Twilight

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor ismét vonogatok... :rolleyes:

Na majd meglátjuk. Ne is mond, ha más nem, forgalom az van. :???: Igaz ami igaz, az angol emberek nem igazán szeretnek fürdeni. És ezt halál komolyan mondom. Saját tapasztalat... :???:

Mennyire saját tapasztalat? A szomszédokat kukkolod, hogy mennyit fürdenek, vagy járod az utcákat és kérdezgeted az embereket, ki hány percet áll a zuhany alatt/hét? ;) :D :D

És még nekem mondják, fura szokás. Ki se bírnám fürdés nélkül... nem úgy mint Eper. :D;)

Na hallod, nekem is fura lenne, ha nem zuhanyozhatnék naponta... de istenem... lehet, hogy Epernek vízfóbiája van. :p :p :p

Hát, nem tudom,lehet hogy ha bonyolultan fogalmazok neki akkor nem tudja elolvasni.:confused: Lehet jobb lenne ha lerajzolnám. :D

Igeeeeeeeeen, rajzolsz egy fürdőkádat, meg sampont, meg szappant, ráírod, mi micsoda, aztán rajzolsz egy pálcika Epert (nagyon úgysem különbözik egy pálcika embertől a zománcfestékes hasizmaival :D), egy nyilat... és kész. :D :D Visszatérünk a barlangrajzok korába! :D :D

Jackson meg tényleg jópofa . Látszik, hogy egy teljesen normális ember, aki nincs elszállva magától.:D

IGEN! Jackson egy nagyon aranyos srác, és ha végre hagyják kibontakozni, lehet, hogy Epert lemossa a pályáról! ;)

Szia!

Léci a képeket úgy csatold be, ahogy én is és a többiek is, mert ha így teszed be ahogy most is van, nagyon széthúzza a topicot.

Köszi

Ehhez csatlakoznék. Az az aranyos, hogy még a modinak sem tudom jelezni, mert pl nekem csak a fele képet hozza be a monitor, így sem a hsz számát (bár azt ki tudom számolni), sem a modi gombot nem látom! :rolleyes: :rolleyes:
Igaz, ha szólok, megint engem büntetnek majd meg...

Hűha, hát itt valakit nagyon fejre ejtettek...:D:D

Úgy is maradt szegény feje egy életre. Vagy mondom, valami ütődött nő a szerkesztő és Eper imádó. :rolleyes: És még mi vagyunk zakkantak! :rolleyes:

Látod, hiba hiba :) mi az hogy nincs még vájkáljos pzs tartód??? szégyelld össze meg vissza magad!!
Amúgy Eper és Kása baba...Jó pénzt lehetne ám csinálni belőle.Gondoljatok bele, külön külön kapható RP és KS babóci, újabb csomagban a 2 szem ruhájuk, a harmadikban kosz hozzá, minden további csomagban bűzkoncentrátum, kásához fokhagymafüzér, 3paróka( a zec-es, a kócos, és a barna), eper hajára külön kikevert zsír, amit ízlés szerint adagolhatsz. Hát nem remek??!! :rolleyes::rolleyes:

Ohhh, sorry, azonnal megyek és veszek olyan pzs tartót. Hova lesz így az életem, ha az kimarad a holmijaim közül! :p :p De nekem akkor is jobban tetszik a Wall-Es! :D :D De már láttam Rágcsávósat is! :D :D

Na hallod, a két szem ruciból nem nagyon gazdagodnánk meg, viszont érdekes lenne a fokhagyma, meg a kikevert zsír... vállalod a kotyvasztást? :D :D Meg a válogatott kuka szag... anyám... tényleg nem vagyunk őrültek.....áááá... dehoooooooogy! :D

De aranyosak:):00:

Ugyehogyugye! Vannak még értelmes családok Hollywoodban is! ;)

Mért nem beszélget már el valaki Kásás Eperékkel? Senkinek nem tűnik fel hogy icinykét neurotikusak??... Vegyenek példát a többi normális kollégájukról, lsd. Cam,PF,KL és sorolhatnám még.

Szerintem ez a neurotikusság félig megjátszott. Kása pl nem volt eddig neurotikus most meg hirtelen igen? Hm... eléggé fura!!! :rolleyes: :rolleyes: Na igen, de ők nem akarnak másról példát venni, mert ők a Twilight isteni szuper párosa és ők diktálnak! :rolleyes: :rolleyes:

Igen egyszer ez egyszer az segít,helyzetnek megfelelően.:smile:

Ezért jó skizónak lenni. És még egy nagy előny: sosem vagy egyedül! ;) :D

Igazságért nem jár kő,bizonyos dolgoktól nehéz elvonatkoztatni.:smile:

De jóóóó, nem kapok most köveket! Mit követtem el? ;) :D De most komolyan, szerintem Epernek nagyon sokat kellene ahhoz változnia, hogy elfelejtődjön a sok koszos cucc, meg zsíros haj és sorolhatnám! :rolleyes:

Ez jó kérdés.Vki ötlet?:smile:

Már megválaszolta .b., és ez alapján tulajdonképpen egész sok művészien hülye van ebben a topicban (már bocsi, nem sértésnek számtam, sőt! ;) kiss kiss kiss)

Én teljesen véletlenül kezdtem el,rajtavolt a program az új gépen,aztán kísérletezgettem.

De ugye, hogy nem bonyolult. Egyszer kell ráérezni az "ízére" és aztán jöhetnek az ötletek... ;) Nagyon jó időtöltés és a munkádnak még gyümölcse is van! ;)

Lehet igazad van ,de talán akkor tiszta lenni,előtte mindenképpen vegyileg kitisztíttatnák a ruháit,meg őt is megfürösztenék,mint a radioaktív hulladék,ha nem áll neki tusolni lassan forgatni sem engedik majd,nehogy beteg legyen az egész stáb.Hát rám inkább a diós kifli tölteléke ragadt még anno első jegyre sütéskor,sztem soha az életben nem lesz kedvem többet olyat sütni.:)

Szerintem azokat a ruhákat már inkább dobják a kukába, mert ha tisztítószer éri őket, tényleg szétfoszlanak azonnal, annyira szakadt minden cucca! :p

Képzeld a szalagcímeket: "Robert Pattinson büdössége, fertőzöttsége miatt leállt az Eclipse forgatása bizonytalan időre. Ha valaha is RP tusolásra adja a fejét, talán folytatják a forgatást, addig a stáb szabadságot kapott."

Jaaaaaaaaj, pedig a diós kifli fincsi! ;) Azért érdekes lehet jegyre sütögetni... még jó, hogy én "csak" a család kedvéért teszem hobbiszinten. ;)
Pl lányomnak csakis én készíthetem a szülinapi tortáját, nem rendelhetjük. Mert anya (azaz én) tudja a legfincsibb tortát és mindig olyan, amilyet Lucus kér. Idén még nem adta le az igényeit, de minden évben ő szabja meg, milyen legyen belül és kívül, nekem már "csak" meg kell valósítanom a képtelennél képtelenebb ötleteit! :D :D

Szerintem ők már csak direktből ilyenek,ettől érzik magukat különlegesnek meg fontosnak.Tél KS-nek van még hivatalos pasija?Egyszer anno olvastam vkiről akivel kavart és kivételesen semmi köze nem volt a Twilighthoz.

Valahol volt a kanyarban egy Kása barát, de elveszett a nagy forgatásban. :D :D Aztán lehet, hogy két vasat tart a tűzben biztos, ami biztos alapon. :p :p
Ha már unja Eper büdösségét, elugrik a másik baráthoz fürödni, aztán szalad vissza Eperhez. ;) :p

A könyvet imádtam, bár a filmet előbb néztem meg:)
A filmnek sok köze nem volt hozzá, de azért nagyon várom a New Moon premierjét kis hazánkban :)

Szia!
A könyvek sokkal jobbak, mint a film, ez tény. Úgyhogy én a NMhoz sem fűzök nagy elvárásokat, hiába más volt a rendezője. :rolleyes:

Hello!
Moziban láttam a Twilight-ot, elolvasni már nem mertem. xD

Ééééééééés, ismét egy velős hsz. Már bocsi, de ha nem olvastad, akkor hogyan akarsz hozzászólni a témához????
De pl arra is kíváncsi lennék, hogy miért nem merted elolvasni? Mert olyan rossz volt a film? Vagy mást vártál?????
Nem értem... :confused:
 

Mogyoland

Állandó Tag
Állandó Tag
na előbb irtam egy jó hosszut erre elveszett az éterben!

Mi az ,hogy elolvasni nem merted általában a könyvek 99,99%-ban jobbak mint a film ami készül belőle!Szerintem hasznos volna elolvasni mert sokkal több minden van benne!
itt már egy párszor kiveséztük ,hogy csak uk-muk-fuk összejönnek szinte és azért ez ennél bonyolultabb és nem egyik napról másikra kézenfogva járnak kelnek!Na mindegy!
min is csodálkozok!

Különben várom már a bemutatot!Jó végén mikor Edwardot odavágják!Jujj szegény Eper még a gránit is eltört!

Egyébként én is megnéztem és az itthon mozik 19-re mutatják a bemutatot!Kivi leszek akkor mikor is lesz!De nem maradtunk le semmiről ha egy héttel később látjuk!
MAx az örjöngő tinik lesznek rosszul!
Bár ha választanom kellene TB és ezt közt!Akkor gondolom tudjátok a választ!
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
na előbb irtam egy jó hosszut erre elveszett az éterben!

Hm... a CH szerver és az ő csodái! :rolleyes: :rolleyes: Visszatért bele a régi szellem! :p :p :confused:

Mi az ,hogy elolvasni nem merted általában a könyvek 99,99%-ban jobbak mint a film ami készül belőle!Szerintem hasznos volna elolvasni mert sokkal több minden van benne!
itt már egy párszor kiveséztük ,hogy csak uk-muk-fuk összejönnek szinte és azért ez ennél bonyolultabb és nem egyik napról másikra kézenfogva járnak kelnek!Na mindegy!
min is csodálkozok!

Az hagyján, hogy a Twilightot nem olvasta, de akkor az egész Saga-ról sem tud semmit... akkor pedig elég nehezen lehet bekapcsolódni ebbe a topicba. Igaz, itt már keverünk minden vámpíros könyvet és filmet, de akkor is az az igaz, ha legalább egy pici fogalma van vkinek arról, hogy miről is van szó. ;)

Meg hát legalább kifejtette volna, hogy miért nem olvasta el a könyveket... :rolleyes:

Most méééééééééééé mondod. Pedig pont úgy ukmukfuk jönnek össze, akár csak a való életben! :D :D :D Kásából és Eperből turmix lett. :p

Különben várom már a bemutatot!Jó végén mikor Edwardot odavágják!Jujj szegény Eper még a gránit is eltört!

Már bocsi, de Ashley (ahogy láttuk a sérüléseit) nem használ kaszkadőrt. Akkor úgy lenne igazságos, hogy Eper se használjon. Hihi... asszem, akkor nem a gránit törött volna ketté, hanem ő maga, ahogy odacsapták! :D :p :p
Az bizti, hogy én úgy fogom nézni a filmet, hogy megnézem az elejét, aztán egy csomó tekerés és még több tekerés... majd megnézem onnan, ahol Alice megérkezik Bellához. ;) Szóval egy csomó felesleges Bella szenvedést Kása módra kihagyok a filmből. :D :D

Egyébként én is megnéztem és az itthon mozik 19-re mutatják a bemutatot!Kivi leszek akkor mikor is lesz!De nem maradtunk le semmiről ha egy héttel később látjuk!
MAx az örjöngő tinik lesznek rosszul!
Bár ha választanom kellene TB és ezt közt!Akkor gondolom tudjátok a választ!

Persze, hogy az itthoni mozik azt mutatják, nekik is új, hogy megváltoztatta a Summit a magyar premiert. De látod, két mozis PR-os kétfélek időpontot mond, akkor szerinted valóban tudják, hogy mikor lesz a bemutató?! Egy nagy fenét... csak vmit mondaniuk kell a tiniknek, hogy nehogy pánikbetegek legyenek, mert netán egy héttel később nézhetik meg őrjöngve a filmjüket! :rolleyes: :rolleyes:
Nem, nem tudjuk, melyiket választod. Azonnal áruld el! :p :p :p :p De megsúgom (milyen nagy titok lesz! :D), hogy én is azt választanám! ;) :D

Alig várom a premiert a new moonak:D

Hm... és erre most mit válaszoljunk?! :confused: Egy picit bővebben szoktunk hsz-eket írni. ;)
 

bunny0217

Állandó Tag
Állandó Tag

Ééééééééés, ismét egy velős hsz. Már bocsi, de ha nem olvastad, akkor hogyan akarsz hozzászólni a témához????
De pl arra is kíváncsi lennék, hogy miért nem merted elolvasni? Mert olyan rossz volt a film? Vagy mást vártál?????
Nem értem... :confused:
Ugyan, félt hogy visszaharap a könyv. De igazad van. Nehezebb azoknak felvenni velünk a ritmust akik nem olvasták a könyvet.

Alig várom a premiert a new moonak:D
Igen, mi is "várjuk". Csak könyörgöm nem kérdezd meg mikor is lesz pontosan a premier mert elbőgöm magam.

Bunny, te direkt fájdítod a szííívemet! :( :( :(
Lopjuk vissza őt a filmbe! Tudom, hogy az élet igazságtalan, de ez már túl megy azon, amit Lefevre-vel csinált a Summit!!!! :rolleyes: :( :( Végre kibontakozhatott volna, erre helyére került az a másik csajszi... :( :(

Oké, de kinél rejtsük el addig Bryce Dallast? Nálad, nálam, vagy cserélgetjük?:confused:;):D
Én is sajnálom. Szerencsétlennek pont beindult volna a normális karrierje, és ezt teszik vele. Pont amikor ki is bontakozhatott volna.:(
 

Kayleen

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!kiss
Tudom,hogy azt mondtam csak vasárnap leszek de a rokonaimtól is tudok netezni.;)
.
Tudom, már megint mész nyaralni... vagy utónyaralni, vagy őszölni. Mindig mész. :D Utána meg kérdezgeted, hol veszett el a fonál! :p kiss kiss


Nem is igaz!!!!:DMultkor is csak azért nem tudtam mert akkor történt nagyon sok minden egyszerre.;)
Egyébként meg a mamámat látogattam meg....vagyis még mindig nála vagyok


A Hot Topic nevezetű üzlet Halloween jelmezeket tervezett.
Konkrétan bárki lehet Edward és Alice. És nem kell utazni érte sehova, neten lehet rendelni... elvileg.

Hát én mindjárt beszerzek egyet magamnak is. Ki tudja, hátha szükségem lesz rá. (kétlem;)):D

Egyébként szerintem kezd ijesztő méreteket ölteni a Twilight mánia nem?:confused:;)


Lassan már Twilight logóval elátott ételeket és italokat lehet venni.Vagy már van ilyen???:confused:

Alig várom a premiert a new moonak:D

Légyszíves ne ilyen egymondatos hsz-okban írjátok meg a véleményeteket.Ha már egyszer volt időtök ide írni akkor fejtsétek ki bővebben.Csak pár perccel kell többet töltenetek itt ennek érdekében a topikban.Köszönöm!
 

