Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! :D

Igyekszem olvasni a fóruot. :)
Igen, a szereplőket nagyon jól kiválasztották! A táj pedig csodálatos!!! Amúgy is imádom az ilyen erdős helyeket meg az esőt is . Bella kicsit hasonlít rám, én is ilyen kis esetlenke voltam, bár sose tört el semmim, de mindig mindent elejtettem és elbénáztam. De szerencsére már kinőttem. ;)

kiss
Szió:)))
Igazad van a helyszin is nagyon jól meg lett választva.illik a történethez.
Már nagyon várom a New Moon filmet......
Remélem nem lesz csalódás:))))
kiss
 

SophieBp

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Alpha :)
Gondoltam adok némi életjelet.
Kezdek vészesen lemaradni, úgy a 800. oldal környékén...
Remélem jól vagytok, jól telik a nyár.
Többiek: nektek is üdv.
Ha megkérhetném valamelyikőtöket, összefoglalná nekem kicsit mi történt? kulcsszavakban :) jó lenne, persze igyekszem visszaolvasni is
na most puszi nektek és legyetek jók meg szobatiszták
 

Tamee

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha egy pincérnőnek fizetnek az tanúsít bármit meg simán ki lehet találni mindenféle pincérnőt.Azért én 2 nappal előtte nem táboroznék ott.Bár kitartás értékes tulajdonság.De az enyhe kifejezés ,h le lehet ereszteni mellettük és TL az egyetlen aki még feldobja az embereket.:)
 

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kis pletyi

1/Socialite Life
Miközben Robert Pattinson visszatért New York-ba, Kristen visszatért a forgatásra.

A kérdés csak az, hogy mit csinált a hosszúhétvégéje alatt. Mi nem láttunk róla semmi különset, vagy Robert Pattinson aki a hétvégét Los Angelesben töltötte. Mmmmm..

2/Celebrity Gossip
[...] Egy belső forrás felfedte hogy az állítólagos pár "együtt" volt a Comic-Cont megelőző éjszaka, ráadásul volt egy titkos bejáratuk a hoteljükben, hogy senki ne láthassa őket.
Rob és Kristen mindketten a Hard Rock Hotel 11. emeletén tartózkodtak, és egy a hotelben dolgozó forrás így nyilatkozott. "Ki tudja a különleges alvási intézkedéseiket, de [Rob és Kristen] mindketten ugyan azon az emeleten voltak."

3/E!Onine
Kristen és Robert kapcsolatát, ismét a Twilight filmek kiadója, a Summit teszi lehetetlenné. A párost elkülönítették egymástól, a Comic-Conon Kristennek Taylor Lautnerrel kellett lógnia, együtt adtak interjúkat is, és a sajtótájékoztatón sem ültették egymás mellé Rob-t és Kristent. Mindezt persze azzal magyarázzák, hogy a New Moon Bella és Taylor kapcsolatára fókuszál.
Viszont a Comic-Con előtti szerda estét a páros együtt töltötte, a Hard Rock Hotel 11. emeletén, és egyáltalán nem lehetett őket látni. "Teljesen elkülönültek a többiektől" mondta egy szemtanú. "Nehéz volt bárkinek is látnia őket, az embereik gondoskodtak róla" Rob ahelyett hogy visszautazott volna befejezni a jelenleg készülő filmjének a forgatását, inkább Kristennel ment, Los Angelesbe.
 

zancsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Jajj már megint ezek a jó kis hírek:D:D Ez a sajtó! Biztos sok dolgot kellett megbeszélniük és azért voltak együtt:D:D Ha meg úgy voltak együtt akkor pedig egészségükre:D:D
 

smuku

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Alpha :)
Gondoltam adok némi életjelet.
Kezdek vészesen lemaradni, úgy a 800. oldal környékén...
Remélem jól vagytok, jól telik a nyár.
Többiek: nektek is üdv.
Ha megkérhetném valamelyikőtöket, összefoglalná nekem kicsit mi történt? kulcsszavakban :) jó lenne, persze igyekszem visszaolvasni is
na most puszi nektek és legyetek jók meg szobatiszták
Szia Sophie!
Röviden beütött a krak. A 894 oldalon felbukkant valaki aki hangosan kifejtette nem tetszését, majd a 898 oldalon talált magának egy társat, midezt betetézte a moderátor beírása és ennyi. De a többit kiolvasod belőle. De ha többet szeretnél tudni kérdezz priviben.
 

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
chris, ashley és melissa Comic-con-on készült interjú

Elég szerencsések voltunk ahhoz, hogy beszélgethessünk a 'New Moon' rendezőjével Chris Weitz-cel, a forgatókönyvíró Melissa Rosenberggel és a színésznő Ashley Greene-el a Comic-Con alkalmából.
Sokat meséltek a vásznon lévő kapcsolatokról, a farkasok megalkotásáról és Taylor Lautner görög félistenné válásáról.

Chris, mik voltak a kihívások a 'Twilight' könyv adaptálásában?

Weitz: "
A látvány megalkotása, mert egy kicsit kombinálni kellett a dolgokat, mármint az utolsó filmben amit csináltam(Arany Iránytű), egy párhuzamos világegyetemben játszódott, így beindíthattuk a kereket. Ez nem egy különleges helyen játszódik, és néha nagyon hétköznapi a helyszín, de ez a hely már ismert az előző filmből. És engedj utat a fantáziádnak, hiszen itt a Volturi. Tényleg, nagyon őszintén, ez valaki olyannak köszönhető, mint David Brisbin - aki egy csodás produkciós designer és Javier Aguirresarobe, aki a dolgokat szebb oldalról közelítette meg. Meg tudtuk fogni ezt a világot úgy, ahogy megírták, és beletettük a dolgokba a hihetetlenül gazdag és szép oldalát."

Tudjuk, hogy a karakterek közel állnak az emberek szívéhez, de Kristem és Robert igazi szupersztárrá váltak, mit gondoltok mi a titka a vonzerejüknek?

Rosenberg: "Számomra az, hogy mennyire eredetiek. Mindketten nagyon igaz emberek, ami a vásznon is átjön."
Greene: "Nagyszerű kapcsolatuk van."
Rosenberg: "A kapcsolatuk hihetetlen, mármint vizuálisan is. Szerintem a kettő elválik egymástól."

Ashley, a filmben Kellannal testvéreket játszotok, de a következő filmeteket('Warrior') is együtt készítettétek. Fura volt hogy két különböző kapcsolatod volt ugyanazzal az emberrel?

Greene: "Nem. Kellan és én nagyon jól ismerjük egymást, így nem volt min agyalni, már megvolt köztünk a kapcsolat. Így nem volt túl fura. Egy kicsit elcsodálkoztam a kezdetén, mert ő az egyik legközelebbi barátom és egyértelműen van az a plátói kapcsolat. Romantikusan játszani, és elgondolkodtam hogy ez nehezebb vagy könyebb lesz, de mivel mi nagyon jól kijöttünk egymással, így egyébként nem volt annyira kínos megcsókolni valakit, mint akit nem is ismerek."

Hány verziót készítettél a farkasokhoz, és az átalakuláshoz, és mennyi időbe telt?

Weitz: "Nos, nagyon hamar tudtuk, hogy farkasnak kell kinéznie, csak egy nagyon, nagy farkasnak. Amikor eldöntesz egy válságos dolgot, és nincs elég időd, hogy megnézd az 'R&D'-t(Kutatás és Előkészítés) és megvan a fogalmad arról, hogy általában mit kell csinálni a szörnyekkel és az ehhez hasonló dolgokkal. Megszerezni az unalmas részleteket, mint a bunda, az izmok, az izmok alatti zsír, a bunda fénye, ezek dolgok hónapokba telnek. És hatalmas előnyünk van Phil Tippett stúdiójával. Phil Tippett az egyik legnagyszerűbb művésze a vizuális effektusoknak... Sokkal gyorsabban kitalálták, mint ahogy gondoltuk."

Milyen fontos hogy Taylor átalakulása működjön a karaketere számára a filmben?

Weitz: "Nos, kevésbé fontos számomra, de annál fontosabb a rajongóknak, mert úgyéreztem megvan számára a karakterének a szelleme. Az plusz dolog, hogy még úgy is néz ki, mint egy Adonisz. Tényleg úgy néz ki, mint egy mesefigura, amikor leveszi a pólóját - de persze a jó értelemben. Nme hinném, hogy itt a szteroidok is helyet kaptak, ő hihetetlenül erős. Ez nagyszerű és kedves a lányok számára, de számomra, ő volt a szereplő."

Mit gondolsz mi az amit adhattál a 'New Moon' másságának?

Weitz: "Szerintem elég régimódi vagyok, és ez meglátszik a filmeken, és ez vonz engem. A forgatások beállítottak, a kamera meg mozog. A színeket szeretem bemutatni egyes dolgokban, ez befolyásol egyes embereket, azok akik bennevannak a csapatban. Mindig is befolyásolva voltam egy olyan személy által, mint David Greene, nem úgy, hogy hasonló levegőt szívnék vele, Kurosawa vagy valaki ilyesmi, akit kortársnak érezhetek. Mert ez ittvan. A karakterek kortársak. A zene kortárs. És az érzelmek állandóak."

Ashley,hogyan készülsz az 'Eclipse'-re, és mik azok a jelenetek amiket vársz?
Greene: "Csak három napja kaptam meg a forgatókönyvet, így még nem volt túl sok időm beleásni magamat. De belefogom és dolgozom majd az edzőmmel, és egy kicsit vissztekintős ötlet tőle, de szép is, mert ugyanazokat a szereplőket alakítjuk, mi építjük fel őket, és mélyebben beleássuk magunkat, és szerintem a nehezének már vége, és mostmár csak jól szórakozunk velük. Nagyon várom már az 'Eclipse' forgatásait. Nem akarok semmit elárulni, de izgatott vagyok, hogyan is történnek majd a dolgok."

Mennyire játékos ez az egész, hogy megörökölted a 'Twilight' folytatását, az előző filmmel és annak anyagaival?

Weitz: "Egy csodás szereplőgárdát örököltem. Valóban fontos fordulat volt számomra, mert amikor felajánlották a filmet még nem olvastam a könyvet. Aztán elolvastam a könyvet, és rájöttem, hogy mélyebb érzelmek, és hoszabb szerelem van benne. Megörököltem a hatalmas rajongótábort, amely hihetetlen egy rendező számára, mert tudod, hogy ezek az emberek elmennek majd megnézni a filmemet. Ez az egész dolog, ami miatt aggódsz, ha filmet csinálsz., Nagyon drága filmet készíteni. Keményen dolgozol; és más embereket is keményen dolgoztatsz. Tudni hogy ezek az emberek elmennek majd megnézni a óriási felfrissítést."

Ashley, a 'Twilight' jelenség miatt egy ideig össze vagy kötve a többi színésszel, ez más attól, mint amikor más munkában kötődtök?

Greene: "Igen, nyilvánvaló hogy nem beszélhetek más kötődésről, mert nem tudom, de szerintem mindenki úgy néz a másikra, hogy "Mi folyik itt? Mit csinálsz? Tapasztaltál már ilyet?" Nagyon szép dolog, hogy van valaki aki ugyanezt átéli és melletted van, és ez összekapcsolja a dolgokat, Ez az az óriási dolog ami ennyire közel hozott minket."

Tettél valami változtatást a vámpír-sminkben az első filmhez képest?

Weitz: "Több alakítgatás van a forgatások közt, ha ezzel kapcsolatban hidegvérű is lennék. A Volturi egy kicsit másképpen néz ki, mert ők teljesen másféle vámpírok. A csillogó bőrt is átalakítottuk. Nagyon klassz lesz!"
 

nembera

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Hát azzal, hogy lecserélik Lefevret, szerintem nagyon rosszul járnak..Nincs baj azzal a színésznővel, de ő tényleg nagyon jól alakította Victoriát és a leszmálosos rész illett volna hozzá:(

A rendező szavával ellentétben a teaserben nem úgy látszott, mintha olyan hatalmas farkast csináltak volna..
 

nolane

Állandó Tag
Állandó Tag
Ige, azt én is néztem, hogy a farkas nem túl nagy... pedig a könyvben az van leírva, hogy Jacob milyen magasra nőtt, és a farkas is hatalmas....
 

Mogyoland

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Hát azzal, hogy lecserélik Lefevret, szerintem nagyon rosszul járnak..Nincs baj azzal a színésznővel, de ő tényleg nagyon jól alakította Victoriát és a leszmálosos rész illett volna hozzá:(

A rendező szavával ellentétben a teaserben nem úgy látszott, mintha olyan hatalmas farkast csináltak volna..


Sziasztok!

Innen Balcsiról!

Hát sajnálom ,hogy lecserélték Lefevret szerintem is jól állt neki ez a szerep.

Jacob könyvben tényleg nagynak irta le de szerencsétlen TL-t ,hogy csinálták volna meg 2 méteresnek mikor alig 170centi!(bár igazából nem tudom mekkora)


Szerintem Volturikat elég jól kisminkelték!bár Caius nem tetszik találhattak volna egy kicsit öreggebb szinészt is rá!
 

smuku

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Hát azzal, hogy lecserélik Lefevret, szerintem nagyon rosszul járnak..Nincs baj azzal a színésznővel, de ő tényleg nagyon jól alakította Victoriát és a leszmálosos rész illett volna hozzá:(

A rendező szavával ellentétben a teaserben nem úgy látszott, mintha olyan hatalmas farkast csináltak volna..

Szia Nembera!kissLefevret én is sajnálom, rakok ide 1-2 képet a másik nőről, hááát, remélem jó haja lesz, akkor talán szódával elmegy!:rolleyes::2: Nem vagyok egy nagy filmguru, én erről a nőről semmit sem tudok?:2:

A farkas. Hmmm. Milyen lett volna ha kicsi???:2:
 

Csatolások

  • bryce-dallas-howard-picture-1.jpg
    bryce-dallas-howard-picture-1.jpg
    46 KB · Olvasás: 3
  • bryce-dallas-howard-picture-2.jpg
    bryce-dallas-howard-picture-2.jpg
    38.5 KB · Olvasás: 3
  • bryce-dallas-howard-picture-4.jpg
    bryce-dallas-howard-picture-4.jpg
    42.7 KB · Olvasás: 3
  • bryce-dallas-howard-picture-5.jpg
    bryce-dallas-howard-picture-5.jpg
    46.9 KB · Olvasás: 3

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:)))

Nekem se tetszik a szereplő csere:(

Találtam egy ujabb cikket ezzel kapcsolatosan:


Az Acces Hollywood-nak Rachelle(akit sokkolt és lenyűgözött a hír) így nyilatkozott:
"Le vagyok nyűgözve a Summit döntésével kapcsolatban, Victoria 'Eclipse'-beli alakításáról." mondta az Acces Hollywoodnak.
"El voltam kötelezve a 'Twilight' Saga-nak, és Victoria szerepéhez." folytatta Rachelle, és elmagyarázta mi vezetett a cseréig. "Visszautasítottam néhány filmes lehetőséget, és a szerződésemnek megfelelően, csak olyan szerepeket fogadtam el, amelyekhez rövid forgatás kapcsolódik. A szerződésem a 'Barney's Version'-hoz mindössze 10 nap. A Summit feladta az 'Eclipse'-nél a választásom. Habár az 'Eclipse' produkciós ideje több, mint 3 hónap hosszú. A Summit aztmondta, hogy konfliktusaink vannak a 10 napot illetően és nem fognak alkalmazni. Az 'Eclipse' forgatási idejének hossza miatt, és a 10 nap miatt sosem gondoltam volna, hogy elvesztem a szerepemet. Boldog voltam a szerződésemmel a Summitnál, és teljesen felkészültem becsületesen folytatni. A Summit egyszerűen csak azt választotta, hogy újraválogatják a szerepet."
Rachelle szomorú hangnemben fejezte be:
"Nagyon elszomorít, hogy nem fejezhetem be Victoria alakítását a 'Twilight' közönség számára. Ez egy történet, egy színházi utazás és egy karakter, amelyet igazán szerettem és a szenvedélyem volt. Örökre hálás leszek a rajongók támogatásáért és hűségéért, amit a szerep óta kaptam, nagyon mélyen érintett a Summit meglepő döntése, hogy továbblépnek nélkülem. Kívánom a legjobbakat az 'Eclipse' szereplőinek és csapatának!" mondta.


Szia Nembera!kissLefevret én is sajnálom, rakok ide 1-2 képet a másik nőről, hááát, remélem jó haja lesz, akkor talán szódával elmegy!:rolleyes::2: Nem vagyok egy nagy filmguru, én erről a nőről semmit sem tudok?:2:

A farkas. Hmmm. Milyen lett volna ha kicsi???:2:

Szióka:)))
Pl. a Pókember 3-ban is szerepelt.


[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]A 'Twilight'-ban és 'New Moon'-ban Jasper Hale-t alakító színész, valóraváltja egy haldokló rajongója álmát - a kislányt bekalauzolja a 100Monkeys kulisszái mögé!
A színészről tudjuk, hogy szabadidejében a 100Monkeys zenekarban játszik két barátjával együtt, és amikor Rathbone meghallotta, hogy egy 'Twilight' rajongó rákos beteg, és már végső stádiumban van, úgydöntött valóraváltja az álmát!
Felajánlotta, hogy bekalauzolja a 14 éves Dorothy-ta kulisszák mögé, és így a kislány együttlóghat a fiúkkal egy rövid ideig, a szombati Dallasban, Texasban tartandó showjukon - és megígérte, hogy minden tőle telhetőt megtesz majd.
A 24 éves színész aztmondta: "Mindnyájan nagyon szerencsések vagyunk, a másokon való segítség tesz minket azzá akik vagyunk
."

Ez milyen szép gesztus:) szerintem.
[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]amie Campbell Bower elárulta az MTV-nek a 'New Moon' meztelen jelenetét...
"Csak ültünk ott, teljesen meztelenül egy jelenet erejéig," mondta a színész magáról és két másik Volturi tagról.
Robert Pattinson megválik az ingjétől, Taylor Lautner ledobja a pólóját... ez nem ok a PG-13-as besorolásra. De talán mégis van miért odatenni azt a korhatárt!
És a legújabb 'Twilight' szexipasi elárult egy top-secret jelenetet a második filmbőlˇˇ
"Csak ültünk ott, teljesen meztelenül egy jelenet erejéig," mondta Jamie Campbell Bower a 'New Moon' színésze, a közelgő film egy szaftos pillanatáról. "Igen én, Michael Sheen és Christopher; csak ültünk ott meztelenül!"
November 20-án láthatjuk meg Jamie-t az ördögi Caius-ként, a Volturi triumvirátus egy tagjaként. Sheen játsaz majd Aro-t, a vezetőt, Heyerdahl pedig Marcus-t. Chris Weitz pedig szerette volna bemutatni az olaszországi, fejedelmi vámpírcsalád háttértörténetét, csakúgy mint a 'Twilight'-ban Catherine a Cullen-család történetét.
"Megpróbáljuk megölni Bellát, és megpróbáljuk meggyőzni Edward-ot, hogy maradjon velünk, éljen velünk, mert Peter karaktere már korábban velünk élt." magyarázta Bower. "Van egy háttérjelenet(Carlisle-találkozó), ami jó szórakozás."
"Majdnem megfagytunk, ahogy néztük a játékot," nevetett Bower a jeleneten, amely bemutatja Carlisle-t amikor még a Volturi-val élt. "Nem, nem hangzik jól. Nagyon brit vagyok. Nem mondhatom el ezt a dolgot."
Egyébként a jelenet a teljesen felöltözött Carlisle-t mutatja be, aki meglátogatja a Volturit Olaszországban - Aro-t, Marcus-t és Caius-t a fürdőben. "Ez egy teljes test-forgatás volt, és Peter bejön és egy kicsit minden kínossá válik." mondta Bower. "Teljesen fel van öltözve. Ők pedig fürdőznek, olyan római-fürdő módon."




[/FONT]
 

Mrea

Állandó Tag
Állandó Tag
Stephenie Meyer:
Twiliht
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn

Akinek meg van a Midnight Sun magyarul, végig az lécci rakja fel!
Szia!

már napok óta vadászom az újabb Twilight részekre...sajnos még csak az első 2 könyv kalóz forditását sikerült megszereznem, de szeretném a többit is....beregisztráltam az oldalra, de nem tudom letölteni a felrakott doksikat.
Elküldenéd nekem, ha nem túl nagy kérés?
A cimem: [email protected]

Amúgy nem tudom hogy fog ez az üzi megjelenni, de ha mindenki olvsani tudja, akkor kérem azokat akiknek megvan a film teljes zenei anyaga és persze a könyvek magyarul, küldjetek mindent! :))
Kiüritem előtte a levelesládámat!!

Egy hete láttam először az első részt....valahogy elkerülte a figyelmemet amikor a mozikban ment, nem csináltak neki kellő reklámot asszem.

Tesóm töltötte le egy torrent oldalról és csak olyan "najónézzükmeghanincsmás" filmnek gondoltuk......hát, ekkorát filmmel kapcsolatban már régen tévedtem.
Egyszerüen azóta teljesen bekattantam, igazi rajongó lettem, pedig már jócskán kinőttem a tini korból......azóta elolvastam a 2 könyvet (mindkettőre egy teljes délután+éjszaka kellett). 3 napig mint a zombi mentem munkába, mert nem aludtam szinte semmit, de egyszerüen nem tudtam letenni a könyvet.......nagyon ott van a történet!!!

Alig várom már a filmet. És annak ellenére, hogy a kalóz forditásokat olvastam (azt sikerült a leggyorsabban beszerezni), meg fogom venni az összes könyvet keménykötésben, csak jelennének már meg! :) ;)
 

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
<table class="module" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="modbody">Tinsel megosztotta velünk, hogy milyen tapasztalatokat szerzett a 'New Moon' forgatásain, és elárulta a gondolatait Emily Youngról.
Olvastad már a 'Twiligh' Saga könyveit? Ha igen, melyik könyv a kedvenced és miért?
"Olvastam a 'New Moon'-t és jelenleg az 'Eclipse'-t olvasom. És megvan a 'Breaking Dawn' is. És majd visszatérek hozzád és elmondom melyik a kedvencem."

Milyen volt számodra a meghallgatás?
"L.A.-ben hallgattak meg, Chris Weitz-cel, a rendezővel és a szereplőválogatóvkkal Rene Haynes-zel és Joseph Middletonnal. A forgatás nagyszerű volt, Chris nagyon melegszívű és tehetséges rendező. Alig várom, hogy lássam a
New Moon'-os vízióit életre kelni."
Jól kijöttél a többi szereplővel, akiknek szintén Quileute szerepeik voltak, töltöttél velük több időt, hogy létrehozzátok a háttértörténeteket és kapcsolatokat?
"Már megvolt a háttértörténetem, mielőtt találkoztam a fiúkkal, és volt egy ötletem hogy milyen is lehet Emily. Találkozni és együttlógnia fiúkkal csak az alap elképzeléseim megerősítésében segített. Szerintem mikor mindannyian
együtt lógtunk, a háttérsztori meg is volt, azok lettünk akik vagyunk. Legtöbbünk nagyon hasonlít a karakterére."
Mennyi ideig tartott, hogy elkészüljön a smink és a ruha Emily számára és hogyan írnád ezt le?
"Órákba telt, hogy készenlegyen a tökéletes smink, és még ki kell várnunl a mozit, hogy lássuk a varázslatot a sminkben, amit az SPX készített."

A Myspace-eden láthatóak képek és videók amikor hagyományos zenét és táncot adsz elő. Milyen művészeti ágat szeretsz jobban: színészet, zene vagy tánc?
"Nem szeretem egyiket sem jobban a másiknál, ezek külnböző aszpektusai a műveszetemnek: Mindegyiket egyaránt szeretem."

Úgytűnik hogy vonzod azokat a szerepeket ahol erős nőt kell játszanod érdekes múlttal. Mi alapján döntesz egy szerepről?
"Sosem vettem észre, hogy vonzom ezeket, amíg meg nem említetted, és most elgondolkoztam rajta, és azthiszem igen. LOL. Az anyag ami lázba hoz, és azok amelyek lehetőséget adnak számomra, hogy eltérjek a hétköznapitól."

Le tudod írni milyen volt Chris Weitz-cel dolgozni?
"Ő a színészi rendező, ért minket mert ő is egy színész. Figyelmes és melegszívű ember; Remélem lesz még lehetőségem, hogy ismét együtt dolgozhassak vele a jövőben."

Van itt néhány fontos és erőteljes színész a 'New Moon' színészei közt. Nem érezted magad kisebb sztárnak vagy nyalizósnak körülöttök?
"Nem. Ők normális emberek."

Hogyan írnád le Emily Young-ot?
"Oh, Istenem, nem hinném hogy erről most szabadna beszélnem. LOL. Na jó, összegezem egy mondatban. Ő egy túlélő, a szive és a lelke a csapatnak, amikor kikészülnek, akkor összerakja őket. Ő egy olyan akit szeretnél, hogy ottlegyen a sarkadban."

Van még valami amit szeretnél megosztani a 'Twilight' rajongókkal?
"Szeretném megköszönni az összes támogatást, amit kapta,, és örlök hogy része lehettem ennek a kirándulásnak. Ölelés."

</td></tr><tr><td class="modbottom">
</td></tr></tbody></table>

Július 26.-án megjelent BRAVO szkennelt oldalai
 

tigitha

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét mindenkinek:)
Olyan nagy itt a pangás:confused::confused::confused:
Jól elbeszélgetek itt magammal:(:(:(:(
Bízom benne,hogy visszaáll a régi rend....nagyon jó lenne:)
pusszi mindenkinek:)
Hoztam egy hírt,képekkel,szeretettel:

Legutóbb Nikki a Express TXT L8TR Campaign Launch nevű eseményen vett részt, Kellan Lutzzal az oldalán.
Ha van valami, amit a Twilight rajongók szeretnek, az Robert Pattinson. - És Nikki Reed tudja miért.:

"Robert elég nőies kinézetű, és szerintem a fiatal lányok szeretik azokat a fiúkat akik úgy néznek ki mint a nők." mondta Nikki, aki a gyönyörű vámpírt Rosalie Hale-t játssza, és hozzátette, hogy soha senki nem tudná helyettesíteni Robertet Edward Cullen szerepében.




MOst ezen lesznek felpörögve hetekig, hogy TL izmosabb mint RP. Ki tudja miket találnka még ki hozzá:D
Nem kell aggódnunk,biztos lesz hírünk bőven,gondoskodnak róla:D:D:D
kiss
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére