1. zone23

  zone23 Új tag

  A spamek elterjedese miatt gyakorlatilag alig jarok be az e-mail fiokomba,ilyen modon mar csak szemettarolonak valik be,aki ide oda feliratkozik elobb utobb takarito lesz:)
   
 2. szasza67

  szasza67 Állandó Tag

  Nem kell takarítani, hozz létre egy külön e-mail fiókot a nem túl fontos regisztrációkhoz, és akkor nem 50 spam közül kell kihalásznod az 1 értelmeset.
   
 3. bezga

  bezga Állandó Tag

  Hali,

  Ha jól értem, akkor a különböző regisztrációk, miatt kapok mostanában annyi spamet? És ezt nem is tudom, már kivédeni csak egy új email fiókkal? Ez számomra kicsit problémás, mert évek óta használom ezt a címet. Tudtok egyéb megoldást?

  Bezga
   
 4. szasza67

  szasza67 Állandó Tag

  Egészen biztos, hogy a regisztrációk miatt. Megpróbálhatod, hogy egyesével leiratkozol a levelekről, már ahol van rá lehetőséged. Nem tudom, hogy milyen szolgáltatónál van fiókod, de biztos be lehet állítani spam szűrést. Nézz körül a mneüben.
   
 5. Obszervant

  Obszervant Állandó Tag

  Nekem is sok bajom volt a spammal de amiota yahoo-t hasznalok, igazan kimelve vagyok. Ragyogo a spam-kezelese. Javaslom kiprobalasra: Yahoo.com, a vilag legnagyobb e-mail cege.
   
 6. averes

  averes Állandó Tag

  Javaslom, hogy használjátok levelezőnek a Thunderbird-öt.
  Nálam a spam-ek 90-95 %át megfogja az Eset Smart Security-vel karöltve.
  Ami még így is átjön és Spamnak jelölöm, többé nem látom :)
  Sok sikert
   
 7. madzsi

  madzsi Állandó Tag

  Az is megoldás ha saját készítésű levelező rendszert használtok!
   
 8. Khata

  Khata Állandó Tag

  A spam szűrőkkel az a baj hogy csak ideig óráig múködnek, legalábbis nálam. Aztán már megint átjön minden. A legújabban elektronikus úton magyarra fordított - eredetileg gondolom angol nyelvú- leveleket kapok, és iszonyúak. Sose tudom a hajam tépjem e vagy csak röhögjek.
   
 9. hangya1944

  hangya1944 Állandó Tag

  Nekem van egy mélfiókom, amit csak arra tartok fenn, hogy regisztrációknál megadhassak egy mélcímet. Ezt rendszeresen fenékig ürítem, ide csak spam jöhet. A valóban várt levelezésnek fenntartott címemet viszont csak olyanoknak adom meg, akikkel levelezem.
  A yahoo és a google spamszűrése tényleg ragyogó. A freemail viszont átengedi a spamet és spamnek nyilvánítja a várt levelet. :D
   
 10. csik

  csik Állandó Tag

  A google spamszűrése pocsék.
   
 11. hangya1944

  hangya1944 Állandó Tag

  Nekem eddig jól osztályozott.
   
 12. Clearvoyance

  Clearvoyance Új tag

  Ne feledkezzünk meg a jópofa mailekről. a különböző vicces képek, videók, pps-ek továbbküldéséről. Minden levelem aláírása figyelmezteti a címzettet, hogy továbbküldés előtt törölje belőle az előző címeket. Sajnos van olyan ismerősöm aki még ezt se érti.
  Pedig emiatt igencsak tisztességes címlisták keringenek a neten.
  Egyébként részemről gmail. Mindössze két esetben kapott el ártatlan levelet, spam nem jött be egy se. És ahogy korábban többen írták, regisztrálásokra másodlagos cím.
   
 13. Palyika

  Palyika Állandó Tag

  A levélspamek elleni védelemnek több lehetséges változata is létezik.
  Először is a megelőzés. Ne regisztrálj, vagy ha regisztrálsz, akkor erre a célra hozzál létre egy külön postafiókot. Ha pedig küldenek neked poénos leveleket, akkor világosítsd fel a küldőt, ha már küldi, akkor a levél tartalmából a címtzetteket vegye ki, illetve titkos másolatként küldje mindenkinek, ne sima másolatként!
  Másodszorra NE küldjél tovább poénos maileket, mert ha valaki még tovább küldi, akkor máris közismerté vált a mailcímed, és felkerülhet egy spamlistára
  Harmadszorra pedig a megfelelő levelezőrendszer. Többnyire a vállalati rendszerek elkapják ezeket. Ingyenesből pedig a gmail a legjobb az általam ismertek közül.

  Ezeket a szabályokat betartva a spamjeink megszűnhetnek, de mindenképpen kevesebb lesz belőlük.
   
 14. grácia

  grácia Állandó Tag

  SZervusztok! Tudnátok nekem ajánlani ingyenes spamszűrő programot? Köszönöm.
   
 15. peter.perjesi

  peter.perjesi Állandó Tag

  mailwasher.net
   
 16. rgranc

  rgranc Állandó Tag

  Szerintem viszont kiválóan működik. Különböző feliratkozásokra egy címet használok, de a gmailes címem sem titok, jönnek is rá a spamek csőstül (napi 20-30 db.), de szinte teljes hatékonysággal kiszűri, még a magyar nyelvűeket is. Nekem egyetlen bajom vele, hogy havi 1-2 levelet hamis pozitívnak ítél. Ezek sohasem voltak eddig fontosak, de félek hogy olyan is lesz, ezért hetente 2-3-szor kézzel ürítem a spam fiókot, és olyankor gyorsan átfutom a spamlistát, nincs-e benne nem odavaló levél. Ez úgy 1-2 perc meló hetente, ennyit megér nekem.
   
 17. rgranc

  rgranc Állandó Tag

  Ha esetleg nem akarsz feltétlenül telepíteni spamszűrőt, lehetséges a gmail vagy a yahoo mail használata is erre. Én két emailcímem is úgy használom, hogy minden levél átirányításra kerül egy gmail fiókba, ami kiszűri a spameket, és onnan töltöm le a levelezőklienssel.
   
 18. Slerdian

  Slerdian Állandó Tag

  A Mozilla Thunderbird levelezőprogram automatikus spam felismerése nagyon jó, valamint tanítani is lehet, hogy pontosabb legyen.
   

Megosztás