Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
.................... Most örülök,hogy a gólyatáboros dolog kipattant,mert már nagyon a züllés szélén voltak a rendezvények. :(A fiam nem volt, de a barátja volt meg a nagyobb lányom és elmesélték milyen beavatások vannak, amik nekem már súrolják az erkölcsösség határát! Ha nem veszel részt akkor nyuszika vagy ha részt veszel akkor ott egyensúlyozol,hogy az erkölcsöd megmaradjon és nem kívánt fotók ne készüljenek még véletlenül sem rólad. Jó lenne ha ez változna és nem arról kellejen beszélni a fiataloknak, hogy tulajdonképpen mi volt azokon a napokon,mert olyan részegek voltak,hogy semmire sem emlékeztek.:mad2:
Szerintem ez nem élmény inkább aláztatás!:mad2:

Ez egy nagyon fontos feladat lenne, összefogással, szülői és iskolai szinten, de erről is csak beszéd folyik, hogy így kéne, úgy kéne. Akinek van pénze, meg tudja fizetni a szakembert, vagy pályázaton nyer valamit. De ennek központi témának kellene lennie, és NEM gólyatábori szinten. Ugyanis - nem tudom, mi az oka, illetve sejtem - a gyerekek egyszerűen nem tanulnak meg nemet mondani. Biztos van mögötte rengeteg frusztráció, amit a mai kor tesz hozzá az életünkhöz, van mögötte a falkába tartozás törekvése, biztosan nagyon sok dolog van mögötte. Van mögötte szülői háttér, látom: van szülőm, aki azt hiszi, hogy jobban felnéz a gyerek rá, ha mindent megad neki, de ezek csak eszközök. Amikor megkérdezem első osztályban, hogy miért kap a gyerek karácsonyra xtízezezres okos telefont, amit fent is kell tartani, ő meg csak játékra használja, mert mi másra használná - és kérdezem ezt faluhelyen, ahonnét a gyerek egyedül soha ki nem teszi a lábát, ahol a falu egyik határától a másikig 5 perc alatt lehet eljutni, az iskolába pedig naponta be lehet telefonálni, míg a gyereknek tilos a mobilhasználat, akkor minek az elsős gyereknek mobiltelefon. Válasz: mert ..... a többieknek is van , és hátha kinevetik. Megkérdezem: Igen, és? Ezek álproblémák, de ezek szerint kezdünk élni. Nincs napirend, mert a gyerek nem akarja. Naponta megyünk a mekibe, mert a gyerek akarja. A Tesco-ban a sorok között megesszük a kiflit, mert nem bír várni a fizetésig . És biztos, hogy van iskolai vetülete is, arról is sokat lehetne mesélni, panaszkodni. De ehhez mi szoktatjuk őket hozzá, mi felnőttek, akiknek az első ezer nemmel lehetne megmutatni, hogy nem borul el a világ, ha néha nem kapod meg, amit szeretnél, vagy nem fontos, mit gondolnak erről mások - mi nem engedhetjük meg magunknak, mi nem tudjuk megcsinálni... . És mivel nem mondunk nemet, ő sem tanulja meg, hogy van ilyen szó. Vagy esetleg némi hisztivel, nyafogással, érzelmi zsarolással igenre lehet állítani. Valahol ez is ott van a háttérben, nem biztos, hogy igazam van. És akkor már fiatal felnőttként talán tudnék másképp reagálni stresszhelyzetben. Ha kinevetnek, mert én nem iszom? Na és? Ha nincs márkás farmerem? És akkor mi van? Csicskáztatni csak!!!! azt lehet, aki nem tudja, mi az , hogy nemet mondani, amit én nem akarok! Olyan nincs, hogy kötelező csicskáztatás, az biztos. Elmenni sem kötelező, részt venni sem. És biztos, hogy aki elmegy egy ilyenre, az sem fetreng mind a közhangulatért a piában a közösségépítés kedvéért. Én is voltam gólyatáborban, ott is volt piálás. Talán. Én nem tudok róla, mert nem vettem benne részt, és akkor sem érdekelt, másnak erről mi a véleménye, de mesélték, hogy volt. TUDOM, hogy ez sokkal nehezebb kérdés ennél, sokkal, sokkal többfelé burjánzanak a bajok, mint amit látunk. De ez is egy lehetséges vetülete talán.
 

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Ez az amit hiányolok a mai iskolákból. Még nekem is volt politechnika vagy mi.Fűrészeltünk szögeket vertünk be, hímezni kötni és horgolni tanultunk. Az már más kérdés,hogy ezekből mi maradt meg bennünk,de hasznos volt. Legalább annyira mint most a számítástechnika. Sajnálom a mai fiatalokat az enyémeket is,mert ilyen jellegű inspirálás nincs jelen az iskolába. A fiuk megnősülnek úgy hogy még egy szöget sem tudnak beverni, míg a lányok a szakadt ruhát vagy zoknit egyszerűen eldobják a helyet ,hogy megvarrnák vagy valami másra felhasználnák. Pörgés buli az van temérdek ami jó , csak a mértékkel nem értek egyet! Túl sok! A médiából is a naplopást meg a semmittevést látják! A gyermekeim viszonylag ezeknek a szélén vannak, vigyázzunk rájuk, hogy a mérték az ne boruljon fel, de nehéz. Egyedül nem megy!
Most örülök,hogy a gólyatáboros dolog kipattant,mert már nagyon a züllés szélén voltak a rendezvények. :(A fiam nem volt, de a barátja volt meg a nagyobb lányom és elmesélték milyen beavatások vannak, amik nekem már súrolják az erkölcsösség határát! Ha nem veszel részt akkor nyuszika vagy ha részt veszel akkor ott egyensúlyozol,hogy az erkölcsöd megmaradjon és nem kívánt fotók ne készüljenek még véletlenül sem rólad. Jó lenne ha ez változna és nem arról kellejen beszélni a fiataloknak, hogy tulajdonképpen mi volt azokon a napokon,mert olyan részegek voltak,hogy semmire sem emlékeztek.:mad2:
Szerintem ez nem élmény inkább aláztatás!:mad2:
Nekem a technikai oktatasbol a zoldseg termesztes jutott,az altalanosban meg a gimiben is.Semmi kezimunka-feleseg
,ja igaz,egyszer varrtunk egy kotot nyolcadikban.:DA noveremet szarvasmarha tenyesztesben 'okositottak" a gimiben,viszont a batyam szabas-varrast tanult a technikai orakon.Annyi foganatja volt,hogy maguk keszitetek el az oltonyuket a ballagasra,a lanyok meg a kosztumot.
 

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
De édes! Te meg komolyan ... hát gazdi az ilyen? Hát zaklatod? Hát szemmel látható, hogy mennyi dolga van. Őrizni kell a házat, meg aztán még ... mi is, várjunk csak ... esztétikus látványt nyújtani ... elhitetni a gazdival, hogy ő a falkavezér ... ilyenek. Azért ehhez KELL az energia, és ahhoz meg kell pihenni is. Sokat, lehetőleg luxuskörülmények között.

Csipesz kutya ma azt közölte szemszikrázás közepette, hogy a szakirodalom szerint a tegnapról maradt egy darab, tottyadt-plöttyedt, hideg tócsni igenis nagyon fontos eledel a kutyák számára, mert állítólag szép lesz tőle a szőrük, fényes a tekintetük, érces a hangjuk. Ott rontotta el, hogy a gazdinak ugyanez volt a véleménye: na, ez pont jó lesz a kávéhoz, délig elleszünk vele. :)
Igazad van,tenyleg rengeteg dolga akad,neha egesznap ugat,mint tegnap is,mivel csinaltak az utat elottunk,de neki nem szoltak elore.:rohog:
Szegeny Csipesz hoppon maradt,Te is "lelketlen gazdi" vagy.:D
 

