Problémád van a fórum kezelésével? Írd ide...

xinof

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Sokan nem hiszik el, hogy van egy tucatnyi félbolond, aki ingyé' segíti elő mások szórakozását.
(Néha én sem hiszem, hogy lassan 10 éve moderálok itt.)
aki nem porbalta honnet is tudna mi is az a ingggyyyeee dolgozom
es eleg az a neha jovo koszonom vagy az a halas mosoly pedig csak egyszem cukrot adtam egy riadt gyereknek .
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Maximális tiszteletem Melitta:Köszönöm a válaszod,elolvastam a feltételeket,annó pár éve regisztrációnál is olvastam,kisebb, nagyobb sikerrel úgy érzem eleget is tettem.sokkal több hozzászólásom volt az évek során mint 20 vagy 20+2 ,végig mentem egyszer a ranglétrán vagy minek nevezzem.voltam uj tag,tag,most őstag jelenik meg a képem melett.volt hétszáz felett a tetszik,em vagy like,tudomis én.Mostanra az is eltünt.van 4.Olvasgatom ezt a fórumot,mert ez érdekel,bár néha a hozzám hasonló gyenge felfogású embereknek nem teljesen kerek ami válaszokat kapnak.Én például nem értem ,ez most a régi tagok szűrése?Mihez szoljak hozzá,húsz szor? ehhez a témához?vagy kötés horgolás,fórumhoz?ha a midi-be nem enged be,ez a hobbim,más téma nem érdekel.Vagy nyúzzam itt a témát még meg nincs a húsz?Elnézést kérek az értetlenkedésemért nincs diplomám,csak szakmunkás képzőt végeztem meg négy év zene iskolát.Köszönöm további jó munkát.

Jelenleg 10 hozzaszolasod van. Ha torlunk nem minosulnek vissza a tagok ha mar egyszer valaki allando tag lett. Statuszok akkor sem valtozik ha torlesbe belekerult az feltoltesei is.
Barhol irhatod temanak megfelelo ertelmes beirast.
/ertlemes pl ne szamoljal 1-20 ig a verses topicba/
A szojatek topicba hamar osszejon a 20 hozzaszolas.

http://canadahun.com/forums/szójátékok-és-játékok.101/

Flamingo elmondott mindent, ami tudni kell.
A 20 hozzaszolas miertje?
Jol megy az oldal es bizony sokan ugy gondoltak , hogy jonnek, mennek amit akarnak megszerzik es tavoznak, olyan forgalmat generalva ,hogy minden szerverunk kifekudt. 1500-1800 embert egyszere kiszolgalni ................sok szerver tudja de azok mar $ezres nagyrendnel kezdodnek.
Mint tobbszor leirtuk $400 a szerver havonta amit tagjaink tamogatasaval tudjuk osszehozni es csak igy tudunk megjeleni.
Ugy gondolom ha valaki idejon legalabb alljon szoba velunk az udvariassagi koroket csak illik megtennj, hogy mi is megismerkedhessunk veletek.
Erre kivaloan alkalmas a 20 hozzaszolas mert ez ido alatt megismeritek a Canadahunt sok sok baratsagot kothettek es kolcsonosen elvezhetjuk egymas tarsasagat.

Arrol mar nem is beszelve a Canadahun Kozossegi oldal es nem toltogetos.

Nem mi vagyunk turelmetlenek. Sok ember nem tudja hogy ujbol bekene utni a ch webcimet mert a valtozas a linkbe ha egy veszo vagy szam de valtozott mar hibat ir ki.
Sok embernel bongeszot kell cserelni, talan frissiteni kene, minden esetre en minden reklamacional utana nezek , es 99% minden rendben van a regisztracional csak a 20 hozzaszolas nincs meg.
POntosan nalad meg vagy 4-5 szor leellenoriztem , hogy minden rendben van-e, es igen jelentem neked minden rendben van a reisztraciodnal meg kell 10 hozzaszolas, hogy allando atag legyel.

A tetszik gomb. Probalunk haladni a korral, a Facen is eloszeretettel hasznaljak.
Mivel ez az egy funkcioja van /nem ugy mint aFacen ujabban,/ jeletheti Koszonom lattam, olvastam, tudomasul vettem , egytertek stb .
Felesleges mindig uj hozzaszolasba irni nagyon koszonom, stb.Mindenki erti a computer vilag jeleit rividiteseit.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Üdv!
Miért nem elérhető az mp3 alapok saját munkák topic? Hibát ír ki ha linkről megnyitom.
Már melyik?
Az a régi link, ami a gépeden volt elmentve, már nem érvényes.
A kívánt témát a Dallamról dallamra alfórumban meg kell keresni, lehet, hogy már más a téma neve is.
 

oroszne

Állandó Tag
Állandó Tag
Bár nem én vagyok Melitta, az admin, de
Köszönöm szépen a teljes körű felvilágosítást, köszönöm a munkájukat.
Amennyiben csak itt visszalapozol 2-3 oldalt ebben a témában, olvashatod több helyen is, hogy a CanadaHum max 2 évig őriz hozzászólást (pláne, ha csatolása is van).
Ennek egyszerű oka van:
A tagoknak ingyenes a CH használata, de a kiszolgáló szerver bérlése, a szoftverek frissítése, a karbantartások már korántsem ingyenesek és Melitta ekkora tárhelyet tud fenntartani (kb 1 TB). Amikor a telítettség megközelíti a 90%-t, törölni kell a régi üzenetekből.


Ez dícséretes, de nincs kihatása az állandó tagi státuszra.

Mivel a törlésre kerültek a régi üzeneteid, vele együtt a rájuk adott "tetszik"-ek száma is elvesztek.
Csak érdekességképp: Az én üzeneteim száma volt már 10000 felett többször is. Majd ugyanennyi volt a lájkjaim száma is. Most valahol 6000 környékén járnak.
Már rég nem nézem. Ha 200 felett van a hozzászólásaid száma és csak havonta egyszer is hozászólsz BÁRMELY témához (természetesen a szabályok szerint), akkor úgy 40-50 évig garantáltan nem veszíted el az állandó tagi státuszod. Mellesleg ezt nem mi szabályozzuk, hanem maga a rendszerszoftver.


Nem. ahogy írtam, a régi üzenetek törlésével 20 alá csökkenhet a hozzászólásaid száma és akkor a rendszer automatikusan visszavesz egy csomó jogosultságot, amíg ismét el nem éred a minimum 20 hsz-t. Akkor a következő frissítésnél (úgy 1-2 órán belülÖ visszakapod az elvesztett jogosultságokat.

Bármely témához, de vedd figyelembe az adott téma előírásait! Például beszélgetős témához nem illik csatolást fűzni, a szójátékoknál nagyon nem illik egymagadban játszani …
Itt nem előírás, hogy diplomád legyen. Még a helyesírási szabályoktól is eltkintünk (mivel sok tagunk életében nem járt magyar földön és a nyelvet is csak a nagyitól, szőrmentén tanulta. Sőt van nem egy tagunk, aki magyarul egy kukkot sem tud, de egy-egy téma miatt ragszkodik hozzánk (balett, hímzés…)-
 

Páll Attila

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Adminisztrátor!

Sok követett témát ne érek el, megszűnt a jogosultságom? Mi történt, Mit kell tennem?
Üdv. Páll Attila
 

Korgroger79

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt Adminisztrátor!
Sajnos nekem sem működik még semmi, pedig a 20 hozzászólás (elvileg) megvan és a 48 óra is letelt !
Segítséget előre is köszönöm!
 
Oldal tetejére