Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
Németország lassan felismeri a kötelességét (mindanyiunk kötelességét) és cselekszik.
-
Igen segitünk az Afrikai országoknak anyagilag és tapasztalatokkal
(apropoo Szomáliában már 3 éve nem eset az esö ezt nem kivánom egy magyar parasztnak sem)
és a segitség kamatozni fog azáltal, hogy
a világ ezen része felzárkozhat, (hol lenne ma Mo. ha nem kapott volna ilyet a kommunizmus után, alatt)
nem kell az embereknek menekülö tempoban elhagyniuk a szülöhazájukat,
nem fulladnak az emberek a tengerbe,
nem lesznek embercsempészektöl kihasználva,
nem kell haszontalan falakat épiteni (a magyarok cipelhetik a vasat a MEH-be) ..
"Igen segitünk az Afrikai országoknak anyagilag..." ahogy a törököknek is csak tartsák távol a bevándorolni akarókat Európától. Megjegyzem, OVI ezt mondta kezdettől fogva, hogy ott kell segíteni ahol a probléma van, és nem a problémát idehozni, Mutti meg azt mondta akkoriban, hogy jöjjön minden szíriai. De végül leesett a papírhúszas ott is.
"a világ ezen része felzárkozhat, (hol lenne ma Mo. ha nem kapott volna ilyet a kommunizmus után, alatt)" - ott van most is, ugyanis nem kapott Magyarország segélyt. Persze, a németek, amikor tárgyaltunk arról, hogy megnyitnánk a határt a keletnémetek előtt, kérdezték, hogy mennyit kérünk érte, de az akkori vezetés azt mondta, hogy semmit, mert mi nem vagyunk emberkereskedők. Én őket sem szerettem, de ezzel mélyen egyet tudok érteni. Kölcsönt magas kamatra igen, azt kaptunk, és azt fizetgetjük ma is vissza, és ez eléggé megterheli az államkasszát. Az utolsó, adósságot növelő hiteleket éppen Gyurcsány vette fel, ha jól emlékszem. Orbán alatt legfeljebb hitel átütemezés, vagy a régi, rosszabb hitel kiváltása történt új hitellel.
 
Látom, nem erős oldalad a szövegértés, ezt már láttuk Calais-sal kapcsolatban is. Szóval:

Te írtad, hogy 50 ember megy át Magyarországon az EU felé. Erre én hogy 29.000. Te meg háborogsz, hogy én mit akarok ezzel. Te mit akarsz az 50-nel?

Írtam, hogy a magyar schengeni határszakasz 1103,7 km. Erre te:
"Ne ugorjunk egy mathematikai problémába, a Brit határ hosszát egy 200 km-es vonalzoval állapitották tehát, a vonalzo két pontja a határon fekszik. Nem tudom te hogyan mérted meg a magyar határt? A mandelbrot problematikával engem nem tudsz átverni. Minnél kisebb vonalzoval mérjük a határt annál hosszabb lesz, egy mikrométerrel millionyi km-t is kiadhat."
Oké. Szerinted mennyi a határ hossza? 5 méter? vagy mennyi? nézd, lehet, hogy nem PONTOSAN 1103,7 km, de nem a ,7-nek van jelentősége, hanem annak, hogy 1000 km nagyságrendű hosszról beszélünk.

Te hoztad elő, hogy az USA-Mexikói határ - amit az USA véd - 3000 km hosszú. Én írtam, hogy amit Magyarország védeni köteles 1103,7 km, ami nem rövid egy ekkora országhoz képest, különösen ha az USA-val hasonlítjuk össze. Egy kisebb országnak nagyobb probléma egy ekkora határszakaszt védeni, minden szempontból.
Látom, nem vagy tisztában a schengeni rendszerrel, csak osztod az észt. Nos, amit írtál, azok közül az országok közül NEM TARTOZNAK a schengeni zónába a következők: Románia, Horvátország, és ezekhez jön hozzá a szerb és az ukrán határszakasz. Ezeken a határokon kell a magyar államnak ellenőriznie a forgalmat. Tehát nem csak a szerb és ukrán határról van szó.

Csatolás megtekintése 1532604

Tudod, az USA nagy ország.

Az USA-Mexikói határ hossza 3300 km, az USA területe 9 834 000 km², lakossága 318,9 millió fő
A magyar schengeni határ hossza 1100 km, Magyarország területe 93 030 km², lakossága 9,897 millió millió fő.
Mivel nem erősséged a matematika:
Az ország területéhez viszonyítva Magyarország 35-ször hosszabb határt véd, mint az USA Mexikónál, lakosságra vetítve pedig 11 szeres a különbség IDE.

"...Valamit kihagytam, a segélyszervezetek sehol sem államiak,...", ismét szövegértési gondjaid vannak. A magyar állam támogat 5 segélyszervezetet, ami a migránsok ellátásában részt vesz. TÁMOGATJA, érted, nem BIRTOKOLJA, tehát nem mondtam, hogy ezek államiak lennének. Azt kérdeztem, hogy az USA kormány hány segélyszervezetet támogat, ami a mexikói határ mellett vesz részt a bevándorlók ellátásában?

Az 1991-es ferihegyi robbantás emlegetése mindennek a teteje, amit csinálsz!!!

Aki nem tudná:
A Ferihegyi gyorsforgalmi úti merénylet a magyar rendszerváltozás idejének egyik első robbantásos merénylete. Az 1991. december 23-án a ferihegyi repülőtérre vezető út mellett végrehajtott robbantás a Szovjetunióból kivándorló zsidók ellen irányult. A szélsőbaloldali terroristák által elkövetett merénylet halálos áldozatot nem követelt.
A robbantók NÉMETEK voltak, a Rote Army Fraction tagjai. Az egyiket, Horst Ludwig Meyert később Bécsben lelőtték a rendőrök, a másikat elfogták. Stuttgartban volt a tárgyalás, ahol az elfogott Andrea Martina Klump-ot 12 évre ítélték a ferihegyi robbantásban játszott szerepe miatt. Egy fő még részt vett a merényletben, de annak a kilétére nem derült fény.
Tehát, nem Magyarországra betelepedni szándékozó ukránokról van szó, akikre a gyűlölködő magyarok rátámadtak volna.
Namost, légy szíves magyarázd meg, hogy a ferihegyi robbantásos merénylet hogyan kapcsolódik a jelenlegi magyarországi helyzethez (a zsidók éppen Izraelbe tartottak), és főleg hogyan magyarok bevándorló gyűlöletéhez? Vagy csak úgy egyszerűen előrántasz egy félinformációt, mert úgyse ellenőrzi senki, te meg fikázhatod vele a fajtádat?

Mathematikábol elég jo voltam, egy picit a szakom is. Köszi a kimeritö hozzászolást de árold el menyi ebböl a határszakasz amelyik nem EU-partnertöl választ el bennünket?
-
Aztán az is sántit, hogy a határaink permanens fegyveres védelmet igényelnének,
A Schengen szerzödésnek az a lényege, hogy nem a határt hanem az országot védjük.
A vámosok az országon belül (néha a Balatonnál) ellenöriznek.
-
Még egy szo Amerikárol, azt mondod a Magyar határvédelem nehézkesebb mind az USA megvédése.
Ez nevetséges, Amerika egy atom-nagyhatalom több atombombával mind Mo.-on páncélos jármü van. ;)
 
Mathematikábol elég jo voltam, egy picit a szakom is. Köszi a kimeritö hozzászolást de árold el menyi ebböl a határszakasz amelyik nem EU-partnertöl választ el bennünket?
A határellenőrzés szempontjából nem az számít, hogy a szomszéd EU-tag-e hanem hogy tagja-e a schengeni övezetnek. Nem tudom, miért nem akarod ezt megérteni. Ugyanebből volt probléma a horvát-szlovén határon is. Nem minden EU-tag tagja a schengeni övezetnek. Még mindig nem világos? Például Anglia sem az.
Aztán az is sántit, hogy a határaink permanens fegyveres védelmet igényelnének,
A Schengen szerzödésnek az a lényege, hogy nem a határt hanem az országot védjük
.
A vámosok az országon belül (néha a Balatonnál) ellenöriznek.
Ha olyan tömeg jelenik meg folyamatosan, aki be akar jönni "csak úgy" akkor nincs más megoldás. Az országot a határokon kell megvédeni.
A vámosokkal szemben is elég tájékozatlan vagy, de azért okoskodsz. A "vámosok" a pénzügyőrök. Nem határőrök, nem rendőrök vagy katonák. Az ő feladatuk például a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzése országszerte, valamint a becsempészett hamis áruk felderítése. Semmi közük a határok védelméhez. Ja, mielőtt értetlenkedsz: jövedéki termék például az alkohol, cigaretta, üzemagyag, stb.

Még egy szo Amerikárol, azt mondod a Magyar határvédelem nehézkesebb mind az USA megvédése.
Ez nevetséges, Amerika egy atom-nagyhatalom több atombombával mind Mo.-on páncélos jármü van.
Ismét szövegértési gond :(
Azt mondtam, hogy:
Csak hogy tudjad, a magyar schengeni határ hossza 1103,7 km, ami az ország méretéhez képest SOKKAL hosszabb, mint az USA-Mexikói határ.

Szerinted, tehát egyszerűbb a magyar határ megvédése egy magyar hadsereg számára mint az összehasonlíthatatlanul erősebb USA hadserege számára a mexikói határ védelme? HAHÓ!!! A magyar határt pillanatnyilag nem az USA hadserege ellenőrzi!

Olvasd már el, mit írtál... Nettó hülyeség.
 
tehát akkor, ha úgy tetszik nekik mehetnek arrafelé is
-
A magyar kormány kötelesség lett volna a veszélyre figyelmeztetni az embereket, szerencse, hogy nem történt baleset.
A felaknázott zone miatt a menekültek utja még veszélyesebb lett. Hogy mégis mennek igazolja, hogy milyen nyomaszto körülmények elöl menekülnek. Vagy te vennéd a fáradságot, veszélyt egy ilyen utra?
-
ezek szerint nagyon félre vagyok vezetve ... miért nem telefonáltok a Viktornak, hogy engedje már át azokat a szegény migránsokat nálatok egyszerre öt helyen is beadhatják a kérelmeiket. Megáll az eszem mi a csodát keresnek az osztrákok, mit ellenőrizgetnek a határátkelőkön ... eddig azt hittem migránsokat keresnek, nehogy benejenek Ausztiába. de ... tulajdonképpem miért is akartok visszatoloncolni migránsokat magyarországra?!
-
A határellenörzések oka elsösorban az embercsempészek megfékezése, a 71 Mo.-on megfulladt menekült nem az egyetlen ilyen transport volt, gyakran az utolso pillanatban sikerül a határöröknek kiszabaditani menekülteket autokbol.
-
A határon nem toloncolnak vissza senkit, ott vöröskeresztes állomások vannak, az elsö feladat az emberek ellátása, elszállásolása, nem vetik a szemükre "mi a szart keresl itt" mind a magyar kollégáik. Minden más a háttérben van helyezve.
-
A menekülteket nem toloncolják, hanem megprobálják meggyözik, hogy jobb ha visszamennek. Még repülöjegyet és startpénzt is kapnak. Gyakran az egyházak és segitöszervezetek a repülötéren megakadályozzák egy bizonytalan országba valo visszaküldést.
-
De ha már a költségeknél vagyunk, mit gondolsz hány (mondjuk Hamburgi, Waschaui, vagy Budapesti) polgárnak fizet a német állam vonatjegyet, ha elfáradt egy német nagyvárosba és csak nem kap munkát? Rengeteg. Gondolj erre ha egyszer kintrekedsz. :)
-
ez már régen háboru ..... várható, hogy az Európába érkező migránsokat hamarosan 5-8 fős családjuk is követni fogja, így az eddig is szinte kezelhetetlen nyomás a sokszorosára nő majd ... csak figyeld meg, hogy a migránscsoportokban szinte csak elvétve akadnak nők és gyermekek.
-
A háboru elbagatelizálása ha azt állitod, hogy Mo.-háboruban van :(
-
Ne mond ellent magadnak, kezdetben valoban inkább férfiak jöttek de 2016-ban már kiegyensulyozott volt, nem akarom minden alkalommal a nö-férfi arányt, az életkort belinkelni. Miért lenne egy katasztrofa ha a nök a férjük után jönne, vagy a gyerekek?
-
Mamár nem vásárolhatsz egy papagályt, egy halat egyesével, tudjuk, az emberröl is , hogy egy társas lény. Házas emberek egyébbként is kevésbé kriminálisak, ezt tudjuk hazai statisztikábol is. :)
-
Tulajdonképpen csak ez az álszentség nem tetszik, tisztában vagytok vele, hogy mi végezzük el piszkos munkát helyettetek és még kommentáltok is. Nem tartod képmutatásnak, hogy hallgattok Erdogánnal kapcsolatban, visszadobjátok afganisztánba a migránsokat..... Valóban a kerítések védik meg Európát ... de lehet hogy a horvát aknás módszer a jobb, csend van, még dícsérik is őket, hogy milyen jók.
-
Ugyan már, ha valamivel bepiszkoljátok magatokat akkor az a kiteregetet gyülölet amit a kormányotok megprobál rátok eröszakolni. Örülök neki, hogy a referendumnál nem hallgatott az ország többsége az alantas öszönökre.
-
Magyarország csak azt tudja visszautasitani aki jön, ne beszélj nekem egy nevetségesen alacsony szám.
-
Ami Erdogánt illeti, ezidáig nem probált meg bennünket zsarolni a menekülttáborokkal, a kiadott pézröl eltud számolni. Ami a belpolitikáját illeti azzal ügye nem vagyunk megelégedve de nem ez az egyetlen ország akivel kikell jönnünk ahogy lehet.
-
Putin, Orbán Erdogán a három autokrata nagyon jo barátságban vannak egymással, reklamálj nálluk. ;)
 
Ne mondjad nekem kedvesem, hogy nem lenne 1300 ember aki szivesen átvészelné a nehéz idöket Mo.-on, vagy esetleg örökre le is telepedne. Csak ti azt várjátok el töllük, hogy 300.000 eurot tegyenek az asztalra.
-
Hány interviewt láttam, ahol közelkeleti orvos, vagy afrikai aki Mo-on tanult, veszi a sátorfáját az egyre növekvö rasszizmus és gyülölet miatt.
-
Nem lehet egy országot kitapétázni gyülöletet szito táblákkal, kormányszékböl ethnikai eloszlásrol szolo ideologiákat hirdetni aztán azt hazudni "hát nem akar senki itt maradni" Ez cinizmus a részedröl.

Kevered a dolgokat.
Akik fizettek a letelepedési kötvényért, nem menekültek voltak (illetve nem annak mondták magukat).
Egyébként, ha nem is 1300, de alakul:

BAH 2016-5.jpg

Azokat az interjúkat, amit a menekülő közel-keleti vagy afrikai orvosokkal láttál, megoszthatnád velünk is.
Én pl. személyesen is ismerek olyat, akinek esze ágában sincs elmenni, mert megbecsülik itt.
 
A határellenőrzés szempontjából nem az számít, hogy a szomszéd EU-tag-e hanem hogy tagja-e a schengeni övezetnek. Nem tudom, miért nem akarod ezt megérteni. Ugyanebből volt probléma a horvát-szlovén határon is. Nem minden EU-tag tagja a schengeni övezetnek. Még mindig nem világos? Például Anglia sem az.
-
Ne tegyél ugy mindha háboruba lennénk, minden méteren egy határör állna? Ha jol tudom nincs is "Grenzsoldat" (határör) a DDR feloszlása ota. A magyaroknak is uj szot kelett kitalálniuk "határvadász" :)
-
Ha olyan tömeg jelenik meg folyamatosan, aki be akar jönni "csak úgy" akkor nincs más megoldás. Az országot a határokon kell megvédeni.
-
Ha... ha... ha... de nincs ilyen helyzet kedvesem ;)
-
A vámosokkal szemben is elég tájékozatlan vagy, de azért okoskodsz. A "vámosok" a pénzügyőrök. Nem határőrök, nem rendőrök vagy katonák. Az ő feladatuk például a jövedéki termékek forgalmának ellenőrzése országszerte, valamint a becsempészett hamis áruk felderítése. Semmi közük a határok védelméhez. Ja, mielőtt értetlenkedsz: jövedéki termék például az alkohol, cigaretta, üzemagyag, stb.
-
Hát természetesen nem "határörörök", nincs veszély, hogy megtámadjon benünket a szomszédunk.
Nem kellenek "Mauerschützer" mind az NDK-ban. A pénzügyörök vigyázzák az országot és normális rendörök.
NATO van és atom-pajzs. :)
-
Ismét szövegértési gond :(
Azt mondtam, hogy: Szerinted, tehát egyszerűbb a magyar határ megvédése egy magyar hadsereg számára mint az összehasonlíthatatlanul erősebb USA hadserege számára a mexikói határ védelme? HAHÓ!!! A magyar határt pillanatnyilag nem az USA hadserege ellenőrzi!

Olvasd már el, mit írtál... Nettó hülyeség.
-
Nézzd kérlek én ezt irtam:
Még egy szo Amerikárol, azt mondod a Magyar határvédelem nehézkesebb mind az USA megvédése.
Ez nevetséges, Amerika egy atom-nagyhatalom több atombombával mind Mo.-on páncélos jármü van.
-

Nem tudom honnan szerdted amit a számba akarsz adni?.
 
-
Kedves Hogo100
-
Es ebböl a 29.000-böl (enyien nézik a Bayer München traningjeit) nem tudtatok 1300 embernek segiteni?
Nincs ott valami probléma?

Az, hogy benyújtja a menekültkérelmet, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy jogosult is rá.
Nálatok is úgy megy, hogy a kérelem nem jelenti automatikusan az elfogadást. Ha nem találják jogosnak a kérelmet, elutasítják.
 
Ernoe, mit csiáltok ott Düsszeldorfban? Most hallom a hírekben, hogy ma bozótvágó késsel darabolják a járókelőket ... tegnap baltával ... még a végén igaza lesz az öreg Schäuble -nek, mikor attól félti a németeket, hogy ne legyen beltenyésztett.
 
Utoljára módosítva:
Kevered a dolgokat.
Akik fizettek a letelepedési kötvényért, nem menekültek voltak (illetve nem annak mondták magukat).
Egyébként, ha nem is 1300, de alakul:

Csatolás megtekintése 1532698

Azokat az interjúkat, amit a menekülő közel-keleti vagy afrikai orvosokkal láttál, megoszthatnád velünk is.
Én pl. személyesen is ismerek olyat, akinek esze ágában sincs elmenni, mert megbecsülik itt.

Lehet, hogy késö van, abba kéne hagyni.
-
A kötvényeseknél nem volt probléma, hogy mohamedánok, azokra nem vonatkozott Orbán megjegyzése, "nem akarunk muszlémokat az országban"
-
Megsértödsz ha azt mondom, az orvosrol szolo film egy a Hirek alat kitárgyalt téma volt, nézz utána magad.
Ha jol emlékszem még valami különleges dijjal is jutalmazva volt az orvos, az idegengyülölet elötti idöben.

Ha nem találod veszem a fáradságot de te ügyes vagy.
 
Londonban a most kiment magyarok nem angol allapolgarok nem kettos allampolgarok hanem magyar allampolgarok.
HA erdelyben szavazhatnak mint kettos allampolgarok akkor szerinted miert nem szavazhatnak ugy a kint elo magyar allapolgarok?

Hogy a politikusok kimennek es beszamolnak elkepzeleseikrol......ide is ki jott Orban parszor Gyurcsany meg nem jott.

Ezt írtad:
"Mindenki ott szavazon ahol el es adozik ahol szavazasanak eredmenyet elvezi is. MIlyen erdekes aki ezt vallja azzal ertek egyet. Tortenetesen ezt a Dk fogalmazza meg."

Nem mondtam, hogy ne szavazzanak. Állampolgárságról meg nem szóltál itt.
 
Az, hogy benyújtja a menekültkérelmet, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy jogosult is rá.
Nálatok is úgy megy, hogy a kérelem nem jelenti automatikusan az elfogadást. Ha nem találják jogosnak a kérelmet, elutasítják.

Természetesen nem jelenti azt. En is hosszan vártam a papirjaimra. Velem könyebb volt mert a magyar hatoságok müködtek, nem volt nehéz visszakérdezni.
-
Sziriával és más háborus vidékkel az a probléma, hogy a követségek nem müködnek, márpedig a németek minden papirt oda vissza leellenöriznek. Precizek.
-
Továbbá ha a menekült illegálisan (vizum nélkül jött) akkor ki kell utaznia oda ahol elöször belépet az EU-ba, egy vizumot kérni és ha visszajön kikézbesitik az Asylt. Sok bürokratia. Sokan félnek, hogy csak nem engedik öket vissza... nem könyü dolog.
 
-
Szivesen felvilágositalak, a keletfelé vezetö ut Dubai-ig valoban ugyan akkora mind Magyarországra, csakhát kelet felé átkell vergödjenek az emberek egy háborus övezeten, pont azokon a területeken ami az IS-kezében volt/van.
-
Továbbá azt is elmondtam már, hogy ahova küldöd öket ott évente 100 mm alatt van a csapadék, tehát egy bögrét meglehetne vele tölteni egy év alatt. (Kölnben egy 2 méter mély uszomedence is megtelne vizzel)
-
De neked a célod csak egy, megszabadulni töllük és keletfelé menve ez egy biztos halálmenet lenne.
A másik, hogy Kroatia azért nem kedvelt mert ott még nem szedték fel a jugoszláv háboruban lefektetett aknákat.
-

A származásomat nem tagadom le, ellenkezöleg nagy érdeklödéssel követem ami ott folyik, nem hagyhatom a barátaimat, ismeröseimet, rokonaimat megszéditeni az egyoldalu magyar propagandátol.