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
A betegeknek gyógyulást!
Hát ennek a kutyusnak is igen nehéz sora van. Még a párnát is tökéletesen tudja használni. Csúcs egy kutya! (Erre a férjem megjegyezte, nem kutya, hanem haver.)
Az biztos,hogy tud buveszkedni a parnakkal,egyik fotelbol rakja a masikba.:DJol mondta a ferjed,ezert szoktam mondani neki idonkent,hogy "arany pajti".:)
 

Szalárd

Állandó Tag
Állandó Tag
Na. Szóval:tegnap délben a festők elhagyták a terepet. Amikor hazajöttem majdnem sírva fakadtam,úgy összemalackodták a nappalimat,pedig nem is ott dolgoztak. :mad:Jó bő ízzel "felmostak" és ezzel az összes trutyit szétkenték a kövön. Az a vicces,hogy a fürdőben és a wc-ben nem is lett akkora kosz,pedig ott festettek... Hat órán át takarítottam,este tízre lettem készen. Csempénként sikáltam át mindent,rajta volt még a fúgázó anyag is,utána a kazánházat,a nappalit takarítottam...Reggelre úgy fájt minden tagom,hogy alig tudtam mozogni...:D Persze nem volt kegyelem,fél hétkor ébresztő,mert megígértem Tamásnak hogy elviszem Szigetvárra a Zrínyi-napokra,ahol bemutatózik a csapat.Minden bajom volt,szakadt az eső,reszketett a lábam a tegnapi fáradtságtól amikor a gázt tapostam... Aztán megérkeztünk,és abban az örömben volt részem,hogy autóval bemehettem a legbelső várudvarba... Annyira szeretem a várakat,és valahogy olyan borzongató érzés volt oda behajtani autóval és közben elképzelni eleinket akik lóval,szekérrel,hintóval mentek át ugyanazon a kapun... Persze szakadt az eső miközben kipakoltuk az autónyi páncélt,bőrvértet,kardot,sisakot... Már tele volt a vár hagyományőrző csapatokkal,ott nyüzsgött a sok középkori vitéz az esőben... Hazafelé csodálatos utam volt,engem is megérintett az ősz...Minden tiszta párás volt,hol esett,hol a nap próbálkozott sütni,a felhők ültek a Mecseken és a Tenkesen...Közben Vivaldi gyönyörű cselló concerto-i szóltak... Tisztára sajnáltam,hogy hazaértem...Mennyit változott a világ!...Párszáz évvel ezelőtt egy napi járóföld volt a két vár között,én meg nem egészen egy órát utaztam...
Itthon újabb öröm várt rám: helyére kerültek a radiátorok,feltöltötték a fűtési rendszert a jó szerelők,közben sáros bakanccsal jól összemászkáltak mindent!:mad: Ez már tényleg az utolsó nagyobb meló volt a házban. Egy-két lámpa,konnektor,szellőztető ventillátor felszerelése van már csak vissza a fürdőben,wc-ben. Dél körül jött a kőműves mesterünk aki a kemencét is építette,és tüzet gyújtott. Nem akarok túlozni,de kb. tíz perc alatt 60 fokra melegedett a víz a tartályban! Pesze amikor elindult a szivattyú visszahűlt,de fél óra alatt már a keringő víz is 45 fokos volt,pedig kb. 200 literről van szó! És történt mindez 6-8 hasáb fával!!! Azóta órák teltek el,és még mindig ugyanannyi a víz hőfoka. Tény,hogy kint sincs hideg,de a régi kemencénk ennél sokkal nehézkesebb volt,és több fával üzemelt...
Mutatok képeket a kemencéről.Még le kell meszelni ha teljesen kiszáradt.Azt is mutatom,hogy a kazánház milyen volt és milyen lett... Még ott vannak a""csövesek" a szerszámai,holnap fogják elvinni. Beszerelték a víz-és és szennyvíz csöveket,majd lesz egy kagyló,itt lesz a mosógép és egy épített pult,de ez egy későbbi projekt...
Most végre letottyantam a kanapémra a szép új nappalimban és csak varrni akarok órákon át,miközben teát szürcsölgetek....:):):):):)
 

