UFO-k földönkívüliek II

kinek témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2011 Szeptember 21.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. kinek

  kinek Állandó Tag

  Eddig is tudtuk, most nyilvánvalóvá tetted, hogy Lucifer mellett állsz...
   
 2. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Tisztelt Kinek Úr!
  Nem is a Satanel mellett, aki a valódi sátán. Hiszen a nevük is megmutatja, hogy melyik milyen szintű lény. Lucifer nevének a jelentése: Lux az első fele fényt jelent, egyértelmű, hogy valóban fényhozó. A fény meg a pozitvitást jelenti, a sötét oldal a fény hiányából adódik, elutasítják a fényt, ami a valódi Isten szeretetének a fénye. Satanel nevéből azonnal a sátánra asszociálunk, mivel azt is jelenti. Egyébként nem rég olvastam róla, hogy Lucifer a Vénusziakat hozta a földre, mert a hüllő emberek annyira felmelegítették a Vénusz bolygó felszínét, hogy már nem tudtak ott élni. De annyira sikeres volt a hüllő emberek ténykedése, hogy utána ők is idejöttek, mert nem akartak pecsennyére sülni. Itt viszont kitalálták Luciferről, hogy ő az istenük ellen támadt, fellázadt ellene. Hüllők istene ellen valóban fellázadt, mivel kimenekítette a népét, de nem a vénusziak Istene ellen lázadt, ahogy tanítják mai napig is, hanem a hüllő emberek istene ellen. Azért van egy kis különbség, azt hiszem a valóság, és a rémhír között.
  Egyébként én nem állok sem Lucifer, sem más szentéletű értelmes lény mellett, hanem csak Jézus, és az Ő mennyei Atyja mellett. Én mint már sokszor írtam, magyar vagyok, és a magyarok Istenét tisztelem, aki az Öregisten-Aranyatyácska, Nagyboldogasszony Istenanya-Ezüstanyácska, Fiuk Jézus. Ők az én Szentcsaládom. A többi hogy mit hiszel, az meg a te dolgod.....
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 9
 3. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  2015. április 20. 17:14 - GoodET Hungary
  Egy új informátor színre lép - Corey/GoodETxSG.


  Egy újabb informátor bukkant fel, aki kisebb felfordulást okozott UFO és exopolitikai körökben azon állításaival, miszerint számos titkos űrprogramban dolgozott, és újabban egy erőteljes földönkívüli csoport kontakt személyévé vált, akik beléptek a Naprendszerünkbe.  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/michael-relfe-veteran-nyilt-levele.html#.VRvkLBr3uXc

  Továbbá GoodETxSG bemutat 22 földönkívüli fajt, melyek genetikailag beavatkoztak az emberi genomba. Köztük van egy ENSZ típusú földönkívüli fajok föderációja, akiket érdekel az emberiség. Ez összhangban van Alex Collier "kontakta" vallomásával, aki azt állítja, hogy az Andromédáról származó földönkívüliek felfedték neki, hogy 22 földönkívüli faj nyújtott genetikai anyagot az emberiségnek:

  „Dióhéjban annyi, hogy 22 különböző faj összetételéből vagyunk, hogy pontos legyek. Ez egy élettani tény, vagyis 22 különböző testtípus van a Földön. És ez a földönkívüli fajoknak az eredménye.”
  Miközben nem volt konkrét bizonyíték, mely megerősítette volna GoodETxSG vallomását, állításai összeegyeztethetőek más informátorok és/vagy kontaktok állításával sok jelentős kérdésben. Egyértelmű, hogy bárki megnézi GoodETxSG kiterjedt anyagait és kommentárjait, őszintén hihető, hogy állításai valóságos eseményeken és tapasztalatokon alapulnak. Ennek ellenére mindig megvan a lehetősége, hogy egy személynek beültetett emlékeket adjanak át mint hiteles vallomást, még ha azokat azért is hozták létre, hogy valamiféle célt, vagy sötét vállalati hírszerzést szolgáljanak.

  Az 1962-es eredeti "A mandzsúriai jelölt" című filmben az elmeprogramozott katonák hamis emlékeket kaptak, és oly módon programozták őket, hogy árnyékszervezetek érdekeit szolgálják a színfalak mögött. Az MKUltra projektről az 1976-os Egyházi Bizottság feltárta, hogy egy valódi CIA agykontroll program volt, mely több ezer személyt célzott meg. A hamis beültetett emlékeken keresztüli agykontroll az évtizedek során még kifinomultabbá vált a nagyobb teljesítményű számítógépek kifejlesztésével. Lehetséges, sőt valószínű, hogy beültetett emlékeket használtak azok esetében, akik korábban titkos űrprogramokban szolgáltak, és keresztülmentek egy tiszta lap agykontroll tapasztalaton, amikor visszatértek a civil életbe. Ez lehetővé tenné a korábban titkos űrkémek számára, akik most civilként működnek, hogy továbbra is felhasználják bármilyen pszichológiai hadviselésben az USA, vagy a világ nyilvánossága ellen. Fontos kiemelni, hogy Edward Snowden NSA dokumentum kiszivárogtatásai megerősítik, hogy valóban használtak online fedett kémeket, hogy felforgassák a nyilvánosságot UFO kérdésben.


  A különböző agykontroll technikák használata egykori titkos űrprogramban részt vett személyeken nem jelenti azt, hogy minden visszanyert emlék hamis vagy fertőzött. Programozhatnak egyéneket úgy, hogy az eredeti információkkal együtt dezinformációkat adjanak, egy ügynökség eszközeiként, melyek a céljaikat szolgálják, és amelyek idővel fejlődnek. Az is lehetséges, hogy az egykori titkos űrprogramban résztvevő személy emlékeinek többségét sikeresen eltávolították, de talán nem az egészet. Érdekes megemlíteni Micahel Relfe és Randy Cramer esetét, mivel mindketten több éves kiterjedt deprogramozáson estek át, hogy eltávolítsák az agykontroll jeleit, hogy eljussanak tapasztalataik igazságához.


  Ebben a szakaszban létfontosságú, hogy elválasszuk GoodETxSG állításait a 20 évnyi többféle űrprogramban eltöltött szolgálatáról attól a legújabb állításától, hogy ő egy földönkívüli kontakt személy. Fontos megjegyezni, hogy a legutóbbi nyilvános kijelentéseit, melyek információkkal szolgálnak az aktuális földönkívüli eseményekről, megerősíthetik mások, akik részt vettek az állítólagos "Gömb Szövetség" konferencián. Ha 70 magánszemély vett részt a rendezvényen, akkor arra lehet számítani, hogy egyesek hamarosan a nyilvánosság elé lépnek, és felkínálják a saját változatukat arról, hogy mi is történt. Mindenesetre úgy tűnik, hogy semmiféle agykontroll nem befolyásolta a GoodETxSG által állított kontakt tapasztalatokat. Ha más jelentkezők is megerősítik, akkor kontakt tapasztalatai támogatni fogják a titkos űrprogrammal kapcsolatban hivatkozott korábbi tapasztalatainak érvényességét.


  A kutatóknak nagyon óvatosnak kell lenniük az informátorok vallomásainak vizsgálata során, akik agykontrollon estek át, mint hagyományos biztonsági intézkedés az állítólagos egy vagy több titkos űrprogramban történt részvételük során. GoodETxSG/Corey könnyen lehet, hogy az egyik legjelentősebb informátor - aki azzal az állítással lépett a nyilvánosság elé, hogy 20 éven át szolgált több titkos űrprogramban -, ha mindez megerősítést nyer. Aktuális kinyilatkoztatása egy idegen "Gömb Szövetségről" még jelentősebb lehet, ha az események úgy történnek meg, ahogy azt állítja, ami szintén megerősítené az állítólagos korábbi titkos szolgálatát. Ezért ebben a pillanatban fontos, hogy nyitott gondolkodással de óvatosak maradjunk, amikor teljes terjedelmében vizsgáljuk GoodETxSG/Corey állításait a többféle titkos űrprogamról, valamint reakcióit azon új erőteljes földönkívüli csoport látogatásáról, akik támogatják a teljes körű nyilvánosságra hozatalt.

  Michael E. Salla

  A cikk forrása:

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html#.VTVn8ZPQOis
   
  Kyra_ kedveli ezt.
 4. kinek

  kinek Állandó Tag

  Ez le van írva valamilyen régi iratokban? Vagy pedig légből kapott hablaty, mint a többi...
   
 5. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Csak annyira légből kapott hablaty, amint a te hablatyaid is. Mit gondolsz csak te vagy egyedül kapcsolatban a földönkívüliekkel? Ugyan már. Túl nagy a mellényzsebed! Tuod te egyáltalán mennyi embert hurolásznak a földről? Te is csak egy porszem vagy a hatalmas ember hegyből, amit elhurcolnak. Nem dicsőség, én zaklatásnak fogom fel, élem meg. Hogy te büszke vagy erre? Ez a te sarad, nem az enyém. Egyébként is mi jogon sértegetsz te engem? Mivel én ki merem mondani amit tapasztaltam a híres földönkívüliekkel kapcsolatban? Én nem félek sem tőlük, sem mástól. Nem tudnak mit kezdeni velem, mivel a valódi Isten a jók védelmezője.
  Tudod habalty úr? A te szóáradatod nekem is csak hablaty. Mit gondolsz nekem kötelességem elhinni amit itt összeírogatsz? Hiszem ha akarom.
  Légyszíves ne sértegess, én sem tettem eddig!
  Mint írtam OLVASTAM Luciferről, nem kitaláltam. Egyébként is semmit sem írta ide le amit én találtam volna ki. Te is megélted mindet valóban? Vagy csak kitaláltad? Mese felnőtteknek?
  Tudtommal azért lett nyitva ez a topik, hogy a tapasztalatainkat, megélt élményeinket megosszuk a többiekkel, és nem azért, hogy ezért még sértegessenek bennünket.
  Sokat változtál Kinek! Eleiben valóban érdekes volt az írásaidat olvasni. Mit tettek veled ezek a kis szörnyszülöttek? Inkább erről írj nekünk, írd ki magadból amit tapasztaltál. Neked is jóttenne, megkönnyebbülnél. A felelőség ígyis-úgyis az övék, nem a tied.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 9
 6. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Itt ebben a könyvben olvashatsz is Luciferről, meg a földönkívüliekről. Remélem, hogy Eric Von Daniken írását nem tekinted HABLATYNAK!!!!
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   

  Csatolt fájlok:

 7. kinek

  kinek Állandó Tag

  Szóval ha találsz valamiről egy linket, az már valóságos dolog?
  Ejnye...
  Akkor itt van neked a Pinokkió története, a fabáb emberré válásáról:
  http://videakid.hu/videok/animacio/pinokkio-eredeti-fabab-mese-DZW7grDEIEI4NmT9
   
 8. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Tudok én sokkal szebb mesét is mondani. Az unokáimnak szoktam mesélni, igazi meséket. A valóság nem mese.
  De te úgy látom mindent elutasítasz, ami a kis szörnyszülötteknek nem fűlik a foguk.
  Egyébként tudsz róla, hogy a meséknek valóság magjuk van? A nép mese úgy jön létre, hogy hall valaki egy valós történetet, és elmeséli valakinek. Mire eg megyényi területen áthalad egy történet, már nem is lehet ráismerni, mivel mindenki rak rá valamit, amit a fantáziája hozott létre.
  Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke, stb. mindd-mindd így jött létre. Ne nézd le a nép fantáziáját csiszoló meséit. Lélek építő foglalatosság. Egyébként is ha így fogjuk fel, a biblia is egy népmese kötet. Mivel sok-sok év után vetette papírra valaki, aki már nem volt kortársa a benne szereplőknek. Szájról-szájra terjedt, míg valaki papírra vetette. Ugyan ilyen mese minden történet amit az ember átél. Ugyan ilyen mese az amit én átéltem, és az is amit te átéltél. Számomra az a fontos, hogy építő legyen az igaz mesém másoknak, és okulásukra szolgáljon. Mivel az életünk is egy mese, vagy dráma, vagy operett, vagy komédia, vagy szkifi.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
 9. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)


  Az ilyen jellembeli változások esetén szokták mifelénk megkérdezni: "az ördög bújt beléd? " :) Amit pedig Sitchin írt, az bizony valóságos dolog, hiába próbálják meg hitelteleníteni. Kár felülnöd a Szabadkőműves hablatynak. Légy gyanakvóbb, körültekintőbb.

  http://boldognapot.hu/blog/a-cia-beepul-a-regeszet-berkeibe/
  http://boldognapot.hu/blog/a-gazdagok-altal-szabalyozott-kutatas/
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 10. flexter

  flexter Állandó Tag

  MINEK CSINÁLTAK EMBERT? hoppá az ember az egy minőség ,akkor inkább igy mondom
  minek csináltak 2 lábú 2 kezű állatot ??
   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 10
 11. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

  Azért csináltak embert, mert a Homo Erectus túl gyenge volt ahhoz, hogy a bányáikban dolgozzon, hogy aranyat és egyéb bányatermékeket bányásszon nekik. És szellemileg is túl fejletlen volt. Ezért alkották meg az anunnakik a Homo Sapienset 300 000 éve (tehát a magasabb szellemiségű embert) -- mely még nem a Homo Sapiens Sapiens volt, hanem amit írtál flexter, az volt kb. ..... :) (a 2 lábú 2 kezű állat-ra gondolok.)

  Akartak az anunnakik anunnakikat is dolgoztatni a bányáikban, Dél-Afrikában, de ők nem voltak hajlandóak dolgozni, mert azt mondták, hogy ők űrhajósok, és nem munkások...
  Valóban, persze -- Nibirubeliek voltak.
  Más bolygókról hozott földönkívüliek dolgoztatásával is kísérleteztek az anunnakik, de az se vált be. Ezért kellettek az emberek nekik.
   
 12. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Szpacsi!
  Miért nem olvasod el az aranybolygó című könyvet? Már párszor ajánlottuk neked. Ott le van írva az ausztrál férfi tollából, amit egy odavaló magasan fejlett értelmes emberformájú lény lediktált neki. Már a MÚ kontinensen is volt élet, és különböző galakszisokból idejött emberek népesítették be a hatalmas kontinenst. A régészek mit gondolsz miért találhatnak több millió éves emberek által készített eszközöket? Ide is fellet téve a kanadára, hogy az oroszok szénben találtak csipet, ami nagyon régi. Az annanukik akkor még az innanukikat kínáozták, gyötörték, és bányászoknak fogták be. Annak ellenére, hogy ők is hüllők voltak, csak éppen növényevők, és nem ragadozók mint az annanukik. Atalatisz előtt sok százezer évvel előtte is volt homoszapiensz a földön. Az annanukik lebutították, mert különben ők sem voltak hajlandóak bányászkodni nekik. A földi ember a felemelkedésen dolgozott, nem azon, hogy milyen műszaki mütyüröket találjonak fel. Ezért gondolták az annanukik, hogy kezdetlegesebbek náluk. De tévedtek.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok s zeretettel Erzsi.
   
 13. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Csak nem hiszed magadról, hogy két lábú, két kezű állat vagy? Én nem hiszem magamról, de tudnék néhány példát mondani kapásból, akikre ráillene a jelződ. :)
   
  Kicsi Fecske és 1958 kedveli ezt.
 14. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

  Jó, majd elovasom, de nem sikerült letöltenem, megvenni pedig nem akarom.
  Így is rengeteget olvastam már a témáról!
  Inuaki-k azok, akiről te beszélsz, Kicsi Fecske. Az írásod hemzseg az elírásoktól. Az inuakikat ismerem, ők is egyfajta reptiliánok.
  Én is ugyanerről beszéltem az előző hozzászólásomban, hogy más bolygókról származó földönkívülieket (az Inuakikat) próbálták dolgoztatni az anunnakik a bányáikban, de ők ennek ellenálltak, és nem lehett velük bányásztatni az aranyat.
   
 15. Szpacsi

  Szpacsi Állandó Tag

  Megtaláltam és elolvastam nagyjából a könyvet, Kicsi Fecske. A neten el lehet olvasni. Most csak gyorsan átfutottam, nem volt annyira érdekes a számomra a könyv. Azonban találtam benne néhány érdekességet.
  Úgyhogy most már ne ajánljátok többet; ismerem!
   
  kinek kedveli ezt.
 16. kinek

  kinek Állandó Tag

  Leszólod azt a "kincset" érő baromságot? Pedig "Arany" és külföldi írta!
   
 17. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Kyra!
  Egyet értek veled, hogy át kell engedni a szűrőn az infókat. De nem a pozitvakat kell kiszűrni, hanem a negatívakat. Itt úgy látom, hogy a pozitív infók kiszűrve, maradnak a negatívok. Ezek is a kis szörnyszülöttekre vallanak, sajnos.....
  Pedig vannak bőven a pozitív világból is a tanításunkra, védelmünkre.
  De hát aki a pozitív infókat baromságnak titulálja, azzal mit is lehet kezdeni......
  Pedig milyen jól indult az infók átadása. Valószínű, hogy le lett tiltva nála, sajnos ő ezt be is tartja. Nálam is le lett még anno tiltva, de én fütyülök a negatív tiltásokra, én azt tartom baromságnak. Mégis itt vagyok annyi év nyíltan megvallott, a titkuk kibeszélésével töltött év után is. Mivel Jézus, és az Atyaisten védi a jókhoz tartozókat, a pozitív világhoz vonzódókat.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
 18. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Ajtó, ablak nem állja útját az idegeneknek és a tündéreknek.

  [​IMG]


  A történelem során különböző korszakokban felbukkanó tündérek és napjaink idegen lényei egy nem mindennapi képességben osztoznak: úgy tűnik, mindkét faj mesteri szinten műveli az álcázás és a tolvajlás technikáit.


  [​IMG]

  “A tündérek nemcsak magukat teszik láthatatlanná, hanem az embereket, az élő és élettelen dolgokat is.” (Evans-Wentz:The Fairy Faith)

  “Ők (az idegenek) magukat, az embereket és más dolgokat is láthatatlanná tesznek, mikor elhagyják az UFO fedélzetét.” (Jacobs: Secret Life)

  A tündérek és az idegenek rengeteg alakot képesek magukra ölteni, tetszésük szerint eltűnhetnek és megjelenhetnek.

  Számtalan példa tanúsítja azt a képességüket is, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül képesek áthatolni tömör falakon és bezárt ablakokon, ajtókon egyaránt.

  A tündértörténetekben található igen erős utalások (valamint az idegenek által elrabolt emberek határozott kijelentései) szerint ezt a képességüket az emberek szállítására is felhasználhatják.

  Sok esetben feljegyeztek olyan kijelentéseket, miszerint az eltérített személyek azt tapasztalták, hogy tömör falakon és bezárt ablakokon keresztül vitték át őket. Ez egy igen különös élmény lehet.

  John Mack kutató szerint:

  “Amikor otthonaik falán, mennyezetén vagy ablakán, esetleg gépkocsijuk ablakán keresztül vitték vagy lebegtették ki őket, az elrabolt emberek azt érezték, hogy tömény energia választja szét testük minden sejtjét, sőt akár molekuláját is. Olyan erős volt ez az érzés, hogy gyakran azt is megdöbbentőnek találták, hogy a fal túloldalán “az egész megint összeállt.” Az elraboltak erős vibráló érzésről számoltak be, amelyet karjukban, lábukban vagy testük más részeiben éreztek.”

  Különösen meggyőző részlet, hogy – rengeteg beszámoló tanúsága alapján – úgy tűnik, az idegenek, ha már választaniuk kell, inkább zárt ablakon, mintsem falon át viszik el a kiszemelteket.

  David Jacobsot idézve:

  “A lények láthatólag az ablakokat keresik. Egyes esetekben a szemtanúkat átviszik a hálószobából egy másik helyiségbe, és az ott található ablakon át távoznak vele.”

  [​IMG]

  Az egyik tipikus esetben a külön hálószobában alvó anyát és fiát együtt rabolták el. Mindkettőjüket kivitték a hálóból és bementek velük a fürdőszobába.

  Az anya azon töprengett, hogy miért hurcolták őket a fürdőszobába, aztán rájött, hogy a földszinten a fürdőszoba az egyetlen helyiség, amelynek ablaka van. Hamarosan ragyogó fény világított be, ők pedig kirepültek az ablakon.

  John Mack egyik páciense, Karin talán ad némi magyarázatot erre a rejtélyes technológiára – és ennek határaira – ,amikor saját tapasztalatát meséli el:

  “Kínszenvedés átmenni az ablakon, mivel meg kell változtatniuk a rezgésedet ahhoz, hogy egy tömör tárgyat – szó szerint – átpasszírozzanak egy másik tömör tárgyon. És ez történik. Átmész az ablakon vagy a falon – bár ők inkább az ablakot kedvelik.”

  (Felhasznált irodalom: Graham Hancock:Természetfeletti, John Mack: Abduction / szerkesztette: Rejtélyek szigete)
   
  vandorcsillag és Kyra_ kedveli ezt.
 19. kinek

  kinek Állandó Tag

  Ekkora baromságot! Testen kívüli módban viszik el, a teste csak fantomérzés, mint akinek amputálják a kezét, vagy a lábát, de mégis úgy érzi, hogy ott van... Viszont egy dologra jó az ablak, könnyebb elhinni az eltérítettnek, hogy az ablakon vitték ki, mint a falakon keresztül, meg egyúttal a delikvenst a nevetség tárgyává teszik mások előtt, hogy a zárt ablakon üvegtörés nélkül kiment... Nekem anno térkapu volt az ablak előtt... Az egyik haveromat a tetőtérből, a tetőn keresztül vitték ki testenkívüli módban és látta a tetőcserepeket, meg szigetelést és a léceket a gerendák mellett, ahogyan kivitték. Testenkívüli módban vannak azok is akik ott lebegnek a műtőasztal, vagy a baleset felett és utólag minden elmondanak, hogy mi is történt miközben segíteni próbáltak neki és visszahozták, vagy visszajött az "életbe"...
   
 20. Kyra_

  Kyra_ Kitiltott (BANned)

  Milyen szerencse, hogy csaknem minden topikban van egy ember, aki biztosan tudja a tutit, meg mi az, ami baromság!:dr_24::hurra:
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás