Tényleg jön a világvége- a maja naptárra figyelmeztet az ausztrál kormányfő

Kyra2

Kitiltott (BANned)
mylord66;3648342 írta:
Ha a Maják olyan okosak voltak,hogy előre látták a jövőt ,akkor a saját sorsukat miért nem tudták úgy irányítani,hogy ne tűnjenek el?

Talán ők is azt akarták, hogy eltűnjenek. Innen... Én is szívesen eltűnnék valami jó kis helyre, mondjuk valamelyik plusz-dimenzióba, ahol nincsenek földi gondok. Meg talán azért tűntek el, mert levágták egymás fejét és már nem maradt több fej.
 

Mirtil-cica

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez is csak tipikus pánikkeltés. Ha kicsit is utánaolvastak volna, akkor tisztában lennének vele, hogy nem a világnak lesz vége, mindössze egy korszaknak.
HA esetleg mégis véget ér a világ, akkor meg miért fáj a fejünk?! Ami utána következik, amiatt már ne a mi fejünk fájjon :p
 

trefa

Állandó Tag
Állandó Tag
Kyra2;3646853 írta:
Miért nincs nekünk soha ilyen vicces miniszterelnökünk?

"Egy régi apacs közmondás szerint" mindig viccesek a miniszterelnökök. "Nem kicsit, nagyon". Csak mi nem értjük a vicceiket. Azért én is szívesen megviccelném őket, de nagyon.
 

shark75

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Azért kellene,hogy vilávége legyen,mert nem íródott tovább a Maya naptár? Szerintetek ki írta volna tovább? Hiszen az óceánt átszelő hódítók ( pusztítók ) eltörölték a föld színéről az egész Maya civilizációt! Mind ezt természetesen " Isten nevében " tették... No comment! Szóval dec. 21-én nyugodtan nézzétek meg a net-en ,hogy Ausztráliában pl milyen az idő. :D Na, Világ béke!
 

Ann98

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok túl öreg, de egy pár világvége jóslatot már túléltem!! (Nostradamus, Y2K, ...)
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam lehet rendelni a VIP jegyeket a Himalájára, hogy jobban lehessen látni a világvégét.
:)
Aztán megírom könyvben, hogy miért maradt el.
Aztán meg azt, hogy mikor lesz a következő tuti világvége.
 
Oldal tetejére