Szoftver

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép jó napot mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, biztos mindenki tudja rá a választ, csak én vagyok a technikai analfabéta. A gépünk 2 hete tönkrement, újra kellett minden progit telepíteni. Nos én csak felhasználó vagyok, nem szakember, ezért nem tudom mik kellenek rá, sokmindent újból feltett egy ismerősünk, de a jpg képeket így sem tudom kezelni. Nem lehet másolni, vagy ha mégis akkor beillesztés után nem látok semmit. Az adobe-t már feltettem, ennyit azért még tudtam, hogy ez kell a pdf-hez, de a többi? Próbáltam a java-t, hátha az jó, de helyette az Ask-ot sikerült felrakni, nos hogy hogy???????? Ha van valakinek ötlete, nagyon szépen megköszönném. Kedves ismerősünket nem szeretném megőszíteni hülyeségem miatt.
 

Zoltan Szarka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Alamuszi!
Nézz szét a filehippo dot com -on. Itt sok ingyenes program is össze van gyűjtve ami hasznos lehet. Én általában egy gépre, 7zip tömörítő, thunderbird levelező kliens, Libreoffice irodai program, Java, free AVG2012 vírusírtó, vlc vagy mplayer videó és hang, skype, Fastone képnézegtő, burnaware free lemez pörkölő, Firefox vagy Chrome böngésző stb.
Ezek általában kellenek.
 

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Zoltán!
Köszönöm, hogy szántál rám pár percet, és meg fogok próbálkozni az általad ajánlott dolgokkal, remélem egyedül is menni fog. További szép napokat:D
 

Alamuszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos köszönöm szépen, már kétszer próbáltam ezt leírni, de valahogy most ezt sem akarja a gépem megjeleníteni, remélem harmadszor sikerül :confused:
 

Zoltan Szarka

Állandó Tag
Állandó Tag
Microsoft Windows 7 nincsen ingyen. Nem tudom, hogy gondoltad. Ha pedig, "ingyenes" verziót töltesz le, azzal lehetnek gondjaid, mert semmit nem adnak ingyen.
 

Tsopy

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazából a torrentezésbe kell belemerülni ha "ingyen" szeretnéd a dolgokat, általában jól működnek de vannak hibás vagy vírusos fájlok is.
 

tarat

Új tag
Most jelezte a Microsoft, hogy sok aktíváló program (ami kell az "ingyenes" Windowshoz) vírust vagy trójait rak fel.
És ez lesz az első amit futtatni fogsz az op rendszeren még víruskereső nélkül.
 

alice_wonderland

Állandó Tag
Állandó Tag
Antivirus van szükség, különösen, ha azt szeretnénk, hogy a Microsoft termék.

Sajnálom én nyelvemen nem túl jó. ÉN használ fordító.
 

Zoltan Szarka

Állandó Tag
Állandó Tag
Több lehetőség is van, ami free, szabad termék, szóval ingyenes letöltheted. Az igaz, hogy mindegyik termék erőlteti a fizetőst. Otthoni használatra szoktam ezeket ajánlani. AVG Free Edition 2013, Avast! Free Antivirus 7 Ezek fej -fej mellett haladnak, hol az egyik, hol a másik jobb. Otthoni gépre mindegy, megfelelő géphasználat mellet.A reklámban sajnos, az Avast egy picit eldurvult, mert véletlenül is sikerülhet fizetősre frissíteni. AVG-ből van 32 és 64bit -es is. NOD is szóba jöhet, de rosszabbak a tapasztalatok.
 

ugynok

Állandó Tag
Állandó Tag
free virusirtora: www.free-av.com azaz AVIRA! nem art, ha van 1 giga memoria a gepben. sajnos a nod-avast-avg-stb -vel negativ tapasztalatok vannak, rengeteg virusmintam volt ami friss volt, es nem ismerte egyik sem, csak az avira...
 
Oldal tetejére