RR 16 közös téma Kooler Design 12 Botanical Ornaments 2016

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Valahol, valamikor - ismeretlen okból - kattant egyet az agyam, totál meg voltam győződve, pedig hát az iskolában ezerszer látok dátumokat, hogy ez a hét a 11-i hét, én meg itt zargatom Zsuzsát, hogy küldjem-e. Bocsánat. Tudom, hogy neked most jól jött talán így, de tényleg meg voltam zavarodva, azért kérdeztem. :)


Szépen előre végignéztem a naptárt, ha ügyesen tartjuk a 4 hetes küldést (igaz, hogy akkor ugyan ahogy eddig, figyelni kell az aláírásomat, mert az a haladás nem ugyanaz, mint minden hónap első hete ), akkor október végén? vagy november elején végigérünk, úgy, hogy sehol , semelyik mintánál nem kell időt rövidíteni, és karácsonyra már mindenki olyan formába önti, ahogy szíve álmodta, mindre lesz bőven időnk!
Ja, és hozzáteszem, még el is lamentáltam a táblázatba időnként benézve (közben javítottam az elgépelést! ) , hogy nahát, vagy nem jeleztek vissza, vagy senki nem készül most el. :) Á, tiszta gyagya vagyok.
 

Tecumamó

Állandó Tag
Állandó Tag

Csillucska

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre elkészült Csillucska kendője! kevés időm volt mostanság varrni,ráadásul valahogy egyet előre,kettőt hátra üzemmódban ment a varrás... :D
Tecukám,holnaptól ott lesz a rendelőben,bármikor átveheted!:)

Ui. Remélem jó helyre került a minta,mert a sorrendről semmi instrukciót nem találtam...
:):)nagyon szép:):)
köszönöm!
 
Oldal tetejére