Ajuda67
Reakciók pontszáma
6,747

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Köszönöm szépen én is a Dianne Duvall könyveket! Nagyon megszerettem a Halhatatlan Őrzőket! Most fejeztem be A lasarai olvasását és ez is nagyon tetszett! Izgatottan várom a következő fordításodat! Kitartást és minden jót kívánok!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Kérek egy kis türelmet, mert összeszaladtak a dogok mostanság nincs időm még meghalni sem :(
  Nagyon köszönöm a Dianne Duvall Halhatatlan őrzők és a Thea Harrison Ősi fajok sorozat fordításodat. Sajnos nem tudok angolul, így sosem tudtam volna elolvasni ezeket a sorozatokat, mivel nem adják ki magyarul. Nagyon hálás vagyok érte♥
  Én is köszönöm az új fordítást (meg az összes korábbit is) !
  Nagyon megszerettem Thea Harrison Ősi fajok sorozatát, remélem nem hagyod abba! Igaz mindegyiknek örültem, amit csak hoztál!
  K
  Katica666
  És legfőképpen örök hála a Kárpátok vámpírjaiért, az összes eddigi és reményeim szerint jövőbeni részért! Ezt várom mindig a legeslegjobban (bár írna gyorsabban az írónő) !
  K
  Katica666
  Még egyszer és ezerszer is KÖSZÖNÖM! (Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak ez most úgy kikívánkozott belőlem!) (És csak így részletekben hagyta a rendszer elküldeni!)
  Ajuda67
  Ajuda67
  Remek, hogy így összetalálkozott az ízlésünk. :) Nem baj a "hosszú lé" hosszan még jobb olvasni, hogy szeretitek, amit csinálok, köszönöm, hogy írtál. :)
  Szia! Nagyon köszönöm a munkádat! Általad olyan emberek is élvezhetik ezeket a szuper könyveket, akik nem tudnak angolul. Több írót is általad ismertem meg, gondoltam, ha fordítod őket, akkor nekem is tetszenének, és igazam is lett :) Szeretnék érdeklődni, hogy min dolgozol mostanság, illetve hogy T.S. Joyce-tól bármi van-e tervbe véve? Ő is egy olyan író, akit Neked köszönhetek, és teljesen elbűvölt.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!

  Én köszönöm, hogy írtál. :) Jelenleg Thea Harrison Ősi fajok sorozatából Az ördög kapuja fordulna, ha csinálnám, de mindig közbejön valami. Ha más nem, a lustaságom. :(
  Ajuda67
  Ajuda67
  Joyce egy teljesen véletlen rátalálmány volt, a goodon olvastam a nyilatkozatát, hogy nála szokványos hősnőt ígéri, hogy nem találunk. Elolvastam az Átkozott medve fiát, és tényleg. :D Tetszett, gondoltam hátha nektek is. Viszont az a trilógia egy bőven 100 rész fölött járó saga része, ami ilyen kisebb egységekre bomlik. Nem ígérem, hogy soha többé nem fordítok tőle, de tervben nincsen. Bocsi.
  Szia! Szeretném megkérdezni, hogy viszed tovább a D. Duvall könyveket? - Mert facen írta valaki: megjelent Dianne Durwall írónőnek egy újabb könyve a The Lasaran. Amy testvéréről szól.

  Nagyon várom majd a folytatást. És előre is köszönöm a választ és hálás köszönet az eddigi összes munkádért is!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67 and Onyx1
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  A The Lasaran valóban megjelent, és valóban Taelonról, Ami testvéréről szól, de az az Aldebarian Alliance sorozat kezdő kötete, nem pedig az Immortal Guardian, vagyis a Halhatatlan Őrzők része. Nem írót fordítok, hanem sorozatot. :) De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
  Kedves Ajuda!
  Ezúton szeretném megköszönni a fordításaidat, eddig csak a "Like"-ig jutottam...Ez a vírus-helyzet pausera tett, így most bepótolom a régóta esedékes nagy KÖSZÖNETEMET a feltöltött fordításokért! Nekem az olvasás ami átsegített a nehéz időszakokon, és bár a strucc-politika nem vezet sehová-addig is segített, ahogy most is segít a túlélésben, amíg erőt gyűjtök a problémák megoldásához.
  Üdv:Teri
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Terike!

  Az nem struccpolitika, ha hagyjuk olykor kikapcsolni a túlpörgő agyunkat, hanem létszükség. Ha megpihenünk egy kicsit, talán a megoldások is könnyebben jönnek utána. Örülök, ha a fordításaim segítettek lazítani egy kicsit, és köszönöm, hogy írtál, hiszen ez az én "fizetésem". :)
  Kedves Ajuda! Én is nagyon köszönöm neked a Kárpátok vámpírjai 33. részét. Most olvasom és alig tudom letenni! Ez az egyik kedvenc sorozatom. Nagyon várom én is a folytatást!
  köszi szépen az új könyvet, örömömben szélesen elvigyorodtam majd ránéztem az órára...sokáááig fent leszek, de kit érdekel a kedvencemet olvashatom. mégegyszer köszi a könyvet.
  Szia nagy rajongója vagyok a fordításaidnak. Szeretnék érdeklődni a következő munkádról.
  Köszönöm
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Köszönöm szépen. :)
  A héten remélhetőleg felkerül a Kárpátok vámpírjainak 33. része, a Sötét illúzió. Figyeld tiboh feltöltéseit. (Illetve most azt sem tudod a technikai malőr miatt, inkább a (Történelmi) romantikus könyvek/könyvsorozatok V.-t tartsd szemmel.)
  Aztán Thea Harrison Ősi fajok sorozatából a 4,6. részhez fogok hozzá.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére