Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazad van Csilla,en csak szeretnem,mert itt az sincs,csak spenot:rolleyes2:,amivel ugy vagyok,mint Sarolta.
De hát ott is van kert én is frissiben szeretem a legjobban, a sóska meg egy olyan növény, amit még irtani se nagyon lehet, viszont legalább annyira szaporodik, ha legalább egyszer sikerül neki felmagoznia. Magot se kapni? Istenbiza postázok én! ;)
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
A lányom ma ment egyik évfolyam társához,mert csoportos videó nézés lesz.Kérte süssünk valamit,hát a nyári barackmagból csináltunk vaníliás kiflicskéket.
Sokan lesznek így ilyen kicsiket csináltunk, hogy többnek tűnjön. Az egésznek a szépséghibája,hogy én nem ehetek belőle.:(:D:(:D
 

Csatolások

  • DSCN0353.JPG
    DSCN0353.JPG
    3.8 MB · Olvasás: 3
  • DSCN0355.JPG
    DSCN0355.JPG
    3.9 MB · Olvasás: 2
  • DSCN0358.JPG
    DSCN0358.JPG
    3.9 MB · Olvasás: 2
  • DSCN0360.JPG
    DSCN0360.JPG
    3.9 MB · Olvasás: 2

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Ott még nem tartunk,hogy pelenkáznom kellene:rohog::rohog::rohog::rohog:
A lányoktól maradt nagyon hasznos rongydarabok ezek a pelusok. Ha így bealszik az ölemben rá szoktam teríteni a hátára hogy a kézimunkáitok ne érintkezzenek vele. Nehogy"Lizikések"legyenek!:D Nem mintha koszos lenne a szentem...:rohog:
Azért milyen szép fehér, az én gyerekemé nem ilyen tiszta már, nekünk a tetrapelust húzza-nyúzza, azzal alszik, azzal cirógatja magát, rágicsálja a sarka varrását, az a "nyunyi" nálunk. :) Ehhez mérten már totál szürke a használatból kifolyólag két év használat után és már ki sem tudom fehéríteni, mert félek nem marad a végére benne anyag.... :)
 

Tecumamó

Állandó Tag
Állandó Tag
Vissza kell mennem dolgozni, ez tény, be is jelentkeztem már a munkahelyemen, visszavárnak, aztán elkezdtem érdeklődni a benti helyzetről kollégáktól - már akik még ott vannak és rettenetesen rossz a helyzet. Aki arra ismerős én az Europarkban dolgozom, a multiban. A tavalyi év második felében vezetőváltás volt és annyira rossz bent a helyzet, hogy sorra mondanak fel a régi kollégák. Ebben a hónapban kezdett a kolléganőm, pár napja volt kettő a gyerkőce, később született, mint Gergő és a sorozatos felmondások miatt 7ből 6 napot kell dolgoznia. Az osztályon, ahol én voltam 7en voltunk, most 3an viszik és az árukészlet és a munka nem kevesebb. Igyekszem állást keresni, de nem találok, néztem olyat, amire alkalmas lennék, asszisztens, kereskedelmi asszisztens, de mire a végére értek rájövök, hogy basszus, ez házalás meg telefonos zargatás, ügynökösködés, fogalmam nincs mitévő legyek.
A férjemék ugrasztották az összes kapcsolatukat, hogy csak van valakinek valakije, aki hirdet állást, de semmi lassan egy hónapja...
A szomorú az egészben, hogy én nem is eladónak tanultam, de a válság idején nehéz volt pályakezdőnek lenni, épp a napokban beszéltem egy csoporttársammal, aki még mindig várja 7! év után a megfelelő állást, mert ő nem azért tanult, hogy eladó legyen, megteheti, a szüleivel él, a dolgait korrepetálásból fedezi, másra gondja nincs, nem ítélem el, de nekünk már akkor frankhitelünk volt, mikor dolgozni kezdtem, muszáj volt. És fogalmam nincs mitévő legyek vagy hogy vészeljem át, nekem a gyerekem a mindenem, bele fogok pusztulni, ha hét napból hatot nem látom, mert amúgy sem ideális a kereskedelem a gyerekeseknek. Rettegek, nem alszom, rosszul vagyok és nem alaptalanul... A közvetlen osztályos kolléganőm velem együtt volt váltott műszak ellenére délutánba, tavaly megjárták a kamaszodó gyerekkel a pszichiátriát, mert sosem voltak ott neki, mert mire hazaért a gyerek már aludt és nem tudták, hogy bántják a kislány, hogy már nem eszik semmit, tudom, ez még messze van, de akkor is.
Ráadásul mire a gyerekig eljutok időben hát olyan leszek, mint a mosott sz*r, erőm nem sok fog maradni... Többek között ezért sem vállaltam az RR12-t, tényleg nem tudom mi lesz.
Családbarát M1. Most megy a te problémádról egy műsor. Hátha segít.:) (Duna World-ön megismétlik 16.30-kor)
 
Utoljára módosítva:

Csillucs86

Állandó Tag
Állandó Tag
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére