Gyongyfuzes(ekszerek ill.mas targyak keszitese)2012

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

erika0601

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Érdekes kérésem lenne, főleg pestiekhez, de mindenkinek szól aki tudna nekem segíteni.

Szóval miskolci vagyok és rá vett a kényszer hogy felmenjek drága fővárosunkba, mert olyan nyelvvizsgát csinálok, amihez a könyveket csak ott tudom megvenni, és nem is küldik le csomagként sem -.- (egyébként BGF spanyol idegenforgalmi nyelvvizsga)

Így a Keleti pályaudvaron leszállva 10.00kor utam a Szobránc utca 6-8 számba visz. Yves Rocher bolt lenne a következő a soron Teréz körút 27 szám alatt, és ennek az egésznek bele kellene férnie 16.00-ig mert akkor indul a vonat vissza Miskolcra(ezt tudom későbbre tenni). illetve esetleg egy jó ötvöst? Mert van egy nagyon szép borostyán köves gyűrűm, elhagytam a virág egyik szirmát, de vettem hozzá egy medált amivel lehet pótolni, csak bele kellene csiszolni.

A bkv.hu-n szépen lehet tervezni, de abban kérnék segítséget, hogy ebben az ütemtervemben valahol a megadott pontok közelében van-e valahol jó gyöngyös bolt, mert akkor meg tudnám spórolni a postaköltséget. Illetve az ötvös, mert elhozni el tudná nekem valaki szerintem, de elmagyarázni csak én tudom mit szeretnék.

Hálás köszönet, ha valaki tud nekem segíteni, mert sajna nem jártam még magam Pesten. Ingyen fogunk utazni bármelyik tömegközlekedési eszközön, azzal nincs gond, csak hogy nekem bonyolult egy ilyen város...

Üdv Mindenkinek

UI.: csatoltam a gyűrűmhöz hasonló mintájú fülit, csak az enyémbe csak barna borostyán van.
A Gyöngyház is útba esik, a Blaha és a Keleti között van, a Rákóczi út 41-ben. Rengeteg szép "kavicsuk" van, bár delicát nem árulnak, csak treasurt, de az majdnem ugyanolyan.
 

BERU

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy újabb karkötő készült el. Én salsa karkötőnek hívom, olyan mint a tánchoz használt szoknyák.Igaz ez csak egy csavart spirál, de elég mutatós és sikerült citrus színekben össze hozni.
 

Csatolások

  • DSCF3046.jpg
    DSCF3046.jpg
    289.2 KB · Olvasás: 37
  • DSCF3051.jpg
    DSCF3051.jpg
    279.3 KB · Olvasás: 30
  • DSCF3052.jpg
    DSCF3052.jpg
    261 KB · Olvasás: 28
  • DSCF3054.jpg
    DSCF3054.jpg
    295.1 KB · Olvasás: 26
  • DSCF3055.jpg
    DSCF3055.jpg
    292 KB · Olvasás: 30
  • DSCF3070.jpg
    DSCF3070.jpg
    279.6 KB · Olvasás: 25

BERU

Állandó Tag
Állandó Tag
[h=2]Mesterségek Ünnepe a Budai Várban[/h]A hagyományok igazi ünnepe a Budavári Palotában a Mesterségek Ünnepe.Tradicionális tánc, zene, mesterség vagy konyha, itt mindegyik helyet kap egymás mellett, hogy a közönség napokon át dúskálhasson kézműves és kulturális értékeinkutánozhatatlan kavalkádjában.

Persze nem csak kiállítások és vásárok várnak minket, hanem bemutatók és programokegész sora, amelyek egy kiadós adag hagyományőrzést ígérnek és miközben a Kárpát-medence és Közép-Európa táncait vagy dalait csodáljuk a kézzel faragott cseh kupából pedig hamisítatlan magyar bort kortyolgatunk a bolgár szopszka salátához.
 

tudu30

Állandó Tag
Állandó Tag
Anikó!

Köszönöm a linket, de nem tudom értelmezni. Pedig lehet, hogy nem is olyan nehéz, mint első ránézésre tűnik.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére