Photoshop, PhotoFiltre és egyéb munkáink

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Szóval, keresgéltem a fórumon, de nem találtam ilyesmi topicot. Ha mégis lenne, kérem szépen szóljatok!

Tehát, ezt a témát a photoshoppal, mandala makerrel, vagy egyéb számítástechnikai eszközökkel készített munkáknak szeretném szentelni, illetve tanácsoknak, tutorialoknak a lelőhelyeként. Bármit szabadna közkincsé tenni: animációkat, fejléceket, képeket, mandalékat, sigeket, illetve bármit, amit Ti készítettetek, akár teljes design-okat is. A lényeg, hogy a Ti munkátok legyen. :)

Kezdem én, itt van pár avatarom:

Aoi (A the GazettE japán rockbandából):

Gackt (japán énekes)

Ebből az avatarból két verziót készítettem, egyet az elvetemültebb, a másikat a visszafogottab fangörlöknek. :mrgreen: Csupán annyiban különböznek, hogy az egyiken van felirat, míg a másikon nincs.


Miyavi (japán énekes szintén)

Ő egy elég őrült forma, szóval a róla készült munkáim is a rajongói stílusához igazodik. Azért ilyen némelyik. :mrgreen:

Ez meg az a bizonyos koncertes bemozdulása, amit avatarok és animációk milliói követtek (nehogymár én ne csináljak belőle egyet) :DA hölgy a "Gokusen" című japán sorozat főszereplője, de meg nem mondom már nektek, melyik season-é. Azt hiszem az elsőből vágtam ki a képet.Ez a kép egy japán filmből lett kivágva. Ennek a jelenetnek egyszerűen elvarázsolt a hangulata, és kivágtam belőle egy kockát, abból készítettem az avatart. Mindenesetre még mindig úgy érzem, az eredeti kép a filmből szebb.A sokat kritizált Vortex (Uzumaki) japán horrorfilm egy jelenetéből vágtam ki a képet. Nagyon megtetszett a hangulata. :)Ő az An Café ex-tagja, Bou. Az első kép a második javított, kicsit összetetteb verziója, ez meg is látszik, azt hiszem. Mindenesetre felteszem az egyszerűbbet is, hátha valaki kedvét leli benne.Egyszerűbb (animált) verzió:

Ez meg egy borúsabb hangulatomban készült :D Eredetileg fekete akart lenni, de valahogy zöld lett.Az avatarjaiman bárki bárhol felhasználhatja, csak arra kérném: ne módosítsa őket sehogy (ne szerkesszen bele vagy ki belőlük semmit, tehát módosítatlanul használja), illetve ne tüntesse fel sehol saját munkájaként. Csupán ennyi lenne, a nevemet se kell kiírni sehova, vagy ilyesmi. :)
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
angyalkám

Az ötlet jó, mindent fel lehet tenni amit én készitettem? Egyet felteszek ha igen,ird meg, ha nem ugy is jó!:confused:
 

florybp

Állandó Tag
Állandó Tag
lehet hogy rossz topikba irok de valaki nem tudná megmondani hogy honnan tudnám letölteni a photo shop-ot??... de nem próbaverziósat
 

Halosipka

Állandó Tag
Állandó Tag
iasztok!

Egy nagy kéréssel fordulnék hozzátok.
Esetleg valaki nem tudná nekem feltölteni az Adobe Photoshop gyorstalpaló című dvd-t magyarul. Nagyon-nagy szükségem lenne rá!

Előre is nagyon köszönöm!

Üdv,

Halosipka
 

Elviana

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv!
Úgy látom kicsit leült ez a topic, de eléggé érdekel a téma, szóval azért próbálkozom, hátha néha jár még erre valaki... :)
Én egyébként a Gimpet használom már egy jó ideje, és nagyon szeretem. Bár Photoshophoz személyesen még nem volt szerencsém, de az okosabbaktól azt hallottam, hogy a Gimp is kb. tud annyit, csak a használata különböző; ugyanazt (vagy nagyon hasonló) a végeredményt kicsit máshogy lehet elérni.
A másik nagy különbség viszont az, hogy ez egy teljessen ingyenes program: le lehet tölteni a honlapjukról, meg az Origo szoftverbázisról is.
Szóval ha valaki bele akar merülni a képszerkesztgetésbe, és nincs Photospja hozzá, ezt tényleg tudom ajánlani (és van magyarítása is!).
 

Cat_

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban jó a Gimp, hétköznapi felhasználónak (fotósnak, hobbigrafikusnak) tökéletesen megfelel.
 

vakondok

Állandó Tag
Állandó Tag
PhotoFiltre Studió

Sziasztok!

Nemrég kezdtem ezzel a programmal képeket szerkeszteni.
Szeretném ha itt megosztanánk a képeinket meg a tapasztalatainkat a programmal kapcsolatban.

www.tvn.hu_600fc9f5d271ea47ef04408e07eb0c26.jpg
 
Oldal tetejére