Kb. 1000 km a különbség, de neked ugyanakkora?
Ráadásul hasonló kultúrájú és vallású, és gazdag célország lenne. Ott nem probléma a víz se, még ilyesmire is futja:
ski-dubai.jpg


Erre fele nem veszélyes? Hiszen tele a sajtó azzal, milyen sokan fulladnak a tengerbe átkelés közben.
Az embercsempészeknél miért nem reklamálsz, hogy kockára teszik a "menekültek" életét?
 
-
Ha utánanéznél, akár evtizedekkel ezelötti statisztikának, a leggyakoribb nevek egyike Ali és Mohamed.
A nevek gyakran dupla elönévként, söt nöi változatban is elöfordulnak.

Amerikában is igen elterjedt (pl. Muhamed Ali) :)
-
Hallom, hogy Mo.-on több Lászlo van a kormányban mind nö. Ez az én szememet szurja. :)
-
Hogy miért van sok azonoskoru arra is van egy természetes magyarázat, ami politkai helyzettel függ össze.
Anélkül, hogy belemennék lapoz vissza egyszer már betettem menyi Sziriában, Afrikában az átlagéletkor?
-
Ha magyarok menekülnének, akkor feltünne, hogy a többség 42 esztendös,
mert Mo. elöregszik, ott ez ez az átlag életkor.

-
Afrikában nemrég az emberek fele 14-15 éves volt. :)
-
Semmi értelme kommentálnom, az ötletedet: "menjenek másfelé".
Nincs kizárva, hogy egy szép napon a sajátaid neked is ezt fogják mondani.
Ha az elmult évszázadot követjük megvan az esélyed hozzá. (serc, nem kivánom senkinek) :)

Jó, hogy ráugrottál a névre, bármi mást gyakori nevet írhattam volna, mint példát.
Egyszerűen nevetséges az érvelésed, épeszű ember nem is veheti komolyan. Főleg, hogy már nem is egy "menekültről" kiderült utóbb, hogy hamis adatokat adott meg, volt, aki nem is egy országban regisztrált különböző neveken.
 
Ezt nem gondolhatod komolyan. :)
Egyszerüen kevesebben jönnek át a tengeren, mert a menekülttáborokat jobban támogatjuk anyagilag, az IS nagyban vissza lett szoritva, a harcok alábbhagytak...
-
Az is hozzájárulhatott, hogy a téves illuziok elszálltak.. egy szülöhazát elhagyni nem gyerekjáték. Nem szégyen ezt kimondani.

Miket nem álmodsz...
 
-
Bizony a magyar kerités felhuzásakor segélyszervezetek probáltak segiteni
Némelyik meg transzparenseket és megafont nyomott a migránsok kezébe, és uszította őket.

Nem verhetsz agyon emereket mert engedély nélkül bejönnek egy országba, akár menyi plädoyert is tartasz a meglincselésük melett. A problémát emberi modon kell megoldani akár menyi pénzbe vagy fáradságba kerül.

Senkit nem vertek agyon. De különben vannak országok, ahol viszont simán lelövik az illegálisan beszökni próbálókat.
Remélem, ha felemelik az adódat, az ellen se fogsz tiltakozni.
 
Ernoe, mit csiáltok ott Düsszeldorfban? Most hallom a hírekben, hogy ma bozótvágó késsel darabolják a járókelőket ... tegnap baltával ... még a végén igaza lesz az öreg Schäuble -nek, mikor attól félti a németeket, hogy ne legyen beltenyésztett.

Ugyan már.... Az aki baltával kaszabolta az embereket annak nincs köze a migrációhoz és az aki bozótvágó késsel, annak meg nincs köze a baltáshoz! Ne tessék itt rémhíreket kelteni! Ezek csak szegény pszichésen sérült németek voltak. Csodálkozol, hogy ide jutottak? :eek:
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,360
Tagok
615,791
Legújabb tagunk
Stirbicz Róbertné
Oldal tetejére