Vétozd meg János, ne írd alá János! - Percről perce a CEU melletti tüntetésről

Ma este az utóbbi idők legnagyobb tüntetése lesz Budapest utcáin, kövesse velünk!
Március 28-án nyújtották be a felsőoktatási törvény módosításáról szóló javaslatot, ami a külföldi egyetemek magyarországi működését szabályozná. A jogszabály teljesen ellehetetleníti a Soros György által létrehozott CEU, a Közép-Európai Egyetem működését. Április 2-án több ezren vonultak utcára a CEU mellett, az élőlánc során kisebb dulakodás is kialakult, amikor a demonstrálók egy EU-s zászlót szerettek volna kitűzni a Parlamentre. Április 4-én, kivételes eljárásban megszavazták a lex CEU-t. A törvény ellen rengetegen tiltakoztak, köztük több külföldi, neves egyetem, tudósok, egyetemisták és közéleti személyiségek. A mai tüntetés várhatóan a legnagyobb tüntetés az internet adó elleni demonstráció óta.
17:48 A tüntetők egy része már átért Pestre
A többiek viszont még el sem indultak Budáról. Az index egyik fotóján jól látszik, mennyien vannak:


Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Index

17:41 Tízezrek vonulnak a Lánchídon
Addig viszont elolvashatja kollégánk publicisztikáját arról, hogy miért veszélyes a mostani helyzet. Kattintson!

17:32 Elindult a tömeg
A szervezők felszólítására elindult a több tízezres tömeg a Kossuth térre.

17:30 Ne lepődjön meg ha Gryllus Dorkát pillantja meg a tömegben


17:26 Ha ön jobb kedveli a videóképes közvetítést...

akkor kattintson IDE!

17:15 Németh Szilárd szerint a tüntetést a Soros által pénzelt ügynökszervezetek „gründolták”
Németh Szilárd vasárnap az MTI-nek telefonon azt mondta: „a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék”. Úgy vélte: „nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak”.

Hangsúlyozta: Magyarországnak meg kell védenie magát, ennek első lépése az átláthatóság. „Minden magyar embernek tudnia kell, kicsodák Soros György emberei és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot” - közölte.

Arról, hogy a kormány összeesküvés elméletet vizionál, már korábban írtunk ITT. Biztos nehéz lehet elfogadni, hogy az emberek beleuntak ebbe az egészbe.

17:12 Nem mernénk megtippelni, mennyi ember van itt
Maradjunk annyiban, hogy veszettül rengeteg, egyik irányban sem látjuk a végét. Húszévesek és nyugdíjasok, golfsapkások és kontyosok, derékra kötött pulóverek és tavaszi parkák, tacskók és kerékpárok, babakocsik és tavaszi Celsius fokok - minden van, és úgy tűnik, mindenki nagyon akarja a forradalmat. Azaz a kormányváltást. Vagy legalább egy kis igazságot.


Fotó: Unger András

17:10 Hamarosan elindul a menet
A felvonulást egy „Miért féltek az oktatástól?” feliratú hatalmas molinóval vezetik fel. A tömeg a Lánchídon át a CEU érintésével megy majd a Kossuth térre.

17:05 Hétfő éjjelig döntenie kell Ádernek
A tüntetők elsődleges célja, hogy Áder János, köztársasági elnök ne írja alá a törvényt. Ha Áder úgy dönt, nem írja alá, abban az esetben politikai vétóval visszaküldheti a parlamentnek vagy az Alkotmánybírósághoz fordulhat.

16:55 Alföldi Passiója olyan lesz ma este, mint anno március 15-én a Bánk Bán
Nagy tüntetés, aztán jöhet a kultúra... Több tüntető is jelezte ugyanis, hogy először tüntetni, megy aztán nézné meg Alföldi-Rosta szuperprodukcióját az Arénában. A színházi szervezők ezért jelezték az index.hu-nak, szükség esetén elcsúsztatják picit az előadás kezdetét, hogy odaérjenek az emberek a tüntetésről. Nem kell izgulni!

16:43 Az Erzsébet hidat gyakorlatilag megtöltik a Várkert bazár felé átkelő tüntetők
És alattuk sincsenek kevesen. Ez tényleg bomba tüntetés lesz.

16:42 Hatalmas tüntetés volt Berlinben is
A lex CEU az amerikai és az európai egyetemistákat is felháborította, többen fotókkal vagy közleményekkel tiltakoztak vagy fejezték ki szolidaritásukat. Így volt ez Berlinben is, ahol vasárnap délután 2-től a Gendarmenmarkthnál, a Schiller-szobor mellett demonstráltak.

16:38 Egyre többen gyülekeznek
A tüntetés facebook-eseménye 16:30-ra hirdette meg a gyülekezőt, a résztvevők aztán 17 órakor kezdődnek meg a beszédek a Várkertbazárnál. Törley Katalin, Sulyok Blanka, Diószegi Nóra, Czégány Szandra állnak színpadra.

A menet a tervek szerint 17:15-kor indul majd el a Kossuth térre, ahol ismét beszédek lesznek. Az eseménynek a tervek szerint 19 órakor már vége is lesz.

A szervezők azt kérték a résztvevőktől, hogy aki tud viseljen valami kéket, mert az a CEU színe, de várják a magyar zászlókat és a transzparenseket is.

Csatolás megtekintése 1538976

 
Csupán az a helyzet kerül tisztázásra, amelyről azt is mondhatjuk, hogy csalás, hogy egy olyan intézmény nevében adnak ki amerikai diplomát, amely Amerikában nem bocsájt ki diplomákat. Minden diák érdekében ezt a helyzetet kezelni kell.
Akkor nagyon jó ez a gyors kormányzati döntés, szegény diákok eddigi eredményeik semmit sem értek, csak hogy-hogy nem vették észre ők ezt??
 
Ernoe, mintha azt állítottad volna, hogy az EU 2015-ben kezdett foglalkozni az idegen, invazív fajok problematikájával. A rendelet, amit beidéztem, 2014-ben foglalkozott vele.
Erre jössz azzal, hogy ez nem jó, mert nem szól névszerint az akácról.
-
Hangsulyozom az europát fenyegetö ivazios fajok listáján (se az elsön 2014, se az utolson 2016) nem szerepel az akácfa.
-
Itt utánaolvashatsz az egész történetnek. A 2015-re beharangozott workshopot elökelett késziteni és ezért 2014 második felében ismertetö brossurákat adtak ki, hogy a küldöttek tájékozodni tudjanak miröl van szo.
-
Az akác már vagy 300 éve itt van Europában, ezért semmi ok nem volt arra, hogy pánikot keltsen a fidesz valamiféle gyorseljárás miatt, senki sem tervezett ilyet.
-
Sokkal döntöbbnek találom a listánál a kormány uszito háborus hagnemét amit a mai napig lendület-vesztés nélkül használ. "Megtámadtak bennünket" a nincstelen menekültek, Brüsszel háborut folytat ellenünk, egy liberális összeesküvés álldozatai vagyunk, most meg az egyetem CEU is egy liberális konspiratio...
-
Hogy is volt a választások elött: ".... jól látható, hogy az unió egyes szervezetei több fronton is támadást indítottak Magyarország, a magyar érdekek ellen" - mondta a vidékfejlesztési miniszter.
-
Aztán felkinálja magát megmentönek: "a hamarosan megalakuló új kormány megújult erővel fogja megvédeni a magyar érdekeket, és megvívni a szükséges küzdelmeket." - az egyetlen politikai program a külsö ellenség legyözése.
-
Resszkess Magyar: "Az unió kötelezettszegési eljárást indított hazánk ellen a szabad pálinkafőzés kapcsán. Meg fogjuk találni a jogi megoldást arra, hogy hungarikumunk, a pálinka megmaradjon" – mondta a miniszter, megjegyezve, "a kormány szeretné, ha a pálinka világmárka lenne, egy olyan nemzeti ital, amely az ország jó hírét erősíti." -
-
A pálinkábol nem engedünk, azt teszi magyarrá a magyart, de az egyetemet azt bekell csukni mert egy veszély a magyar elmére. :)
-
" A legfontosabb feladatunk az, hogy üzenjünk Brüsszelnek: adják meg a tiszteletet a magyaroknak, és Magyarországot is ugyanolyan jogok illetik meg az unión belül, mint a többi tagállamot. Érjen véget a kettős mérce – húzta alá a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója.
-
Szavai szerint "az online aláírásgyűjtés fókuszában három fő terület van. Védjük meg a magyar földet, védjük meg a szabad pálinkafőzést, illetve védjük meg a magyar akácot – sorolta. Az online petíció a vedjukmeg. fidesz.hu címen érhető el, és rövid idő alatt kitölthető."
-
“Készek vagyunk megvédeni a szabad pálinkafőzést!” Eltudom képzelni, hogy az ilyen elszántság láttán megilyedtek a biologusok, agronomusok, erdészek világ szerte és megváltoztatták a véleményüket. Az akác marad. :)
-
Örülök neki, hogy lassan felfedezitek, hogy az informatiokat közvetlen is lelehet hivni az EU oldalairol, nem kell a kormány ferditéseire várni.
 
Áder Jánost csicskának titulálja az ellenzék, amiért aláírta a törvényt, ami minden szabálynak megfelel! -
Ha.ha..épp azért hoztak egy törvényt szépen megfontoltan......átbeszélve...persze hogy megfelelt!
Ádernek az ország érdekét kell figyelembe venni és nem külföldi pénzből az ország lejáratásán dolgozó pártok, civil szervezetek érdekét!!
Lejáratásán?? A kormány folyamatosan azt teszi.
z is érdekes volt, hogy a tüntetésen még 167 milliárdos forintos lopással vádolt Demszky is ott tüntetett
Ahogy írod ˝vádolt˝!! Nem közügyektől eltiltott ember.
 
Nekem az tűnik fel, hogy az ellenzék megint egy álproblémából csinált egy világra szóló ügyet! Hiszen mi itthon még semmiről sem tudtunk, de már az egész világot vezető politikusokat újságokat értesítette, a baloldal, arról, hogy a kormány beakarja zárni az egyetemet és tiltakozzanak az Orbán politikája ellen!!

A nagykövet asszonynak lett volna a dolga, hogy készítse elő az egyetem megmaradásához szükséges szerződést, az Államközi szerződés megkötéséhez!- ami úgy tűnik elmaradt, ezért is lett visszahíva! -
-
Látom te azonositod magadat a kormányal, nem vagyok benne bizos, hogy minden fideszes egyetért vele. Látod, hogy az állami egyeteek képviselöi is tiltakoznak pedig nincs kizárva, hogy fideszt választottak.
-
Igazad van, amikor irod: "Hiszen mi itthon még semmiről sem tudtunk" hiszen a Kovács ur, aki a CEU-n végzett sem tudja hol érvényes a diplomája hol nem? Gondolom idöközbe hazament megnézni.
-
Mond már el minek kéne abban az "államközi szerzödésben" szerepelnie és mi oka lenne az amerikai elnöknek aláirni valamit amit Orbán elétol?
 
ingyen akacmez sose volt
nincs betiltva a hazi palinka hala istenek csak fizetni kell utana valamennyi penzt
lehet fozni othon mama is nem kel hozza semmi engedely lehet kapni palinkafozot is sokfelet a boltba
a sogorom is foz kel fizetnei valamennyit, par ezret evente utana de nem nagyon ellenorzik mennyit foz ha nem adja el nagytetelbe
regen nem lehetet es tenyleg be volt tiltva

Ha jol tudom évi 50 litert lehetett fözni adomentesen. Egyszer segitettem itt egy magyarnak és csak csodálkoztam, hogy egy 1,5 literes PET üvegben pálinkával viszonozta. Nállunk egy 1/2 liter jo Obstler, legalább 100 euro.
-
Nem sértésböl irom, de téli estéken, amikor a kandalloban nem akart meggyulladni a fa hát ráöntögettem a pálinkát, meginni nem mertem volna.
 
-
Hangsulyozom az europát fenyegetö ivazios fajok listáján (se az elsön 2014, se az utolson 2016) nem szerepel az akácfa.
-
Itt utánaolvashatsz az egész történetnek. A 2015-re beharangozott workshopot elökelett késziteni és ezért 2014 második felében ismertetö brossurákat adtak ki, hogy a küldöttek tájékozodni tudjanak miröl van szo.
-
Az akác már vagy 300 éve itt van Europában, ezért semmi ok nem volt arra, hogy pánikot keltsen a fidesz valamiféle gyorseljárás miatt, senki sem tervezett ilyet.
-
Sokkal döntöbbnek találom a listánál a kormány uszito háborus hagnemét amit a mai napig lendület-vesztés nélkül használ. "Megtámadtak bennünket" a nincstelen menekültek, Brüsszel háborut folytat ellenünk, egy liberális összeesküvés álldozatai vagyunk, most meg az egyetem CEU is egy liberális konspiratio...
-
Hogy is volt a választások elött: ".... jól látható, hogy az unió egyes szervezetei több fronton is támadást indítottak Magyarország, a magyar érdekek ellen" - mondta a vidékfejlesztési miniszter.
-
Aztán felkinálja magát megmentönek: "a hamarosan megalakuló új kormány megújult erővel fogja megvédeni a magyar érdekeket, és megvívni a szükséges küzdelmeket." - az egyetlen politikai program a külsö ellenség legyözése.
-
Resszkess Magyar: "Az unió kötelezettszegési eljárást indított hazánk ellen a szabad pálinkafőzés kapcsán. Meg fogjuk találni a jogi megoldást arra, hogy hungarikumunk, a pálinka megmaradjon" – mondta a miniszter, megjegyezve, "a kormány szeretné, ha a pálinka világmárka lenne, egy olyan nemzeti ital, amely az ország jó hírét erősíti." -
-
A pálinkábol nem engedünk, azt teszi magyarrá a magyart, de az egyetemet azt bekell csukni mert egy veszély a magyar elmére. :)
-
" A legfontosabb feladatunk az, hogy üzenjünk Brüsszelnek: adják meg a tiszteletet a magyaroknak, és Magyarországot is ugyanolyan jogok illetik meg az unión belül, mint a többi tagállamot. Érjen véget a kettős mérce – húzta alá a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója.
-
Szavai szerint "az online aláírásgyűjtés fókuszában három fő terület van. Védjük meg a magyar földet, védjük meg a szabad pálinkafőzést, illetve védjük meg a magyar akácot – sorolta. Az online petíció a vedjukmeg. fidesz.hu címen érhető el, és rövid idő alatt kitölthető."
-
“Készek vagyunk megvédeni a szabad pálinkafőzést!” Eltudom képzelni, hogy az ilyen elszántság láttán megilyedtek a biologusok, agronomusok, erdészek világ szerte és megváltoztatták a véleményüket. Az akác marad. :)
-
Örülök neki, hogy lassan felfedezitek, hogy az informatiokat közvetlen is lelehet hivni az EU oldalairol, nem kell a kormány ferditéseire várni.
Érdekes, hogy téged mennyire nem lehet a véleményedben tényekkel megingatni. Hoztam azt az anyagot, ami a döntéseket előkészítő vizsgálatokat volt hivatva felsorolni. Ebben vastagon és több helyen szerepelt az akác, mint magyarországi idegen invazív fajta. Tény, hogy később eltűnt a neve a felsorolásból. De hogy 2014-ben rajta volt a listán, azt dokumentálva hoztam neked.

Nem rendít meg a meggyőzhetetlenséged, tisztelem, hogy nem adod fel. Én viszont unom a törvények bikkfanyelvét még magyarul is, nem hogy külföldiül. Én feladom. Hasonlóképpen változatlan állásponttal.
 
Cdurmol , ácsi !!Van egy ugynevezett berni konvenció 2003-tól melyett az europai tanács 2004-ben hozott nyilvánoságra az invaziv fajokról ! Tehát ez nem is olyan nagyon újkelletü elöirás , ez csak kamu !! Nép vakiás , hasonlóan a mint a ceu-s tüntetés melyröl kiderül , hogy hazug alapokra épül és más rugok hajtják . Pontosan ugy mint az Irak beli háborúkban is
en nem voltam ott mert fajt a derekam nem tudom mik mentek ott csak amit a tvbe lattam meg amiket mondanak az emberek mindenfele
de biztos volt sok felhaborodot ember a kormany ellen akiknek igazuk van
:rohog::rohog::rohog:én meg a kocsmában voltam
 
Valami kósza emlékem van arról, hogy egy Pataki nevű Amerikai potentát még Noé előtt aláírt valamit Megyesi Péterrel az Amerikai diplomával kapcsolatban, vagy mégsem?

Most ott tartunk: A múltat végképp eltöröljük! Már megint!

Egyszer 1953-ban a fenti dalt énekeltem álmomban, apám pofozott fel, csak úgy kitérőleg:):(. Influenzára hivatkozva le is mondtam a szereplésemet a kórusban.
 
Utoljára módosítva:
Érdekes, hogy téged mennyire nem lehet a véleményedben tényekkel megingatni. Hoztam azt az anyagot, ami a döntéseket előkészítő vizsgálatokat volt hivatva felsorolni. Ebben vastagon és több helyen szerepelt az akác, mint magyarországi idegen invazív fajta. Tény, hogy később eltűnt a neve a felsorolásból. De hogy 2014-ben rajta volt a listán, azt dokumentálva hoztam neked.

Nem rendít meg a meggyőzhetetlenséged, tisztelem, hogy nem adod fel. Én viszont unom a törvények bikkfanyelvét még magyarul is, nem hogy külföldiül. Én feladom. Hasonlóképpen változatlan állásponttal.
-
Amikor mi "listárol" beszélünk akkor az alatt az EU Kommissio által kiadott Invaziv fajok listáját értjük ezen pedig 37 állat és növényfaj van megemlitve.
-
Két ilyen lista van egy 2014 beli és egy a 2015-ös debate után készült, ami 2016 juliusában lett nyilvánosságra hozva.
-

Ezeken pedig nem szerepel az akác, viszont rajta van a mosomedve, a kudzu, az amerikai büdösfü és a Santa-Maria-Präri-soska... hogy csak párat nevezzek
-
Amit te betettél az egy brosüre a 12.000 nem ös-honos növényfaj listájárol. Igen a "nem ös-honos" fajokhoz hozzá tartozik az akác de ugyan ugy a krumpli és sok más.
-
De mondom nem a lista a fontos, nem biologia orán vagyunk, a kérdés az, hogy Orbán Viktor védö karja, a pecsét "Hungarikum" milyen szerepet játszott abban, hogy idegen hatalmak nem kezdték el kiirtani a magyar akácot ahogy azt hazug modon beharangoztátok?
 
Utoljára módosítva:
-
Az Europai Unio vizsgálatot indit annak kivizsgálására, hogy a modositott Föiskolai Törvény megsérti e az EU törvényt.

-
Ki tudja? Mindenesetre a modositás célja tagadhatatlanul az egyetem elüldözése, egy nyilvánvalo attacke
 
Nem sértésböl irom, de téli estéken, amikor a kandalloban nem akart meggyulladni a fa hát ráöntögettem a pálinkát, meginni nem mertem volna.
butasag volt en megittam volna legalabbis megkostolom jo alapossan
attol mer palackban volt meg lehet jo csak gyorsan ki kell onteni belole uvegbe
 
A Német rádioban ritkán szolnak Mo.-rol mert anyi más fontos esemény van a világban. Ezt ugyan nem igen hiszik el sokan akik magyar-sajtot olvasnak, ök megvannak gyözödve, hogy a nyugati sajto mást sem csinál mind uszit a kis szülöhazánk ellen.
-
Ma azonban egy több mondatos jelentést hallottam a rádioban, ugy látszik a sok "Üzenjük Brüsszelnek, hogy..." petitio megérkezet az EU székhelyére, és Brüssel visszaüzent.
-
Az üzenet röviden ugy hangzott, hogy tele a tökük a magyarok vádaskodásával, mindenért az EU-t teszik felelössé, ezért felajánlanak a magyar kormánynak egy beszélgetést utolso figyelmeztetés képpen.
-
A honap végéig azt is megfogják vizsgálni, hogy a CEU ellen hozott törvénymodositás EU-konform e?
Gondolom ha a többi europai ország jogrendszere nem találja "okvetlen szükségszerünek" a saját törvényeit a magyarhoz igazitani akkor egy dillema elött állunk.
 
A Német rádioban ritkán szolnak Mo.-rol mert anyi más fontos esemény van a világban.

pláne Németországban, sajnos megvan a maguk baja, a willkommen politik eredménye ...mindennapra jut egy kis terrortámadás, lassanként már ki se mernek menni az emberek az utcára, sose lehet tudni hol robban valami, eseteleg baltával darabolják a jó német polgárokat...de most nézem a híradóban már azt tesztelgetik, hogyan lehet védekezni a kamionos támadástól.

A honap végéig azt is megfogják vizsgálni, hogy a CEU ellen hozott törvénymodositás EU-konform e?

persze, vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban, hogy az mennyiben felel meg a szolgáltatások szabad mozgásról és a letelepedés szabadságáról szóló alapelveknek, illetve azoknak az uniós szabályoknak, amelyek a harmadik országból érkező kutatók befogadásáról szólnak.

csak be kell mutatni a munkaszerződéseket, hogy a Közép Európai Egyetem alkalmazottai a tisztelt tudós hölgyek és urak, egyáltalán nem érinti őket ez a törvénytervezet.
 
pláne Németországban, sajnos megvan a maguk baja, a willkommen politik eredménye ...mindennapra jut egy kis terrortámadás, lassanként már ki se mernek menni az emberek az utcára, sose lehet tudni hol robban valami, eseteleg baltával darabolják a jó német polgárokat...de most nézem a híradóban már azt tesztelgetik, hogyan lehet védekezni a kamionos támadástól.
-
Kedves 317
-
Mi nem látjuk olyan egyoldaluan a helyzetet mind te. A terror központja azokban az országokban van ahonnan a menekültek jönnek, ha nem segitünk akkor még több álldozattal kell számolnuk. Védelembe venni valakit nem jár veszélyek nélkül. Nem vetem a szemedre, hogy belölled hiányzik a bátorság.
-
Hogy nem mernek az emberek kimenni az utcára az nem igaz. Epp most nézek egy focimecset ahol 70.000 nézö van, ismerösök, barátok és nem hagyják magukat megfélemliteni. Es nem ez az egyetlen nagy rendezvény.
-
Tudod ha csak arra koncentrálsz amit hallani akarsz akkor azzal csak megerösited az elöitéletedet de nem kapsz egy valos képet a világrol. Mo.-on minden másnap meggyilkolnak egy embert, többnyire nem ismeretlenek hanem ismerösök, söt "szeretök"!
-
Apropos Kamion, tegnap az A3-as autobahnon 3 teherauto ütközött össze egy magyar sofför jovoltábol, a kocsi televolt uj személykocsikkal. Nem lehetett megakadályozni. Korábban, a 70-es években évente 15-20.000 ember halt meg autobalesetben, ma a megnövekedett No.-ban 3-4.000. Ezt vessed össze a terroristák által elkövetett merényletekkel, ennek ellenére beülltek az emberek az autoba.
-
Feltételezem, hogy egy provic-ban laksz, a nagy számok elilyesztenek. Megjegyzem az autos merényletek nem egy, hanem különbözö országban történtek, amik tölletek ugyan olyan távolságra van mind töllünk.
-
persze, vizsgálatot indít az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény módosításával kapcsolatban, hogy az mennyiben felel meg a szolgáltatások szabad mozgásról és a letelepedés szabadságáról szóló alapelveknek, illetve azoknak az uniós szabályoknak, amelyek a harmadik országból érkező kutatók befogadásáról szólnak. csak be kell mutatni a munkaszerződéseket, hogy a Közép Európai Egyetem alkalmazottai a tisztelt tudós hölgyek és urak, egyáltalán nem érinti őket ez a törvénytervezet.
-
Igazad van, az Europai Bizotság vizsgálata nem érinti a "tisztelt tudós hölgyeket és urakak", a vizsgálat a törvényhozok körmére akar nézni.
 
Feltételezem, hogy egy provic-ban laksz, a nagy számok elilyesztenek. Megjegyzem az autos merényletek nem egy, hanem különbözö országban történtek, amik tölletek ugyan olyan távolságra van mind töllünk.

az a helyzet, hogy örülök annak, hogy nálunk az a legnagyobb gond, hogy van vörös csillag vagy nincs a sörösüvegen és nem azt kell teszteljük, hogy milyen formáju és mekkora tömegü betontömbökkel kell védjük a békesen sétálgató polgárainkat.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,253
Tagok
615,787
Legújabb tagunk
Sightegw
Oldal tetejére