Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

DrWatson

Adminisztrátor
Kormányos
Nos itt valóban volt gond, pár perc fejtörést is okozott...
Feltöltötem és ha ez másnak is gondot okozott, most már mindenki tud profilképet feltölteni...
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a problémám, hogy nem indul el nálam a chat... ha nálatok sem, akkor nem az én problémám:)
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utóbbi napokban nekem is voltak problémáim, akárhová kattintottam, semmi nem jött be. Így utólag örülök, hogy nem én voltam béna. Vagy csak nemcsak én voltam béna?
 

La Pantera

Állandó Tag
Állandó Tag
A forum kezelesevel ugyan nincs gondom, de lattam, az elmult napokban vmi problema volt vele....megneztem a fooldalon levo hireket is, de nem talaltam ezzel kapcsolatosat....Nem tudom, mi volt a problema, talan a server, vmi uj virus, talan hacker...ki tudja (kulonben sem remekelek infoban), de mindenesetre orulok, h. sikerult helyrehozni a hibat (?) es ujra muxik a forum ! :)
 

La Pantera

Állandó Tag
Állandó Tag
Aha,foltortek az oldalt,de a csapat gyorsan megjavitotta.

Feltorteeek ?? Eszem megall !! Ugyan miert...? Hisz nem vagyunk az FBI, pl., innen nincs mit lopkodni....Vagy csupan a "jo moka" kedveert tette vmi "aranyos kis" hacker, csakhogy lathassuk, kepes ra...?

Grat az illetekes szemelyeknek a gyors es hatekony munkajukert, hisz csak 1 nap nem mukodott. Koszonjuk, rendszergazdak :)
 

La Pantera

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, problemam van...Kb. feloraval ezelott (?) sehogy sem tudtam regelni a forumra, meg a kezdolap sem nyilt meg...A parom ismetelten eskuszik, h. nem nyult a gepemhez, es o sosem hazudik...Remek a virusgyilkolom, s most scanneltem, de semmi...az anonymizer sem lassit ennyire...Mas site megnyilik konnyeden...Mi tortent, miert ilyen lassu a server ??? Vmi biztonsagi intezkedes a hackeles ota/miatt...? Es raadasul rendkivul nehez napom volt, kb. 12 h melo...Turelmetlen vok /pill - enyhen szolva...............
 
Oldal tetejére