Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

nembera

Állandó Tag
NEW MOON PREMIER NOVEMBER 19-26Gyengébbek kedvéért a Tvájlájt 2nek is értelmezhető:p
Pontosat nem tudni egyelőre érjétek be az intervallummal:p;)
 

.b.

Állandó Tag
Szia .b!
Remélem nem kaptál rekeszizom-gyulladást a visszaolvasástól.:D Ja és dícséretes, hogy még tudsz is olvasni!! Ez itt nem dívik mostanában.:rolleyes:
Na és a felajánlások, totál igazad van, hát köszi de nem köll!!! Az első 15 oldalon belűl minden ott van ami kell. Nagyanyám már "hülye" mert öreg, de ő sem ír legy egy receptet se 100-szor..már bocsi!
Miért???? mitől féltél???? hogy elvisz a kóku vagy mi???
betűfóbia-tuti..a könyvben már csak azok vannak...mi más lehetne??:confused::confused:

Szia! nem kaptam:D....csk a család néha nem tudta mi van vlem...
nem tudták elképzelni mi olyan vicces...:D
hát igen...mindig is tudtam,hogy vanna ilyen fura emberek,de még sosem tapasztaltam,hogy valaki ennyire sötét legyen,h ne merjen elolvasni egy könyvet :O

nah kiss nektek
 

nembera

Állandó Tag
Manuta:

Nem, Kobra-Nemberám, már megint félreértelmezed direkt a szavaimat (halkan megjegyzem: mint mindig ;) :--:). Arra gondoltam, hogy addig csókolta és szívta Kása Eper száját, míg Eper szája úgy maradt. ;) Nem puklikról írtam... jellemző.

Tudtad, hogy te a legrosszabb énemet hozod elő?! :grin: :grin: :grin: Aljas Kobra vagy, tudd meg! :p :p
Ja hogy te magáról a szívófunkciójáról beszélsz? Értemmééén:DMár megint kötözködik. Tényleg, mikor lesz kész a jegelt máglyám??? :grin: :grin: Úgy szeretném már látni ezt az élve jegeléseségetés dolgot! :grin: :grin:
Beadtam már a tervet a kivitelezőkhöz nemsokára elkészül és mehetsz is kipróbálni:D
Azért már bocs, de jelen állás szerint spec JR-nak is odaadtam volna a szerepet simán. Aranyos mosolya van, ha egy kicsit átfazonírozzák a fejét (olyan Edwardos haj...stb) ő sem játszotta volna rosszul, sőt, lehet, hogy még bádogspray sem kellett volna hasizomnak! ;) :grin:
Mégis milyen az a "leterhelt-fej"???? :grin: :grin: :grin: :grin: Ezt majd azért bővebben fejtsd ki, léccciiiii!:grin: :grin::grin:

de JR nem olyan szép mint Erpééé ő nem jó holmi Edvárdnaak. Leterhelt fejen nem tudom mit nem értesz elég ránézni Eperre tejszínhab nélkül;)
Júúúúúúúj, csinálj megint olyaaaaaaaaat, lécccccccciiiiiiii!!! Maximum kivágnak a moderátorok, de ez úgyis mindig a fejünk felett lebeg, mint az a bizonyos Damoklész kard... szóval hajrá... alkoss!!! ;) :grin: Csak most egy időintervallumot adj meg, mert pontos magyar dátumot már csak a jóisten ismer, vagy még ő sem. :rolleyes: :p :p
De azt hogy csinálod meg színes üziben, hogy olvastuk a könyvet és nem harapott vissza????? :grin: :grin:
Remélem tetszik majd most nem csináltam olyan nagyra, sietek a vonathoz:p

De ha nem olvastuk, honnan tudnánk, hogy Bella tudata kiégeti a miénket? Hm? ;) És nem jól tudod, mert a Golf-áramlat a börtönhöz kellett, ahova Kása és a nyálgép Caius hulláját szállítottuk. ;) Csak NM eltévedt, és véletlenül Pizsi útjára tévedtünk... félrenavigált minket. Viszont így láthattuk a néhai Esme szigetet, amit a Vad Bika felrobbantott.
Jól összefoglaltam? :grin: :grin: :grin:
Onnan tudjuk, hogy hallottuk a barátnőnktől akinek már eleve kiégette :D Volt ott már minden, Vad Kanca is:p


Nem akarom lerombolni gyermeki ártatlanságodból eredő illúzióidat, filmfalókám, de arra még nem gondoltál, hogy esetleg a csillogáshoz Eper kosztól feketéllő testének vajmi köze van, mert a spec effektesek teszik rá a gyöngyház lakkot? ;) :grin: :grin:
Én nem vagyok spec effektes én úgy tudom magától vijjog:p
 

zancsu

Állandó Tag
Szép, front mentes napot Mindenkinek! ;) kiss

Te ebben biztos vagy?????????? Még csak 4 óra van a nap fele még hátra:D:D Még jöhetnek az értelmes hsz-k:D:D

Dehogyis, a Vájkálj Nyúhód az majd csak február 31-én kerül a mozikba, november 32-én az újabb trailert mutatják be! ;) :D Még ezt sem tudod? :D :D

Neked is megsúgták ezt a hangok, mi?? ÁÁ a mi hangjaink nagyon összedolgoznak a Nyúlhódról van szó!!!!!:D:D:D

Nem vagyok úristen, de azért mondom! :D :D :D Komolyan volt ilyen csaj... csak lestünk, mint Rozi! :D :D :D Hihetetlen volt! Azóta sem tudtuk meg, hogy elolvasta-e vagy inkább hallgatott igencsak korlátolt agyú barátnőjére. :rolleyes: :D

Háát akkor egészségére......
NEW MOON PREMIER NOVEMBER 19-26Gyengébbek kedvéért a Tvájlájt 2nek is értelmezhető:p
Pontosat nem tudni egyelőre érjétek be az intervallummal:p;)

Köszönjük, köszönjük....remélem hatásos lesz..........

Szia .b!
Remélem nem kaptál rekeszizom-gyulladást a visszaolvasástól.:D Ja és dícséretes, hogy még tudsz is olvasni!! Ez itt nem dívik mostanában.:rolleyes:
Na és a felajánlások, totál igazad van, hát köszi de nem köll!!! Az első 15 oldalon belűl minden ott van ami kell. Nagyanyám már "hülye" mert öreg, de ő sem ír legy egy receptet se 100-szor..már bocsi!


Szia! nem kaptam:D....csk a család néha nem tudta mi van vlem...
nem tudták elképzelni mi olyan vicces...:D
hát igen...mindig is tudtam,hogy vanna ilyen fura emberek,de még sosem tapasztaltam,hogy valaki ennyire sötét legyen,h ne merjen elolvasni egy könyvet :O

nah kiss nektek

Hmmm háát igen biztos a betűfóbia... megesik, hogy a csiga is elesik......:D:D
Nyugi nálam is szokott lenni, hogy nevetek és a család nem tudja h mi bajom van:D:D:D De inkább mint sírni;););)kiss
 

Kayleen

Állandó Tag
Sziasztok!kiss

Ohh..Kayleen..KÖSZI!!! Most már biztosan jól fogok aludni:D:D

Nagyon szívesen!;)Remélem,tényleg jól aludtál.:D

Kár a gőzért, lesz még ilyen sok. Mindig is voltak ilyen egymondatos hsz-ek, de lassan már kezdek immunis lenni! ;) :D :D Hiába na, öregszem... :p :p

Csak gondoltam,hátha megértik.Mondjuk aki oldalakat nem képes visszaolvasni az a saját hsz előtt sem fog visszaolvani.

Azt hittem, mikor megláttam a beírásod, hogy vmi időhurokba kerültem és már vasárnap este lett hirtelen, kimaradt nálam egy egész nap! :D :D
Khm... már bocs, de szegény rokonaid addig meg malmozzanak, amíg te itt fenn tereferélsz? :D :D Szép! Mondhatom! Nem vagy te kicsit függője ennek a csapatnak? :wink: :D kiss


Ááááá, nem annyira.Csak egy kicsit.:DKülönben is a rokonaim mentek dolgozni és felajánlották,hogy gépezhetek.Hát nem szeretni valóak....:D

Te pedig foglalkozz a nagyiddal, nem illik társaságban elvonulni netezgetni! :wink: :D kiss kiss kiss kiss

Foglalkoztam...:D


Ne aggódj, most hogy kimondtad, jövő héten már tuti lesz! A Vega burgereken tuti Cullen logok lesznek! :wink: :D :D :D

Akkor majd megyünk és eszünk?

NEW MOON PREMIER NOVEMBER 19-26

Gyengébbek kedvéért a Tvájlájt 2nek is értelmezhető:p
Pontosat nem tudni egyelőre érjétek be az intervallummal:p;)

Ezt már csak feltűnik valakinek.
 

smuku

Állandó Tag
Khm... szóóóóval, akkor rieksön következik... asszem legalábbis! :D :D
Abban bizti vagyok, hogy szed vmit, mert már a Twilight castingon is Valiumot vett be, ezt maga nyilatkozta utána, amitől a Summit kapásból dobott egy hátast, kérték, hogy vonja vissza, amit mondott, de erre Eper azt mondta, hogy nem vonja vissza, mert ez így volt. Fogggggalma nem volt a szövegről sem, meg semmiről, csak a Valium hatásában bízott és lám... megkapta a szerepet. :rolleyes: :rolleyes: Akkor most miért ne szedne vmit, hogy bírja a szerinte ránehezedő nyomást?!

\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/Éljenek a tinipéldaképek!!!
:grin:Szerintem ő csak szeretné ha nyomnák:grin:

Pedig most már tényleg naponta be van téve az a piros tájékoztató, de semmi foganatja. A mai nap viszont csúcs volt... rég volt ennyi őrült bejegyzés... :D :D :D Na meg az a szép nagy kép... :rolleyes: :rolleyes:
Azért kellett volna vmi villogósra csinálni azt a piros leírást, de olyat nem lehet csinálni. :( Bár szerintem az sem használna! :rolleyes: :rolleyes:

Én ha ilyet látok, pl e-bookban..ugye? önkéntelenül is beleolvasok. de ami itt megy, az már csúcs!! Szerintem az sem használ ha csilli-villi, aki vaksi az vaksi...vagy huje;)

Méééé Zancsu, lesz Twilight kettő? :D :D Honnan tudod? :D :D
\\m/ NEM! csak Vájkálj lesz!:D\\m/


Már bocsi, de te vagy a pozitív kivételek egyike ám! kiss A legtöbben, akik jönnek, nem olvasnak vissza egy oldalt sem, mit egy oldalt, a legnagyobb kiakadásom akkor volt, mikor beírtam a NM dátumot, erre kettővel a hsz-om alatt megkérdezte vki, hogy mikor lesz a bemutató. Uuuuuuuu... akkor azt hittem, felrobbanok!!!! :rolleyes: :rolleyes: Egy ugyanazon oldalon, kettő hsz-sal feljebb kellett volna csak néznie, de neeeeeeeeem, könnyebb volt beírni a hülye kérdést! :rolleyes: :rolleyes:
Pedig azt gondolná az ember fia, hogy aki írni tud, az esetleg olvasni is képes...bár a mai világban, amikor mindenki diszlexiás..már elhitették a fél országgal, hogy nem is kell erőlködni, mert agybajos vagy és úgy sem tudsz megtanulni írni és olvasni...szerintem elég lenne a segélykérő nyomtatványok kitöltését megtanítani, másra úgy sincs szükség....úúú bocsi, de berágtam:mad:

Én is ezt mondta... ha nem olvastuk volna a könyveket, mégis mi a jó fenéről dumáltunk volna???? Honnan vettük volna az infókat???? A Marson élő pici zöld emberkéktől? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Hihetetlen sokszor, komolyan mondom!

:DkissManu, te velük is kapcsolatban vagy, úgyhogy ne add itt az ártatlantkiss:grin: Egyébként őstag vagy e??? hát ki más ha te nem??? nem akartam kiírni, hogy Alpha!:rolleyes:

Azt az ember pedig csak sajnálni tudom, aki fél a könyvektől... nem is értem... betűfóbiája van???? :D :D :D
Vigyázz! Könyvet ne nyiss ki, mert harap! :D :D :D

\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/\\m/

Mi az hogy szinte? Ne mondd már, hogy valaki közülünk vette a bátorságot és elolvasta?! :D :D Még a végén megharaptak volna a betűk és csillogós vámpírrá válunk! :D :D
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:Mert azokról szólt a könyv:confused::confused::confused::confused::confused::confused:és harapott a könyv??? az a Harry Potterben van te..butuska:D:D:D:D:D:D:D:D
Mire gondolsz? A Vájkálj-Nyúl Hód-Tippmix-Lebrékelve-Minnyá mán könyvekre? ;) :D :D :D Nem olvastad még? Feltöltsem őket vagy küldjem fénypostán? ;) :D :D

:cool:Jajj légyszi nekem is, totál nem tudom miről is írogatsz itt :cool:

Valahogy akkor most egyező hangok szólnak a te fejedben és az enyémben is! ;) Lehet, minden hsz után be kellene rakni azt a piros izét... fura lenne, meg terhelnénk a szervert, de talán vki csak észrevenné, aki betéved ide. :rolleyes: :rolleyes:
:DHangok, hangok, hangok, hangok...én szeretem őket:grin:mind egyszerre beszél a fejemben:D


Ki tudja, lehet, hogy fél elolvasni, mert hátha másképp lesz, mint ahogy a filmben volt. És mi van akkor ha jobb könyvben, szétpukkad az illúzió, hogy a Summit milyen jó filmet csinált. :D :D :D Azért ez jogos félelem! ;)
Na arra tuti befizethet mindenki, akinek van egy kis gógyija, nem valószínű, hogy a Csipkerózsika is 118 évig tartó mese lenne...vagy mégis?Lehet azért nem láttam még a végét:D

Volt itt egyszer egy olyan hozzászóló is, már nem tudom, ki volt, aki azt írta (szerintem Smuku tuti emlékszel rá), hogy azért nem olvassa el a BD-t, mert a barátnője szerint nem szabad, mert az nem jó könyv vagy vmi ilyesmi volt az indok. Holott az a legjobb része a Saganak (a MS után)!
Eddig ez volt a csúcs! :D :D :D
:rolleyes:Ja, emlékszem, szegény az is engem talált meg....:grin:

Márhogy a Nyúlhód, Kobra1? ;) :D Meeeeeeee, nem mindegy ám! ;) :D Csak hogy tisztázzuk, hogy melyikre pályázol. :p :p
:cool:Oh majd kiderül ha felül a csúszdádrakiss

Köszi Nembera, a gyengébbek nevében...Tvájlájt2-Vájkálj"...tehát mi vagyunk a gyengébbek??:confused:kiss
 

Manuta

Állandó Tag
NEW MOON PREMIER NOVEMBER 19-26
Gyengébbek kedvéért a Tvájlájt 2nek is értelmezhető:p
Pontosat nem tudni egyelőre érjétek be az intervallummal:p;)

Neeeeeee... mi az, hogy a gyengébbek?! :D :D :D :D Meg érjék be intervallummal. Már sorry, de ha valaki gyengébb, akkor felfogja majd, hogy mi az intervallum meghatározása????!!! ;) :D :D

De a színkombináció jóóóó, csak kicsit nagyobb betűk kellettek volna! ;) :D :D :D Vagy mint a múltkor, tudod... olyan több számos izé...

Szia! nem kaptam:D....csk a család néha nem tudta mi van vlem...
nem tudták elképzelni mi olyan vicces...:D
hát igen...mindig is tudtam,hogy vanna ilyen fura emberek,de még sosem tapasztaltam,hogy valaki ennyire sötét legyen,h ne merjen elolvasni egy könyvet :O

nah kiss nektek

Ha hiszed, ha nem, ez velünk igen gyakran előfordul, tegnap este pl simán felébresztettem a családot a röhögésemmel. Ha egyszer egy csapat zizzent csaj összejön valahol (tudod hol)... háááát... abból minden lehet, csak röhögés mentek duma nem! :D :D :D

Látod, erre is jó ez a topic, megláthatod, hogy milyen emberek élnek a nagyvilágban! Szélesedik a látóköröd! ;) :D :D :D

Manuta:

Ja hogy te magáról a szívófunkciójáról beszélsz? Értemmééén:D


Isten az égben, vajon honnan gondoltam, hogy tutira a szívófunkcióra fogsz gondolni? Honnan is... hm... :D :D De ne zavarjon ám, hogy én Epernél az arca horpadtságára gondoltam és nem másra! ;) Ez nem gond? :p
Báááár, erre is van egy elméletem, miért az arca horpadt, de asszem, ez már erősen meghaladná a +18-at, ha leírnám! Képzeld el inkább, szerintem simán ki tudod találni mire gondolok. :D :D :D


Beadtam már a tervet a kivitelezőkhöz nemsokára elkészül és mehetsz is kipróbálni:D

Pity nélkül sehá nem megyek! Ja, és szerintem ő sem fog örülni a jegelős tűzhöz! :D Fázósak vagyunk és olvadni szeretünk a tűzben, nem jegelődni! ;)
Azért kíváncsian várom az újítást... megnézem, aztán maximum majd rajtad kipróbáljuk először. Ha beválik, íííííííííííííígérem, majd utánad halunk! ;) :D :D

de JR nem olyan szép mint Erpééé ő nem jó holmi Edvárdnaak. Leterhelt fejen nem tudom mit nem értesz elég ránézni Eperre tejszínhab nélkül;)

Már ne haragudj, de ha pl a Gyűrű átkában megnézed Epert, szerintem JR-t sokkal szebbnek fogod találni! :p :D :D És igenis jó lett volna Edwardnak, mert bekerült a top ötbe! És Májer amúgy sem Epert akarta, hanem azt a 25 éves pasit a Tudorok-ból, csak a Summit és CH beleszóltak. Szóval erről ennyit. :rolleyes:

Nemáááááááááááá... én szeretem a földiepret, mi több, azzal totál le lehet venni a lábamról... kedvenc gyümölcs, na de ez a másik, ez a natúr leterhelt fejű Eper... és még ehhez tejszínhabot is elképzelek... anyám... :D Szóval ezentúl Leterheltfejű Eper a neve.

De kár, hogy nincs twitter oldala, simán beírhatnánk neki ezeket! :D :D :D Legalább örülhetne, hogy vannak még csajok, akik nem kergetik, hanem menekülnének előle, ha meglátnák! :D :D :D

Remélem tetszik majd most nem csináltam olyan nagyra, sietek a vonathoz:p

Üsse kavics, elnézem néked! ;) :D :D

Onnan tudjuk, hogy hallottuk a barátnőnktől akinek már eleve kiégette :D Volt ott már minden, Vad Kanca is:p

Melyik barátnőnket égette ki????? :D :D :D Erre kíváncsi vagyok... vagy találgassak? :D :D :D
A Vad Kanca, az Esme, tőle van a Vad Bika fia, Edward. ;) Erre emlékszem... NM-nal hoztuk össze, meg azt is, hogy a Vad Bika miatt süllyedt el Atlantis is. :D :D :D

Én nem vagyok spec effektes én úgy tudom magától vijjog:p

Vijjogni tényleg magától vijjog, de csillogni tőlük fog! ;) :D :D Pedig a mostani lakkom tuti jó lenne rá... megoldanám a spec effektesek dolgát egy pillanat alatt. Az más kérdés, hogyan távolítanák el utána róla a csillogást. Bár az aceton viszi a koszt is szerintem, szóval csak jót tennék. :D :D


Te ebben biztos vagy?????????? Még csak 4 óra van a nap fele még hátra:D:D Még jöhetnek az értelmes hsz-k:D:D

Ezzel a köszönéssel csak jelezni akartam az újaknak, hogy ha lehet, kíméljenek minket az egy-két szavas hsz-tól. ;) Hátha használ. ;):D

Neked is megsúgták ezt a hangok, mi?? ÁÁ a mi hangjaink nagyon összedolgoznak a Nyúlhódról van szó!!!!!:D:D:D

Olykor a hangok nagyon jókat súgnak, mi?! :D :D Ezért kell mindig rájuk hallgatni, senki másra! :D :D

Háát akkor egészségére......


Kár, hogy akkor még nem voltál itt. Mi padlót fogtunk mind! :D :D

Hmmm háát igen biztos a betűfóbia... megesik, hogy a csiga is elesik......:D:D
Nyugi nálam is szokott lenni, hogy nevetek és a család nem tudja h mi bajom van:D:D:D De inkább mint sírni;););)kiss

A csigát előttem többet ne is említsd, mert azonnal a tegnap esti Smuku beszólás jut eszembe. :D :D :D

Igen, fő a pozitív hozzáállás! ;) Az meg ebben a csapatban szerintem kissé túlteng! ;) :D kiss kiss
 

smuku

Állandó Tag
;)
neeeeeee... Mi az, hogy a gyengébbek?! :d :d :d :d meg érjék be intervallummal. Már sorry, de ha valaki gyengébb, akkor felfogja majd, hogy mi az intervallum meghatározása????!!! ;) :d :d
manuta te már megint az egyik hang vagy a fejemben?????
de a színkombináció jóóóó, csak kicsit nagyobb betűk kellettek volna! ;) :d :d :d vagy mint a múltkor, tudod... Olyan több számos izé...

lehet, hogy braille-ben jobb lenne!!!

ha hiszed, ha nem, ez velünk igen gyakran előfordul, tegnap este pl simán felébresztettem a családot a röhögésemmel. Ha egyszer egy csapat zizzent csaj összejön valahol (tudod hol)... Háááát... Abból minden lehet, csak röhögés mentek duma nem! :d :d :d
:d meddig voltál fent??? Még hogy este, hajnali 2-kor még nagyon is elemedben voltál:dhelyrehoztad a tejutat?kiss
látod, erre is jó ez a topic, megláthatod, hogy milyen emberek élnek a nagyvilágban! Szélesedik a látóköröd! ;) :d :d :d

;)ja, lassan betelik az állatfigyelő kiskönyvem;)

a csigát előttem többet ne is említsd, mert azonnal a tegnap esti smuku beszólás jut eszembe. :d :d :d
:confused:mert?? Mi volt a csigával:confused:
igen, fő a pozitív hozzáállás! ;) az meg ebben a csapatban szerintem kissé túlteng! ;) :d kiss kiss
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
 

Manuta

Állandó Tag
Csak gondoltam,hátha megértik.Mondjuk aki oldalakat nem képes visszaolvasni az a saját hsz előtt sem fog visszaolvani.

Dehogy értik! Sosem! És mondom, a végén mindig az jön ki, hogy mi vagyunk a "huje"k!!!! :rolleyes: Ez mindig így volt ebben a topicban! Állítólag ezért vagyunk a legszörnyebb topic a CH-n. :rolleyes: :rolleyes:
Csak tudod ezt nem értem, mert pl az e-book topicban sokkal vadabb hsz-ek vannak, de nem lényeg... akkor is mi vagyunk a rossz kislányok! :rolleyes: :p :p


Ááááá, nem annyira.Csak egy kicsit.:DKülönben is a rokonaim mentek dolgozni és felajánlották,hogy gépezhetek.Hát nem szeretni valóak....:D

Csak kicsit, mi?! ;) :D kiss kiss
De, nagyon aranyosak a rokonaid. Te meg éltél a lehetőséggel azonnal, mi?! :D :D :D

Akkor majd megyünk és eszünk?

Vájkálj-os vegaburgert? Naná! Anélkül nem élet az élet szintén! ;) :D :D Olyan rossz nem lehet, max csak akkor, ha a Summit adja a hozzávalókat. Mert az a cég mindent kispórol. Képzeld, kérnél egy ilyen burgert és kapnél egy natúr zsömit. :D :D :D :D

Ezt már csak feltűnik valakinek.

Szijja! Nehogy azt hidd! Lesz még itt pár ezer ember, aki megkérdezi november közepéig, hogy mi az a NM és mikor lesz a premier... woooooow... utána meg kezdődik majd minden elölről az Eclipse-szel, pedig az is be van vésve a szép piros betűk közé! :rolleyes: :rolleyes:

Éljenek a tinipéldaképek!!!
:DSzerintem ő csak szeretné ha nyomnák:D

Khm... most mire is gondolsz pontosan, Smuku????!!! ;) :D :D :D

Én ha ilyet látok, pl e-bookban..ugye? önkéntelenül is beleolvasok. de ami itt megy, az már csúcs!! Szerintem az sem használ ha csilli-villi, aki vaksi az vaksi...vagy huje;)

De te te vagy és beleolvasol, viszont a legtöbben nem, mert csak azt látják, hogy szép színes és mennek tovább. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
És inkább a "huje"-re szavazok, mint a vaksira, mert a vaksi a sima betűket sem tudná elolvasni, pláne bepötyögni.
:p ;)

:DkissManu, te velük is kapcsolatban vagy, úgyhogy ne add itt az ártatlantkiss:D Egyébként őstag vagy e??? hát ki más ha te nem??? nem akartam kiírni, hogy Alpha!:rolleyes:

Nem tagadom, tőlük tanultam fénysebességgel gondolkodni. :D :D :D Nagyon arik ám a Marson, de a többi galaxison is van ám élet... nem csak a Tejúton kell bolyongani... nyitni kell a világ felé! :D :D

Figyi, itt már nem lehet tudni, hogy őstag vagy-e vagy sem. ;) Gondoltam megkérdem, ki tudja...
Az Alphát eltemettük... azóta már rengeteget változott a csapatösszetétel.
;)

Mert azokról szólt a könyv:confused::confused::confused::confused::conf used::confused:és harapott a könyv??? az a Harry Potterben van te..butuska:D:D:D:D:D:D:D:D

Miért? Nem erről szól a könyv? :D :D :D Milyen jóóó, még egymást is összezavarjuk! :D :D
Mutasd már meg, hol változnak csillogó vámpírokká a HP könyvekben! ;) :D :D :D Mert akkor én megint vmi mást olvastam. :D (A harapós könyv okés!)

:cool:Jajj légyszi nekem is, totál nem tudom miről is írogatsz itt :cool:

Nem tudod, mi? Ne add itt az ártatlant, mikor egy fél éjszakát ezekre pazaroltunk hármasban! :D :D :D Én voltam az íródeák... már fájt a kezem a sok hülyeségtől, amit le kellett jegyeznem. :D :D :D Mint pl: JackCsont (ez nagyon állat szerintem), Tájolj Látnok, Webcam Giganet... és a többi. Folytassam Smukukám a sok lököttséget, amit hármasban összehoztunk?! :D :D
Remélem, a többiek majd dekódolják, ki kicsoda, nem nehéz! :D :D

:rolleyes:Ja, emlékszem, szegény az is engem talált meg....:D

Azért nekem is voltak "rajongóim", ahogy neked is, meg még jó párunknak itt. :D :D :D

:cool:Oh majd kiderül ha felűl a csúszdádrakiss

Héééééééééé, itt nem ér beszélni a csúszdámról!!!! Az már erősen túl van a +18-on! :p :D :D

Köszi Nembera, a gyengébbek nevében...Tvájlájt2-Vájkálj"...tehát mi vagyunk a gyengébbek??:confused:kiss

Miért, szerinted Kobra1 neked szánta a beírást??? :rolleyes: :D :D :D
 

Kayleen

Állandó Tag
Manunak:
Dehogy értik! Sosem! És mondom, a végén mindig az jön ki, hogy mi vagyunk a "huje"k!!!! :rolleyes: Ez mindig így volt ebben a topicban! Állítólag ezért vagyunk a legszörnyebb topic a CH-n. :rolleyes: :rolleyes:
Csak tudod ezt nem értem, mert pl az e-book topicban sokkal vadabb hsz-ek vannak, de nem lényeg... akkor is mi vagyunk a rossz kislányok! :rolleyes: :razz: :razz:


Mindig kell valakit hibáztatni....és hát ugye saját magukat nem lehet mert az hogy jönne már ki.

Csak kicsit, mi?! :wink: :D kiss kiss
De, nagyon aranyosak a rokonaid. Te meg éltél a lehetőséggel azonnal, mi?! :D :D :D

Naná!!!!Ilyen lehetőséget nem hagyhattam kárba veszni....:D

Vájkálj-os vegaburgert? Naná! Anélkül nem élet az élet szintén! :wink: :D :D Olyan rossz nem lehet, max csak akkor, ha a Summit adja a hozzávalókat. Mert az a cég mindent kispórol. Képzeld, kérnél egy ilyen burgert és kapnél egy natúr zsömit. :D :D :D :D


És szerinted mit kapnál a natur zsömihez?....Parizert....vagy azt se.:D


Szijja! Nehogy azt hidd! Lesz még itt pár ezer ember, aki megkérdezi november közepéig, hogy mi az a NM és mikor lesz a premier... woooooow... utána meg kezdődik majd minden elölről az Eclipse-szel, pedig az is be van vésve a szép piros betűk közé! :rolleyes: :rolleyes:

Már alig várom.:D

Ez az üzenet a 100. hsz-om.:D:D:D
 

Manuta

Állandó Tag
;)

manuta te már megint az egyik hang vagy a fejemben?????

Már bocsika, de te járkálsz folyton az én fejemben! ;) :D Mint tegnap, már megint!
:D :D

lehet, hogy braille-ben jobb lenne!!!

Azt pötyögd be te! :D Rád bízzuk e nemes tettet! ;) :D

:d meddig voltál fent??? Még hogy este, hajnali 2-kor még nagyon is elemedben voltál:dhelyrehoztad a tejutat?kiss

Öööö... meddig, várj, valahogy négy után keveregtem ágyba, azt tudom. :D :D Sokáig tart ám befoltozni a lyukas Tejútat!!! ;) :D :D :D
Nagyon megtetszett az a Two Step From Hell album, azt vadásztam le torrentről.
;) :D

Egyébként a tegnapi teljesítményére kend sem panaszkodhat. :D :D :D

;)ja, lassan betelik az állatfigyelő kiskönyvem;)

Ne máááááááááár... van olyanod is, hogy állatfigyelős kiskönyv? :D :D :D De akkor nem valami szép példányok kerülnek bele mostanság! :D :D :D

:confused:mert?? Mi volt a csigával:confused:

Már bocs, Smuku, de nem mondhatom el, mert az a beszólásod is a +18-on túl van! :D :D :D
Tegnap enyhén szólva minden téma a szex körül forgott a chat-en... folyton oda lyukadtunk ki, ha vissza tetszik emlékezni. ;) :D :D


Egyetemen a tanár minden órán említi ezt a könyvet, szerintem el fogom olvasni. :)

Milyen egyetemre jársz, hogy a TS-ról beszél a tanár???? :D :D :D
Egyébként nem könyvet, hanem könyveket... mert négy és fél könyvről van szó. ;)
 

smuku

Állandó Tag
Egyetemen a tanár minden órán említi ezt a könyvet, szerintem el fogom olvasni. :)
Szia Koloblicin:grin: Szerintem jól teszed ha kiolvasod, minden történet jobb eredetiben és a könyvben. Itt is mindet meg lehet találni, és nagyon sok infót a filmekről, színészekről, és minden egyéb velük kapcsolatos dolgokról. Jó olvasgatást:grin:
 

bunny0217

Állandó Tag
Tegnapi forgatási képek az Eclipse-ből (szerencsétlen PF... az a paróka... szörnyű!):

Jesszusom...úgy néz ki szegény mint egy elfuserált próbababa...

Sziasztok! :D kiss

Néha komolyan megijedek egy-egy képtől. Vámpírokról van szó könyörgöm nem zombikról.
És a paróka... ööö nem találok rá szavakat. Mintha valamelyik régi babámról szedték volna le a hajat és azt rakták volna rá szegényre.
 

bunny0217

Állandó Tag
Képek...Peter Facinelli

PF képek.;):D
A kalapos képek a repülőtéren késszültek.
A többi pedig akkor, amikor elindult otthonról(Toluca Lake). :D:D
 

Tamee

Állandó Tag
Khm... szóóóóval, akkor rieksön következik... asszem legalábbis! :D :DMiért? A drogosoknak ilyen horpadt a fejük???? :D :D :D De nem fura a feje???? Az arca alsó része behorpadt. :D :D Sokat csókolta Kását és úgy maradt a szája. :D :D

Lehet csak a fokhagymára reagál így.Vagy már nem bírja a a sok koszt és behorpadt.

Abban bizti vagyok, hogy szed vmit, mert már a Twilight castingon is Valiumot vett be, ezt maga nyilatkozta utána, amitől a Summit kapásból dobott egy hátast, kérték, hogy vonja vissza, amit mondott, de erre Eper azt mondta, hogy nem vonja vissza, mert ez így volt. Fogggggalma nem volt a szövegről sem, meg semmiről, csak a Valium hatásában bízott és lám... megkapta a szerepet. :rolleyes: :rolleyes: Akkor most miért ne szedne vmit, hogy bírja a szerinte ránehezedő nyomást?!

Ezt nem is tudtam eddig még.Bár elég meredek,talán így tudott elég művészlelkiesen viselkedni.


Már bocsi, de te vagy a pozitív kivételek egyike ám! kiss A legtöbben, akik jönnek, nem olvasnak vissza egy oldalt sem, mit egy oldalt, a legnagyobb kiakadásom akkor volt, mikor beírtam a NM dátumot, erre kettővel a hsz-om alatt megkérdezte vki, hogy mikor lesz a bemutató. Uuuuuuuu... akkor azt hittem, felrobbanok!!!! :rolleyes: :rolleyes: Egy ugyanazon oldalon, kettő hsz-sal feljebb kellett volna csak néznie, de neeeeeeeeem, könnyebb volt beírni a hülye kérdést! :rolleyes: :rolleyes:

Nem csak a pontgyűjtés miatt ment,h meglegyen a 20 hozzászólás?

Én is ezt mondta... ha nem olvastuk volna a könyveket, mégis mi a jó fenéről dumáltunk volna???? Honnan vettük volna az infókat???? A Marson élő pici zöld emberkéktől? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Hihetetlen sokszor, komolyan mondom!

Hát a filmből:D:D Mivel az "annyira" hasonlít a könyvre nem is kell elolvasni a könyveket.

Azt az ember pedig csak sajnálni tudom, aki fél a könyvektől... nem is értem... betűfóbiája van???? :D :D :D
Vigyázz! Könyvet ne nyiss ki, mert harap! :D :D :D

Suliban nehéz dolga lehetett.


Mi az hogy szinte? Ne mondd már, hogy valaki közülünk vette a bátorságot és elolvasta?! :D :D Még a végén megharaptak volna a betűk és csillogós vámpírrá válunk! :D :D

:) Ki tudja miért nem tudok aludni éjjel 2 tájt.


Ki tudja, lehet, hogy fél elolvasni, mert hátha másképp lesz, mint ahogy a filmben volt. És mi van akkor ha jobb könyvben, szétpukkad az illúzió, hogy a Summit milyen jó filmet csinált. :D :D :D Azért ez jogos félelem! ;)

Lehet,h nem olyan jó a képzelete,h olvasás közben kénytelen Ks és RP fejét odaképzelni.

Volt itt egyszer egy olyan hozzászóló is, már nem tudom, ki volt, aki azt írta (szerintem Smuku tuti emlékszel rá), hogy azért nem olvassa el a BD-t, mert a barátnője szerint nem szabad, mert az nem jó könyv vagy vmi ilyesmi volt az indok. Holott az a legjobb része a Saganak (a MS után)!
Eddig ez volt a csúcs! :D :D :D

Ha már 3 könyvet elolvastam engem személy szerint érdekel a 4. is.Főleg ha a 3 könyv tetszett is.Különben is tényleg az a legjobb és anélkül nincs is lezárása a történetnek.

Már bocsi, de ha én egy könyvet el akarok olvasni, akkor nem a barátnőmet kérdezem meg, hogy elolvassam-e... ha már elolvastam három részét, akkor a negyediket hagyom, mert a barátnőm szerint az nem jó?! :rolleyes: :D :D Érdekes filozófia! :D :D

Lehet ez még a mindenben utánozzuk egymást időszak.


Tegnapi forgatási képek az Eclipse-ből (szerencsétlen PF... az a paróka... szörnyű!):

Tényleg olyan mint egy félresikerült Ken parókája lenne.Szegény PF.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére