Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
1 szir csalad elindult a prerin Canadaba. Osszerakhatja a kezet hogy tul elte mert nem ritka arra a -35-40C.

Graver te szamolod hol igy, hol ugy, az embereket. A menekulteknek a kint dolgozoknak is kell orvosi ellatas, mivel Mo fele minimalis a nyugatrol valo munkavallalo csak jol jar az allam.
Befogadjak es elfogadjak es nem kulonboztetik meg es mocskoljak az idegen munkavallalot , es ezt kene atvenni.
500 befogado semmi az 600ezer kint dolgozohoz.

A canadai plakat informacio, es sajat nyelvu , es csupan annyit kozolt gyorsitott eljarassal targyalja a menedek kerok ugyet, es ott lett kihirdetve ahonan a legtobb menekult erkezett.
Ha ugy gondolod Mo rol lehet politikai kerelmet ma beadni mert olyan rossz a helyzet es egyenlo a sziriai bombazasok elol menekultekkel ?
Lehet igazad van?

Végigolvastad a cikket? Ezek szerint nem.

"A CBSA (Canada Border Service Agency – kanadai határőrizeti szövetségi szerv, a bevándorlással, vámmal és a határ ügyeivel foglalkoznak) tájékoztatása szerint a Québecben menedéket keresők száma növekedik: míg 2014 januárjában 46-an lépték át a határt azon az erdős szakaszon, ahol a szír család is, addig idén januárban a szám 452 főre nőtt.
Az illegális határátlépők száma az utóbbi hónapokban ugrott meg jobban, 2016 novemberében 368-an jöttek át a határon, decemberben viszont már 593-an. "

A plakátok még 2013-ban jelentek meg, Miskolcon. Azért ott, mert a megelőző években sokan onnan, illetve a környékről mentek Kanadába menedékjogot kérni. Akkor se volt háborús helyzet.
 
Miért? Ha tudod hogy a szomszéd ellopott tőled egy rakás pénzt, azt mondod „most már késő”, és nem igyekszel megakadályozni hogy elvigye a maradékot is?!

Biztos vagy benne ezek után hogy az IQ értéked nem a negatív tartományban van?!

Ismétlem: Ha olyan biztos benne a kormány hogy az országnak rossz az EU-ban, miért nem lép ki belőle?! Ja mert tudják hogy nem is olyan rossz úgy. Akkor viszont az Eu-ellenes hisztijük EGY OCSMÁNY HAZUGSÁG, semmi más, ti pedig birkák lenyelitek!

Nincs már mit elvenni, EU-függőkké váltunk. Ezt nem lehet visszacsinálni máról-holnapra. Hozzá kell tennem, hogy ebben jó pár "kedves" politikusunk is partner volt.

Attól, hogy személyeskedni kezdesz, és lenézel, még nem lesz igazad. A vagdalkozás, meg pocskondiázás sem érv. Legfeljebb szánalom...
 
Ehhez a számhoz adj hozzá még legalább kétszer ennyit ami a magyarokat illeti. Azokra gondolok, akik úgy mentek ki hogy e tényt sehol se jelentették be, és senkit nem is érdekeltek. Tudniillik a munkanélküli segélyből is rég kiestek, semmiféle járulékra, segélyre nem jogosultak, ezek után mi a faszt is érdekelte volna őket hogy bejelentsék a távozásukat, tehát senki nem is tud róluk... Eltűntek mint szürke szamár a ködben! EGY VAGYOK KÖZÜLÜK. Ezek semmiféle statisztikában sincsenek benne. Mély meggyőződésem hoigy minden főre aki úgy megy el hogy tudnak róla, legalább egy efféle is jut. De könnyen lehet hogy sokkal több is... A fenti térképen azok lehetnek rajta tudod, akikről képben van a magyar adóhatóság vagy akármi más hivatal. Akiről nincs képben, azokról becsléseik se nagyon lehetnek.

Ez lehet, hogy igaz, csak éppen úgyanúgy más népekre is. Tehát a számok továbbra is megállhatják a helyüket nagyjából. A térkép az ENSZ adatai alapján készült.
Gondolom, megvolt a jó okod az eltűnésre, de ez a te dolgod.
 
-
Nem a visszaélést tagadtam, egészen biztos, hogy vannak menekültek akik hamis adatokat adnak meg.
A kérdés azonban, hogy menyire gyakoriak ezek az esetek?
-
Hogy tudjuk valamihez viszonyitani a menekültek büncselekményeit, kikerestem a magyar statisztikai adatokat
"A JOGERŐSEN ELÍTÉLTEK TÁRSADALOMSTATISZTIKAI VIZSGÁLATA, 1990–2003" adataibol.
-
Az okirathamisitás, hamis tanuskodás, hamis vallomás nem ismeretlen a magyar polgárok között sem.
Közokirat-hamisitás (3,5%), magánokirat-hamisitás (2,6%), adocsalás (1,6%), csödbüntett (1,1%) ...
Valojában a legtöbb büncselekmény kiséröje a hamis vallomás ;)
-
A kérdésem mégegyszer, Hányan adnak meg hamis adatokat? Erröl beszéljél, ne álltalánositsál.

Megint azzal próbálkozol, hogy más bűnelkövetőkkel mentegesd a hazudozást. Megszoktuk.
Hazudhatok, mert mások is megteszik?
 
IGEN a KATONAINK ZSENIK !!!

az NEM az o feladatuk azt majd vizsgalja aki arra szakosodott
olvasd megegyszer a katonak biztonsagos menedekhelyre vittek oket
a tortenet szamodra ITT MEGSZAKAD
azt hogy kicsoda micsoda majd eldol
a LENYEG - nem belerugtak -tarkonvagtak folrugtak
HANEM --- oltalmuk ala vettek
erzed a kulonbseget ?? -- MERT VAN AM !

nem értem ... sőt biztos vagyok benne , higy névtelenek, papírjaik sincsenek. El sem tudom képzelni, hogy a háború sújtotta Szíriábol, hogyan szerzik be napok alatt a dokumentumokat ... miértlehet a kanadaiaknak megkapni azt amit a szegény "menekült" nem kaphat kézhez.
Szerintetek a "menkült" felkapja a hátizsákját, iPhonet, pár ezer dollárt és megérkezik az első törökországi menekülttáborba (papírok nincsenek, nem is igyekszik beszerezni). Megfizeti az embercsempészt, utiköltséget és megérezik Kanadába. megkéri a menedékjogot ... ezt nem értem, hogyan tovább, például honnam tudják melyik oldalon harcolt?
 
Utoljára módosítva:
-
Kiröl beszélsz? Kossuth Lajosrol aki 5000 kiséröjével menedékjogot kapott 1949-ben Törökországban de nem tudott beilleszkedni se oda se Amerikába végül Turinban (Olaszország) halt meg. :)
-
Tudod hány magyarral találkoztam aki élete végéig nem tanult meg rendesen németül, a munkábol hazajövet leüllt a fotelba, feltet egy Kovács Apollonia lemezt és csurogtak a könyei amig el nem aludt.
-
A pálfordulo után nem tudott rögtön hazamenni, megvárta a nyugdijazását, a gyerekei kikerültek a házbol, visszament Mo.-ra...
mindha tarantel-csipte volna meg, egy év mulva ujra visszajött No.-ba mert "nem tudott integrálodni" abban az idegengyülölö környezetbe.
-
"No.-ban csak egy konyhai segédmunkás voltam, (mosogatonö) de mindenki tisztelettel beszélt velem, de az anyjuk picsájába, Mo.-on lenéznek engem. Pedig amig a kommunizmus volt még az orvos rokonok is töllem cipelték a mososzert, kávét, papir-pelenkát... mindent amit Mo.-on nem lehetett kapni és volt hiánycikk böven. Most meg meglopnak. Páciensnek csak azért vagyok jo mert német betegbiztositom van, minden szart felirnak amire nincs is szükségem... meglopnak... "
-
Szinte szo szerint igy szolt az idös hölgy. A hazafelé vezetö ütol letették Hegyeshalom elött a vonatrol mert nem találta meg rögtön az utlevelét a böröndbe, a fiának kelett No-bol Mo.-ra menni visszahozni. Igy néz ki a beilleszkedés.
-

Szerintem jobban tudod te, miről beszélek, mint mutatod.
Látom, te azért beilleszkedtél valahogy. ;) Örülök.
 
mit hablatyolsz kettosmercerol
nem ragta a szadba mert semmi kozotok hozza
DE JO HA TUDOD ---- a sziria csaladoknak NEM VOLT sem utleveluk sem pedig vizumuk
es kepzeld a canadai katonak segitettek at oket a hataron es vittek oket
biztonsagos menedekhelyre
NEM rajukfogtak a fegyvert NEM gancsoltak oket el a gyerekkel
NEM utlegeltek oket
segitettek a menekultet tudod azt amelyik ILLEGALISAN LEPTE AT A CANADAI HATART

nnnnaaaa erre vargggyaaaaaa gombot

Biztos ott voltál a kanadai, és a magyar határon is, hogy ilyen határozott kijelentéseket teszel.

Kíváncsi lennék, mit lépnének a kanadai határőrök, ha naponta több százan jönnének, és felszólításra nem állnának meg...
 
NE CINIKUSKOGGGYYYY mert rosszul all neked
amit te a billego hokedlidrol el sem tudsz kepzelni az ITT a VALOSAG
nem kell hogy papirja legyen anelkul is eredmenyesek
mire kettot pislantasz tudjak a teljes NACIONALEDAT
tobb eszuk van mint gondolnad

na látod ez kizárt ... ahol káosz van, ahol nincs nyilvántartás, nincsenek adatbázisok...ott véget ér a tudományuk.
 
Ezt azért még megvárom...
Magyarország nem idegengyűlölő, ez nettó uszítás, de még ha úgy is lenne, miért is fájna neked?
-
Hogy egész Mo. idegengyülölö az ugyan olyan téves kijelentés lenne,
mind azt állitani, hogy a menekültek valamenyien kriminálisok.

-
En erröl beszélek egész idö alatt.
-
 
Ne tegyél ugy mindha háboruba lennénk, minden méteren egy határör állna? Ha jol tudom nincs is "Grenzsoldat" (határör) a DDR feloszlása ota. A magyaroknak is uj szot kelett kitalálniuk "határvadász" :)
Rosszul tudod (ezt is), 2007-óta nincs. Azóta úgy van, ahogy Európában sok helyen. A Határőrséget összevonták a Rendőrséggel.

Ha... ha... ha... de nincs ilyen helyzet kedvesem ;)

Mert ott a kerítés. Mielőtt nem volt ott, napi 4-5000 fő jött be.

A pénzügyörök vigyázzák az országot és normális rendörök.
NATO van és atom-pajzs.

Látom, képtelen vagy felfogni, amit írok. A "fináncok" a Nemzeti Adó és Vámhivatal állományába tartoznak, mert 2011-ben a Pénzügyőrséget összevonták az Adó és Pénzügyi Ellenőrző Hivatallal. Ők tehát nem olyan fegyveres erő, ahogy te gondolod, hogy nem a határ hanem az ország védelme a feladata.

Nézzd kérlek én ezt irtam:
Még egy szo Amerikárol, azt mondod a Magyar határvédelem nehézkesebb mind az USA megvédése.
Ez nevetséges, Amerika egy atom-nagyhatalom több atombombával mind Mo.-on páncélos jármü van.
-

Nem tudom honnan szerdted amit a számba akarsz adni?.

Én pontosan erre válaszoltam ezt:
"Ismét szövegértési gond :(
Azt mondtam, hogy: Szerinted, tehát egyszerűbb a magyar határ megvédése egy magyar hadsereg számára mint az összehasonlíthatatlanul erősebb USA hadserege számára a mexikói határ védelme? HAHÓ!!! A magyar határt pillanatnyilag nem az USA hadserege ellenőrzi!"

Ez erre egy releváns válasz, nem adtam SEMMIT a szádba. Esetleg próbáld meg még egyszer, lassan elolvasni. Esetleg szótagolva. Aztán még egyszer. Aztán, ha azt hiszed, érted, akkor válaszolj rá.

Továbbra is várom a ferihegyi robbantásos merénylettel kapcsolatos szösszenetemre a válaszodat. Miből is gondoltad, hogy ez az esemény a magyarok idegengyűlöletét támasztja alá?
 
-
Kiröl beszélsz? Kossuth Lajosrol aki 5000 kiséröjével menedékjogot kapott 1949-ben Törökországban de nem tudott beilleszkedni se oda se Amerikába végül Turinban (Olaszország) halt meg. :)
-
Tudod hány magyarral találkoztam aki élete végéig nem tanult meg rendesen németül, a munkábol hazajövet leüllt a fotelba, feltet egy Kovács Apollonia lemezt és csurogtak a könyei amig el nem aludt.
-
A pálfordulo után nem tudott rögtön hazamenni, megvárta a nyugdijazását, a gyerekei kikerültek a házbol, visszament Mo.-ra...
mindha tarantel-csipte volna meg, egy év mulva ujra visszajött No.-ba mert "nem tudott integrálodni" abban az idegengyülölö környezetbe.
-
"No.-ban csak egy konyhai segédmunkás voltam, (mosogatonö) de mindenki tisztelettel beszélt velem, de az anyjuk picsájába, Mo.-on lenéznek engem. Pedig amig a kommunizmus volt még az orvos rokonok is töllem cipelték a mososzert, kávét, papir-pelenkát... mindent amit Mo.-on nem lehetett kapni és volt hiánycikk böven. Most meg meglopnak. Páciensnek csak azért vagyok jo mert német betegbiztositom van, minden szart felirnak amire nincs is szükségem... meglopnak... "
-
Szinte szo szerint igy szolt az idös hölgy. A hazafelé vezetö ütol letették Hegyeshalom elött a vonatrol mert nem találta meg rögtön az utlevelét a böröndbe, a fiának kelett No-bol Mo.-ra menni visszahozni. Igy néz ki a beilleszkedés.
-
Na ez az, ezt nem értik meg sokan amikor én is mondom, hogy HIÁBA MENNÉK VISSZA, még akkor is hiába ha valami csoda folytán megszeretném Orbánt. Egyszerűen soha többé nem tudnék beilleszkedni újra abba a miliőbe. Korábban se éreztem ott jól magamat, de azután hogy megismertem az USA-t, tudom már mi az az igazi „high” civilizáció, és ne ám csak az anyagi jólétre gondoljatok, de a kultúrára, a magatartásformákra is...

Teljesen reménytelen. Az az irigység ami ott megy... Tényleg azt lesik ám még faluhelyen is, mekkora méretű csomagot kap az ember, meg hogy ennek honnan van pénze minden másnap megvenni 2 teljes liter tejet a boltban... Sőt, hogy „ennek milyen jól megy”, mert eddig maga ásta fel a kertjét de idén traktorost hivatott hozzá, hm, biztos lopta valahonnan a pénzt ehhez...
 
Végigolvastad a cikket? Ezek szerint nem.

"A CBSA (Canada Border Service Agency – kanadai határőrizeti szövetségi szerv, a bevándorlással, vámmal és a határ ügyeivel foglalkoznak) tájékoztatása szerint a Québecben menedéket keresők száma növekedik: míg 2014 januárjában 46-an lépték át a határt azon az erdős szakaszon, ahol a szír család is, addig idén januárban a szám 452 főre nőtt.
Az illegális határátlépők száma az utóbbi hónapokban ugrott meg jobban, 2016 novemberében 368-an jöttek át a határon, decemberben viszont már 593-an. "

A plakátok még 2013-ban jelentek meg, Miskolcon. Azért ott, mert a megelőző években sokan onnan, illetve a környékről mentek Kanadába menedékjogot kérni. Akkor se volt háborús helyzet.
Bár szeretem az USA-t, de nem csodálom hogy amióta Trump lett az elnök, egyesek félnek az USA-ban maradni, s megpróbálkoznak vele hogy Kanadába jussanak, hátha ott inkább befogadják őket...
 
Nincs már mit elvenni, EU-függőkké váltunk. Ezt nem lehet visszacsinálni máról-holnapra. Hozzá kell tennem, hogy ebben jó pár "kedves" politikusunk is partner volt.

