Hírek Szabad Európa: Egy éve nem kap vízumot, elengedte Bencsik kezét a kormány

Lassan egy éve, hogy nem kap vízumot Kanadába a főkonzuli posztra jelölt Bencsik János. A Jobbikból 2020-ban kilépő országgyűlési képviselő helyett emiatt új főkonzuljelöltet választott a Külgazdasági és Külügyminisztérium –írta meg a Szabad Európa diplomáciai forrásokra hivatkozva.

A lap úgy értesült, hogy az új jelölt a külügy munkatársa, Jákó János.

Júniusban elsőként a szintén Szabad Európa írta meg, hogy Bencsik több mint fél évig várt felkészülő diplomataként a kanadai vízumra, illetve az exequaturra (hozzájárulás, amelyet a fogadó ország külügyminisztériumának jegyzéke tartalmaz), ám
a kanadai magyar szervezetek, alapítványok, magánszemélyek és egyéb intézmények is tiltakoztak a kinevezése ellen korábbi szélsőséges megnyilvánulásai miatt.

A lap felidézte, hogy a HVG szeptemberben újra érdeklődött a minisztériumnál, nem akarnak-e mást küldeni Bencsik helyett, ám ekkor még a külügy azt reagálta, hogy „a cél változatlan”. A tárca azonban – mint most kormányzati forrásaikra hivatkozva írták –már augusztusban elkezdhetett új jelölt után nézni.

A 29 éves Jákó János jelenleg a keleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár titkárságán dolgozik főosztályvezetőként. Tanulmányait az ELTE jogi karán végezte, több nyelven beszél. Édesapja, Jákó János, jogász, aki 2021 óta a Vasas Sport Club tiszteletbeli elnöke (2008 óta elnökségi tagja). Ő korábban több magyarországi banknál töltött be igazgatósági és felügyelőbizottsági tisztségeket.

Kassai Zsigmond

1701208650515.jpeg
 
változik a világ, Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke díszvendég volt David Pressman amerikai nagykövet széderestjén .... pedig pár éve még listázni akart

"Szeretnék annyit tenni a magyarországi zsidóság, egyben hazánk békéjéért és nyugalmáért, hogy az elfeledtesse azokat a rossz mondatokat, amelyeket korábban meggondolatlanul mondtam" - írja Facebook-bejegyzésében
"Nem állt akkor sem szándékomban megsérteni embereket, különösképp nem zsidó honfitársainkat. Akkori kijelentéseimtől elhatárolódom, értük most is bocsánatot kérek." - irja a 444!

Jónéhány évvel ezelőtt, teljesen véletlen találkoztam Gyöngyösivel és ismeretlen sem nem tudtam megállni, hogy ne szólítsam meg és ne vonjam kérdőre.
Az volt a benyomásom, hogy a megbánása hihető.

Minden embernek meg kell adni a lehetőséget, hogy végig gondolja amit tett és megváltozzon.
 
ezt a muszlimok is így gondolják?

Nem ismerem az iszlám vallás viszonyát a pedofiliához.
Olvasom, hogy az 54 éves Mohamed felesége Aisha 6 éves volt.
Mohamedet e miatt pedofilnak nevezni Ausztriában büntetendö cselekmény.

Megjegyzem a "Magyarok Nagyasszonya", az Árpád-házi Szent Erzsébet, - már 9 hónapos korában oda lett ígérve a férjének.
Az ógörögök történetében nem illik piszkálni mert ott a pedophilia hétköznapos volt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....
vivant wrote on nadva's profile.
máj 14 péntek 8:47
PaSa1957 wrote on Elek János's profile.
Legalább olvasnád el a játékszabályokat!
Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)

Statisztikák

Témák
38,234
Üzenet
4,821,275
Tagok
616,776
Legújabb tagunk
Paluc
Oldal tetejére