Vezető óvónői tanácsok kezdőknek

szamoca63 témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2009 Június 27.

 1. deligabi

  deligabi Állandó Tag

  Szép napot!
  Részt vesz valaki az óvodájával Boldog Óvoda Programban? A Pedagógiai Programba mit kellett beilleszteni? Ebben kérem a segítségeteket!
  Köszönöm szépen!
  Gabi
   
 2. Szia! Igen, részt veszünk. Az óvodában én tartom. Csak általánosan írtam meg a részt, illetve felsoroltam a havi lebontást.
   
  deligabi kedveli ezt.
 3. deligabi

  deligabi Állandó Tag

  Szia! Tudnál nekem ebben segíteni?
  Köszönettel Gabi
   
 4. Privátban írtam
   
 5. Marikaóvó

  Marikaóvó Állandó Tag

  Örökös Zöld óvoda címmel rendelkező óvodák!
  S.O.S. segítségre lenne szükségem a 7/B melléklet kitöltéséhez: Út az Örökös Zöld óvodához. Csak mintának kellene!
  Köszönöm előre is!
   
 6. Adri73

  Adri73 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Gondolom sokan jártok abban a cipőben, hogy nincs elég óvodapedagógusotok, így egyedül van egy a csoportba egy pedagógus asszisztenssel. Én vezetőként besegítek egy másik csoportba. Az egyedül maradt kolléga a szülőkkel karöltve fenyegetőzik, hogy ez így nem maradhat. Természetesen nem tudok mit tenni, mert nincs ember. Mit tehetek? Voltatok hasonló helyzetben?
   
 7. gybado

  gybado Állandó Tag

  Üdv mindenkinek!
  Olyan óvodákat keresek és szeretnék velük kapcsolatot felvenni , akik már nyújtottak be Erasmus+ pályázatot, esetleg nyertek is már.
  Köszönettel, Dóra
   
 8. Csip-csup

  Csip-csup Állandó Tag

  Segítséget kérek Tőletek! Alapítványt működtető óvodák ( az elnök) mikor, -tanév végén, év végén- milyen gyakran, hogyan, milyen tartalommal számol el a tagság felé? Köszönöm.
   
 9. trikerlady

  trikerlady Állandó Tag

  Kedves Kollegák! Tanácsot és segítséget szeretnék kérni Tőletek! Kis településen lévő 1 csoportos tag-óvoda vagyunk! December 21-én volt intézményi tanfelügyeletem, melynek ereményeképpen az alábbi feladatot kaptam: "Kiemelkedő szakmai és közéleti tevékenységek elismerési rendszerének kidolgozása." ??? Az utóbbi években sajnos ez ismeretlen "fogalommá" vált számunkra, pénz szóba sem jöhet! Van javaslatotok, ötletetek erre vonatkozóan? Tudna esetleg valaki SZABÁLYZAT MINTÁT feltölteni? Nagyon hálás lennék, mert megállt a tudományunk... Mi jön még?!!!
   
 10. trikerlady

  trikerlady Állandó Tag

  Tudnál nekem is segíten? Hálás köszönettel venném.
   
 11. veberangi

  veberangi Új tag

  Sziasztok!
  Kezdő óvodapedagógusként most írom az első nevelési tervemet. Vegyes csoport vagyunk és negyedéves tervekkel dolgozunk. Szívesen fogadok mindenféle tanácsot, esetleg sablont. Köszönöm szépen!
   

Megosztás