Elismerte a hivatal, hogy nem adnak enni az ismételt menedékkérőknek

Elismerte a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH), hogy nem adnak enni a menekülteknek Kiskunhalason, mert már ismételt menedékkérőknek számítanak.

Elismerte a BÁH, hogy nem adnak enni annak a hat menekültnek, akik még a kiskunhalasi szálláson tartózkodnak.

A hvg.hu kérdésére a hivatal a jogszabályt citálta elő, amely szerint

az ismételten menedékjogi kérelmet benyújtó személyek esetében a hatóság kötelező tartózkodási helyet jelöl ki, ahol a szállást – rászorultsága esetén – térítésmentesen veheti igénybe, valamint továbbra is biztosított számukra a sürgősségi orvosi ellátás. Az elutasított, ismételt menedékkérelmezőt nem illeti meg ugyan az ellátás, azonban a Hivatal a Nemzetközi Migrációs Szervezettel (IOM) együttműködve segítséget nyújt az önkéntes hazatérési programban való részvételre.

Vagyis ételt nem ad a BÁH, de nagyon szívesen segít visszatérni eredeti országába a menedékkérőnek.

A hat menekültet helybeli civilek etetik, akik névtelenségbe burkolóznak, mert félnek a retorzióktól.

Azzal, hogy nem adnak nekik enni, de kötelező tartózkodási helyet írnak elő számukra, azzal a hvg.hu szerint eleve azt kockáztatja az ismételt menedékkérő, hogy kérelmét elutasítják, mert elhagyta szálláshelyét, vagyis nem volt együttműködő.

menekult2.jpg
 
Otthon luxus a telefon? nem hiszem mert mar a kis gyerekeknek is van es nem is akarmilyen. A telefon az bizony letkerdes volt az utobbi evszazad feleben legalabb. Mi akik igen regen voltunk menekutl cipobe is sorba alltunk es sokan a kaja helyet a telefonokba dobalta be a penzt hogy tudjon a csaladjarol hireket.
Meg Candabol is hetente egyszer hazatelefonaltam anyamnak.
Ezek a menekultek szinten szetszakadt csaladok , ugyan honan informalodnanak a helyzetrol ,hisz tolmacsok a minimalis letszamba vannak ha vannak.
Ma 2017 ben nem luxus a telefon ezt meg kene mar erteni.
 
Az EU zászló égetése amiről szólsz, a más országok parlamentjében történik? Képviselők végzik?

És ami a legfontosabb: ha történik is NETÁN ilyen máshol, évekkel utána is még EU-ellenes hangulat van az országban, mely egyre fokozódik?

Ami amúgy még nem is igazán izgatna engem ha TISZTESSÉGES módon lenne az ország EU-ellenes: azaz tartson egy népszavazást róla, s ha győz a NEM, akkor lépjen ki a p.-ba! A britek ezt tették. Az egy dolog hogy hülyének tartom őket emiatt, de a maga módján az eljárás viszonylag tisztességes volt, legalábbis az EU irányába, mert beadták a kilépési kérelmet azaz hivatalossá tették a dolgot. A magyarok NEM. Azok sunyik. Alamuszik.

A legutóbbi EU-felmérések szerint éppen hogy csökkent az EU-ellenesség.

"A magyarok 9 százaléka gondolja úgy, hogy rossz dolog az Európai Unióhoz tartozni, arányuk két százalékponttal csökkent tavaly szeptemberhez képest – derül ki abból az Eurobarometer-felmérésből, amit pénteken ismertetett az Európai Parlament."
 
Engem elszomorít, hogy az eddigi 64 hsz tizede sem kapcsolódik a cikkhez. Senki sem tette fel például a kérdést, hogy a határőrizetre fordított milliárdokból miért nem futotta arra, hogy a valószínűleg egyszer már elutasított kérelemről már a(z újra) belépéskor - pl az ujjlenyomat alapján azonnal jelzést adjon és már eleve ne is kerülhessenek a táborba.
Vagy miért nincs egyezmény a szomszédos országokkal arról, hogy az egyszer már el/kiutasítottak ne léphesssék át újra a határt…
Ez valóban egy nagyon jó kérdés!
Egy, korábban már elutasított menedékkérőt hányszor kell egy adott országba beengedni, és a kérelmét újra, és újra elbírálni?
Más országokban, pl. Kanadában, Egyesült Államokban mi a gyakorlat? Ha valaki kérelmét elutasították, és feltették az első hazainduló járatra, egy hét, egy hónap múlva újra beléphet az országba, és próbálkozhat?
 
Probalkozhat mert ember es tortenhetett barmi ami miatt valtozott a helyzet.
Sehol a vilagon nem a lakossag donti el ki a menekult es ki nem, hanem az erre kijelolt hivatal miniszterium.
Canadaba az Immigration Office.
A rendorseg a titkosszolgalat es meg sok sok hivatal kozos munkaja a menekultek emberseges emberi jogaikat letargyalni
 
Probalkozhat mert ember es tortenhetett barmi ami miatt valtozott a helyzet.
Sehol a vilagon nem a lakossag donti el ki a menekult es ki nem, hanem az erre kijelolt hivatal miniszterium.
Canadaba az Immigration Office.
A rendorseg a titkosszolgalat es meg sok sok hivatal kozos munkaja a menekultek emberseges emberi jogaikat letargyalni
Én ezt mind értem, csak azt nem, hogy mi értelme ezeket a tárgyalásokat lefolytatni, ha az elutasításnak nem lehet érvényt szerezni?
Akkor nem egyszerűbb el sem utasítani, hanem lehetőséget adni a menedékkérőnek, hogy addig-addig próbálkozzon megfelelő indokot előterjeszteni, amíg az elfogadhatóra nem sikerül?
 
Én ezt mind értem, csak azt nem, hogy mi értelme ezeket a tárgyalásokat lefolytatni, ha
az elutasításnak nem lehet érvényt szerezni?

Akkor nem egyszerűbb el sem utasítani, hanem lehetőséget adni a menedékkérőnek, hogy addig-addig próbálkozzon megfelelő indokot előterjeszteni, amíg az elfogadhatóra nem sikerül?
mar hogyne lehetne
1) mar amikor elindul a menedekkero procedura van a kervenyezo kezeben egy piros papir ami nem mas mint a kiutasito hatarozat
ha ugytetszik egy bianco
ez akkor lep ervenybe mikor valaki kezbekapja az elutasito hatarozatot
mindezt a menedekkerok az evek folyaman szeretik elfelejteni
szoval az elutasitas hatarozata tartalmazza az orszag elhagyasanak maximalis idopontjat
HA addig annak nem tesz eleget akkor lep eletbe a pirospapiros
ami nem mas mint ertesites az azonnali kitoloncolasrol
2) hogy tud ujbol menekult lenni ??
- valtoztak a korulmenyek es a jogosultsaga
- felvett egy uj nevet es az officer kevesbe volt figyelmes es beengedte az orszagba
ott menedeket kert amit innet mar le kell folytatni es biroi dontesnek kell ervenyt szerezni .
 
A legutóbbi EU-felmérések szerint éppen hogy csökkent az EU-ellenesség.

"A magyarok 9 százaléka gondolja úgy, hogy rossz dolog az Európai Unióhoz tartozni, arányuk két százalékponttal csökkent tavaly szeptemberhez képest – derül ki abból az Eurobarometer-felmérésből, amit pénteken ismertetett az Európai Parlament."
És ez hol lesz nyilvánvalóvá olyan LÁTVÁNYOSAN, mint az EU zászló kidobása?

Szerintem Magyarország ezzel a zászlókidobással legalább fél évszázadra elásta magát a civilizált világ szemében...

Először jó renomája volt az országnak, amikor kiengedte az NDK-sokat. Ebből élt jódarabig, ebből a hírnévből... Na a zászlókidobással ezt sikerült lenulláznia. S azóta még mélyebbre ásta magát a plakátjaival meg a sorosozással, meg hasonlókkal.
 
az biztos, hogy jó nagy kárt csináltak, csak a a magyar közlekedési vállalatoknak 2015 végéig több mint 2 milliárd forintos veszteséget:
http://kamaraonline.hu/cikk/a-mav-nak-kerul-a-legtobbe-a-migransvalsag

az átvonuló illegális migránsok élelmezési költségei szerintem elenyészőek voltak, még az is lehet hogy vásárolták maguknak elvégre ha a mobilinternetre is futotta, meg volt pár ezer dollár utiköltségre (átutaztak jópár országon).
Az állam dolga a táborokban levő migránsok ellátása ... a költségeket a menekülttáborokat is működtető bevándorlási hivatalnál kellene keresni, de nagyon valószínü, hogy EU normákat alkalmaztak.