smuku

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmm, úgy látom lányok, még mindíg mindennapi küzdelmet jelentenek ezek az off bejegyzések, totál kiégett már az agyam tőle..csodálom a türelmeteket...nekem már elfogyott..rég...:D:D
 

smuku

Állandó Tag
Állandó Tag
Bunny, te direkt fájdítod a szííívemet! :( :( :(
Lopjuk vissza őt a filmbe! Tudom, hogy az élet igazságtalan, de ez már túl megy azon, amit Lefevre-vel csinált a Summit!!!! :rolleyes: :( :( Végre kibontakozhatott volna, erre helyére került az a másik csajszi... :( :(
Teljesen egy húron pendülök veled, volt legalább valami megfelelő dolog is abban a filmben:cool:Na de hát nem is a Summitról lenne szó, ha azt is el nem cseszte volna:confused:
Ugyan, félt hogy visszaharap a könyv. De igazad van. Nehezebb azoknak felvenni velünk a ritmust akik nem olvasták a könyvet.
Hááát, halljátok..akkor hogyan merészeli szegénykém ezt a topicot olvasni?????:confused::confused:

Igen, mi is "várjuk". Csak könyörgöm nem kérdezd meg mikor is lesz pontosan a premier mert elbőgöm magam.
DE, légyszi...nyögje be...valaki...oly régen volt már...:(
nem is itt lennénk ha ez nem történne meg....:D:D:D

]
 

bunny0217

Állandó Tag
Állandó Tag
DE, légyszi...nyögje be...valaki...oly régen volt már...:(
nem is itt lennénk ha ez nem történne meg....:D:D:D

]

szia...asszem...ööö...valamikor...nov 19 és 25 ...között lesz...de ...pontos dátumot én sem tudok:D:D:D

Szerintem nyugodtak lehetünk, mert úgy is lesz még nem egy nem kettő emberke, aki rá fog kérdezni.
De akkor ne felejtsétek el a mentőt hozzám elküldeni. :D
 

Tamee

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor ismét vonogatok... :rolleyes:



IGEN! Jackson egy nagyon aranyos srác, és ha végre hagyják kibontakozni, lehet, hogy Epert lemossa a pályáról! ;)

Na most színt váltok.Szerintem is aranyos,még a riportert is elviselte,és nem lehet hanem biztos.Nem tudom ki ,h van vele de én eddig egy számot hallgattam meg RP-től azt ami a filmben is benne volt és nem vagyok annyira elájulva tőle.



Ehhez csatlakoznék. Az az aranyos, hogy még a modinak sem tudom jelezni, mert pl nekem csak a fele képet hozza be a monitor, így sem a hsz számát (bár azt ki tudom számolni), sem a modi gombot nem látom! :rolleyes: :rolleyes:
Igaz, ha szólok, megint engem büntetnek majd meg...


Ez nem jól kezdődik,remélem azért megint megbütykölik,most a múltkori bakisorozat után nekem elég rendesen működik(Lehet csak eddig:))


Szerintem ez a neurotikusság félig megjátszott. Kása pl nem volt eddig neurotikus most meg hirtelen igen? Hm... eléggé fura!!! :rolleyes: :rolleyes: Na igen, de ők nem akarnak másról példát venni, mert ők a Twilight isteni szuper párosa és ők diktálnak! :rolleyes: :rolleyes:

Vmivel ki kell nekik is tűnni,ha már nem érdekel senkit,mennyire nem tisztálkodnak.:)


Valahol volt a kanyarban egy Kása barát, de elveszett a nagy forgatásban. :D :D Aztán lehet, hogy két vasat tart a tűzben biztos, ami biztos alapon. :p :p
Ha már unja Eper büdösségét, elugrik a másik baráthoz fürödni, aztán szalad vissza Eperhez. ;) :p

Jah ez meglehet,vele olyan helyekre is bemerészkedik ahova RP-T 6 lóval se lehet bevontatni.Pl a tusolóba.(Azt mindenki fantáziájára bízom,h mit csinálnak ott.



Szia!
A könyvek sokkal jobbak, mint a film, ez tény. Úgyhogy én a NMhoz sem fűzök nagy elvárásokat, hiába más volt a rendezője. :rolleyes:

Én egy kicsit azért reménykedem,nagyon jól összevágták a bemutatót,bár lehet,h a jó részekből ennyi is volt.


Ééééééééés, ismét egy velős hsz. Már bocsi, de ha nem olvastad, akkor hogyan akarsz hozzászólni a témához????
De pl arra is kíváncsi lennék, hogy miért nem merted elolvasni? Mert olyan rossz volt a film? Vagy mást vártál?????
Nem értem... :confused:

Hát lehet nem szeret olvasni,bár szerintem megéri,vagy lehet,h RP és KS ijesztették el.Esetleg a magyar hangok(Nem mintha ezek a könyvekben benne lennének,csak ötletelek)

Ja amúgy az volt a baj,h késésben voltam és csupa ragacs lettem a tölteléktől,bár ugye igaziból búr kiflinek hívják amit csináltunk de mind1.Hál Istennek képviselőfánk sikerült.Én sütni nem igen szoktam ,de arra legalább jó volt a suli,h megtanuljunk főzni azaz ne haljunk éhen,sőt még azt is megtanították hogyan fulladjunk meg udvariasan és elegánsan.;)Amúgy meg sztem a következő mondás érvényes:You would say crazy ,I'd say original.(Te azt mondod őrült,én azt mondanám egyedi/eredeti)Legalábbis magamra nézve:)
 

smuku

Állandó Tag
Állandó Tag
szia...asszem...ööö...valamikor...nov 19 és 25 ...között lesz...de ...pontos dátumot én sem tudok:D:D:D
Ohh..Kayleen..KÖSZI!!! Most már biztosan jól fogok aludni:D:D
Szerintem nyugodtak lehetünk, mert úgy is lesz még nem egy nem kettő emberke, aki rá fog kérdezni.
De akkor ne felejtsétek el a mentőt hozzám elküldeni. :D
Szia Bunny, mi még nem találkoztunk;)Van egy-két jóképű mentős haverom, szőke is, barna is...:D..Látom te is hamar felismerted ezt a tuti-totál naprakész beírogatos showt..még jó hogy lépten-nyomon KÖNYÖRGÜNK, hogy olvassanak már vissza!!! csak egy cseppecskét....ááááá:cool:
Imádom.. már alig várom hogy megjelenjen a következő rész könyvben :) Az első kettőt 1-1 nap alatt kiolvastam :D Kivancsi vagyok a filmre :)
Ajánlom figyelmetekbe:

http://www.twilight-info.org/
Mi is ajánljuk figyelmedbe az előző néhány ezer hszt:rolleyes: valószínűleg naprakészen lefedi a fenti link tartalmát, de azért köszi!:rolleyes:
 

bunny0217

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Bunny, mi még nem találkoztunk;)Van egy-két jóképű mentős haverom, szőke is, barna is...:D..Látom te is hamar felismerted ezt a tuti-totál naprakész beírogatos showt..még jó hogy lépten-nyomon KÖNYÖRGÜNK, hogy olvassanak már vissza!!! csak egy cseppecskét....ááááá:cool:
Neked is szia! :D:D

Ja egyszer még tényleg gutaütést kapok, mert lépten- nyomon, egymás után kérdezik meg ugyan azt pedig semeddig se tartana egy kicsit visszaolvasni. :???:;)

Azok után biztos jöhet a rohammentő, amúgy meg nem vagyok válogatós. Tőlem lehet szőke is meg barna is... csak eljuttasanak az orvoshoz. ;);):D:D

Na ja el sem tudok szakadni az oldaltól... :D:D Lassan teljesen elkopik a szemgolyóm a sok olvasástól. :cool::D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére