasan vezetett, úgy hogy van 1 éves felfüggesztettje...az újonc elkapók meg elejtik a pontos passzokat, nem csoda hogy Bradyt a guta kerülgeti...nem láttam még ilyen idegesnek....ráadásul megváltak a Meskó Zolitól is..remélem belejönnek, mert a védelem nem nyerhet meccseket, ha a támadósor csapnivaló...
   
 17. gaben71

  gaben71 Állandó Tag

  Hajrá Denver Broncos! Payton zseniális!
   
 18. atomvakond

  atomvakond Kormányos Kormányos

  Nem vagyok rosszmájú, de már ideje volt hogy a Broncos is veszítsen egy meccset...az viszont álmomban sem merült fel bennem hogy a Chiefs 7-0- val álljon a tavalyi 2-14 után...de legalább első körben draftolhattak..;)
  Hajrá Hazafiak, Brady piramidális, csak a rooki elkapók még nem melegedtek be...
   
 19. gaben71

  gaben71 Állandó Tag

  Basszus megdicsérem erre kikapnak!
   
 20. juventino1920

  juventino1920 Állandó Tag

  Fórumtagok?! Ki mit szól a vasárnapi Super Bowl-ra? Mekkor ajátékot hozott a Seahawk? Majdnem sikerült nekik ugyanazt eljátszani, mint két héttel ezelőtt a Green Bay ellen... ;)
   

Megosztás