DE ha feltételezzük, hogy "valaki" fizette az utiköltséget, remélem az étkeztetésüket is fizette.

München - Budapest - Jetzt ab 33€ - euro
-
- Nem tudom hogyan számolsz. Honnan mentek a vonatok hova és hányan?
- Egy egyszerü utazás Budapest München között belekerül 33 Euroba.
- Két-milliard forintér akár 200.000 embert is elehetet volna kocsikáztatni.
- Az én idömben már Györtöl külföldi társaság kezében volt a vasut,
- de ha Hegyshalomtol mérném is, a kiadások több mind 2/3 nem magyar sineken zajlik.
- Vonjuk le továbbá a csoportos utazással jaro kedvezményt, és azt, hogy
- sok menekülésben levö johiszemüen megvette a jegyet
- (voltak akik többszáz eurot adtak ki) aztán Bicskénél leszedték öket a vonatrol,
- mehettek gyalog, egy fillért nem kaptak vissza.
-

-
Örülj neki, hogy voltak emberbarátok akik gyüjtöttek és segélyszervezeteken keresztül támogatták a menekülteket hogy eltudják hagyni az öket gyülölö Mo.-ot.
-
Nállunk nagyon sok benefic-rendezvény volt és rengeteg pénz összejött. Ezek az összegek a magyar vasutak, telefonvállatok és egyébb üzletekben landoltak, a Afa pedig a magyar adohivatalban. ;)
-

-
 
a telefon egy csupán egy kellék, hogy minden országban használhatni lehessen, hogy a facebookon tartani lehessen a kapcsolatot, szóval a mobilinternet is elérhető legyen ahhoz már komolyabb előfizetés, SIM kártya kell, az már nem egy hamburger ára.

De vannak országok ahol állítólag tényleg elszedik az értékeiket, mintha Svédországról hallottam volna.

A migránsútvonallal kapcsolatban, csak nem tudok túllépni azon, hogy kimondottan a Magyar-Szerb határhoz szállították a migránsokat a buszok, oda ahol állítólag a legkegyetnebb a bánásmód és nem például a Horvát határhoz, ahol EU színvonalu, példaértékü a figadtatás, a távolság a célig ugyanakkora.
-
Ha Mo.-on telefonálok a handyvel, melyik ország adohivatalában csörög a kassza? Melyik ország providerének növekszik a bevétele?
-
Ne feledd, hogy a menekülésben levök nem voltak mindig olyan nyomorban mind most a 6 éve tarto háboru után, több mind 1000 km-re a szülöhazájuktol. A migratioban levök mögött sokszor rokonok, ismerösök vannak akik támogatták anyagilag a probálkozásukat.
-
Tudhatnád nagyon jol, hogyan volt ez 1956-ban, vagy mégkorábban a 2. világháboru idelyén Mo.-on, az emberek összetartottak, aki menni tudott azt támogatták a rokonok ismerösök anyagilag.
 
Nem hiszem el hogy egy SIM kártya meg egy előfizetés olyan baromi nagy összeg hogy ne engedhetné meg magának egy menekült is. Különben is, itt az USA-ban ha előfizetek, kapok valahány percet, amit 1 hónap alatt használhatok el. Gondolom máshol is van efféle csomag. Megveszi a telefont a menekült aki még nem tudja hogy menekült lesz... megveszi Szíriában vagy akárhol. Vele a simet, perceket, akármit. Érvényes egy hónapig. 2 nappal később jönnek a rosszfiúk, menekülnie kell. Nehogy már lehetetlen legyen hogy 1 hónapon belül eljut Európába... S a megvett percei még érvényesek, beszélhet értük ha nála a telefonja... De ha van útközben csak pár dollárja, feltöltheti újra a telefonelőfizetését akárhol. Itt az USA-ban simán lehet venni alig 20 dollárért feltöltőkártyát, amiért kap talán 200 percet is, remélem nem mondok idiótaságot, régen használtam e lehetőséget. De úgy körülbelül azért jó az infó, ha nem is percre pontos. Na és nehogy már akármilyen menekült legyen is valaki, ne legyen még 20 dollárja se e célra... Sőt, ennyit adhatnak neki emberbarátok is útközben... Nem vagyok kifejezett menekültpárti mert félek a vallásszabadság gyöngülésétől, de ha olyan IGAZÁN nyomorultnak tűnik, még ÉN IS ADNÉK neki, hogy a csudába is hát hadd telefonálhasson, a rokonaihoz vagy akármi...
 
München - Budapest - Jetzt ab 33€ - euro
Sőt, lehet ennél olcsóbban is venni.
De: Magyarországon belül irreálisan drága a vasúti közlekedés ehhez képest, Pécs-Budapest pl. csak cca. 220 km, és pótjeggyel együtt cca. 6000 Ft.
 
Nem hiszem el hogy egy SIM kártya meg egy előfizetés olyan baromi nagy összeg hogy ne engedhetné meg magának egy menekült is. Különben is, itt az USA-ban ha előfizetek, kapok valahány percet, amit 1 hónap alatt használhatok el. Gondolom máshol is van efféle csomag. Megveszi a telefont a menekült aki még nem tudja hogy menekült lesz... megveszi Szíriában vagy akárhol. Vele a simet, perceket, akármit. Érvényes egy hónapig. 2 nappal később jönnek a rosszfiúk, menekülnie kell. Nehogy már lehetetlen legyen hogy 1 hónapon belül eljut Európába... S a megvett percei még érvényesek, beszélhet értük ha nála a telefonja... De ha van útközben csak pár dollárja, feltöltheti újra a telefonelőfizetését akárhol. Itt az USA-ban simán lehet venni alig 20 dollárért feltöltőkártyát, amiért kap talán 200 percet is, remélem nem mondok idiótaságot, régen használtam e lehetőséget. De úgy körülbelül azért jó az infó, ha nem is percre pontos. Na és nehogy már akármilyen menekült legyen is valaki, ne legyen még 20 dollárja se e célra... Sőt, ennyit adhatnak neki emberbarátok is útközben... Nem vagyok kifejezett menekültpárti mert félek a vallásszabadság gyöngülésétől, de ha olyan IGAZÁN nyomorultnak tűnik, még ÉN IS ADNÉK neki, hogy a csudába is hát hadd telefonálhasson, a rokonaihoz vagy akármi...

"Nem vagyok én menekültpárti" mondod, borzaszto, hogy mentegetöznünk kell. Belöllem is kicsuszott már ilyen.
-
Borzaszto mert sok süket nem látja, hogy töllünk függetlenül jöttek és léteznek a menekülést kiválto okok.
-
Csak anyit tudok mondani, a keritéssel, a valodi okok elhallgatásával nem lehet megoldani semmit, csak rosszabb lesz a helyzet.
 
ha azt forditja le harolking hogy a magyarok kidobtak a zaszlot az azt jelenti hogy a magyarok mind egyetertettek azzal hogy kidobtak
Persze hogy egyet értettek...
Az európai zászló és az európai lobogó használatáról szóló törvény szerint ugyanis az Országgyűlés épülete kivétel, oda nem kell kitűzni a tizenkét aranycsillagos lobogót.
 
"Nem vagyok én menekültpárti" mondod, borzaszto, hogy mentegetöznünk kell. Belöllem is kicsuszott már ilyen.
-
Borzaszto mert sok süket nem látja, hogy töllünk függetlenül jöttek és léteznek a menekülést kiválto okok.
-
Csak anyit tudok mondani, a keritéssel, a valodi okok elhallgatásával nem lehet megoldani semmit, csak rosszabb lesz a helyzet.
Azért itt a kerítéssel kapcsolatban hadd nyilvánítsak megint ellenvéleményt. Én mint tudod USA-párti vagyok. És épp a minap jelentette ki az USA nagykövete (ha nem nagykövet netán mindegy, mindenesetre magas rangú diplomatája) hogy az USA sosem kritizálta a magyarok kerítését, mert az ország határvédelme szerinte minden országnak alapvető joga. Ellenben felhívta a figyelmet rá, hogy ha van is kerítés, de aki odaérkezik, be akar azon menni, menedéket kér akármi - már nem emlékszem a pjntos szavakra de kb erről volt szó - azzal EMBERI MÓDON kell bánni, betartva a megfelelő szabályokat és humanitárius elveket!

Nekem kb ez a nézetem ezügyben, ez ami az USA nézete, miért is ne amikor szívem az USA-ért dobog... de személyes meggyőződésem is ez.

Alapvcetően tehát én a kerítés LÉTÉT nem kritizálom, elfogadom, bár csak mint egy „szükséges rosszat”. Az egészen más kérdés a szememben, hogy milyenek az állapotok a menekülttáborokban, milyenek a jogszabályok melyek a menekültekre vonatkoznak, el kell-e fogadnia Magyarországnak a menekültkvótát, miként kéne nyilvántartani a menedékkérőket, stb. Ezek a kérdések a szememben mind függetlenek a kerítéstől, ezt értsd meg. Ezen utóbbi kérdésekben én azt hiszem messzemenően egy véleményen vagyok veled meg Melittával. A kerítés LÉTE egészen más kérdés a szememben, de még ez is elsősorban csak amiatt mert a szememben az nem Magyarországot védi hanem az egész EU-t. Magyarországot ilyen értelemben szerintem se nagyon kell védeni mert húgyagyú hülye az a menekült aki ott akarna letelepedni. Igenám, de Magyaroszág az EU része, ezért igenis meg kell védje az EU ráeső határát. Hogy azonban beengedi-e a bejönni kívánókat e kerítésen és milyen módon bánik velük, ismétlem, az egy egészen más kérdéskör már, ne keverjük a kettőt kérlek!
 
Persze hogy egyet értettek...
Az európai zászló és az európai lobogó használatáról szóló törvény szerint ugyanis az Országgyűlés épülete kivétel, oda nem kell kitűzni a tizenkét aranycsillagos lobogót.

Oda csak a penzt kell utalni.
 
Mennyit fizetünk be és mennyit kapunk az EU-tól? jó kérdés, mert sokan csak azt nézik, hogy mi a nagyobb, az uniótól kapott támogatási összeg vagy a befizetett összeg. Azon elgondolkozik-e az illető, hogy miért éri meg például Németországnak, hogy nettó befizető? Talán a vámmentes piaciért? Talán a kivitt profit sokkal nagyobb mint a befizetett összeg?
Arról se feledkezzünk el, hogy a pénz amit utalnak eleve címkézve érkezik.
 
Last edited:
Azért itt a kerítéssel kapcsolatban hadd nyilvánítsak megint ellenvéleményt. Én mint tudod USA-párti vagyok. És épp a minap jelentette ki az USA nagykövete (ha nem nagykövet netán mindegy, mindenesetre magas rangú diplomatája) hogy az USA sosem kritizálta a magyarok kerítését, mert az ország határvédelme szerinte minden országnak alapvető joga. Ellenben felhívta a figyelmet rá, hogy ha van is kerítés, de aki odaérkezik, be akar azon menni, menedéket kér akármi - már nem emlékszem a pjntos szavakra de kb erről volt szó - azzal EMBERI MÓDON kell bánni, betartva a megfelelő szabályokat és humanitárius elveket!

Nekem kb ez a nézetem ezügyben, ez ami az USA nézete, miért is ne amikor szívem az USA-ért dobog... de személyes meggyőződésem is ez.

Alapvcetően tehát én a kerítés LÉTÉT nem kritizálom, elfogadom, bár csak mint egy „szükséges rosszat”. Az egészen más kérdés a szememben, hogy milyenek az állapotok a menekülttáborokban, milyenek a jogszabályok melyek a menekültekre vonatkoznak, el kell-e fogadnia Magyarországnak a menekültkvótát, miként kéne nyilvántartani a menedékkérőket, stb. Ezek a kérdések a szememben mind függetlenek a kerítéstől, ezt értsd meg. Ezen utóbbi kérdésekben én azt hiszem messzemenően egy véleményen vagyok veled meg Melittával. A kerítés LÉTE egészen más kérdés a szememben, de még ez is elsősorban csak amiatt mert a szememben az nem Magyarországot védi hanem az egész EU-t. Magyarországot ilyen értelemben szerintem se nagyon kell védeni mert húgyagyú hülye az a menekült aki ott akarna letelepedni. Igenám, de Magyaroszág az EU része, ezért igenis meg kell védje az EU ráeső határát. Hogy azonban beengedi-e a bejönni kívánókat e kerítésen és milyen módon bánik velük, ismétlem, az egy egészen más kérdéskör már, ne keverjük a kettőt kérlek!
Kedves HaroldKing
-
Nem ellened szoltam, csupán a ránkkényszeritett mentegetözésre figyeltem fel.
-
Jön egy idegengyülölö és engem/téged "menekültpártinak" nevez és mi automatikusan elkezdünk védekezni. Öszintén azt sem tudom mit kezdjek a szoval. Egész bizos nem vagyok oda azért, hogy valaki :)
-
Most szégyeljem magamat azért mert én az életért vagyok és az ellen, hogy nem rugunk bele abba aki nyomorban van?
-
A tatabányai suhanc, aki megölt két hajléktalant, az a gyülöletpropaganda terméke. Ö nem "menekültpárti", csak még fiatal volt határvadásznak. :(
-
Ami a határokat illeti. Csak nem gondolod komolyan, hogy a magyar keritése megvédené Europát valamitöl? Aki eljött többezet kilométert az nem fog megtorpanni elötte és visszafordulni egy pár kilométer hosszu drothálo miatt ami guantanamo-ra emlékeztet!
-
Europának együtt kelett volna (kéne) cselekedni, annak lett volna értelme.
-
Az Osztrákok is kihuztak néhány helyen egy drothálot, hogy tudják az emberek merre van a kapu. Lehet határátkelöket szuroproba szerüen ellenörizni ez elég lenne. Magyarország holott a kutya sem jön megduplázza a keritést, egy ezer éves emlékmüvet akar épiteni, Orbán minden erövel leszeretné váltani Hunyadit a történelemkönyvböl. :)
-
Ami az USA-t illeti, ök sem fognak 3000 km keritést épiteni, nevetséges lenni, csak kidobott pénz. Ha tankokkal jönne valaki de gyalog. Az emberek ügyesek ahoz, hogy akár egy 10 méter magas keritést áthidaljanak. :)
-
A keritéssel nem lehet megoldani semmit, csak tetözzük vele a nyomort, ami a menekülést mozgásba hozta.
-
 
Mennyit fizetünk be és mennyit kapunk az EU-tól? jó kérdés, mert sokan csak azt nézik, hogy mi a nagyobb, az uniótól kapott támogatási összeg vagy a befizetett összeg. Azon elgondolkozik-e az illető, hogy miért éri meg például Németországnak, hogy nettó befizető? Talán a vámmentes piaciért? Talán a kivitt profit sokkal nagyobb mint a befizetett összeg?
Arról se feledkezzünk el, hogy a pénz amit utalnak eleve címkézve érkezik.

Na lassan okosodsz, nemcsak azt kell nézni mit fizetünk a kasszánál, hanem azt is mit kapuk az árukiadásnál.
-
Senki sem állitja, hogy az europai unio tökéletes lenne de bölcsebb dolog rajta javitgatni mind felrugni és megprobálni egyedül küzdeni.
-
Nem kezdem el a kommunikatiostechnikát emlegetni amit egyetlen egy nation sem tudna egyedül létrehozni, müködtetni. Ha mindent magunknak kéne feltalálni, létrehozni akkor kökorszaki körülmények között kéne élnünk.
-
Az ember fölénye az állatvilággal szemben nem az egyedi képességben van (egy medve kézzel is tud halat fogni...) hanem a kollektiv összefogásban, hogy az ismereteinket tovább tudjuk adni, közös célokat tudunk irányba venni, közössen tudunk cselekedni. Az emberiség egy orjási lény.
 
A tatabányai suhanc, aki megölt két hajléktalant, az a gyülöletpropaganda terméke. Ö nem "menekültpárti", csak még fiatal volt határvadásznak. :(
Ez egy jó nagy baromság, viszont megnyugtathat sok-sok szülőt, hogy a gyereknevelés feladata mindenkié, persze rajtuk kívül!
Aztán ha a kezelhetetlen, neveletlen lurkó valami nem elfogadhatót tesz, akkor nyugodtan lehet okolni a plakátokat, papokat, vagy a templomkeresztet.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Latest profile posts

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Forum statistics

Threads
38,163
Messages
4,810,080
Members
616,195
Latest member
Beaconarx
Top