Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
NAgy tevedesben vagy.
Se partag nem voltam soha az eletembe sehol, es meg mikor eljottem akkor meg epult a szocializmus mar nelkulem.
Nem rólad írtam :)
Csak elgondolkoztat, hogy akik elmentek innen, valahogy mind a baloldali uralmat sírják vissza, természetesen nekünk, akik itt maradtak, mert nekik eszük ágában sincs visszajönni, még akkor sem ha GyuFa vagy Megyó kerülne hatalomra. Nem érdekes?
 
Utoljára módosítva:
NAgy tevedesben vagy.
Se partag nem voltam soha az eletembe sehol, es meg mikor eljottem akkor meg epult a szocializmus mar nelkulem.
Én sem voltam párttag, sőt KISZ tag sem.
Apámat közel 40 évig megfigyelték.
Anyai nagyszüleimtől elvették a 40 hold földet, amikor 60 év felett voltak, aztán hagyták, hogy éljenek a semmiből. A gyerekek meg nemhogy nem tanulhattak, hanem munkát sem kaptak, illetve csak addig, amíg ki nem derült a 40 hold. 56 után, amikor már nem rúgták ki anyámat, ő kapta - csoportvezetőként - a legalacsonyabb fizetést a kolléganői közül, a beosztottjait is beleértve.
Ez volt az "emberarcú" szocializmus. Aminek az uralkodó pártja az MKP, majd MSZMP lett, és ebből lett az MSZP, és az MSZP-ben hatalomra nem jutni tudókból a mai baloldali pártok.
És mindig, ha a rendszerváltás után baloldali kormány volt, az nekem pénzbe került, mert nekik csak egy receptjük van: a picit jobban élőket jól megadóztatni, és azt kiosztani segélyként a semmiért, még közmunkáért sem. Plusz engedélyezni a lopást 20 ezer forint értékhatárig alkalmanként.

És érdekes, hogy ha ezeket a szocialista vezetőket nézem, akkor kiderül, hogy ezek nagytőkések tulajdonképpen. Egy megalkuvó szemét banda, D209-cel együtt. Aki nem egyszerű ügynök (pl. megzsarolt szerencsétlen) volt, hanem hivatásos állományú fedett TISZT, aki két helyről is kapta a fizetését: a BM-től és a banktól, ahová elhelyezték.

Amikor pedig megválasztották, és kiderült, akkor az állítólag korábban, a szocializmusban üldözöttekből alakult, alig 5%-os SZDSZ, a koalíciós partner mindössze annyit tett, hogy - kihasználva a megnövekedett zsarolási potenciálját - több miniszteri tárcát és bizottsági helyet kért és kapott.

Aztán jött Szili Katalin, és elkezdte fúrni GyuFát, aki akkor még csak sportminiszter volt. Hogy tisztességesen szerezte-e a vagyonát. GyuFa mondta, hogy "miaz hogy, nagyonis!" és szavaztak a képviselők, hogy elfogadják-e a választ. 50-50% volt az eredmény. Ez azt jelenti, hogy az akkor kormányoldal sem támogatta GyuFát egyöntetűen. És láss csodát, ilyenkor a házelnök szava dönt.. aki Szili Katalin volt, aki elindította az egész ügyet. 5-6 másodpercig hallgatott és sóhajtozott, aztán ELFOGADTA A VÁLASZT. Mert a pártegység mindenek előtt, az igazság felett, együtt a hatalomért, a zsírosbödön mellett...

Na, én ezért utálom őket.

És ezzel így van a mai magyar többség is, aki itt él.
 
Utoljára módosítva:
Kár. Mert én testközelből szereztem az információimat.
Mondjuk ez megér egy misét.
Ha jól látom, Te Magyarországon élsz. Ha igen, és neked vannak bennfentes információid, akkor Te most hova is tartozol?
Az orbáni diktatúra elnyomó gépezetéhez - akkor nem értelek - vagy a bukott Gyurcsányi belső körhöz? Vagy az SZDSZ egyik prominense vagy?
 
Nemetország sem vesz fel mindenkit de az emberek többsége (a közvélemény) megérti a menekültek inditékait és sajnálatát fejezi ki velük szembe. Te meg csak heccelsz ahogy a kormányod ezt elöirja neked.
Igen, megértő módon kb. 1000 támadás volt Németországban a menekülttáborok ellen csak 2015-ben. A németek így fejezik ki megértésüket, örömtüzekkel fogadják őket.
 
Egyébként maguk a britek készítettek kimutatást arról, hogy a kelet-európai bevádorlók többet tesznek a kasszába, mint amennyit kivesznek onnan. De különben épp most, a Brexittel húzta ki magát Anglia a "közös megoldásból". Ja, mióta is nézték az embertelen állapotokat Calais-ban? Mégse engedték át a migránsokat. Vajon miért?
tudod, az úgy van (biztos), hogy a brittek a zorbán ügynökei. aztat hazuggyák, hogy a kelet-európaiak többet tesznek a kasszába, mint amit kivesznek. ugyaneztet mongya a zorbán is, tehát a brittek a zorbán ügynökei, FIZETETT ÜGYNÖKEI!!!! mongyák, amit a gazdájuk akar.
asztán meg a brekszit. a zorbánnal szolidárisak, hogy neféjj zorbán, mi már kiléptünk. de szemét népek ezek.
asztán a kerittés kalénél! tisztára mint a zorbán határain!!! nem láttok emberek micsoda világmérettű gazság ez, a brittek és a zorbán összeesküvése a szegény menekültek ellen!!! le a brittekkel és a zorbánnal!!!!
ja, svejc sem eu tag, és nem ereszti be a menekülteket. zorbánista szemetek nyomják el a svejci embereket, akik szolidárisak a menekültekkel és eu tagok akarnak lenni... de a zorbán nem engedi!!!
 
Utoljára módosítva:
Nincs mit tagadni .A Svéd demokráciának mélyebb jóval régebbi hagyományai vannak Mint a miénk .Toleranciájuk Példás.Erre példa a szüleit elvesztette Fogyatékkal élő kislányt .A Magyar származású Svédországba élő nagynéni. Kérelmét a Svédek túl nagy anyagi teher hivatkozva elutasították.
Rendőri túlkapás Valóban van . Nincs mit tagadni. Képpel filmezve. Rendőrök nincs azonosító.Ha akarom a szépen égő székházat és a fosztogatókat mint csőcselék Ugyanezt jogos népfelkelés.Másik kamera.
Nem vagyok hive a migránsok koricáljanak .Ellenőrizetlenül
Okok közül. Nem csak munkára biztonságra van szükség.
elemi ösztön Nőre is!
 
Ha akarom a szépen égő székházat és a fosztogatókat mint csőcselék
Ezt ne keverd ide, az színház volt, és a rendőrök bevadítása, hogy később üssenek bátran és nagyot. Ehhez pedig meg kellett veretni 100 szerencsétlen rendőrt, elégtelen felszereléssel, olyan parancsnokra bízva őket, aki nem volt elérhető...
 
Szerintem kettőnk közül Te gyűlölködsz. Most elővetted a mocskolódást is - ha már nincsenek érveid. "...heccelsz ahogy a kormányod ezt elöirja neked"
Én nem heccelek. Én itt élek, és nap mint nap a bőrömön érzem a valóságot. Te meg messziről kibicelsz. Ez a különbség kettőnk között.

Szerintem kettőnk közül Te gyűlölködsz. Most elővetted a mocskolódást is - ha már nincsenek érveid. "...heccelsz ahogy a kormányod ezt elöirja neked"
Én nem heccelek. Én itt élek, és nap mint nap a bőrömön érzem a valóságot. Te meg messziről kibicelsz. Ez a különbség kettőnk között.
-
Kedves Hogo 100
-
Valoban nem egy helyen élünk, én ott ahova a menekültek millio megérkeztek, te ott ahol öket nem kivánatosnak tartják.
-
Mindent, de mindent megtesz a kormányotok, hogy a lakoságot felheccelje az idegenek ellen. Ez egy tény, nem is merülök bele trivialitások ismétlésébe. Nem én ragasztottam ezeket a plakátokat.
-
07D693BE0F83589B76C76088023AB323.jpg

-
En nem vitatom a negativ jelenségeket, hogy a menekültek szemetet hagynak maguk után, pénzbe kerülnek, kriminálisak is vannak köztük de mi lenne ha a magyar kormány egyszer a pozitivumrol is jelentést tenne?
-
Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol...
-
Örülnék neki ha néha erre is gondolnál és akkor nem lenne a mérleged olyan egyoldalu
-
 
Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol...
... és hányan erőszakoltak nőket Kölnben, hányan voltak benne a párizsi merényletekben, és érezhettek boldogságot a keresztények halálakor... hát igen, van mire büszkének lenni. És mennyi menekültet sikerült nemrég kitoloncolni Németországból.
Az nem megoldás, hogy rá akarod kényszeríteni pl. Magyarországot, hogy válogatás nélkül mindenki engedjen be, és engedjen tovább Európa belseje felé.
 
De nem is egy komoly erő ragasztotta őket :) Látod, itt szólásszabadság van :)

Fast wie in einer Diktatur Ja, es gebe die Pressefreiheit in Ungarn, sagen Journalisten vor Ort. Nur rückt ihr die Regierung ordentlich zu Leibe – mit Massenentlassungen und politischem Druck.
-
Leforditsam? Mind egy diktaturában. Igen, van még sajtoszabadság Mo.-on, mondják a helyi ujságirok, csak a kormány orjási nyomást gyakorol rájuk, tömegelbocsájtásokkal és politikai nyomással.
-
Apropo, miért taálkozik az ember csak külföldi segélyszolgálatokkal a menekültek körül? Mert a segitség büncselekménynek számit.
 
Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül,
Azt ugye tudod, hogy az osztrákok most éppen úgy mentik meg a migránsokat, hogy visszafordítják őket Magyarországra? Tudod, hogy ezek a szemét osztrákok oda hajtják vissza a Magyarországról menekülőket, ahol a rendőrök megverik őket és kutyákat uszítanak rájuk. Ha jól tudom azokat a bátor osztrák embereket is perbe fogták embercsempészésért akik 2015-ben kocsikkal mentették ki a Keleti Pályaudvartól a migránsokat.
Szemét népek ezek is... mármint az osztrákok.
 
Fast wie in einer Diktatur Ja, es gebe die Pressefreiheit in Ungarn, sagen Journalisten vor Ort. Nur rückt ihr die Regierung ordentlich zu Leibe – mit Massenentlassungen und politischem Druck.
-
Leforditsam? Mind egy diktaturában. Igen, van még sajtoszabadság Mo.-on, mondják a helyi ujságirok, csak a kormány orjási nyomást gyakorol rájuk, tömegelbocsájtásokkal és politikai nyomással.
-
Apropo, miért taálkozik az ember csak külföldi segélyszolgálatokkal a menekültek körül? Mert a segitség büncselekménynek számit.
Istenem, de beutalnálak egy diktatúrába egy kéthetes tanulmányútra... tényleg nem tudod, mit beszélsz. A kormány tömegesen elbocsájtja az ellenzéki lapok munkatársait? Hogyan?
 
Apropo, miért taálkozik az ember csak külföldi segélyszolgálatokkal a menekültek körül? Mert a segitség büncselekménynek számit.
Ez nettó hülyeség. Ajánlom figyelmedbe:
http://www.segelyszervezet.hu/hu/segitsegnyujtas-migrans-gyermekeknek

Ja, és 2016-ban a a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak (MMSZ), a Katolikus Karitásznak, a Magyar Református Szeretetszolgálatnak, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek és a Magyar Vöröskeresztnek 50-50 millió forintot adott a kormány, hogy folytassák korábban megkezdett munkájukat az ország határához érkező migránsok, elsősorban családok, gyerekek, idősek és betegek ellátásában.
Ennyire bűncselekmény.
 
Utoljára módosítva:
A bádogváros Calaisnál? Szép teljesítmény.

Nem tudtam, hogy Calais Mo.-hoz tartozna? Betegyem mégegyszer a magyar camionos selfjét? Az elöbb tagadtad, hogy gyülölködne valaki.
-
Nem vagy kiegyensulyozott, fogalmad sincs kik és miért táboroztak Calaisban. Belegondoltál milyen körülmények közül jönnek emberek akik ilyen borzaszto körülmények között, ilyen kitartoan megprobálnak eljuni a rokonaikhoz, családtagjukhoz, küzdenek emberi éltkörülmények közé jutásért..
 
Istenem, de beutalnálak egy diktatúrába egy kéthetes tanulmányútra... tényleg nem tudod, mit beszélsz. A kormány tömegesen elbocsájtja az ellenzéki lapok munkatársait? Hogyan?

wir-wollen-pressefreiheit.jpg

-
Elhiszem neked, hogy van Csajágaröcsögén egy kihalt faluban házad, de néha látogassál el oda is ahol az élet zajlik.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,805,975
Tagok
615,917
Legújabb tagunk
Ballenhestung
Oldal tetejére