Schwarzenegger rekordot dönthet elhúzódó válásával

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 8.

Melitta - 2018 Július 8, 06:27
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Arnold Schwarzenegger repülőgépe nem kizárt, hogy már landolt is Budapest kisgépes terminálján , és már itt sétálgat valahol Budapesten. Szinte biztos, fizikoteraputa barátnőjével, Heather Milligannel érkezik, hiszen több hónapot fog nálunk tölteni.


  [​IMG]

  Fotó: Bauer-Griffin / GC Images

  Már azt is tudni, hogy Will Smith szomszédja lesz a Lánchídnál lévő pesti szállodában. Arnold Schwarzenegger a Terminátor hatodik epizódját forgatja nálunk, amelyben visszatér Linda Hamilton, az első két rész Sarah Connorja is.

  A világsztár valami miatt még mindig nem vált el gyermekei édesanyjától, Maria Shrivertől, így még nős emberként érkezik. A TMZ információi szerint válásával bekerülhet a Guinness rekordok könyvébe, ugyanis exe hét éve adta be a válókeresetet, de papíron még mindig együtt vannak. Úgy hírlik, az asszony még mindig akarja a válást, ám ehhez a szuperhősnek nem fűlik a foga. A hírek szerint nem sok kedve van a hosszadalmas jogi procedúrához, mely a vagyonelosztásról szólna. Volt nejével 53 és milliárd forintnyi vagyont kellene fele-fele arányban megosztani, ami végeláthatatlan papírmunkával, és még több ügyvédi költséggel járna. Mindenki Schwarzija inkább forgat, és állítólag örömmel jön Magyarországra, mert már korábbi itt tartózkodásakor megszerette hazánkat. Utoljára három éve járt nálunk a Siker Napon, ahonnan elugrott egy konditerembe is.

  (Borsonline.
   
  Éva Kismadar kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 8.

  1. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Ebből a tanulság, hogy jobb meg se nősülni... De pláne igaz ez akkor ha gazdag ember vagy...
  2. Melitta
   Melitta
   Egy gazdag nonek se kell ferjhez mennie, foleg ilyen felrelepo palihoz. Tiszta rafizetes.
  3. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Jó váláshoz idő kell, no meg sok pénz is... Véleményem szerint ez a legjobb védekezés egy újabb házasság ellen: "-Hja, kérlek, tudod, hogy elvennélek, de ugye papíron még férj vagyok..." - s, akkor lehet fickándozni... Gond és kötöttség nélkül. Pláne, ha a feleség a pórázt már hosszúra engedte, de annyira, hogy akár el is engedné...
  4. Melitta
   Melitta
   Az ilyen hosszu valasba mindketten szegenyebbek lettek de ugyvedei meg gazdagodnak rendesen.
   Utoljára módosítva: 2018 Július 10
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  5. victorvacendak
   victorvacendak
   Jelen esetben aligha ráfizetés a csajnak, lévén Schwarzi 4x akkora vagyonnal rendelkezik (400 millió dollár vs 100 millió)... És arra sem vennék mérget, hogy a csaj 100 milliójában nincs benne a férje pénzének jó része... Az meg, hogy ki kit csalt meg, nem egyértelmű. Max, hogy ki bukott le.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  6. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Te, Victor! Ez a Mária nem ismeri a régi magyar mondàst, mely szerint egy jó asszony kötője mindent eltakar!
   Nem kéne neki szólni?:D
  7. Melitta
   Melitta
   Szhwarci a hazassag koteskor nem volt jobb anyagi helyzetben mint a Kenedy lany. Onan kozos szerzemeny ha csak nincs olyan szerzodes hogy nem csak a hozott vagyon hanem a kozos szerzemeny is szeparalva van.
   A hazassagtoresbol nem lehet jol kijonni anyagilag se.
  8. victorvacendak
   victorvacendak
   Shriver sosem volt gazdag, legfeljeb a családja. Schwarzi meg már a 70-es évek végén milliomos volt dollárban (és a saját erejéből), pedig hol volt az még a hollywoodi karriertől. Egyébként a TMZ, mint pletykalap biztosan kiváló, kár, hogy más források szerint már 2017-ben (van ahol nyarat írnak, van, ahol decembert) lezárult a válási procedúra...

Megosztás