Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

zzsuzsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mutatom a szilveszteri böködésem eredményét.Ugyan egy kicsit más,de béke missszióba megy.
A munkatársamnál kitört a gyalázat,a kedvenc macska kihúzta a gyufát.Pedig sok pardont kapott,ha valamit csinált csak mosogatógépnek hívták.(mert amikor elütötte az autó a veszprémi állatklinikán rakták össze,a hordozása,stb annyiba került,hogy uszott a mosogatógép ára)
Kissebb futóvirágok eddig is áldozatul estek a játéknak.Elnézték,hogy hajnalokban a karácsonyfán! játszik stb,de most a Görögországból velük hazajött pálmát kinyuvasztotta.
Békeajándékként készült ez a pár szál orchidea,talán visszatér a humorérzékük.De talán le kéne betonoznom,hogy ne döntse fel.
Nem hiszek a babonákban.Milyen kényelmes megoldás.Másnem, mindent ráfogunk a feketemacskákra.(A politikusok helyett?!)Na nem!
 

Csatolások

  • HPIM2124.JPG
    HPIM2124.JPG
    925.2 KB · Olvasás: 30

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, látod, akkor egy babonát már te is megváltottál, :) kiss
Ha cicának ilyen komoly balesete volt, lehet, az agyában is maradt vissza valami, amit nem lehet helyrerakni. A régi - utolsó - cicánk, aki a becsületes Macska névre hallgatott, komoly szerelemmel volt a karácsonyi fenyő iránt. Előbb sose tudtuk, miért van olyan sokszor feldőlve a fa, azt hittük, rosszul van befaragva, ilyesmi. Amíg meg nem lestem - ezek szerint előbb az alsó, majd fentebbi ágakon - lepofozta a díszeket, majd megkaparintott egy mézeskalácsot, és már adott is volt a borulás. :) Volt egy ismerősünk, akinek a macskája a 9. emeletről!!! esett le. Szerinted túlélte? Igen. Igaz ugyan, hogy az x. emelettől a lombok tompították a végsebességet, de hát egy embernek az mindegy lett volna. Aztán jódarabig csak hátrafelé, vagy oldalazva tudott közlekedni. :)
 

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
én meg már totál belekeveredtem mikor mit nem lehet, tegnap hímeztem, most olvasom, hogy tegnap sem lehetett, vagy ma sem, most meg most jövök sűtőtakarításból, megy a mosógép, mosogattam is, meg takarítottam is már, sanda gyanúm pedig volt, hogy ezt amúgy is fogom egész évben csinálni, úgyhogy már nem oszt nem szoroz, ha meg azért, mert ma vasalok idén vasalni fogok becsülettel és nem várom mindig össze, az meg már csak jó
 

Fantagra

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Boldog és egészséges új évet kívánok mindenkinek! Én is folytattam végre a SAL-omat, bár azt hittem, hogy januárig 7-ig elő sem veszek semmit. Csak nem bírtam ki :) Nem is bánom, mivel örülök, hogy már ezt varrhatom. Mindenkinek azt kívánom, hogy a mukkok fogyjanak, az új ötletek sokasodjanak, örömetek legyen sok az életetekben. :p
 

Aliceria

Állandó Tag
Állandó Tag
Buék

Nahát, nekem fogalmam sem volt róla, hogy szilveszterkor nem szabad böködni...de ha nem ismerem a babonát, akkor szerintem nálam nem is működik.
Szóval szilveszterkor fejeztem be a John Clayton képemet, tegnap meg körbekontúroztam. Mindjárt fel is teszek róla egy képet a másik topicba.
Hálás köszönetem a mintáért, és mindazért, amit Tőletek tanulhattam, nem csak keresztszemes témában... hanem emberi és közösségi hozzáállás terén is!

BUÉK!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére