Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Zita2

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán egy mese jó lenne.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kismacska. Samunak hívták és egy nagyon hideg napon született. Anyja melengető testéhez simulva didergett az éjszakában három testvére mellett.
 

Zita2

Állandó Tag
Állandó Tag
Még alig szívta be a borzongató szelet, amikor anyja hirtelen felállt és hevesen fújni, és morogni kedzett. Ő és testvérei összegömbölyödtek, egymáshoz húzódtak szorosan, mert nagyon fáztak és mert halálra rémültek.
 

Zita2

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem láttak semmit, csak a hangokat hallották, de az szörnyű volt. Karmok, vészjósló nyávogás, vad puffanások...
Egyre csak nagyobb lett a hangzavar és a kis macskák sírni kezdtek. Anyjuk nem jött vissza, egyre hosszabbnak tűntek a percek nélküle és már a gyomruk is korogni kezdett.
 

Zita2

Állandó Tag
Állandó Tag
Aztán csend lett. Hosszú, néma csend. Furcsa szag terjengett a levegőben. Samu lelke legmélyébe ívódott ez a förtelmes, fájdalmas szag. Nem tudta, mi ez, csak érezte, hogy rossz. Testvéreivel együtt csak várták, hogy visszajön az anyjuk. Majd egyszer csak világos lett, zajos koppanások és vinnyogó nagy valamik rohantak el mellettük, de ők csak várták az anyjukat.
 

Zita2

Állandó Tag
Állandó Tag
Samu egyre jobban fázott. Álmos volt és rettentően félt. A testvérei már nem mozogtak, nem is melegítették őt. Mozogni alig volt ereje. A gyomra sem korgott már. Sóhajtott, aztán letette a fejét és álomba szenderült...
folyt köv...
 
Oldal tetejére