Sportolóktól búcsúzunk

Melitta témája a 'Mennyei páholy' fórumban , 2016 Június 4.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Fájdalmasan búcsúznak a világsztárok Muhammad Alitól!

  [​IMG]

  Muhammad Ali 74 éves volt /Fotó: AFP


  Habár 32 éven át küzdött betegségével, szinte az egész világot váratlanul érte a hír: szombat hajnalban életét vesztette minden idők egyik legsikeresebb bokszolója, Muhammad Ali.

  Röviddel azután, hogy megfigyelésre kórházba szállították a Parkinson-kórral küzdő Muhammad Alit, szombaton hajnalban a család szóvivője tette közzé, hogy a legendás ökölvívó elhunyt a phoenixi kórházban. A hír hallatán sztárok ezrei tettek közzé képeket, rövid üzeneteket, hogy a közösségi médián keresztül vegyenek végső búcsút a bokszvilág egyik legnagyobb alakjától.

  [​IMG]


   
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 4. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 5. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Ma délután elhunyt Nicky Hayden a MotoGP 2006-os világbajnoka.

  [​IMG]
   
 6. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Elhunyt Tihanyi Tamás

  [​IMG]
  Tragikus hirtelenséggel elhunyt a gyulai Tenisz Szabadidő Sport KIub fiatal sportolója, a mindössze 23 éves Tihanyi Tamás.
  Nyugodjék békében!
  [​IMG]
   
 7. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Életének hatvanhetedik évében gyógyíthatatlan betegségben elhunyt idősebb Dárdai Pál.

  A PMFC hivatalos honlapjának megemlékezéséből idézünk.

  „A pécsi labdarúgás történetének hosszú históriájában akadtak különleges egyéniségek. Közéjük tartozott idősebb Dárdai Pál is, aki a Pécsi MSC-ben teljesítette ki tudását. A remek középpályás jó egy évtizedig számított a legnagyobb kedvencnek Mecsek alján. Mindez sajnos már a múlté, hiszen gyógyíthatatlan betegségben szenvedő ikonunk távozott közülünk. A kiváló focista soha nem lehetett felnőtt válogatott, ami nem a Pécs korábbi középpályásának képességeiről árult el kritikát. Hanem azt jelenti, egykoron milyen nehéz lehetett odakerülni a legjobb tizenegybe. 1978-ban Kovács Ferenc, akkori szövetségi kapitány keretében szerepelt ugyan, de két esetben is sérülés akadályozta meg a bemutatkozásban.

  Mindenesetre, ha nem csupán az élvonalban elért gólokat vesszük számításba, akkor Dárdai Pál messze a legeredményesebb labdarúgónak számít klubunkban. Ez cseppet sem meglepő, ha hozzátesszük, az 1976–1977-es évadban NB II-es gólkirály lett belőle. Az együttes meg bajnokként ünnepelhetett. Páratlan labdarúgó-pályafutását követően idősebb Dárdai Pál vezetőedzőként is ült a pécsi kispadon. Azóta volt Komlón, Barcson és Dombóváron is tréner, legutóbb a PMFC akkor megbízott edzőjét, Kulcsár Árpádot segítette. A Baranya megyéhez, Pécs városához és persze a piros-fekete klubhoz ezer szállal kötődő idősebb Dárdai Pál haláláig nem szakadt el egyesületünktől.

  Történeteit, szakmai észrevételeit mindig nagy figyelem kísérte. Klubunk mély fájdalommal vette tudomásul, hogy életének hatvanhetedik évében gyógyíthatatlan betegségben elhunyt.”
  [​IMG]
   
 8. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

 9. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Negyvenkilenc éves korában elhunyt Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó.
  2017 december 30-án egy rendezvényen rosszul lett, a helyszínen és a mentőautóban is újraélesztették, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
  Ő volt az egyetlen, aki 1989 és 1999 között mind a hét alkalommal tagja volt a világbajnoki aranyérmes magyar párbajtőr-csapatnak, emellett bronzérmet nyert egyéniben az 1996-os atlantai olimpián.

  Szalay Gyöngyit a Magyar Vívó Szövetség a saját halottjának tekinti.
   
 10. Tóth Suzi

  Tóth Suzi Állandó Tag

  Őszinte részvétem!
   

Megosztás