Házisárkány szelidítés

Ö

öreganyám

Vendég
Apóshoz használati utasítás, ha netán egy fedél alá kerülnek ! :D Pl. Az étel a gyengéje , úgy főzzön a menye, hogy lájtos füszerezést kedveli, a csípőstől megfájdul a gyomra. Nem szereti a zsíros húsokat, nehéz ételeket. Vagy szereti az inget és utálja a pólókat garbókat. Nem szereti a farmer nadrágot, és a csíkos inget, kockásat sem. Korán lefekszik, és nem szereti, ha közben valamelyik sípláda szól. Napközben szereti a csendet maga körül. Ergó, a rádiót felejtse el mindenki, aki vele egy lakásban él. Mindent oda kell vissza rakni, ahová először letette, mert különben nem talál semmit. Gyógyszereire nagyon háklis, nem szabad 10 centivel se odébb tenni. :p
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Házisárkány? :D Kibújik a gyermeki énetek? Az anyósra azért oda kellene figyelni, mert talán van valami igaz abban amit mond. Vagy úgy vagytok vele mint a gyerekek, akik csak odáig jutnak el, hogy már megint baja van velünk, de hogy MI, azon már nem is gondolkodtok. 3x-os anyós vagyok :D

gratulálok a 3x-oshoz :p , a házisárkányság nemcsak az anyósókra értendő... rossz általánosítás.
van a dumcsiban anyósképző topik, szeretettel várjuk oda tanácsaid :pkiss

http://canadahun.com/forum/showthread.php?29432-Anyósképző-tanfolyam
 

jakti

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, gyakran házisárkány lesz az asszonypajtásból is... Táltosunk erre azt mondta:"A népmesékben a legény megmássza az égigérő fát, kinyirja a sárkányt, és lehozza a királylányt.Manapság meg többnyire inkább a sárkányt hozza magával. " Van benne igazság.
 

Antal

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyesek azt kapják, amit megérdemelnek. Mások agglegények maradnak.

A másik : Akinek egy csöpp esze van megnősül. Akinek egy csöppnél több, az már nem.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
T

Tar_nok

Vendég
Táltosunk erre azt mondta:"A népmesékben a legény megmássza az égigérő fát, kinyirja a sárkányt, és lehozza a királylányt.Manapság meg többnyire inkább a sárkányt hozza magával. "
Van olyan is, hogy a legeny kivagja tobol az egig ero fat, ezzel szukitve a vad sarkanyallomany tovabbelesenek, es a fajuk tulelesenek szukseges termeszeti alapjat. Elannyira, hogy a sarkanyok kihaltta valtak, mivel egig ero fa mar nincs egy sem.

Ez kar, es sajnos igy van, de nagyobb baj az, hogy kiralylanyok is kipusztuloban vannak. Alig akad egypar fennmarado peldany a vilagon. Pedig azelott hemzsegtek. Meg az angol kiralyi csalad is csak fiukat nemz manapsag. Mar kiralyfinak is alig-alig jut kiralylany, nemhogy az olyen egyszeru boher legenynek, mint en is vagyok, keremszepen. Fara maszni viszont EN nem vagyok hajlando. Nem azert masztak le oseim, hogy most en maszek alapon visszaevolvaljak fol oda vissza.

Igy romlik a vilag termeszetes DNA allomanya.
 

h2o1x

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen. Sajnos az esküvő után mind a két fél változik. A férfi hanyagabb (már meg van a zsákmány) a nő követelőzőbb, hiszen a feleségnek már jár... és lészen sárkány a nőből.
 

Klaral

Állandó Tag
Állandó Tag
A sárkányokat meg is lehet szelidíteni. Persze az melós! De megéri
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Oldal tetejére