Attól, hogy személyeskedni kezdesz, és lenézel, még nem lesz igazad. A vagdalkozás, meg pocskondiázás sem érv. Legfeljebb szánalom...
Remek érv. Tehát ha valaki sorozatosan meglop téged, akkor függővé válsz a tolvajtól, és saját szavaid szerint ezt nem lehet egykönnyen visszacsinálni, végetvetni neki.

Na ez a szánalmas hogy ilyen érveid vannak. Hogy ezt elhiszed.

Tartom magam ahhoz ha valóban nem érné meg az EU-ban lenni Magyarországnak, Orbánék rég kiléptek volna onnan. De megéri nekik, mert nem az EU lopja a magyarokat meg, hanem Orbánék lopják el az EU pénzeit.
 
Utoljára módosítva:
Gondolom, megvolt a jó okod az eltűnésre, de ez a te dolgod.

Persze hogy megvolt a jó okom az eltűnésre, naná! Az, hogy láttam, kurvára nem kellek annak a hazának, népnek, senkinek, és ha ott maradok soha nem is fogom vinni semmire, sőt, élni se fogok mert éhen döglöm vagy megfagyok. És amíg az megtörténik addig is csak mocskosul kihasználnak és megaláznak.

Szerintem ez épp elég ok. Az biztos hogy nekem ennél több nem kellett.
 
Utoljára módosítva:
Törökország nagy terhet vett ezzel, de fel is használja alkudozásra, zsarolásra.
Az emirátusok nem nem tudnak felvenni menekülteket, hanem nem akarnak.
Lehet, hogy lemaradtam valahol, kérlek, hozz már erre konkrét tényt, linket, hogy Szaúd-Arábia felvesz 2 millió menekültet.
-
Ha jol értelek itt beismered, hogy nem a magyar kerités tartja vissza a menekülteket hanem a Törökök?
-
A Törökök a menedéket adnak a menekülteknek a területükön,
A Magyarok keritéssel védekeznek az ellen, hogy egy menekült a területükre léphessen.
Amig a menekültek biztonságba vannak Törökországban addig minden rendben van.
A Magyar határnál rosszabb körülmények között lennének.
-
Az emirátusok nem nem tudnak felvenni menekülteket, hanem nem akarnak.
-
Nagyon olcso trükkel akarod kihuzni magadat a felelöség alol, "miért nem segit ez vagy az az ország".
Saudi Arabien a Syriai háboru kezdetén 500.000 menekültet vett fel rögtön,
több mind 100.000 sziriai gyerek Saudi iskolába jár...
2013-ban az Egyesült Arab Emirátus majdnem 6 milliard dollárral támogatta a Syriai menekülteket
Melyik ország nyujtott ekkora összeget humanitárius célra?
-
Nem akarom elhallgatni, hogy az Emiratusokban egyeduralkodok vannak akik autokrata modon uralkodnak,
ez nem egy mágnes menekültek számára de ezt te is tudhattad volna a kérdésed elött.
 
Bárki lett volna kormányon, ugyanennyi ment volna. Ahogy megnyílt a nyugati munkaerőpiac, és szabadon lehetett menni. Nem csak Magyarországról, de pl. Lengyelországból is nagyon sokan mentek dolgozni. Ezek egyike sem menekült, hanem európai úniós munkavállaló. Nem vagy tisztában alap fogalmakkal. (Illetve szándékosan kevered.)
-
Migránsnak nevezzük aki valamilyen oknál fogva elhagyja a korábbi lakhelyét.
Van aki politikai van aki gazdasági okbol.
Nem hiszem, hogy a külföldön dolgozo magyarok többsége ráfizetne a kintdolgozásra. ;)
-
Azt se felejtsd el, hogy ez a szép szám úgy jött ki, hogy beleszámoltak mindenkit, függetlenül attól, hogy 3 hónapra, évekre, vagy véglegesen ment ki. Egyébként pedig a külföldön élők aránya koránt sem nálunk a legmagasabb:
-
Nem dicsöség, hogy Mo.-rol kevesebben jönnek nyugatra dolgozni mind a többi volt Ostblock országbol, ennek ugyanis két döntö oka van. Vagy öregek, vagy hiányzik a nyelvtudás.
-
Az egyetlen egy nyelvet beszélök száma az EU-n belül Mo.-on a legmagasabb.
-
Valamint nézd meg, mikor volt legnagyobb a kivándorlás:
diagram_kiv.png
-
Hallottál olyat, hogy "telitödés"? Tiz év alatt mindenki kiment akinek egy esélye volt. Azt is figyelembe vetted, hogy az elmult 20 év alatt 500 000-rel csökkent Mo. lakoinak a száma nem kivándorlás, hanem kihalás miatt. A munkapiacon nem nagy a konkurencia. Emellett elöregedet az ország.
 
-
Ha jol értelek itt beismered, hogy nem a magyar kerités tartja vissza a menekülteket hanem a Törökök?
.

Gondolom, itt mindenki tisztában van vele, hogy a törökök zsarolják az EU-t a migránsokkal ... Merkel rendesen fizet is (pont mint ahogy a szicíliai boltosok fizetik a védelempénzt)...hogy meddig tudja lefizetni a törököket nem világos, mert azok a vízumkényszet eltörlését is követelik.
 
Azóta úgy van, ahogy Európában sok helyen. A Határőrséget összevonták a Rendőrséggel.
-
Na látod, az Orbán félrebeszél amikor "háborut, inváziot" mond nektek, egyetlen europai ország sem küld katonákat a menekültekre.
-
Mert ott a kerítés. Mielőtt nem volt ott, napi 4-5000 fő jött be.
-
A kerités korábban sem volt ott, akkor sem jöttek menekültek mert nem volt háboru Syriában és sok minden más volt, ugy mind ma sem ugy néz ki mind 2015-ben.
-
Látom, képtelen vagy felfogni, amit írok. A "fináncok" a Nemzeti Adó és Vámhivatal állományába tartoznak, mert 2011-ben a Pénzügyőrséget összevonták az Adó és Pénzügyi Ellenőrző Hivatallal. Ők tehát nem olyan fegyveres erő, ahogy te gondolod, hogy nem a határ hanem az ország védelme a feladata.
-
Megismétlem: A pénzügyörök vigyázzák az országot és normális rendörök. NATO van és atom-pajzs.
Örülök, hogy egyetértünk, nem vagyunk háboruban, mind ahogy magyar mediumok állitják, "megtámadtak bennünket" :(
-
Továbbra is várom a ferihegyi robbantásos merénylettel kapcsolatos szösszenetemre a válaszodat. Miből is gondoltad, hogy ez az esemény a magyarok idegengyűlöletét támasztja alá?
-
Ezt nem gondoltam, ezt tapasztaltam amikor ott voltam. Majd elöjön egy másik beszélgetésben most csak elterelnénk vele a figyelmünket.
 
Gondolom, itt mindenki tisztában van vele, hogy a törökök zsarolják az EU-t a migránsokkal ... Merkel rendesen fizet is (pont mint ahogy a szicíliai boltosok fizetik a védelempénzt)...hogy meddig tudja lefizetni a törököket nem világos, mert azok a vízumkényszet eltörlését is követelik.
-
Nem Merkel fizet hanem az EU és nem a Törököknek hanem a menekülttáborok fenttartásáért.
Mo is kapna pénzt ha lennének az országba meneültek, szar helyzet mert nincsenek, most jön a nettobefizetés. :(
 
A lagereket regen is az Egyesult Nemzetek Szervezete tartotta fent anyagilag.
Itt arrol szol a diskurzus hogy nehogy emberseges humanis is legyen valaki a menekultekkel. MIndegy ki ,legyen az nemet vagy torok , csak is utni vagni kene oket es azonnal visszazavarni ahonan jottek.
Nyilvan nem villamhaboru folyik Sziriaba es hetek alatt vegeznek kinyirnak par embert es szent a beke.
ELhuzodo komliktus van es csak novekeszik az orszagok szama akik potyogtatjak a bombakat. Az ISIS az egesz vilagot fenyegetik es egyszer s mindenkora le kell veluk szamolni hogy a vilag bekeben eljen nelkuluk.
Elsosorban az ott elo lakossag szenved es nem csak az ISIStol hanem a bombaktol. Aki ezt nem latja nem tudja annak figyelni kene a nemzetkozi hiradasokat.
Akinek fogalma sincs a lager eletrol, az ellenorzesekrol a titkos szolgaltok munkajarol es meg sok mindenrol ami a menekultekkel foglalkozik nem kene veretes velemennyel itelkezni arrol amirol seged fogalma sincs.
Mo az az orszag ahol tobb lakoja el hataron kivul mint belul annak nem szabadna igy velekedni masokrol ,mert a tobbsegi magyar valamilyen formaban akar onkent akar mas miatt de hataron kivul el es elfogadjak befogadjak(tak) sok sok orszagba.
Az emberek megkulonboztetese es itelete nem a civil lakossagra tartozik, hanem a birosagokra.
56-ban keves embernek volt utlevele mert nem adtak, attol meg politikai menekult volt.
Mivel itt egy sziriai menekult se beszelget es meseli el az eletet miert is indult el, minden csak feltetelezes , es legalabb az eselyt meg kell adni , hogy bebizonyitsa nem terrorista nem gyilkolaszo radikalis iszlamista. A rohandt nagy altalanositas egyenlo a rasszizmussal.
A kormany nyilatkozata elfogadhatatlan emberi jogok szempontjabol is,az Euban es minden fejlett orszagba.
Minden megoldast elutasitott Orban amit az eu probal megoldaskent ajanlani.
Mit gondoltok mi lesz a vege? Kivul tagasabb es szepen eloszor majd a ketsebesseges Eu ahova mar meg se hivjak a tervekbe a penzcsap egyre jobban csak csopogni fog es vegul marad egyedul , mert a V4 kozott is verheti az asztalt de nem o fujja a Passzat szelet.
Hogy ennyire ne lassatok a jovot talan akkor inkabb varazsgombot kene beszereznetek.
MInden nyugati ujsag hazudik , meg is erdemes lenne elolvasni mert az orszagok velemenyet politikajat tukrozi es ok nem a varazsgombot hasznaljak.
Higgyetek a COF nek a vezirnek, azt lehet majd csodalkozni , es Soros es Gyurcsany lesz a hibas nem ti akik homokba dugjatok a fejeteket.
 
Melitta , nehogy már elhittesd az emberekkel , hogy minden személy aki ott áll a határon sziriai származású ! Akkor most nem is tudom , hogy pl. Németország miért küld több ezer menekültett vissza Afganisztánba , de Marokkoba, Tunéziába nem ??Minek hozzod most Trianont meg 56.t ide ? Gondolod akik 1919-ben kivül maradtak az új országokba azzok mind önszántukból tették ? Az 56-ok meg elegükvolt gondolom a gyönyörü életböl melyett Rákosi-Gerö-Révai nyujtott nekik !:rolleyes2:Szivatott akkor bennünket a SZER!!
 
Melitta , nehogy már elhittesd az emberekkel , hogy minden személy aki ott áll a határon sziriai származású ! Akkor most nem is tudom , hogy pl. Németország miért küld több ezer menekültett vissza Afganisztánba , de Marokkoba, Tunéziába nem ??Minek hozzod most Trianont meg 56.t ide ? Gondolod akik 1919-ben kivül maradtak az új országokba azzok mind önszántukból tették ? Az 56-ok meg elegükvolt gondolom a gyönyörü életböl melyett Rákosi-Gerö-Révai nyujtott nekik !:rolleyes2:Szivatott akkor bennünket a SZER!!

Ne alllitsal olyant amit nem irtam. Menekultek kozott van sok orszagbol. es meg is kapjak ha bizonyitast nyert uldoztetesuk, sot meg Mo -rol is akad menekult akik megkapjak a statuszt.
Hol irtam Trianonrol?
56 forradalom volt es ha nem lepnek le akkor megtobb embert felakasztanak, es tonkre vagnak mert elbukott a szabadsagharc.

Genfi egyezmeny alapjan birosag dont a menekult emberrol.
Gondolod Afaganisztanbol nincs valos menekult? biztos lehetsz benne hogy van mert vannak reszei ahol a talibok uralma van meg ma is.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,560
Tagok
615,841
Legújabb tagunk
Cherry78
Oldal tetejére