SEGITSETEK,KERESEK VALAKIT

vikianiko témája a 'Kanada' fórumban , 2004 Július 24.

 1. Fülöp Csaba

  Fülöp Csaba Vendég

  Megragadom még az alkalmat, hogy "megköszönjem " a Pandora's Box nevű "kedves" fórumlakó barátságos levelét, melyben az általam leírt szövegből kiemelve a: " pusztán a családfa kutatás kedvéért " szavaimat a gunyoros : " -->> ...persze, persze..."pusztán"... kiegészítéssel tolmácsolta nekem vissza.
  Sajnálom az ilyen embert, aki önmagából kiindulva gondolja azt, hogy mások IS úgy gondolkodnak mint ő. Az ő kedvéért tartom szükségesnek közölni, hogy nem azért kezdtem bele a családfakutatásba, mert abból anyagi hasznot kívánok húzni, hanem mert az a célom, hogy elsősorban a gyermekeim és leszármazottai, másodsorban a rokonaim, rendelkezzenek majd egy olyan ismerethalmazzal, amiből láthatják, hogy kik az ősei, elődei. Pusztán azért keresem a Kanadába kivándorolt rokonaim leszármazottait, hogy egyrészt a nevük felkerülhessen a nagy családi fa egyik ágára, másrészt ha ÉRDEKLI ŐKET, akkor átadhassam nekik a felmenőikről megszerzett információkat. Bármilyen hihetetlen is az Ön számára "tisztelt" Pandora, engem ÖRÖMMEL tölt el az, ha valakinek örömet szerezhetek. Sajnálom Önt, mert úgy vélem, hogy a fanyar és gúnyos válaszát az motiválhatta, hogy Ön egy anyagias természetű közegben éli az életét, így ön is azzá vált és emiatt nem is tud feltételezni másokról ÖNZETLENSÉGET... Ne féljen, nem akarok RÁAKASZKODNI senkire aki Kanadában él, nem fogok siránkozni, jajgatni, könyörögni neki, hogy segítsen rajtam. Egyrészt nincs rá szükségem, másrészt van önbecsülésem. A hozzászólása sértő és bántó volt számomra. Eddig nem nagyon hittem azoknak akik külföldről visszatérve azt mesélték, hogy idegenben a legnagyobb ellenségei MAGYAROK voltak. Most már elhiszem. És szégyellem, hogy OLYAN magyarok is vannak mint Ön.
   
 2. Pandora's Box

  Pandora's Box Állandó Tag

  Engedély

  Uram,

  Engedélyezem Önnek, hogy a hivatkozott levelemet, itt a Fórum nyilvánosságával, megismertesse... hátha valami más is kiderülhet a "Nagyérdemü" számára, nem csak az Ön "sértegetése"...

  Üdv: Pandora's Box
   
 3. Fülöp Csaba

  Fülöp Csaba Vendég

  Az engedély birtokában...
  Sok különbség nincs... két link ahol segítséget kérhetek.. a véleményem szerinti gúnyos megjegyzés OTT VAN

  Ime a TELJES levél , bemásolva
  :
  "
  Pandora's Box
  [​IMG] Állandó Tag


  <dl class="userstats"><dt>Regisztrált</dt><dd>Aug 2011</dd><dt>Hol</dt><dd>Budatétény</dd><dt>Üzenet</dt><dd>103</dd><dt>Köszönet</dt><dd>34</dd><dd style="display:inline; float: left;">35 alkalommal 26 üzenetét köszönték meg</dd></dl>

  Személy keresés ITT !

  - "-pusztán a családfa kutatás kedvéért -" -->> ...persze, persze..."pusztán"...

  1) - http://www.keresoszolgalat.hu/
  2) - http://www.canada411.ca/

  "   
 4. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A topicnak nem az a celja ,hogy sertegeseket olvasunk, ha van eszrevetel azt privibe kell megoldani amire vonatkozik a personal adatvedelem ,hogy privi es nem nyilvanos.
  HA tudunk segiteni mi is privibe irjuk meg az elerhetoseget ha valakirol tudjuk elerhetoseget.
  Sokan nem kivanak semmilyen uj kapcsolatokat felvenni felevszazad kihagyasa utan, sokan nem tudnak magyarul mar a 3. ill 4. generacio.
  Sokuk nagyon idos es nem internetezik vagy sajnos mar nem el.

  Mindenki adatat vedjuk es nem lehet nyilvanossa tenni pl email cim elerhetosege stb,
  Semmilyen csaladfa kutatast ami penzert tortenik sok esetben, nem tamogatunk, a canadahun maga is tamogatasra szorul,igy nem all modunkban bizniszeket segiteni.
  Ezek mind benne vannak a regisztraional elfogadott szabalyzatunkban.
   
 5. Fülöp Csaba

  Fülöp Csaba Vendég

  Kedves Melitta.
  Köszönöm a hozzászólást. Amit nem értek : " nem all modunkban bizniszeket segiteni. "...


  A hozzászólásaim melyik része utalt arra, hogy én ÜZLETI érdekből kértem segítséget ?
  Mindegy.
  Nem is ZAVAROM tovább a fórumuk nyugalmát.
  Elnézést, hogy SEGÍTSÉGET kértem.
  Törlöm magam a fórumból.
  A magyar mindenütt magyar marad úgy veszem észre.
   
 6. Beta619

  Beta619 Új tag

  Szép Napot mindenkinek!

  Segítséget szeretnék kérni tőletek, Nagybátyámat Paul Király és a fiát Andre Király szeretném megtalálni.
  Nagybátyám 56-ban ment ki, hogy merre járt azt sajnos nem tudom, de Kanadában kötött ki Vancouver-ben.
  Ekkor már volt felesége Sharon, sajnos a család nevét nem tudjuk, csak annyit hogy Angol ötvös családból származik, Ő maga gyógyszerész volt. Az utolsó ismert címük 7238 Queenston burnaby bc v5a canada.
  Ha esetleg valaki tudna valamit róluk legyen olyan kedves írjon!
  Előre is köszönöm!

  Tamás
   
 7. liverpool1957

  liverpool1957 Új tag

  Sziasztok ,, ma leptem be es elkezdem keresni a segitsegetekkel egy ismerosomet ,, Terry Galambos ,, Magyar szarmazasu ( holgy) ,mar kint szuletett Canadaban .Van ket fia,,elvalt jo par eve . Az eggyik fia Eric .. Legutobb ezen a cimen lakott , London , Ontario ....431 Bolton Road, a Canada Bell -nel dolgozott ,,valoszinu elment nyugdijba . Jart Magyarorszagon 2008-es 2009 ben is . ..Megszakadt a kapcsolat koztunk. Szeretnem ot megtalalni . ha valaki tud rola barmit is kerem irjon ram erre az email cimre, -- ..koszonettel ..2017.7.5.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Július 6
 8. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Szia! :)
  Aki segíteni tud, az minden információt elküldhet számodra privát üzenetben. E-mail címet nem írunk ki a fórumon.
   
 9. Punkyzsu

  Punkyzsu Új tag

  Tegnap este életét vesztette a barátom, akinek a lányát illetve a testvérét kerestem... Egyedül, magányosan halt meg, sajnálom, hogy nem sikerült megtalálni őket...
   
 10. Punkyzsu

  Punkyzsu Új tag

  Tegnap este életét vesztette a barátom,akinek kerestem a lányát illetve a testvérét... sajnos nem sikerült őket megtalálni.. magányosan, egyedül érte őt a halál
   
 11. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Nem kell megsértodni, általánosítani.
  Nézd meg a Magyar Voroskereszt honlapját, láthatod, hogy még ok sem segítenek pl. családfa kutatás ugyében(vajon miért?), talán Melitta által írottak miatt.
  http://voroskereszt.hu/keresoszolgalat/akeresoszolgalatrol/
  Láttál már családfát? Amannyiben nincs meg minden adat az osrol, akkor hiányosan kerul fel a családfa egyik ágára, nem olyan nagy baj az. Elobb is eszedbe juthatott volna ez az otlet, mert régebben a Voroskereszt foglalkozott a régen kivándorolt hozzátartozók, cs. tagok felkutatásával. Sajnos te lekéstél.
   
  Utoljára módosítva: 2018 Január 8

Megosztás