Csatolások

  • WP_20140906_11_21_59_Pro.jpg
    WP_20140906_11_21_59_Pro.jpg
    2 MB · Olvasás: 36
  • WP_20140906_11_22_23_Pro.jpg
    WP_20140906_11_22_23_Pro.jpg
    1.8 MB · Olvasás: 30
  • WP_20140906_11_22_54_Pro.jpg
    WP_20140906_11_22_54_Pro.jpg
    1.9 MB · Olvasás: 28
  • WP_20140504_21_09_32_Pro.jpg
    WP_20140504_21_09_32_Pro.jpg
    2.1 MB · Olvasás: 34

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Na. Szóval:tegnap délben a festők elhagyták a terepet. Amikor hazajöttem majdnem sírva fakadtam,úgy összemalackodták a nappalimat,pedig nem is ott dolgoztak. :mad:Jó bő ízzel "felmostak" és ezzel az összes trutyit szétkenték a kövön. Az a vicces,hogy a fürdőben és a wc-ben nem is lett akkora kosz,pedig ott festettek... Hat órán át takarítottam,este tízre lettem készen. Csempénként sikáltam át mindent,rajta volt még a fúgázó anyag is,utána a kazánházat,a nappalit takarítottam...Reggelre úgy fájt minden tagom,hogy alig tudtam mozogni...:D Persze nem volt kegyelem,fél hétkor ébresztő,mert megígértem Tamásnak hogy elviszem Szigetvárra a Zrínyi-napokra,ahol bemutatózik a csapat.Minden bajom volt,szakadt az eső,reszketett a lábam a tegnapi fáradtságtól amikor a gázt tapostam... Aztán megérkeztünk,és abban az örömben volt részem,hogy autóval bemehettem a legbelső várudvarba... Annyira szeretem a várakat,és valahogy olyan borzongató érzés volt oda behajtani autóval és közben elképzelni eleinket akik lóval,szekérrel,hintóval mentek át ugyanazon a kapun... Persze szakadt az eső miközben kipakoltuk az autónyi páncélt,bőrvértet,kardot,sisakot... Már tele volt a vár hagyományőrző csapatokkal,ott nyüzsgött a sok középkori vitéz az esőben... Hazafelé csodálatos utam volt,engem is megérintett az ősz...Minden tiszta párás volt,hol esett,hol a nap próbálkozott sütni,a felhők ültek a Mecseken és a Tenkesen...Közben Vivaldi gyönyörű cselló concerto-i szóltak... Tisztára sajnáltam,hogy hazaértem...Mennyit változott a világ!...Párszáz évvel ezelőtt egy napi járóföld volt a két vár között,én meg nem egészen egy órát utaztam...
Itthon újabb öröm várt rám: helyére kerültek a radiátorok,feltöltötték a fűtési rendszert a jó szerelők,közben sáros bakanccsal jól összemászkáltak mindent!:mad: Ez már tényleg az utolsó nagyobb meló volt a házban. Egy-két lámpa,konnektor,szellőztető ventillátor felszerelése van már csak vissza a fürdőben,wc-ben. Dél körül jött a kőműves mesterünk aki a kemencét is építette,és tüzet gyújtott. Nem akarok túlozni,de kb. tíz perc alatt 60 fokra melegedett a víz a tartályban! Pesze amikor elindult a szivattyú visszahűlt,de fél óra alatt már a keringő víz is 45 fokos volt,pedig kb. 200 literről van szó! És történt mindez 6-8 hasáb fával!!! Azóta órák teltek el,és még mindig ugyanannyi a víz hőfoka. Tény,hogy kint sincs hideg,de a régi kemencénk ennél sokkal nehézkesebb volt,és több fával üzemelt...
Mutatok képeket a kemencéről.Még le kell meszelni ha teljesen kiszáradt.Azt is mutatom,hogy a kazánház milyen volt és milyen lett... Még ott vannak a""csövesek" a szerszámai,holnap fogják elvinni. Beszerelték a víz-és és szennyvíz csöveket,majd lesz egy kagyló,itt lesz a mosógép és egy épített pult,de ez egy későbbi projekt...
Most végre letottyantam a kanapémra a szép új nappalimban és csak varrni akarok órákon át,miközben teát szürcsölgetek....:):):):):)


De csudi, gratula!
 

Lujzianya

Állandó Tag
Állandó Tag
Napsugár: Nagyon sajnálom a kutyátokat, borzasztó lehet a hiánya!

Gyágnes: A kispamacs csudiszép havanese! Tényleg mondom, "jó fából faragták"!

Egom: Nagyon drukkolok Neked, remélem a legjobbakat! Abban a városban nem semmi elfogadható munkát találni!

Szalárd: Fantasztikus a kazánotok, nagyon energiatakarékos és nem utolsó sorban mutatós!

Mindenkitől elnézést kérek, akit kihagytam!!!!!
Visszaolvastam hűségesen, senki nem unatkozott!
Betegeknek gyors javulást!!!!!
 

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
Na. Szóval:tegnap délben a festők elhagyták a terepet. Amikor hazajöttem majdnem sírva fakadtam,úgy összemalackodták a nappalimat,pedig nem is ott dolgoztak. :mad:Jó bő ízzel "felmostak" és ezzel az összes trutyit szétkenték a kövön. Az a vicces,hogy a fürdőben és a wc-ben nem is lett akkora kosz,pedig ott festettek... Hat órán át takarítottam,este tízre lettem készen. Csempénként sikáltam át mindent,rajta volt még a fúgázó anyag is,utána a kazánházat,a nappalit takarítottam...Reggelre úgy fájt minden tagom,hogy alig tudtam mozogni...:D Persze nem volt kegyelem,fél hétkor ébresztő,mert megígértem Tamásnak hogy elviszem Szigetvárra a Zrínyi-napokra,ahol bemutatózik a csapat.Minden bajom volt,szakadt az eső,reszketett a lábam a tegnapi fáradtságtól amikor a gázt tapostam... Aztán megérkeztünk,és abban az örömben volt részem,hogy autóval bemehettem a legbelső várudvarba... Annyira szeretem a várakat,és valahogy olyan borzongató érzés volt oda behajtani autóval és közben elképzelni eleinket akik lóval,szekérrel,hintóval mentek át ugyanazon a kapun... Persze szakadt az eső miközben kipakoltuk az autónyi páncélt,bőrvértet,kardot,sisakot... Már tele volt a vár hagyományőrző csapatokkal,ott nyüzsgött a sok középkori vitéz az esőben... Hazafelé csodálatos utam volt,engem is megérintett az ősz...Minden tiszta párás volt,hol esett,hol a nap próbálkozott sütni,a felhők ültek a Mecseken és a Tenkesen...Közben Vivaldi gyönyörű cselló concerto-i szóltak... Tisztára sajnáltam,hogy hazaértem...Mennyit változott a világ!...Párszáz évvel ezelőtt egy napi járóföld volt a két vár között,én meg nem egészen egy órát utaztam...
Itthon újabb öröm várt rám: helyére kerültek a radiátorok,feltöltötték a fűtési rendszert a jó szerelők,közben sáros bakanccsal jól összemászkáltak mindent!:mad: Ez már tényleg az utolsó nagyobb meló volt a házban. Egy-két lámpa,konnektor,szellőztető ventillátor felszerelése van már csak vissza a fürdőben,wc-ben. Dél körül jött a kőműves mesterünk aki a kemencét is építette,és tüzet gyújtott. Nem akarok túlozni,de kb. tíz perc alatt 60 fokra melegedett a víz a tartályban! Pesze amikor elindult a szivattyú visszahűlt,de fél óra alatt már a keringő víz is 45 fokos volt,pedig kb. 200 literről van szó! És történt mindez 6-8 hasáb fával!!! Azóta órák teltek el,és még mindig ugyanannyi a víz hőfoka. Tény,hogy kint sincs hideg,de a régi kemencénk ennél sokkal nehézkesebb volt,és több fával üzemelt...
Mutatok képeket a kemencéről.Még le kell meszelni ha teljesen kiszáradt.Azt is mutatom,hogy a kazánház milyen volt és milyen lett... Még ott vannak a""csövesek" a szerszámai,holnap fogják elvinni. Beszerelték a víz-és és szennyvíz csöveket,majd lesz egy kagyló,itt lesz a mosógép és egy épített pult,de ez egy későbbi projekt...
Most végre letottyantam a kanapémra a szép új nappalimban és csak varrni akarok órákon át,miközben teát szürcsölgetek....:):):):):)
Nagyon szép lett!! Gratulálok! Most már jöhet a tél!! :cool::cool:
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Lujzianya: Igen. Már jó párszor elsirattuk.Azóta egy csomó minden történt rövid idő, örülnék, ha változás lenne más téren is már. Sokan mondták, hogy minél előbb egy új kutya. Azzal nem hozzuk őt vissza, ha még mondjuk 5 évet várunk másik állatra. Mindenesetre üres a ház nélküle, igazi családtag volt. A Férjem beazonosította, egy része tuti lablador volt, a labladorok között találtunk más színben, de szinte ugyanolyan kutyát, mint amilyen ő volt. A neten kutakodtam, és találtam egy tündéri kölyök kutyust, aztán kiderült, hogy itt van helyben, pár utcával lejjebb. Ingyen megkapnánk, már megnéztük családilag, elvileg, ha tényleg meg is kapjuk, akkor szombaton elhozhatjuk. Korom fekete kutymorgi lesz,kan. Csak az a furcsa, hogy két kutyáról is hallottuk, itt a közelünkben, hogy orvoshoz vitték. Láthattátok azt is, milyen ólat csinált a Férjem neki, tényleg nem csak egy kutya volt ő.
Mostanában nem varrtam semmit, nem volt hozzá lelkierőm, inkább olvastam, de majd előveszem a levendulásat, folytatni.Meg nem akarok újat kezdeni, a meglévőkből akarok minél többet megcsinálni.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Na. Szóval:tegnap délben a festők elhagyták a terepet. Amikor hazajöttem majdnem sírva fakadtam,úgy összemalackodták a nappalimat,pedig nem is ott dolgoztak. :mad:Jó bő ízzel "felmostak" és ezzel az összes trutyit szétkenték a kövön. Az a vicces,hogy a fürdőben és a wc-ben nem is lett akkora kosz,pedig ott festettek... Hat órán át takarítottam,este tízre lettem készen. Csempénként sikáltam át mindent,rajta volt még a fúgázó anyag is,utána a kazánházat,a nappalit takarítottam...Reggelre úgy fájt minden tagom,hogy alig tudtam mozogni...:D Persze nem volt kegyelem,fél hétkor ébresztő,mert megígértem Tamásnak hogy elviszem Szigetvárra a Zrínyi-napokra,ahol bemutatózik a csapat.Minden bajom volt,szakadt az eső,reszketett a lábam a tegnapi fáradtságtól amikor a gázt tapostam... Aztán megérkeztünk,és abban az örömben volt részem,hogy autóval bemehettem a legbelső várudvarba... Annyira szeretem a várakat,és valahogy olyan borzongató érzés volt oda behajtani autóval és közben elképzelni eleinket akik lóval,szekérrel,hintóval mentek át ugyanazon a kapun... Persze szakadt az eső miközben kipakoltuk az autónyi páncélt,bőrvértet,kardot,sisakot... Már tele volt a vár hagyományőrző csapatokkal,ott nyüzsgött a sok középkori vitéz az esőben... Hazafelé csodálatos utam volt,engem is megérintett az ősz...Minden tiszta párás volt,hol esett,hol a nap próbálkozott sütni,a felhők ültek a Mecseken és a Tenkesen...Közben Vivaldi gyönyörű cselló concerto-i szóltak... Tisztára sajnáltam,hogy hazaértem...Mennyit változott a világ!...Párszáz évvel ezelőtt egy napi járóföld volt a két vár között,én meg nem egészen egy órát utaztam...
Itthon újabb öröm várt rám: helyére kerültek a radiátorok,feltöltötték a fűtési rendszert a jó szerelők,közben sáros bakanccsal jól összemászkáltak mindent!:mad: Ez már tényleg az utolsó nagyobb meló volt a házban. Egy-két lámpa,konnektor,szellőztető ventillátor felszerelése van már csak vissza a fürdőben,wc-ben. Dél körül jött a kőműves mesterünk aki a kemencét is építette,és tüzet gyújtott. Nem akarok túlozni,de kb. tíz perc alatt 60 fokra melegedett a víz a tartályban! Pesze amikor elindult a szivattyú visszahűlt,de fél óra alatt már a keringő víz is 45 fokos volt,pedig kb. 200 literről van szó! És történt mindez 6-8 hasáb fával!!! Azóta órák teltek el,és még mindig ugyanannyi a víz hőfoka. Tény,hogy kint sincs hideg,de a régi kemencénk ennél sokkal nehézkesebb volt,és több fával üzemelt...
Mutatok képeket a kemencéről.Még le kell meszelni ha teljesen kiszáradt.Azt is mutatom,hogy a kazánház milyen volt és milyen lett... Még ott vannak a""csövesek" a szerszámai,holnap fogják elvinni. Beszerelték a víz-és és szennyvíz csöveket,majd lesz egy kagyló,itt lesz a mosógép és egy épített pult,de ez egy későbbi projekt...
Most végre letottyantam a kanapémra a szép új nappalimban és csak varrni akarok órákon át,miközben teát szürcsölgetek....:):):):):)
Na, persze!!!! Minden legyen: rend is, meg tisztaság is, meg szerelők is. :) Ez már telhetetlenség! :) :) :)

amúgy irtózatosan kíváncsi vagyok, hova talicskáztad át a hasznos árut, azért itt volt abból is rendesen. Egy része vissza a feladónak, egy része a kukába. De itt olyan patikarend van?! :) Ja, van a képnek egy olyan szeglete, amit mi nem látunk? A hátad mögött, képen kívül, ott tornyosodik, ugye, és várja az utolsó kattintást. :)
 

Szalárd

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, persze!!!! Minden legyen: rend is, meg tisztaság is, meg szerelők is. :) Ez már telhetetlenség! :) :) :)

amúgy irtózatosan kíváncsi vagyok, hova talicskáztad át a hasznos árut, azért itt volt abból is rendesen. Egy része vissza a feladónak, egy része a kukába. De itt olyan patikarend van?! :) Ja, van a képnek egy olyan szeglete, amit mi nem látunk? A hátad mögött, képen kívül, ott tornyosodik, ugye, és várja az utolsó kattintást. :)
Szortíroztam,rendszereztem,dobozoltam,feliratoztam,kukába is dobáltam...:D Volt rá két napom.:D:D
Az idilli állapotok még igen távol állnak tőlem. Az udvar,a fatároló dugig van mindenféle limlommal. Szerencsére a kőművesnek van valami lomis ismerőse aki örömmel fogad mindent a régi bútortól a műanyagpadlóig... A maradék törmelék is el lesz szállítva a jövő héten,aztán érkezik a tűzifa is valamikor...
 

Csatolások

  • WP_20140907_10_23_00_Pro.jpg
    WP_20140907_10_23_00_Pro.jpg
    2.6 MB · Olvasás: 30
  • WP_20140907_10_23_22_Pro.jpg
    WP_20140907_10_23_22_Pro.jpg
    2.2 MB · Olvasás: 25
  • WP_20140907_10_23_51_Pro.jpg
    WP_20140907_10_23_51_Pro.jpg
    2.1 MB · Olvasás: 28
  • WP_20140907_10_24_01_Pro.jpg
    WP_20140907_10_24_01_Pro.jpg
    2.3 MB · Olvasás: 25
  • WP_20140907_10_24_19_Pro.jpg
    WP_20140907_10_24_19_Pro.jpg
    2.5 MB · Olvasás: 28

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Szortíroztam,rendszereztem,dobozoltam,feliratoztam,kukába is dobáltam...:D Volt rá két napom.:D:D
Az idilli állapotok még igen távol állnak tőlem. Az udvar,a fatároló dugig van mindenféle limlommal. Szerencsére a kőművesnek van valami lomis ismerőse aki örömmel fogad mindent a régi bútortól a műanyagpadlóig... A maradék törmelék is el lesz szállítva a jövő héten,aztán érkezik a tűzifa is valamikor...
Tudtam, hogy van itt valami svindli, tudtam!!! :) És tartozik hozzá Murphy szabálykönyve szerint egy törvény, idézem, hogy aszongya': Ha kinyitod a gilisztakonzervet, csakis eggyel nagyobb dobozba fogod tudni visszagyömiszkölni. :) Ezt nem vészjóslóan mondtam. :) Most már lassan csak egy feladat van hátra: a szomszéd házát egy jó száz méterrel arrébb tolni, varázsütésre néhány őstölgyet bevonzani ... :) És kész. Láttam már képet a házadról, tudom, hogy vannak szomszédok, de a tölgyek... várj, nem is. Nagyon szeretem az öreg körte és almafákat, tele vannak élettel és gyönyörűek. Szóval egy-két hatalmas , öreg körtefa, csiribí-csiribá.

A húgomnak van egy. Sajnos, tényleg nagyon öreg, ágai időnként megroppannak. Az a fajta, ami, ha fejen talál, rohammentő leszen belőle, viszont mikor megérik .......... áááááááááááááááááááááá, zseniális. Csak viszonyításul: amennyit terem, NEM lehet megenni, elosztogatni...... Ezért egy kollégájának gyűjtötte a potyogóst, aki megfőzette pálinkának. Kicsi híján 90 liter lett belőle ........... :) :)
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem :( én már vérvételre megyek hétfőn és péntekre meglesz a kenetvétel eredménye a manduláimról...
Hát ez hihetetlen. Vajon mi bujkál a háttérben? Kezdj el gondolkodni: mi szorítja amúgy a torkod, mi volt a szó, amit ki kellett volna mondani? :) Ürömben némi jó pont, hogy ha ez ennyire ilyen, még jó, hogy a dedre nem ment át.
 

kissalma5

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ez hihetetlen. Vajon mi bujkál a háttérben? Kezdj el gondolkodni: mi szorítja amúgy a torkod, mi volt a szó, amit ki kellett volna mondani? :) Ürömben némi jó pont, hogy ha ez ennyire ilyen, még jó, hogy a dedre nem ment át.
Komolyan mondom, amint elolvastam Csillus válaszát, épp ez jutot eszembe: mit tettél magaddal, drága Csilla, mit folytogatsz magadban?
Ha már Andi is erre fele terelget, akkor tényleg van valami. Nézz szét, de alaposan!!!:):):):):):):)

Stresz, félelem, izgalom, megfelelni vágyástól való félelem......... mondegy , cska bezsélj, még ha nem is másnak,csak magadnak, de mond el őszintén:):):):):):):):):):)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére